Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια απορία για το κινητό μας που ήθελα να σας ρωτήσω εδώ και καιρό αλλά συνεχώς το ανέβαλλα(αν και αυτό το έχω δει να γίνεται και στο l9 ii)!

Όταν με παίρνουν τηλέφωνο τις περισσότερες φορές μου βγαίνει η εφαρμογή που σέρνεις με το δάχτυλο για να απαντήσεις!Καμιά φορά όμως μου βγαίνει η (stock android?) εφαρμογή με τα τετράγωνα κουμπάκια που πρέπει να πατήσεις για να απαντήσεις!Γιατί γίνεται αυτό;Μπορώ κάπως να επιλέξω το κλασικό με το σύρσιμο;

Αυτό το κάνει όταν έχεις ήδη ανοιχτή την οθόνη, γκριζάρει η οθόνη και βγαίνουν τα τετράγωνα κουμπάκια. Όταν είναι κλειστή τότε βγαίνει το σκηνικό που σέρνεις το δάχτυλο.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό το κάνει όταν έχεις ήδη ανοιχτή την οθόνη, γκριζάρει η οθόνη και βγαίνουν τα τετράγωνα κουμπάκια. Όταν είναι κλειστή τότε βγαίνει το σκηνικό που σέρνεις το δάχτυλο.

Χμμμμ....σωστός!!!Δεν το είχα σκεφτεί έτσι καθόλου!Όντως ισχύει τώρα που το τέσταρα!!!! :);)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Παιδιά πολλές φορές δεν ακούγεται ο σωστός ήχος κλήσης που έχει βάλει σε επαφή αλλά ο γενικός. Γιατί ; Επίσης μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται η 4.4 οπότε να δούμε διαφορές...

Πρωτος πληρης κυκλος με cm11 + cyano solid.

Εβγαλα τον saphire επειδη οπως ειπε και ο dev δεν τον εχει τελειοποιησει ακομα.

Η συχνοτητες πλεον σε cpu + gpu ειναι ανεβασμενες ομως πιστευω μια χαρα τα πηγε.

Η φωτεινοτητα ειναι στο αυτοματο και χρησιμοποιησα και λιγο 3g εκει που δεν ειχα wifi.

Πως σας φαινεται;

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

793703_263398517176020_546070367_o.jpg

Αυτο σημαινει "εγγυημένη αναβάθμιση στο σύστημα KitKat"

http://www.lge.com/br/celulares/lg-E977

793703_263398517176020_546070367_o.jpg

Αυτο σημαινει "εγγυημένη αναβάθμιση στο σύστημα KitKat"

http://www.lge.com/br/celulares/lg-E977

Που το ξετρυπωσες.....

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Παιδιά καλησπέρα, έσπασε το digitizer:cry: Πρώτη φορά έπεσε, πάνω σε πλακάκι κι έκανε ένα σπάσιμο πάνω αριστερά και άχρηστο το touch. Την θήκη την είχα και καθότανε, και τελικά την έπαθα. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποια λύση εκτός αντιπροσωπίας? Αξίζει η αγορά σκέτου digitizer προφανώς εκ Κίνας, ή έστω το σετάκι οθόνης- digitizer πάλι εκ Κίνας? Θα είναι λέτε ίδια η αίσθηση? Δεν θέλω ρε ****το να το πετάξω, είναι καλό κινητό:confused:

Γιατί όχι; ένα 20αρικο -το πολύ- για digitizer και τελείωσε. Αν δεν γίνει μετά δοκιμάζεις ότι άλλο θέλεις.

Μμμ ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις μήπως κάποιο κατάστημα που να το αναλαμβάνει αθήνα? είτε να το αγοράσει αυτός, είτε εγώ, γιατί μόνος μου φοβάμαι να το προσπαθήσω

Root με framaroot δεν γινεται ; δοκιμασα και δεν το πετυχα... ενω ειχα διαβασει πως γινεται... help please

Πέρασα βρώμικα την cm11 snapshot m5 πάνω από μια παλιότερη βραδινή και μου άρχισε τα FCs σε πολλές εφαρμογές. Την δοκίμασε κανείς σας;

Την επόμενη νυχτερινη πέρασα και κανένα θέμα. Αν πέρασες νέο solid αυτός φταίει.

Όχι η αλήθεια είναι πως έχω μείνει στον 0.6. Αυτός με βολεύει. Οι επόμενοι μου δημιούργησαν προβλήματα. Οπότε από πλευράς κερνελ δεν άλλαξα κάτι.

Χαχαχαχα!Δεν ενημερωνεσαι στο xda!

εμείς όμως είμαστε δύο εκδόσεις πίσω (975). προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι.

Καλησπέρα!! έχει αγοράσει κανείς από το Planetmobile.eu ??? Το έχει καλή τιμή (220.00) και το σκέφτομαι!!

JIAYU S3 Advanced

LG Optimus G E975

Samsung GT-I9000 Galaxy S

"ΓΙΩΡΓΟΣ"

@nikos523 είχες data corruption με τον τελευταίο sapphire ε; :ninja:

Αν θες να ΜΗΝ είσαι με τον stock cm kernel σου προτείνω να πας στον 0.6 solid. Το μόνο που μου την έδινε σε αυτόν είναι που δεν έμεναν οι συχνότητες σε CPU και GPU. Με την CPU βρήκα λύση κλειδώνοντας το min και το max μέσω trickstermod. Με την GPU δεν ξέρω τι γίνεται και τι συμβαίνει πρακτικά μιας και παρ' οτι πέφτει στα 200Mhz δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag στο UI ή σε παιχνίδια.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πέρασα στην ταμπλέτα (sic) μου την τελευταία stable slimrom και έχω εκστασιαστεί με την ταχύτητα και την αυτονομία που μου δίνει (10,5 ώρες SOT!!! με πολύ παράλληλο streaming WOW) και το έψαξα για το e975. Απ' ο,τι είδα έχουν βγάλει για geeb e973. Διαβάζω εδώ ο,τι λειτουργεί κανονικότατα χωρίς να δουλεύει η κάμερα όμως. Και πιο κάτω λένε ο,τι με το flashάρισμα του francomod kernel λειτουργεί κανονικότατα. Τι παίζει με αυτό; Νομίζω πως αξίζει την δοκιμή της γιατί στο tablet έχει κάνει θαύματα.

Ω ναι. Τον ήπιε ο Δίας με τον τελευταίο sapphire. Ποιότητα ανάλογη με τον developer :lol:

Φυσικά πριν ακριβώς είχα κάνει nandroid οπότε κλαιν μαιν :p

Η slim έκανε το gpad να βγάλει 10ωρες;; Μήπως έτυχε απλά στη συγκεκριμένη συσκευή; Δεν νομίζω να κάνει το ίδιο παντού

Ω ναι. Τον ήπιε ο Δίας με τον τελευταίο sapphire. Ποιότητα ανάλογη με τον developer :lol:

Φυσικά πριν ακριβώς είχα κάνει nandroid οπότε κλαιν μαιν :p

Η slim έκανε το gpad να βγάλει 10ωρες;; Μήπως έτυχε απλά στη συγκεκριμένη συσκευή; Δεν νομίζω να κάνει το ίδιο παντού

Στο nexus 7 2013 που έχει αντίστοιχο hardware με το δικό μας. Σίγουρα δεν περιμένω να έχει αντίστοιχα αποτελέσματα αλλά την βρήκα πολύ καλοστημένη και highly customizable rom. Έχω καραβολευτεί με την cm11 και βαριέμαι να το κουνήσω από εκεί αλλά το ψάχνω το θέμα.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)