Yonah Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μια απορία για το κινητό μας που ήθελα να σας ρωτήσω εδώ και καιρό αλλά συνεχώς το ανέβαλλα(αν και αυτό το έχω δει να γίνεται και στο l9 ii)! Όταν με παίρνουν τηλέφωνο τις περισσότερες φορές μου βγαίνει η εφαρμογή που σέρνεις με το δάχτυλο για να απαντήσεις!Καμιά φορά όμως μου βγαίνει η (stock android?) εφαρμογή με τα τετράγωνα κουμπάκια που πρέπει να πατήσεις για να απαντήσεις!Γιατί γίνεται αυτό;Μπορώ κάπως να επιλέξω το κλασικό με το σύρσιμο; Αυτό το κάνει όταν έχεις ήδη ανοιχτή την οθόνη, γκριζάρει η οθόνη και βγαίνουν τα τετράγωνα κουμπάκια. Όταν είναι κλειστή τότε βγαίνει το σκηνικό που σέρνεις το δάχτυλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αυτό το κάνει όταν έχεις ήδη ανοιχτή την οθόνη, γκριζάρει η οθόνη και βγαίνουν τα τετράγωνα κουμπάκια. Όταν είναι κλειστή τότε βγαίνει το σκηνικό που σέρνεις το δάχτυλο. Χμμμμ....σωστός!!!Δεν το είχα σκεφτεί έτσι καθόλου!Όντως ισχύει τώρα που το τέσταρα!!!! :);) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδιά πολλές φορές δεν ακούγεται ο σωστός ήχος κλήσης που έχει βάλει σε επαφή αλλά ο γενικός. Γιατί ; Επίσης μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται η 4.4 οπότε να δούμε διαφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πρωτος πληρης κυκλος με cm11 + cyano solid. Εβγαλα τον saphire επειδη οπως ειπε και ο dev δεν τον εχει τελειοποιησει ακομα. Η συχνοτητες πλεον σε cpu + gpu ειναι ανεβασμενες ομως πιστευω μια χαρα τα πηγε. Η φωτεινοτητα ειναι στο αυτοματο και χρησιμοποιησα και λιγο 3g εκει που δεν ειχα wifi. Πως σας φαινεται; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Αυτο σημαινει "εγγυημένη αναβάθμιση στο σύστημα KitKat" http://www.lge.com/br/celulares/lg-E977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Αυτο σημαινει "εγγυημένη αναβάθμιση στο σύστημα KitKat" http://www.lge.com/br/celulares/lg-E977 Που το ξετρυπωσες..... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Που το ξετρυπωσες..... Χαχαχαχα!Δεν ενημερωνεσαι στο xda! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekav Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα, έσπασε το digitizer:cry: Πρώτη φορά έπεσε, πάνω σε πλακάκι κι έκανε ένα σπάσιμο πάνω αριστερά και άχρηστο το touch. Την θήκη την είχα και καθότανε, και τελικά την έπαθα. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποια λύση εκτός αντιπροσωπίας? Αξίζει η αγορά σκέτου digitizer προφανώς εκ Κίνας, ή έστω το σετάκι οθόνης- digitizer πάλι εκ Κίνας? Θα είναι λέτε ίδια η αίσθηση? Δεν θέλω ρε ****το να το πετάξω, είναι καλό κινητό:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Γιατί όχι; ένα 20αρικο -το πολύ- για digitizer και τελείωσε. Αν δεν γίνει μετά δοκιμάζεις ότι άλλο θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekav Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Γιατί όχι; ένα 20αρικο -το πολύ- για digitizer και τελείωσε. Αν δεν γίνει μετά δοκιμάζεις ότι άλλο θέλεις. Μμμ ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις μήπως κάποιο κατάστημα που να το αναλαμβάνει αθήνα? είτε να το αγοράσει αυτός, είτε εγώ, γιατί μόνος μου φοβάμαι να το προσπαθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δεν ξέρω φίλε μου. Είμαι ψηλά εγώ :p Απλή διαδικασία είναι. Απλά χρειάζεται να πάρεις θάρρος την 1η φορά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Στα 240ευ πλεoν στο MediaRam... Νομιζω στα 200-180 θα ειναι οτι πρεπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Και τα διπλά άνετα τα δίνω άλλη μια φορά οπως έχω ξανα πει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Root με framaroot δεν γινεται ; δοκιμασα και δεν το πετυχα... ενω ειχα διαβασει πως γινεται... help please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Έβαλες τελευταία έκδοση και δοκίμασες και τις δύο μεθόδους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ευχαριστω πολυ ειχα βαλει πιο παλια εκδοση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Πέρασα βρώμικα την cm11 snapshot m5 πάνω από μια παλιότερη βραδινή και μου άρχισε τα FCs σε πολλές εφαρμογές. Την δοκίμασε κανείς σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Την επόμενη νυχτερινη πέρασα και κανένα θέμα. Αν πέρασες νέο solid αυτός φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Την επόμενη νυχτερινη πέρασα και κανένα θέμα. Αν πέρασες νέο solid αυτός φταίει. Όχι η αλήθεια είναι πως έχω μείνει στον 0.6. Αυτός με βολεύει. Οι επόμενοι μου δημιούργησαν προβλήματα. Οπότε από πλευράς κερνελ δεν άλλαξα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Χαχαχαχα!Δεν ενημερωνεσαι στο xda! εμείς όμως είμαστε δύο εκδόσεις πίσω (975). προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgevti1 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπέρα!! έχει αγοράσει κανείς από το Planetmobile.eu ??? Το έχει καλή τιμή (220.00) και το σκέφτομαι!! Παράθεση JIAYU S3 Advanced LG Optimus G E975 Samsung GT-I9000 Galaxy S "ΓΙΩΡΓΟΣ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 @nikos523 είχες data corruption με τον τελευταίο sapphire ε; :ninja: Αν θες να ΜΗΝ είσαι με τον stock cm kernel σου προτείνω να πας στον 0.6 solid. Το μόνο που μου την έδινε σε αυτόν είναι που δεν έμεναν οι συχνότητες σε CPU και GPU. Με την CPU βρήκα λύση κλειδώνοντας το min και το max μέσω trickstermod. Με την GPU δεν ξέρω τι γίνεται και τι συμβαίνει πρακτικά μιας και παρ' οτι πέφτει στα 200Mhz δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag στο UI ή σε παιχνίδια. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πέρασα στην ταμπλέτα (sic) μου την τελευταία stable slimrom και έχω εκστασιαστεί με την ταχύτητα και την αυτονομία που μου δίνει (10,5 ώρες SOT!!! με πολύ παράλληλο streaming WOW) και το έψαξα για το e975. Απ' ο,τι είδα έχουν βγάλει για geeb e973. Διαβάζω εδώ ο,τι λειτουργεί κανονικότατα χωρίς να δουλεύει η κάμερα όμως. Και πιο κάτω λένε ο,τι με το flashάρισμα του francomod kernel λειτουργεί κανονικότατα. Τι παίζει με αυτό; Νομίζω πως αξίζει την δοκιμή της γιατί στο tablet έχει κάνει θαύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ω ναι. Τον ήπιε ο Δίας με τον τελευταίο sapphire. Ποιότητα ανάλογη με τον developer :lol: Φυσικά πριν ακριβώς είχα κάνει nandroid οπότε κλαιν μαιν :p Η slim έκανε το gpad να βγάλει 10ωρες;; Μήπως έτυχε απλά στη συγκεκριμένη συσκευή; Δεν νομίζω να κάνει το ίδιο παντού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ω ναι. Τον ήπιε ο Δίας με τον τελευταίο sapphire. Ποιότητα ανάλογη με τον developer :lol: Φυσικά πριν ακριβώς είχα κάνει nandroid οπότε κλαιν μαιν :p Η slim έκανε το gpad να βγάλει 10ωρες;; Μήπως έτυχε απλά στη συγκεκριμένη συσκευή; Δεν νομίζω να κάνει το ίδιο παντού Στο nexus 7 2013 που έχει αντίστοιχο hardware με το δικό μας. Σίγουρα δεν περιμένω να έχει αντίστοιχα αποτελέσματα αλλά την βρήκα πολύ καλοστημένη και highly customizable rom. Έχω καραβολευτεί με την cm11 και βαριέμαι να το κουνήσω από εκεί αλλά το ψάχνω το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 krnl εχεις βάλει cm11 στο gpad; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts