stavrosspil Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Χάλασε το μικρόφωνο των ακουστικών μου...Ξέρει κανείς αν μπορώ να απευθυνθώ στην LG ή αν δεν πιάνονται καν στην εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Τα περιφεριακα νομιζω εχουν 6 μηνες εγγυηση. Ρωτα στο live chat η παρε τηλεφωνο να σου πουνε βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια που βοηθησατε,εκανα φλασαρισμα την stock με τον οδηγο του nikos523 και ολα ενταξει.. Edited April 2, 2014 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια που βοηθησατε,εκανα φλασαρισμα την custom με τον οδηγο του nikos523 και ολα ενταξει.. Stock rom μήπως;; :p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Έχω εδώ και 2 μέρες πρόβλημα με το Tapatalk και θα ήθελα να μάθω αν συμβαίνει και σε άλλους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου ανοίγει τα λινκ που είναι δημοσιευμένα σε φόρουμ. Δηλαδή όταν πατάω κάποιο λινκ με πάει στο Chrome και μου εμφανίζει αυτό [ATTACH]43365[/ATTACH] Έχω διαγράψει την εφαρμογή και την εγκατέστησα ξανά και πάλι τα ίδια, δοκίμασα άλλον browser ξανά το ίδιο πρόβλημα. Τι φταίει ρε παιδιά; Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Κάνε μια διαγραφή προεπιλογων στον browser και βάλε το module crappalinks από xposed installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πώς γυρνάμε στον kernel της CM11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Κάνε μια διαγραφή προεπιλογων στον browser και βάλε το module crappalinks από xposed installer. Σ ευχαριστώ φίλε, τώρα δουλεύει, κόντεψα να σκάσω. Αλλά γιατί μου το έκανε; Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πώς γυρνάμε στον kernel της CM11? Πέρνα την rom όπως είσαι χωρίς wipe gapps κλπ. Σ ευχαριστώ φίλε, τώρα δουλεύει, κόντεψα να σκάσω. Αλλά γιατί μου το έκανε; Είχε οριστεί σαν προεπιλογή για τα λινκ ο browser και έδειχνε tapatalk γιατί δεν είχαν γίνει unshort τα λινκ με το crappalinks. Να σου πω την αλήθεια, δεν το ξαναείδα, απλά το φαντάστηκα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Και έγινε έτσι ξαφνικά; γιατί μέχρι προχθές δεν είχα πρόβλημα, ούτε είχα κατεβάσει κάποια εφαρμογή που να μου δημιουργούσε υποψίες. Θα σε ονομάσω γκουρού της τεχνολογίας χαχα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Έχουν βγει 3 ενημερώσεις μετά την 29-03-2014...χρειάζεται να τις κάνω μία μία ή πάω απευθείας στην τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Και έγινε έτσι ξαφνικά; γιατί μέχρι προχθές δεν είχα πρόβλημα, ούτε είχα κατεβάσει κάποια εφαρμογή που να μου δημιουργούσε υποψίες. Θα σε ονομάσω γκουρού της τεχνολογίας χαχα :lol: Θα πάτησες κατά λάθος σε κάποιο λινκ από το ταπατοκ να ανοίξει με browser και "πάντα". Η ακόμα και μέσα από τον browser ένα λινκ σε φόρουμ που έχεις και στο tapatalk. Έχουν βγει 3 ενημερώσεις μετά την 29-03-2014...χρειάζεται να τις κάνω μία μία ή πάω απευθείας στην τελευταία? Όχι δεν χρειάζεται, πας κατευθείαν στην τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αυτο πως σας φαινεται; Cm11 + solid saphire oc cpu 1.83 ghz gpu 450 mhz Ps: Η μπαταρια δειχνει 3V Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Οταν κραταω καθετα και κουναω το τηλεφωνο μπρος πισω, ακουγεταιτενας ηχος απο την πισω πλευρα και ψηλα κοντα στη καμερα. Διαβασα εδω http://forums.androidcentral.com/nexus-4-accessories/268890-rattle-sound-when-phone-shaked.html οτι το εχουν και αλλοι κατοχοι optimus g αλλα και nexus 4. Το δικο σας το κανει? Δοκιμασα τη καμερα και κατα την εστιαση της, ακουγεται ο ιδιος ηχος, αλλα πολυ πιο αδυναμος... μαλλον απο τη καμερα ειναι αλλα εσας το κανει? Εαν ειναι να το παω για doa... αγχωθηκα παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Κι εμένα ακούγεται αυτός ο ήχος. Από την αρχή ακουγόταν αλλά δεν είχα δώσει σημασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ναι είναι φυσιολογικο το κανουν όλα τα g Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ενταξει τοτε παιδια ευχαριστω πολυ...!!! μηπως ειδε κανεις σας,εαν εχετε και το παραπανω θεμα που εγραψα με το σκρολαρισμα στα μπλογκς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Έχετε να προτεινετε κανένα καλό module απο xposed που να το δουλευετε και να σας αρέσει; Εκτός απο το gravity box που στο g pad έκανε θαύματα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Έχετε να προτεινετε κανένα καλό module απο xposed που να το δουλευετε και να σας αρέσει; Εκτός απο το gravity box που στο g pad έκανε θαύματα! Δες αυτο Edit: εδω θα τα βρεις ολα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αυτο πως σας φαινεται; Cm11 + solid saphire oc cpu 1.83 ghz gpu 450 mhz Ps: Η μπαταρια δειχνει 3V Έχω την εντύπωση πως αυτός ο kernel δεν είναι τόσο φιλικός με την μπαταρία... Υ.Γ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Νίκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δες αυτο Edit: εδω θα τα βρεις ολα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541 Δουλεύει αυτό σε όλα; Δεν το βλέπω στη λίστα μέσα από την εφαρμογή. Έχετε να προτεινετε κανένα καλό module απο xposed που να το δουλευετε και να σας αρέσει; Εκτός απο το gravity box που στο g pad έκανε θαύματα! Έχει πολύ πράμα. Ρίξε μια ματιά στην εφαρμογή Οταν κραταω καθετα και κουναω το τηλεφωνο μπρος πισω, ακουγεταιτενας ηχος απο την πισω πλευρα και ψηλα κοντα στη καμερα. Διαβασα εδω http://forums.androidcentral.com/nexus-4-accessories/268890-rattle-sound-when-phone-shaked.html οτι το εχουν και αλλοι κατοχοι optimus g αλλα και nexus 4. Το δικο σας το κανει? Δοκιμασα τη καμερα και κατα την εστιαση της, ακουγεται ο ιδιος ηχος, αλλα πολυ πιο αδυναμος... μαλλον απο τη καμερα ειναι αλλα εσας το κανει? Εαν ειναι να το παω για doa... αγχωθηκα παλι... Έτσι κάνουν όλα. Κάποιο κομμάτι της κάμερας είναι. Αυτο πως σας φαινεται; Cm11 + solid saphire oc cpu 1.83 ghz gpu 450 mhz Ps: Η μπαταρια δειχνει 3V Έχει θέμα η kk με τα battery monitors γι'αυτό :lol: Νομίζω υπάρχει ένα module που το φτιάχνει αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Αυτά έχω περασμένα εγώ στη cm [ATTACH]43389[/ATTACH][ATTACH]43390[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Νικο βλεπω εχεις ''αγορασμενο'' και το greenify! :lol: Οκ thnx για τις απαντησεις! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Νικο βλεπω εχεις ''αγορασμενο'' και το greenify! :lol: Οκ thnx για τις απαντησεις! Οχι, το εχω κανονικα αγορασμενο οπως ολα :p Κανω συναλλαγες απο τα κινητα οποτε δεν βαζω σπασμενα εδω και 3 χρονια περιπου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δουλεύει αυτό σε όλα; Δεν το βλέπω στη λίστα μέσα από την εφαρμογή Νικο δεν εχω το lg ;) Αν δεν ειναι στη λιστα τι να πω......(?) Πριν το δοκιμασει καποιος να παρει recovery backup ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μια απορία για το κινητό μας που ήθελα να σας ρωτήσω εδώ και καιρό αλλά συνεχώς το ανέβαλλα(αν και αυτό το έχω δει να γίνεται και στο l9 ii)! Όταν με παίρνουν τηλέφωνο τις περισσότερες φορές μου βγαίνει η εφαρμογή που σέρνεις με το δάχτυλο για να απαντήσεις!Καμιά φορά όμως μου βγαίνει η (stock android?) εφαρμογή με τα τετράγωνα κουμπάκια που πρέπει να πατήσεις για να απαντήσεις!Γιατί γίνεται αυτό;Μπορώ κάπως να επιλέξω το κλασικό με το σύρσιμο; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts