pepe1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το Light Flow δουλεύει; Είμαι root και το έχω βάλει αλλά δεν μου κάνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δυστυχώς Οχι.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Πατα συνέχεια πάνω στο build number μέσα στο about phone. Δεν κάνει τίποτα... Ούτε και σε μένα:( Νομίζω όχι συνεχόμενα. Ταπ - ταπ θέλει, πολλές φορές. 7-8, κάτι τέτοιο. Γεια σας παιδιά.... Πως βγάζουμε την μπάρα αναζήτησης της google αν δεν θέλω να βάλω κάποιον luncher ? Να σου πω την αλήθεια δεν λέει να την βγάλεις γιατί το + θα σου μείνει εκεί και δεν φεύγει με τίποτα. Οπότε ούτε τον χώρο κερδίζεις και θα έχεις και ένα ξεκαρφωτο + εκει! Edited January 5, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderbest Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Την καλημερα μου σε ολοθς κ καλη χρονια περιφανος ιδιοκτιτης του θυριου αυτου που μπορω να πω οτι το μονο που με χαλαει λιγο ειναι η μπαταρια πολυ μικρη για αυτα τα specs αλλα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα ενα μπορω 1. με ποιον τροπο ενεργοποιητε το 4g!!!???? 2. Με ενα restart της συσκευης η μπαταρια απο το 43% πηγε στο 25% τα μονα ανοιχτα ειναι wifi !!!!! μανι μανι γιατι :blink::blink::worry::worry: πρεπει να ανυσυχω!!! Edited January 5, 2014 by alexanderbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Έχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία αν είμαι διαρκώς με 2g αντί με 3g ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Διαφορά θα έχει αν δεν υπάρχει καλό σήμα η είναι στο αυτόματο. Αν έχεις καμπάνα 3g και αποκλειστικά αυτό, δεν έχει μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Την καλημερα μου σε ολοθς κ καλη χρονια περιφανος ιδιοκτιτης του θυριου αυτου που μπορω να πω οτι το μονο που με χαλαει λιγο ειναι η μπαταρια πολυ μικρη για αυτα τα specs αλλα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα ενα μπορω 1. με ποιον τροπο ενεργοποιητε το 4g!!!???? 2. Με ενα restart της συσκευης η μπαταρια απο το 43% πηγε στο 25% τα μονα ανοιχτα ειναι wifi !!!!! μανι μανι γιατι :blink::blink::worry::worry: πρεπει να ανυσυχω!!! Καλησπέρα! Για 4G αν είσαι κάτοχος cosmote και δεν το έχεις ενεργοποιησει στέλνεις 4G στο 1333...δεν θα στο συνιστούσα όμως γτ αν δεις πως ρουφάει μπαταρία με 4G θα το κλείσεις αμέσως! :-P όσο για το θέμα με το restart έτσι είναι... Και σε εμένα ένα 10% το τραβάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Διαφορά θα έχει αν δεν υπάρχει καλό σήμα η είναι στο αυτόματο. Αν έχεις καμπάνα 3g και αποκλειστικά αυτό, δεν έχει μεγάλη διαφορά. Εχετε παρατηρήσει αν επηρεάζει το σήμα του Bluetooth το 2g ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εχετε παρατηρήσει αν επηρεάζει το σήμα του Bluetooth το 2g ; Χρησιμοποιω αρκετα συχνα bt ακουστικο.δεν εχω παρατηρησει κατι με το 2g ουτε με το 3g Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Να σου πω την αλήθεια δεν λέει να την βγάλεις γιατί το + θα σου μείνει εκεί και δεν φεύγει με τίποτα. Οπότε ούτε τον χώρο κερδίζεις και θα έχεις και ένα ξεκαρφωτο + εκει! Αφού είναι έτσι έχεις δίκιο τον χώρο ήθελα. Θα αφήσω τον Nova που είμαι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Για battery bank (αν το λεω σωστά) για κάποιες φορές σε λεωφορεία...σε καλή τιμή, κάποιος που έχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Μπορείς να βρεις με λίγα ευρώ από κίνα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPanozzz Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλησπερα παιδια, ενω ημουν ετοιμος να παρω το xperia sp καπου ετυχε και προσεξα το optimus g, αν και το ειχα ξαναδει αλλα για καποιο λογο δεν του ειχα δωσει σημασια (ειδικα οταν διαβαζοντας διαφορα ειδα αυτην την προσφορα που ειχε βγαλει η vodafone χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο ;ρ).. αυτο που με τραβαει πλεον περισσοτερο στο optimus g σε σχεση με το sp ειναι τα 2gb ram εναντι του 1gb που εχει το σονυ... ωστοσο στο σονυ με κραταει ισως ακομα το kit kat 4.4 και η αυτονομια που λεγεται οτι ειναι απ τις καλυτερες... γενικα σαν συνολο εσεις τι θα μου προτεινατε? τα συν και τα πλην του καθε κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το σονυ δεν το ξέρω αλλά είμαι σίγουρος Οτι ειναι καλύτερο μόνο σε θέμα αυτονομία και κάμερα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλησπερα παιδια, ενω ημουν ετοιμος να παρω το xperia sp καπου ετυχε και προσεξα το optimus g, αν και το ειχα ξαναδει αλλα για καποιο λογο δεν του ειχα δωσει σημασια (ειδικα οταν διαβαζοντας διαφορα ειδα αυτην την προσφορα που ειχε βγαλει η vodafone χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο ;ρ).. αυτο που με τραβαει πλεον περισσοτερο στο optimus g σε σχεση με το sp ειναι τα 2gb ram εναντι του 1gb που εχει το σονυ... ωστοσο στο σονυ με κραταει ισως ακομα το kit kat 4.4 και η αυτονομια που λεγεται οτι ειναι απ τις καλυτερες... γενικα σαν συνολο εσεις τι θα μου προτεινατε? τα συν και τα πλην του καθε κινητου? Εννοείται το g ότι είναι καλύτερό.και στην αυτονομία δεν τα πηγαίνει άσχημα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το viber σας τρώει πολλή μπαταρία; Νομίζω ότι όσο είναι ενεργοποιημένο το αδειάζει το κινητό ενώ δεν κλείνει με τίποτα. Ακόμα κι όταν το κλείνω μετά από λόγο ξανανοίγει μόνο του Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Θα το κλείνεις από τη διαχείριση εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPanozzz Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το σονυ δεν το ξέρω αλλά είμαι σίγουρος Οτι ειναι καλύτερο μόνο σε θέμα αυτονομία και κάμερα :) Εννοείται το g ότι είναι καλύτερό.και στην αυτονομία δεν τα πηγαίνει άσχημα. η κάμερα δεν με πολυενδιαφέρει με την έννοια οτι όλες αυτές οι συγκρίσεις πλέον ψάχνουν την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας.. στην τελικη γι' αυτό υπάρχουν και οι φωτογραφικές μηχανές.. αυτο που με ενδιαφέρει είναι το θέμα των αναβαθμίσεων.. εσείς που την έχετε την συσκευή, τι ξέρετε? μέχρι ποια έκδοση λέγεται οτι θα πάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το viber σας τρώει πολλή μπαταρία; Νομίζω ότι όσο είναι ενεργοποιημένο το αδειάζει το κινητό ενώ δεν κλείνει με τίποτα. Ακόμα κι όταν το κλείνω μετά από λόγο ξανανοίγει μόνο του Συμβαίνει και σε άλλους; Βάλε το greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Βάλε το greenify. Δεν είμαι rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δεν είμαι rooted Γίνε, αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Αν υπάρχει κανείς εδώ που να έχει το G και το g pro αξίζει κανείς να πάει στο δεύτερο ; έχει καλλίτερα μπαταρία και κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) 4 ωρες οθονη και 1 και κατι κλησεις . 17% και ειχα αλλη μιση ωρα οθονη περιπου. Ελαφρως games, 2g μονιμα, και wifi παντα ανοιχτο. Αρκετα καλη επιδοση νομιζω. :) H φωτεινοτητα στο 60% Edited January 6, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Sync/wifi πάντα on φωτεινότητα 25% [ATTACH]39445[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπερα κ απο μενα παιδια υστερα απο πληρης ξεφορτιση(δεχομαι σχολια κ γνωμες εαν εκανα καλως) κ φορτιση πληρης με το πρασινο λαμπακι παρατηρησα 2 πραγματα 1.το ανοιξα κ ηταν στο 98% ειναι σωστο? 2.ο φορτιστης οταν το εβγαλα απο την πριζα εκανε ενα μικρο ζζζζζζζζζ??? λετε να επηρεασε τιποτα το τηλεφωνο? Αγορασμενο απο vodafone στην τρελη προσφορα της χρονιας λετε να το παω τον φορτιστη να τον δουνε ή ακομη καλυτερα να τον τεσταρω εγω με ενα βολτομετρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts