fanatikos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Να και δικα μου στατιστικα απο μπαταρια. Παντα σε 3g, ολοι οι συγχρονισμοι ανοιχτοι, ομιλια 1,15 ωρα, ιντερνετ, καποια updates, 4-5 φωτο και καμποσα sms. Η οθονη ενεργη 2ωρες και 20 λεπτα. Πιστευω οτι θα φτασει ανετα τις 2,5 με την υπολιπη μπαταρια. Καλα ειναι νομιζω. http://img.tapatalk.com/d/13/07/06/na7yryne.jpg Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Γιάννη, αυτη τη στιγμή, ο dolphin ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. τον μαμισιο δεν τον εχω δει καθολου. για πες μια σελιδα που εχει προβλημα? Η φωτογραφικη του με εκπλησει ευχαριστα. Ηδου φωτογραφια ππυ εβγαλα τωρα με νυχτερινη ρυθμιση + φλας http://db.tt/qQu0dfRb Ειναι σε χωρο με ελαχιστο φωτισμο. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο dolphin ποτέ δεν με βόλεψε, έχω συνηθίσει ίσως τον chrome και μου φαίνεται κάπως τι να πώ. Απλά εδώ είδα πως ο στοκ είναι πάρα πολύ γρήγορος και θέλω να τον κρατήσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steady1s Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλησπερα παιδια Μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταφερει να βρω τον τροπο να κανω βιντεοκληση Μεσο dialer (οχι skype και συναφη),εντελη εχει την δυνατοτητα το κινητο μου η το κουραζω τσαμπα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλησπερα παιδια Μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταφερει να βρω τον τροπο να κανω βιντεοκληση Μεσο dialer (οχι skype και συναφη),εντελη εχει την δυνατοτητα το κινητο μου η το κουραζω τσαμπα; Ευχαριστω Μαλλον αδικα παιδευεσαι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 αν θυμαμαι καλα το android γενικως δεν εχει τετοια δυνατοτητα,δεν ειναι θεμα κινητου.μεσω εφαρμογης κανονικα βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steady1s Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Αλλα android το εχουν σιγουρα οπως τo lg p920 η το sam.grand duos κλπ,το δικο γιατι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Native το android δεν υποστιριζει βιντεοκληση. Απο εκει και μετα ο καθε κατασκευαστης ενσωματωνει τις δικες του ρουτινες που επιτρεπουν στο τηλεφωνο να κανει κληση βιντεο. Δεν ειναι ομως του android. Ουσιαστικα ειναι εφαρμογες συστηματος του κατασκευαστη. Δεν τις βαζει ομως σε ολα τα τηλεφωνα του. Τοπως επιλεγει που θα την ενσωματωσει...... μαλλον ριχνουν ζαρια! :p Edited July 5, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steady1s Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πάλευα δύο μέρες να βρω γιατί καταβροχθιζει την μπαταρία, τελικά είχα ξεχάσει ανοιχτό το lte, παρόλο που είμαι σε περιοχή χωρίς 4g, κοιμόμουν με 60% και ξυπναγα με 30%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλησπερα παιδια Μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταφερει να βρω τον τροπο να κανω βιντεοκληση Μεσο dialer (οχι skype και συναφη),εντελη εχει την δυνατοτητα το κινητο μου η το κουραζω τσαμπα; Ευχαριστω Δεν υποστηρίζει. Ουσιαστικά μόνο η.Samsung υποστηρίζει βιντεοκληση σε όλα τα μοντέλα της (με μπροστινή κάμερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Σημερα μου σβηστηκε ευτυχωε η αμφιβολια για την αυτονομια του κινητου...Σχεδον 36 ωρες με 2.50 ανοιχτη οθονη και εχει ακομα 28%.!!!!!!!!Πραγματικα δε το περιμενα...Φυσαει το εργαλειο λεμεεεεε Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Σημερα μου σβηστηκε ευτυχωε η αμφιβολια για την αυτονομια του κινητου...Σχεδον 36 ωρες με 2.50 ανοιχτη οθονη και εχει ακομα 28%.!!!!!!!!Πραγματικα δε το περιμενα...Φυσαει το εργαλειο λεμεεεεε ποσες ωρες ομιλιας ; 3G το δουλευεις η 2G ; Η φωτεινοτητα στο ποσο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Μονιμα 3g 15 λεπτα ομιλια μονιμα ανοιχτο wifi ,οχι αυτοματοι συγχρονισμοι ,παιχνιδι 20 λεπτα,1 ωρα φεισ και διαφορα σαιτ ,σκαλισμα του κινητου με εφαρμογες και για να ειμαι ακριβης το εχω αυτομαρα ρυθμισμενο να δουλευει στο eco μολις πεσει κατω απο 50%..αυτα Edited July 6, 2013 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Α και φωτεινοτητα στο 63% Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adamanteus Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδιά γνωρίζεται αν φέρνουν το optimus G σε λευκό στην Ελλάδα? στα skroutzομάγαζα δεν βρήκα τίποτα δυστυχώς... Παράθεση (^_^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Μονιμα 3g 15 λεπτα ομιλια μονιμα ανοιχτο wifi ,οχι αυτοματοι συγχρονισμοι ,παιχνιδι 20 λεπτα,1 ωρα φεισ και διαφορα σαιτ ,σκαλισμα του κινητου με εφαρμογες και για να ειμαι ακριβης το εχω αυτομαρα ρυθμισμενο να δουλευει στο eco μολις πεσει κατω απο 50%..αυτα ε βρε φιλε εσυ δεν κανεις τιποτα με το κινητο αδικα το εχεις...και λιγο σου εβγαλε με τα τοσα λιγα που κανεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδιά γνωρίζεται αν φέρνουν το optimus G σε λευκό στην Ελλάδα? στα skroutzομάγαζα δεν βρήκα τίποτα δυστυχώς... Ποιο λευκο, εδω εξαφανιστηκε το μαυρο πλεον ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 ε βρε φιλε εσυ δεν κανεις τιποτα με το κινητο αδικα το εχεις...και λιγο σου εβγαλε με τα τοσα λιγα που κανεις ! Φιλε μου αν διαβαζες προηγουμενα ποστ μου στο νημα θα εβλεπες οτι σε αλλες μερες επιανα 5 ωρες ανοιχτη οθονη μεσα σε 10-12 ωρες και τελος η μπαταρια..οντως η τελευταια χρηση μου ηταν χαλαρη αλλα οι προηγουμενες βαριες...σαν χρηση συνηθως ειμαι καπου αναμεσα οποτε αν με βγαζει μερα ειμαι υπερευχαριστημενος...χωρις διαθεση παρεξηγησης ετσι; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Παρήγγειλα την τηλεφωναρα από smarties.gr την Πέμπτη, ελπίζω να μην φάω καμιά φόλα και να έρθει μέσα την εβδομάδα. Είχε αρκετές αρνητικές κρητικές στο skroutz και ψιλοφοβαμαι μην φάω κανένα άκυρο :( Εάν το παραλάβει κάνεις από το εν λόγω κατάστημα να ενημερώσει αν είναι δυνατόν, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Μολις ανακαυψα οτι το μαμα πληκτρολογιο εχει αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα που το μετατρέπει μονο του σε κειμενο . Επισης το στοκ πληκτρολόγιο της lg ειναι παρα πολυ καλο και απιστευτα γρηγορο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Φιλε μου αν διαβαζες προηγουμενα ποστ μου στο νημα θα εβλεπες οτι σε αλλες μερες επιανα 5 ωρες ανοιχτη οθονη μεσα σε 10-12 ωρες και τελος η μπαταρια..οντως η τελευταια χρηση μου ηταν χαλαρη αλλα οι προηγουμενες βαριες...σαν χρηση συνηθως ειμαι καπου αναμεσα οποτε αν με βγαζει μερα ειμαι υπερευχαριστημενος...χωρις διαθεση παρεξηγησης ετσι; κοιτα αν οντος σου βγαζει 1 ημερα με ΟΛΑ ανοιχτα και με 2-3 ωρες ομιλιας με αρκετα mail και με internet...ενταξει ειναι πολυ καλα ! Σκεφτομαι να το τσιμπισω γιαυτο σε πιεζω να μου πεις την αληθεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 αποτι βλέπω αυξήθηκε κατακόρυφα η ζήτηση για το G και η τιμες ήδη προσαρμόζονται αναλόγως... Επειδή θελω να το αγοράσω θα περιμένω λίγο( μετα βίας κρατιεμαι) μπας και καλυφθεί η ζητηση και πλησιάσει τα 300 γιατι είναι και δύσκολες εποχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 κοιτα αν οντος σου βγαζει 1 ημερα με ΟΛΑ ανοιχτα και με 2-3 ωρες ομιλιας με αρκετα mail και με internet...ενταξει ειναι πολυ καλα ! Σκεφτομαι να το τσιμπισω γιαυτο σε πιεζω να μου πεις την αληθεια :D Οι χρονοι του γενικως ειναι πολυ καλοί και ειδικα για τοσο φωτεινη οθονη. Εγω βγαζω περιπου 2,5 ωρες ομιλια και 3 ώρες οθόνη με 17 ωρες αναμονή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Οι χρονοι του γενικως ειναι πολυ καλοί και ειδικα για τοσο φωτεινη οθονη. Εγω βγαζω περιπου 2,5 ωρες ομιλια και 3 ώρες οθόνη με 17 ωρες αναμονή. μια χαρα τοτε...θα το ψαξω μηπως το βρω δευτερο χερι . Απο προβληματα εχεις διαπιστωσει κατι σοβαρο ; π.χ. To wifi πιανει καλα ; Η καμερα βγαζει αξιολογες φωτογραφιες; Το ακουστικο και το ηχειο πως ειναι ; Ακους η χλωμο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 μια χαρα τοτε...θα το ψαξω μηπως το βρω δευτερο χερι . Απο προβληματα εχεις διαπιστωσει κατι σοβαρο ; π.χ. To wifi πιανει καλα ; Η καμερα βγαζει αξιολογες φωτογραφιες; Το ακουστικο και το ηχειο πως ειναι ; Ακους η χλωμο ; Για την ωρα ( το εχω κανα μηνα περίπου) ,δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Το ακουστικο και το ηχειο ειναι αψογα με πολυ καλη ακουστική. Για να δεις φωτογραφίες ψαξε λιγο τα μηνύματα μου αν θες ,που εχω δωσει λινκ πιο πισω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts