Jump to content

Adamanteus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Adamanteus

  1. Adamanteus

    ZTE Axon 7

    Κακά τα ψέματα τα κινέζικα στις κάμερες δεν είναι και τόσο καλά και αν είστε κάτοχοι s7 edge οι διαφορές είναι μεγάλες!:p Σου αναγράφουν OIS, μετά βλέπεις ένα video και κουνιέται σαν τρελό. Όπως marketing gimmick του xiaomi mi5 4xis OIS... Πού πάλι δεν κάνει τη δουλειά που θα πρεπε. Παραδόξως το OIS του OP3 είναι decent για τα λεφτά που ζητάει. Θα περιμένω reviews για το audio dac του snapdragon 820 αν αξίζει καθόλου... Οκ πίσω στο θέμα μας... Περίμενα το htc 10 αλλά απογοήτευση με την οθόνη, το axon 7 είναι το htc 10 όπως θα πρεπε να είναι...ειδικά το Quartz Grey χρώμα:)
  2. Adamanteus

    ZTE Axon 7

    Μια χαρά. Ειδικά αυτό το 128/6 gb ram είναι ότι πρέπει. Πάντως το Zte axon 7 υπερέχει στα σημεία σε σχέση με το OnePlus 3, αλλά το 2ο έχει αυτή την ευκολία που το παραγγέλνεις άμεσα και με ασφάλεια από ευρωπαϊκή αποθήκη μαζί με διάφορα καλούδια accessories.
  3. Adamanteus

    ZTE Axon 7

    Τρομερή υλοποίηση με προσοχή στη λεπτομέρεια (hi-fi dac). Μένει να δούμε smoothness οθόνης, call quality γενικότερα... Τα αρνητικά του από ότι βλέπω είναι -No FM radio :mad: -No led notification light? - όχι και τόσο καλό OIS εκτός και αν το διορθώσουν το software μέχρι να βγει στην αγορά. Σε λίγο καιρό θα είμαι ανάμεσα σε Meizu pro 6 edge, Oneplus 3 , Zte axon 7, για να δούμε :)
  4. Παίδες έχω ένα πρόβλημα, στο s3 neo που έχω , όταν γράφω ένα μεγάλο κείμενο SMS μου το κάνει μετατροπή σε MMS και καταντάει εκνευριστικό.:mad: Στα παλιά smartphones που είχα, δεν γινόταν αυτό... Οπότε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων τι πρέπει να αλλάξω? :)
  5. Έχω το s3 neo σε μαύρο χρώμα, το επέλεξα γιατί μου βγάζει κάτι το elegance και μια αρμονία (μαύρα bezels+μαύρη amoled οθόνη) σε σχέση με το white s3 που είχα κρατήσει. Το καπάκι του είναι απλό μαύρο glossy plastic (όχι βουρτσισμένο) και αφήνει δακτυλιές Δεν πρέπει να σε ανησυχεί αυτό γιατί ούτως η άλλως θα βάλεις καμιά θήκη στη πλάτη του κινητού, sto ebay υπάρχουν άπειρες. Τέλος στο s3 neo του έχουν περάσει προστατευτικό οθόνης από το εργοστάσιο, οπότε δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία
  6. Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το OnePlus One 64GB από το to2c, την στιγμή που μου φαίνεται βουνό το invitation system και mailbox.de μέσω Γερμανίας κτλπ... Οι διαφορές που βλέπω αν το αποκτήσω από εκεί, είναι 8 ευρώ παραπάνω + 10 μέρες επιπλέον σε σχέση με mailbox.de κτλπ. Το 2toc θα μου φλασάρει to cyanogenmod, οπότε οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Έπειτα από το φλασάρισμα που θα μου κάνουν, Θα μπορώ να κάνω επίσημα update OTA για πιθανά fix όπως το πρόβλημα που έχει με το χαμηλής έντασης ακουστικό κτλπ.. 2) το σήμα του GPS είναι ικανοποιητικό και κάνει lock αμέσως? 3)Στο θέμα root , έχει βγει κάτι εύκολο όπως με one click? Thanks:)
  7. Το αγαπημένο μου κινητό! Καλή τύχη σε όλους φυσικά!:)
×
×
  • Create New...