RaZoR333 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Με cosmote έχω κανονικά 4g. Με βλεπω cosmote συντομα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Kaizershop.gr τους πηρα τηλεφωνο, μου ειπαν το εχουν μαλλον γερμανικο, πηγα απο εκει, το πηρα σφραγισμενο, ολα καλα To oποιο ομως δε δινει τη DOA, μια πανευρωπαικα ισχυουσα εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Απο θήκες μόνο μία είναι η πιο λεπτή και πιο ωραία: η original(flip), επίσης εχθές κόλλησε η κάμερα, έβγαλα 1,2 στην τρίτη φώτο κόλλησε και έβγαζε μήνυμα οτι δε βρίσκει την κάμερα... restart και ολα οκ... Κάποιο λινκ για την original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 To oποιο ομως δε δινει τη DOA, μια πανευρωπαικα ισχυουσα εγγυηση. Ποιο δίνει DOA, εκτός από το birdphone, το οποίο δεν το έχει δυστυχώς; Θέλω να το πάρω για την κοπέλα μου, αλλά μέχρι τωρα αγόραζα μόνο από birdphone. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 To oποιο ομως δε δινει τη DOA, μια πανευρωπαικα ισχυουσα εγγυηση. Πρέπει να έχει αγοραστεί από αντιπροσωπια Ελλάδας( σκρουζ μαγαζί) για doa. Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ποιο δίνει DOA, εκτός από το birdphone, το οποίο δεν το έχει δυστυχώς; Θέλω να το πάρω για την κοπέλα μου, αλλά μέχρι τωρα αγόραζα μόνο από birdphone. Πρέπει να έχει αγοραστεί από αντιπροσωπια Ελλάδας( σκρουζ μαγαζί) για doa. Μολις ανεφερα πιο πανω, ειναι πανευρωπαϊκη. Δε θα πρεπε να λειτουργει ως "εγω εχω ορεξη να σου τη δωσω". Oχι μονο το birdphone. Και αλλα καταστημα ηλεκτρονικα την δινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Μολις ανεφερα πιο πανω, ειναι πανευρωπαϊκη. Δε θα πρεπε να λειτουργει ως "εγω εχω ορεξη να σου τη δωσω". Oχι μονο το birdphone. Και αλλα καταστημα ηλεκτρονικα την δινουν. Αυτό ρωτάω, εκτός από το birdphone, ποιο άλλο; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 λοιπον , μετα απο 2 γεματες μερες η συσκευη μου εβγαλε αξιοπρεπεστατα την μερα , απο τις 10 το πρωι με 70 λεπτα κλησεις , 20 sms, 20 λεπτα video κληση skype και αρκετο download εφαρμογων εχω 30 % τωρα , ειδικα η εξοικονομιση ενεργειας δινει ρεσιταλ. η μπροστινη καμερα για skype ειναι πολυ καλη , ο συνομιλιτης σε βλεπει αψογα , οτι και να του εκανα δεν γονατισε , απο real racing ανοιχτο και απο πισω να στελνω μηνυματα , μεχρι να παιζω wonder boy , να κατεβαζω εφαρμογες και απο πισω να εχω και 5 σελιδες του ιντερνετ ανοιχτες. αυτο που με χαλασε ειναι το ηχειο που οταν εχεις το κινητο με την πλατη κατω δεν ακους σχεδον τιποτα, που οταν εχεις εναν φακελο στην επιφανεια εργασιας και προσ8εσεις αλλη μια εφαρμογη μεσα απο το μενου εκει δεν παει αυτοματα και καλο 8α ηταν στις εφαρμογες Qslide να εβαζα οποιες η8ελα εγω και ας μην τις εκανε μικρα παρα8υρα. η απαντηση στο φιλο με την 8ηκη πιο πανω πρεπει να ειναι αυτη που περιμενω και εγω να μου ερ8ει (προς το παρων καλτσα για πουγκι :) ) http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-ORIGINAL-OEM-LG-OPTIMUS-G-E975-E973-BLACK-FLIP-LEATHER-BOOK-COVER-CASE-/130886690164?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1e79746574 και μια φωτογραφια ετσι για δειγμα για να δειτε ποσο χαλια βγαζει http://imageshack.us/a/img69/2951/ki8b.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Αυτό ρωτάω, εκτός από το birdphone, ποιο άλλο; http://www.kinitomania.gr EDIT: Άκυρο! Δεν το έχει πια!!! :blink: Ξεπούλησε!!!!!:lol: Παιδιά είναι απίστευτο! Μόνον το Kaiser το έχει σε απόθεμα! Από εκεί και μετά το καλήτερο είναι από 1 έως 3 μέρες που συνήθως γίνονται 5! Edited July 4, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Αυτό ρωτάω, εκτός από το birdphone, ποιο άλλο; cityshop.gr Και αυτο ξεπουλησε και μαλιστα με ενημερωσε πως ξεμειναν οι προμηθευτες τους. Αν το κινητο κινειται με ιδια τιμη στην υπολοιπη ευρωπαϊκη αγορα, μαλλον πουλα σαν τρελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 cityshop.gr Και αυτο ξεπουλησε και μαλιστα με ενημερωσε πως ξεμειναν οι προμηθευτες τους. Αν το κινητο κινειται με ιδια τιμη στην υπολοιπη ευρωπαϊκη αγορα, μαλλον πουλα σαν τρελο. Νομίζω στο εξωτερικό πωλείται πολύ ακριβότερα. Btw κι εγώ από το cityshop το είχα πάρει (όταν είχε 391) και είχα μείνει απίστευτα ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Το πήρα και εγώ χθες από Kaizerstore και μέχρι τώρα είναι άψογο. Μόλις το άνοιξα συγχρόνισε ά μ ε σ α όλες τις εφαρμογές που είχα και στο 2X. Πολυ γρήγορο, πολύ όμορφο. Πήρα πρίν λίγο και θήκη και ζελατίνα. Θα ενημερώσω μόλις τα βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Το πήρα και εγώ χθες από Kaizerstore και μέχρι τώρα είναι άψογο. Μόλις το άνοιξα συγχρόνισε ά μ ε σ α όλες τις εφαρμογές που είχα και στο 2X. Πολυ γρήγορο, πολύ όμορφο. Πήρα πρίν λίγο και θήκη και ζελατίνα. Θα ενημερώσω μόλις τα βάλω. επειδη εχω το 2x και σκεφτομε να αγορασω το g απο καμερα μεταξυ τους σαν ποιητοτα εχει μεγαλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Θα το δοκιμάσω να δω τι παίζει από διαφορές. Δεν έχω άποψη ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 επειδη εχω το 2x και σκεφτομε να αγορασω το g απο καμερα μεταξυ τους σαν ποιητοτα εχει μεγαλη διαφορα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4781665#post4781665 Ρίξε μια ματιά στις δικές μου και κρίνε. Κάποιες είναι με 6 mp . Προσωπικά επειδή το είχα και το 2x , θεωρώ πως υπάρχει αρκετή διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Το πήρα με 4.1.2, Kernel 3.4.0 και έκδοση 10b-EUR-XX. Μόλις συνδέθηκα σε wifi μου έβγαλε οτι υπάρχει update. Να το κάνω και αν ναι τι διορθώνει ; Η έκδοση που μου βγαίνει διαθέσιμη είναι η V10d-APR-01-2013 με 16,36 MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Το πήρα με 4.1.2, Kernel 3.4.0 και έκδοση 10b-EUR-XX. Μόλις συνδέθηκα σε wifi μου έβγαλε οτι υπάρχει update. Να το κάνω και αν ναι τι διορθώνει ; Η έκδοση που μου βγαίνει διαθέσιμη είναι η V10d-APR-01-2013 με 16,36 MB. Και εγώ έκανα το update μόλις το άνοιξα. Δεν ξέρω τι διορθώνει, πάντως δεν υπάρχει και τίποτα που να θέλει διόρθωση. Το κινητό είναι όνειρο!!!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Οκ θα τη κάνω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Και εγώ έκανα το update μόλις το άνοιξα. Δεν ξέρω τι διορθώνει, πάντως δεν υπάρχει και τίποτα που να θέλει διόρθωση. Το κινητό είναι όνειρο!!!!! Ενα ονειρο που εξαφανιστηκε πλεον απο το skroutz ! Μα καλα, ποσα αγορασατε πια και τον αφησατε στεγνο τον προμηθευτη τους ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Την αναβαθμιση την εκανα κ εγω.δουλευει αψογα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Χθες το απόγευμα που το αγόρασα υπήρχαν 4 τεμάχια απόθεμα στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Χθες το απόγευμα που το αγόρασα υπήρχαν 4 τεμάχια απόθεμα στο κατάστημα. Απο ποιο καταστημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Kaizerstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Μόνο αυτός έχει πλέον. Και όποιος προλάβει!:lol: Ενα ονειρο που εξαφανιστηκε πλεον απο το skroutz ! Μα καλα, ποσα αγορασατε πια και τον αφησατε στεγνο τον προμηθευτη τους ;; Η αλήθεια είναι ότι έγινε ένα ξαφνικό ντού! Edited July 4, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Όλα τα όνειρα τελειώνουν κάποτε παιδιά... Η μπαταρία σήμερα, μετά την 5η φόρτιση, δείχνει πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Είναι στις 8 ώρες λειτουργίας, με 30 λεπτά οθόνη και 15 λεπτά ομιλίας. Έχω ακόμα 80% :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts