Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε kokoraki οταν μπορεις πες λιγο πιο αναλυτικα για την αυτονομια.Αν το βρεις μεσα στις ρυθμισεις λεει για το ποσες ωρες ειναι ενεργη η οθονη.Βαλε μια φωτο και απο αυτο η απλα πες μας ποση ωρα λεει οταν η μπαταρια ειναι σχεδον στο τελος.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
εθχαριστω πολη για τις πλιροφοριες..απλα ροτισα κ δεν ιξερα οτι ι ρομ απο το Miuiandroid ειναι ροοτ...ροτισα για να μαθω αν ιπαρχι τροπος να γινι καλιτερο σαν κινιτο

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας, η γραφή τύπου greeklish απαγορεύεται ακόμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.

Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών ούτως ώστε να μην υπάρξουν διαγραφές μηνυμάτων και κυρώσεις.

Modpic.gif

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας, η γραφή τύπου greeklish απαγορεύεται ακόμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.

Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών ούτως ώστε να μην υπάρξουν διαγραφές μηνυμάτων και κυρώσεις.

ευχαριστω για την παρατηριση δεν θα ξανα γινει :)....μαλον την δευτερα θα παραγκηλω το xiaomi mi2s...εχει παρει καποιος απο το ibuygou? ειναι αξιοπηστο?

ευχαριστω για την παρατηριση δεν θα ξανα γινει :)....μαλον την δευτερα θα παραγκηλω το xiaomi mi2s...εχει παρει καποιος απο το ibuygou? ειναι αξιοπηστο?

Παρα πολύ από εδώ μέσα και εγώ ότι και αν παραγγείλαμε ήταν υποδειγματικό...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παρα πολύ από εδώ μέσα και εγώ ότι και αν παραγγείλαμε ήταν υποδειγματικό...

Aποστολη με ΕΜS.?

Ο κολιτος μου...παρειγκηλε το Xiaomi mi2 απο το merimobiles εμηνε πολυ ικανοπιοιμενος και το πειρε με EMS και του ηρθε σε 12 μερες και μου ειπε αν το παρω το mi2s να βαλω EMS..γιαυτο ρωταω αν ειναι αξιοπιστο..

Ο κολιτος μου...παρειγκηλε το Xiaomi mi2 απο το merimobiles εμηνε πολυ ικανοπιοιμενος και το πειρε με EMS και του ηρθε σε 12 μερες και μου ειπε αν το παρω το mi2s να βαλω EMS..γιαυτο ρωταω αν ειναι αξιοπιστο..

Nai... Στα 22 ευρώ νομίζω βγαίνει με το ems

και με singapore post το πολυ να καθυστερησει 2-3 μερες παρα πανω και κερδιζεις και τα εξοδα

Με Singapore Post υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να περάσει τελωνείο. Το EMS το βάζουν για το τελωνείο κυρίως.

εχω φερει 10 δεματα δεν περασε ουτε ενα,κι εχω διαβασει ολα τα φορουμ,κανενας δεν γραφει οτι περασε τελωνειο δεμα που ηρθε με σινγκποστ,μηπως εννοεις την DHL?

Με singnapore post ειναι παρα πολυ σπανιο να περασει τελωνειο το δεμα ..

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Με Singapore Post υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να περάσει τελωνείο. Το EMS το βάζουν για το τελωνείο κυρίως.

με ταχυδρομείο, ΔΕΝ μπαινει καν τελωνείο

http://miui.gr/forums/index.php?page=Thread&threadID=91

Omg. Κοιτάξτε λίγο την διαθέσιμη μνήμη.(και ρομ και ραμ) επίσης το πάχος .Δεν υπάρχουνΚαυτά τα νούμερα .κάτι λάθος παίζει. Αλλά από εμφάνιση ΆΛΛΟΥ.Θα μας τρελάνουν αυτοί...

Οπότε η λύση είναι αγορά άμεσα το mi2A για να περάσει ο καιρός και μόλις έρθει το τέρας αγορά first day.

Edited by bromonano2

Omg. Κοιτάξτε λίγο την διαθέσιμη μνήμη.(και ρομ και ραμ) Δεν υπάρχει αυτό. Κάτι λάθος παίζει. Αλλά από εμφάνιση ΆΛΛΟΥ.

ερωτευσημο το mi3 δεν υπαρχει...

αυριο θα παραγγειλω το mi2s :)

οσοι το αγοραζετε please να λετε απο πιο καταστημα το παραγγειλατε ποσεσ μερες εκανε με τι currier

το google play store ειναι απο πριν εγκατεστημενο? η το ζητας ? δεν ειναι μεσα στην muiu ? οταν κατεβαζετε καποιο app απο το

play store πως ανγνωριζει το κινητο? κανονικα ως xiaomi m2 / m2s ?

οσοι το αγοραζετε please να λετε απο πιο καταστημα το παραγγειλατε ποσεσ μερες εκανε με τι currier

το google play store ειναι απο πριν εγκατεστημενο? η το ζητας ? δεν ειναι μεσα στην muiu ? οταν κατεβαζετε καποιο app απο το

play store πως ανγνωριζει το κινητο? κανονικα ως xiaomi m2 / m2s ?

διαβασε λίγο πιο πάνω

Omg. Κοιτάξτε λίγο την διαθέσιμη μνήμη.(και ρομ και ραμ) επίσης το πάχος .Δεν υπάρχουνΚαυτά τα νούμερα .κάτι λάθος παίζει. Αλλά από εμφάνιση ΆΛΛΟΥ.Θα μας τρελάνουν αυτοί...

Οπότε η λύση είναι αγορά άμεσα το mi2A για να περάσει ο καιρός και μόλις έρθει το τέρας αγορά first day.

Τρολολοοοοολ. Σε μισή 10ετία ίσως. Προς το παρών ούτε καν για αστείο...

εχω φερει 10 δεματα δεν περασε ουτε ενα,κι εχω διαβασει ολα τα φορουμ,κανενας δεν γραφει οτι περασε τελωνειο δεμα που ηρθε με σινγκποστ,μηπως εννοεις την DHL?

Σωστός. Έκανα λάθος. DHL είναι!

παιδια εκτος του mi2s που ειμαι κατοχος εχω παραγγειλει και ενα mi2 32 που εχει αφιξη Τριτη μετα το Πασχα οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει pm γιατι εγω δεν θα το χρησιμοποιησω..

τελικα λιγοτερες πιθανοτητες να περασει τελωνειο ειναι EMS ή λαθος καταλαβαινω?

Όπως τα Λες...

Σχεδόν Ποτε δεν περνάει τελωνείο με ems...

καλημερα παιδια...μολις παριγκηλα το Xiaomi m2s με EMS..και τωρα περιμενω...:)

Απο που και πόσο τελική τιμή;

Στα 300 ευρώ θα βγεί (απότι λένε) το νέο Xiaomi Mi-3 με τον Snapdragon 800 στα 2,3GhZ, 2GB RAM , οθόνη 5άρα με ανάλυση FullHD 1920Χ1080 και 3000mAh μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος