Jump to content

Παράπονα για το Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει από τεχνικά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω πάρα πολλά - οι λόγοι για τους οποίους επιλέγεται ο κάθε Mobiler είναι διαφορετικοί - αλλά κάνω κάθε προσπάθεια να παρακολουθώ και να καταλαβαίνω όσα λέτε εδώ στο φόρουμ.

Μου αρέσει πολύ να μαθαίνω καινούργια πράγματα και αν διαβάζετε το μπλογκ μου θα έχετε καταλάβει πως με τις ανύπαρκτες σχεδόν γνώσεις μου "παράγω" άρθρα που εξηγούν κάποια πράγματα μετά από πολύωρη "μελέτη".

Αυτό που θα ήθελα λοιπόν από εσάς είναι μέχρι και την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου να μου στέλνετε στο inbox (για να τα βλέπω σίγουρα) ότι παράπονα και προβλήματα έχετε σχετικά με το SIII και εγώ θα μιλήσω με την Samsung Hellas (ελπίζω την αμέσως επόμενη ημέρα) και θα παραθέσω εδώ όλες τις σχετικές επίσημες απαντήσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ και μην διστάζετε να με ρωτάτε ότι θέλετε όταν έχετε οποιαδήποτε απορία :)

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να δώσω κάποιο τεχνικό ορισμό για το lag που εμφανίζεται κατά τη έναρξη του dialer και των επαφών (ιδίως αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για ώρα).Χρήσιμο πάντως θα ήταν αν κάποιος μπορεί να το εκφράσει με τεχνικό τρόπο να το στείλει στο inbox της roubalita. Επίσης επειδή δεν είμαι με stock rom καλό θα ήταν να κάνει κάποιος που είναι με την τελευταία stock ένα βιντεακι με το lag αυτό ώστε να μην υπάρχει αμφισβήτηση για το τι εννοούμε και να της στείλει το λινκ για να το συμπεριλάβει στο ερώτημα της στην Samsung. Αφού η φίλη μας ενδιαφέρθηκε να μας βοηθήσει τουλάχιστον να αξιοποιήσουμε αυτή την βοήθεια.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια σοβαρα τωρα επειδη το ζω και εγω στο note το θεμα με τις επαφες που λετε(οντως αργουν για λιγο)!

σας ενοχλει αυτο τοσο πολυ????

χωρις πλακα ρωταω τωρα!

Παιδια σοβαρα τωρα επειδη το ζω και εγω στο note το θεμα με τις επαφες που λετε(οντως αργουν για λιγο)!

σας ενοχλει αυτο τοσο πολυ????

χωρις πλακα ρωταω τωρα!

Αμα εχεις πολλες επαφες μεγαλωνει η καθυστερηση και ειναι θεμα.Παντως εχει μεγαλη διαφορα με το hox σε αυτο το θεμα,στο οποιο ανοιγουν σχεδον ακαριαια και εννοω στη φαση που εχει ηδη κλεισει η εφαρμογη των επαφων,γιατι διαφορετικα δεν προλαβαινεις καν να τις αγγιξεις

Αμα εχεις πολλες επαφες μεγαλωνει η καθυστερηση και ειναι θεμα.Παντως εχει μεγαλη διαφορα με το hox σε αυτο το θεμα,στο οποιο ανοιγουν σχεδον ακαριαια και εννοω στη φαση που εχει ηδη κλεισει η εφαρμογη των επαφων,γιατι διαφορετικα δεν προλαβαινεις καν να τις αγγιξεις

Και εγω εχω απειρες επαφες!:)

και αργουν ειναι αληθεια !(το αργουν να μην παρεξηγηθεί μιλαμε για κλασματα δευτερολέπτου!)

αλλα ειναι τοσα πολλα που μου προσφερει το κινητο μου που πραγματικα αν δεν το διαβαζα εδω δεν θα το εδινα καν σημασια...:)

πριν πεσετε να με φατε:p:lol: νομιζω οτι καποιος γενικα θα πρεπει να εχει φαει στράβωμα με το κινητο του για τον πειραζουν τοσο πολυ οι επαφες που "αργουν" να ανοιξουν...

πχ στα νοκια που ειχα τοσα χρονια ανοιγαν με την μια...

ελεγα τοσο καιρο οτι εχω ΤΗΛΕΦΩΝΟ και μετα ολα τα αλλα! και μπλα μπλα μπλα..

οταν μπηκα στο android καταλαβα τι σημαινει mail σε κινητο τι σημαινει viber skype dropbox τι σημαινει με ενα κλικ να τα εχεις ολα μπροστα σου κτλ κτλ κτλ!!!!!

τωρα εχω ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ που κανει τα παντα(με το Note) και αργει λιγο να ανοιξει τις επαφες..:)

μικρο το κακο για μενα! πραγματικα!

πριν ειχα ενα τηλεφωνο που ανοιγε τις επαφες με την μια αλλα πχ για να στειλω ενα mail μου εβγαζε την ψυχή...!

τεσπα...

Η όλη ιστορία προφανώς γίνεται όχι γιατί το τηλέφωνο δεν είναι λειτουργικό, αλλά διότι κρίνοντας από προγράμματα τρίτων κατασκευαστών που ανοίγουν αμέσως φαίνεται ότι είναι θέμα software και όχι αδυναμίας του κινητού ή έστω του λειτουργικού (αν και για το τελευταίο κάποιοι εκφράζουν αμφιβολίες). Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να υπήρχε μία επίσημη απάντηση από τη samsung ή έστω να ξέρουμε ότι το έχει υπόψη της το θέμα (δεν φαντάζομαι να είναι τόσο δύσκολο να λυθεί αν κάποιος από τους προγραμματιστές της ασχοληθεί σοβαρά).

Ας εκμεταλλευτούμε την πρόταση που μας έκανε η roubalita παραπάνω. Εγώ δεν έχω κρατημένο recover από την stock αλλιώς θα την έβαζα για λίγο για να κάνω ένα βιντεάκι με το lag για να τους το δείξει. Αν έχει κάποιος ας κάνει ένα κόπο.

Η όλη ιστορία προφανώς γίνεται όχι γιατί το τηλέφωνο δεν είναι λειτουργικό, αλλά διότι κρίνοντας από προγράμματα τρίτων κατασκευαστών που ανοίγουν αμέσως φαίνεται ότι είναι θέμα software και όχι αδυναμίας του κινητού ή έστω του λειτουργικού (αν και για το τελευταίο κάποιοι εκφράζουν αμφιβολίες). Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να υπήρχε μία επίσημη απάντηση από τη samsung ή έστω να ξέρουμε ότι το έχει υπόψη της το θέμα (δεν φαντάζομαι να είναι τόσο δύσκολο να λυθεί αν κάποιος από τους προγραμματιστές της ασχοληθεί σοβαρά).

Ας εκμεταλλευτούμε την πρόταση που μας έκανε η roubalita παραπάνω. Εγώ δεν έχω κρατημένο recover από την stock αλλιώς θα την έβαζα για λίγο για να κάνω ένα βιντεάκι με το lag για να τους το δείξει. Αν έχει κάποιος ας κάνει ένα κόπο.

οκ συμφωνω οτι ειναι θεμα λειτουργικου και οχι κινητου...

αν λυθει και αυτο το θεμα υπαρχει κανενα αλλο "σοβαρο" προβλημα που να σε κανει "δυσκολη" την μερα σου?

(που για μενα και παλι δεν ειναι "σοβαρο"...ετσι λειτουργει το android ΤΩΡΑ μπροστα σε ολα αυτα τα καλα που με δινει απλα το δεχομαι...:) )

οκ συμφωνω οτι ειναι θεμα λειτουργικου και οχι κινητου...

αν λυθει και αυτο το θεμα υπαρχει κανενα αλλο "σοβαρο" προβλημα που να σε κανει "δυσκολη" την μερα σου?

(που για μενα και παλι δεν ειναι "σοβαρο"...ετσι λειτουργει το android ΤΩΡΑ μπροστα σε ολα αυτα τα καλα που με δινει απλα το δεχομαι...:) )

Να φτιάξουν επιτέλους τον TW Launcher!Η αληθεια ειναι ότι έχει βελτιωθεί στις τελευταίες jb leaks (lugαρισματακια, weather widget redraw κτλ), αλλα και παλι δε θα σταματησω να ονειρευομαι το sgiii (και το Note φυσικα) με κάτι σαν το sense....

O ΤW Launcher σε ics στο sgiii ηταν απαραδεκτος για το επιπεδο της συσκευης.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Να φτιάξουν επιτέλους τον TW Launcher!Η αληθεια ειναι ότι έχει βελτιωθεί στις τελευταίες jb leaks (lugαρισματακια, weather widget redraw κτλ), αλλα και παλι δε θα σταματησω να ονειρευομαι το sgiii (και το Note φυσικα) με κάτι σαν το sense....

Όπως το βλέπω Ηλία μας κόβω χλομούς, θέλει πολύ ψωμί η sammy με τον TW για να πιάσει το SENSE:(

giphy.gif

elthis χρονια και ζαμάνια....:lol:

σοβαρα τωρα ρε φιλε ασχολείσαι με TW Launcher?:)

εγω τετοιο πραγμα δεν εκανα ουτε στο SGI...για να πω εκει το προσπάθησα..

στο 2 ουτε για πλακα...

στο note αλλαζω custom καθε λιγο και λιγακι...

φοραω nova(o beta πιστεψε με ειναι απίστευτος!!!!) και μετα root διαγραφη η σαβούρα(πολλες φορες και ο ΤW Launcher:X )και αντε "γεια"......'

το λειτουργικό μας δινει επιλογες για τα παντα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ακομη και στον dialer...

βαζεις οτι θες αφαιρείς οτι θες...!!!

αααα πανε να τα κανεις σε νοκια αυτα...:)

νομιζω το γεγονος οτι μπορουμε να στήσουμε το κινητο μας ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ....θα επρεπε να μας κανει χαρούμενους...:)

στο 2 ουτε για πλακα...

φοραω nova(o beta πιστεψε με ειναι απίστευτος!!!!) και μετα root διαγραφη η σαβούρα(πολλες φορες και ο ΤW Launcher:X )και αντε "γεια"......'

το λειτουργικό μας δινει επιλογες για τα παντα..ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ακομη και στον dialer...

νομιζω το γεγονος οτι μπορουμε να στήσουμε το κινητο μας ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ....θα επρεπε να μας κανει χαρούμενους...:)

Μα αυτο ειναι το θεμα!Οταν ημουν με HTC, δεν ειχα ασχοληθει με κανεναν αλλο Launcher, εκτος του sense!!!Τα υπολοιπα ειναι ''γατακια'' μπροστα του!!

Απο τη στιγμη που γυρισα σε Samsung, ασχολουμαι με ολους τους Lanchers εκτος του TW!!!:p

Anyway, σιγουρα υπαρχουν αλλες λυσεις και καλες, απλα οταν εχεις τη Ferrari θες και κοκκινο δερματινο σαλονι ρε φιλε!!!

Που θα παει...προσπαθουν κατι παλικαρια να κανουν port το sense...Τοτε ξεχαστε με απο αυτο εδω το thread...:p

Follow me on XDA

στο 2 ουτε για πλακα...

Ο beta στην αλλαγή οθονών δε σου κάνει glow τα app και στα widget?

giphy.gif

Μα αυτο ειναι το θεμα!Οταν ημουν με HTC, δεν ειχα ασχοληθει με κανεναν αλλο Launcher, εκτος του sense!!!Τα υπολοιπα ειναι ''γατακια'' μπροστα του!!

Απο τη στιγμη που γυρισα σε Samsung, ασχολουμαι με ολους τους Lanchers εκτος του TW!!!:p

Anyway, σιγουρα υπαρχουν αλλες λυσεις και καλες, απλα οταν εχεις τη Ferrari θες και κοκκινο δερματινο σαλονι ρε φιλε!!!

Που θα παει...προσπαθουν κατι παλικαρια να κανουν port το sense...Τοτε ξεχαστε με απο αυτο εδω το thread...:p

:lol:

elthis για μενα το note με τον τελευταιο beta nova το note μου ειναι Ferrari :)

ποιος την λαλαει και την samsung κτλ κτλ κτλ...!

το εκανα Ferrari μονος μου...

αυτη ειναι η μαγεία για μενα..:)

(και δεν σταματαει πουθενα το θεμα..οτι θες το βρισκεις ....)

Ο beta στην αλλαγή οθονών δε σου κάνει glow τα app και στα widget?

βοηθα με λιγο τι εννοείς με το glow?:)

Edited by freddaras

:lol:

elthis για μενα το note με τον τελευταιο beta nova το note μου ειναι Ferrari :)

ποιος την λαλαει και την samsung κτλ κτλ κτλ...!

το εκανα Ferrari μονος μου...

αυτη ειναι η μαγεία για μενα..:)

(και δεν σταματαει πουθενα το θεμα..οτι θες το βρισκεις ....)

βοηθα με λιγο τι εννοείς με το glow?:)

Σαν να σου τονίζει τα γράμματα κ τα είδωλα .

giphy.gif

Σαν να σου τονίζει τα γράμματα κ τα είδωλα .

δεν εχω παρατηρήσει κατι τετοιο..προφανως να συμβαινει και να μην το προσεξα εγω..:)

θα το δω καλύτερα και θα σου πω!

Άρα πρέπει να είναι θέμα της Leak JB τότε, θα δοκιμάσω κ Apex κ Holo launcher να δω αν θα κάνει κ εκεί το ίδιο.
giphy.gif

Άρα πρέπει να είναι θέμα της Leak JB τότε, θα δοκιμάσω κ Apex κ Holo launcher να δω αν θα κάνει κ εκεί το ίδιο.

Παντού το κάνει...είναι θέμα leak jb...

Follow me on XDA

Παντού το κάνει...είναι θέμα leak jb...

Άρα επιστροφή στον TW μεχρι να το διορθώσουν , ναι σε όλους το έκανε :mad:

giphy.gif

Άρα επιστροφή στον TW μεχρι να το διορθώσουν , ναι σε όλους το έκανε :mad:

Επιστροφή στη φύση :lol:

Καλος ο tw αλλά πολύ ram και reloads.

Για να μην γράφουμε αλλου και είμαστε off topic, τα έστω και αραιά reloads του TW δεν οφείλονται σ αυτόν αφου οι Nova και Apex έχουν τον τροπο να τα αποφεύγουν.

Ούτε είναι πιο βαρύς. Κρατα λιγότερα ΜΒ τις περισσότερες φορες τον βλέπω γύρω στα 60.

Το προβλημα με τα reloads είναι καθαρά θέμα ram και θα φανεί στο note 2.

Συμβαίνουν όταν κάποια στιγμη δουλεύουμε σε μια βαρια εφαρμογη και η free ram εχει πέσει πολυ χαμηλα. Την ώρα που βγαίνουμε απο την εφαρμογη και γίνεται ανακατανομή της ram κρασαρει.

Πριν λίγο είχα ανοικτο το google maps και το Ndrive. Πάω να βγω απο το ένα για να δώ κάτι στο άλλο και αμέσως εκανε reload o TW.

Το θέμα αυτο δεν είναι ουσιαστικό προβλημα αφου ώσπου να πας στην επόμενη οθόνη εχει επανέλθει. Όμως για μας που είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας και χομπιστες αν θέλετε, είναι σπάσιμο. Ειδικα όταν ξέρεις ότι προέρχεται απο βλακεία της Samsung η οποία νόμιζε ότι με 1GB θα είναι οκ αφου και ανταγωνισμο τόσο εχει.

Προσωπικά αν δώ ότι στο ΝΟΤΕ 2 δεν υπάρχει θέμα θα το σκεφτω εφόσον μπορω να πούλησε το Siii. Αν κι εκει υπάρχουν θέματα θα βρεθώ σε μεγάλο δίλημμα. Με εκνευριστική φοβερά το ότι ενω είχαμε στο Sii μια συσκευη που δούλευε άψογα και για πρώτη φορα δεν σε απασχολούσε η ram και το τι τρέχει πίσω, δεν φρόντισε η Samsung να διατηρήσει αυτη την ομαλότητα έστω χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη ram.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για να μην γράφουμε αλλου και είμαστε off topic, τα έστω και αραιά reloads του TW δεν οφείλονται σ αυτόν αφου οι Nova και Apex έχουν τον τροπο να τα αποφεύγουν.

Ούτε είναι πιο βαρύς. Κρατα λιγότερα ΜΒ τις περισσότερες φορες τον βλέπω γύρω στα 60.

Το προβλημα με τα reloads είναι καθαρά θέμα ram και θα φανεί στο note 2.

Συμβαίνουν όταν κάποια στιγμη δουλεύουμε σε μια βαρια εφαρμογη και η free ram εχει πέσει πολυ χαμηλα. Την ώρα που βγαίνουμε απο την εφαρμογη και γίνεται ανακατανομή της ram κρασαρει.

Πριν λίγο είχα ανοικτο το google maps και το Ndrive. Πάω να βγω απο το ένα για να δώ κάτι στο άλλο και αμέσως εκανε reload o TW.

Το θέμα αυτο δεν είναι ουσιαστικό προβλημα αφου ώσπου να πας στην επόμενη οθόνη εχει επανέλθει. Όμως για μας που είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας και χομπιστες αν θέλετε, είναι σπάσιμο. Ειδικα όταν ξέρεις ότι προέρχεται απο βλακεία της Samsung η οποία νόμιζε ότι με 1GB θα είναι οκ αφου και ανταγωνισμο τόσο εχει.

Προσωπικά αν δώ ότι στο ΝΟΤΕ 2 δεν υπάρχει θέμα θα το σκεφτω εφόσον μπορω να πούλησε το Siii. Αν κι εκει υπάρχουν θέματα θα βρεθώ σε μεγάλο δίλημμα. Με εκνευριστική φοβερά το ότι ενω είχαμε στο Sii μια συσκευη που δούλευε άψογα και για πρώτη φορα δεν σε απασχολούσε η ram και το τι τρέχει πίσω, δεν φρόντισε η Samsung να διατηρήσει αυτη την ομαλότητα έστω χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη ram.

Φίλε Κώστα νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα ram, αλλά Tw Launcher.

Ο λόγος είναι απλός.Ο nova που χρησιμοποιώ μαζί με beautiful widget για ώρα και καιρό, δε κάνει ούτε ένα reload!

Κι αυτό παρόλο που καταναλώνουν περισσότερη μνήμη.

Follow me on XDA

Ο λόγος είναι απλός.Ο nova που χρησιμοποιώ μαζί με beautiful widget για ώρα και καιρό, δε κάνει ούτε ένα reload!

Και στο note παιδες το redraw ειναι κανονας με την τελευταια rom. Ακομα και με αρκετη ram διαθεσιμη. Στο s3 τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα.Συμφωνω με τον Ηλια,δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ram

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και στο note παιδες το redraw ειναι κανονας με την τελευταια rom. Ακομα και με αρκετη ram διαθεσιμη. Στο s3 τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα.Συμφωνω με τον Ηλια,δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ram

+1. και απο εμενα για το προβλημα με τον TW,δεν το βλεπω για θεμα ram.

Θα συμφωνήσω και εγώ. Απλά, όπως ξαναείπα, η περισσότερη ram (βλέπε note 2) θα μετριάσει τους lazy developers της samsung... :zzz:

Αααα ρε Sense που σας χρειάζεται... :p