Epicouros Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Είμαι και εγώ κάτοχος ενός Note απο την Παρασκευή και μέχρι τωρα δεν εχω παρατηρήσει τριγμούς:cool:, μια ερώτηση μέσα στην συσκευασία έχει ενα μεταλλικό έλασμα και 5-6 μικρά πλαστικά μαύρου και λευκου χρώματος μήπως γνωρίζεται που χρησιμεύουν αυτά;:confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 kαλησπερα σε ολους , κατοχος και γω του wifi μοντελου , γραφει οτι εχω android 4.1.1 και οτι υπαρχει νεα ενημερωση . Αν το κανω νεα ενημερωση , θα χαθουν ολες οι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει και τα παιχνιδια που παιζουν τα παιδια ? Υπαρχει τροπος να κανω backup ? Προσπαθησα με εναν προγραμμα carbon αλλα ουτε τους usb drivers απο την samsung δεν βρηκα για το pc . Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Είμαι και εγώ κάτοχος ενός Note απο την Παρασκευή και μέχρι τωρα δεν εχω παρατηρήσει τριγμούς:cool:, μια ερώτηση μέσα στην συσκευασία έχει ενα μεταλλικό έλασμα και 5-6 μικρά πλαστικά μαύρου και λευκου χρώματος μήπως γνωρίζεται που χρησιμεύουν αυτά;:confused: Ανταλλακτικά γιά το πενάκι . kαλησπερα σε ολους , κατοχος και γω του wifi μοντελου , γραφει οτι εχω android 4.1.1 και οτι υπαρχει νεα ενημερωση . Αν το κανω νεα ενημερωση , θα χαθουν ολες οι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει και τα παιχνιδια που παιζουν τα παιδια ? Υπαρχει τροπος να κανω backup ? Προσπαθησα με εναν προγραμμα carbon αλλα ουτε τους usb drivers απο την samsung δεν βρηκα για το pc . Δεν χάνεται τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 kαλησπερα σε ολους , κατοχος και γω του wifi μοντελου , γραφει οτι εχω android 4.1.1 και οτι υπαρχει νεα ενημερωση . Αν το κανω νεα ενημερωση , θα χαθουν ολες οι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει και τα παιχνιδια που παιζουν τα παιδια ? Υπαρχει τροπος να κανω backup ? Προσπαθησα με εναν προγραμμα carbon αλλα ουτε τους usb drivers απο την samsung δεν βρηκα για το pc . Κατεβασε το samsung kies .google it .. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Κατεβασε το samsung kies .google it .. To χω κατεβασει και αυτο και το carbon αλλα τιποτα , δεν συνδεεται με τιποτα ολη μερα παιδευομαι , μαλλον καταληγω οτι ισως επειδη το pc ειναι win 7 x64 . Εχω βγαλει κατι φωτογραφιες στο tablet και βιντεο mp4 . Τις φωτο τις βλεπω μεσα απο το pc οταν το συνδεω , αλλα στον ιδιο φακελο που ειναι τα mp4 δεν φαινονται και δεν μπορω να τα αντιγραψω στο pc Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ουτε εγω εχω παρατηρησει τριγμούς κ γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος! Μπορει ποιοτικα κ αισθητικα να με αφηνει αδιαφορο (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ψευτικο ή ασχημο!), μπορει να μην εχει την υψηλότερη αναλυση οθονης που κυκλοφορει σε tablet(παρόλα αυτα η οθονη του ειναι πραγματικα φοβερη) κ φυσικα μπορει να μη μπορω να κανω μπανιο την ωρα που γραφω μεσα σ αυτο το φορουμ ΑΛΛΑ...ειναι με διαφορα μια κλαση πανω απο οολα τα αλλα σε hardware (επεξεργαστή-πενακι-ηχεια-μπαταρία κτλ κτλ) κ software για android (η samsung εχει ξεφυγει πολυ με την σειρα note). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) To χω κατεβάσει και αυτό και το carbon αλλά τίποτα , δεν συνδέεται με τίποτα όλη μέρα παιδεύομαι , μάλλον καταλήγω ότι ίσως επειδή το pc είναι win 7 x64 . Έχω βγάλει κάτι φωτογραφίες στο tablet και βίντεο mp4 . Τις φώτο τις βλέπω μέσα από το pc όταν το συνδέω , αλλά στον ίδιο φάκελο που είναι τα mp4 δεν φαίνονται και δεν μπορώ να τα αντιγράψω στο pc Δεξί κλικ στο shortcut(επιφ. εργασίας) Samsung Kies, ιδιότητες και από κεί "Άνοιγμα Θέσης Αρχείου" (το ένα από τα 3 κουμπιά κάτω από το Σχόλιο). Θα ανοίξει παράθυρο με την εφαρμογή Κies Agent.exe επιλεγμένη. Πάλι, δεξί κλικ ιδιότητες, πας στο tab συμβατότητα και διαλέγεις Windows Vista Service Pack 2 και άνοιγμα ως διαχειριστής.Το ίδιο θα κάνεις και για τις εφαρμογές Kies.exe, Kiesdriverinstaller.exe,kiestrayagent.exe(οι επεκτάσεις μπορεί να είναι κρυμμένες από προεπιλογή).Αν δεν δουλέψει αυτή η συμβατότητα επέλεξε Windows Xp SP3. Καλού κακού κάνε και μια επανεγκατάσταση των οδηγών της συσκευής μέσω του troubleshooting της εφαρμογής Kies.(πριν δοκιμάσεις τις συμβατότητες). Edited March 25, 2013 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιδια σε μια μερα εχω σιχαθει τα android kai τα win μαζι Δεν συνδεεται με kies ουτε στο λαπτοπ που εχω δεν ειναι παντως θεμα συμβατοτητας 64. Μαλλον πεταγονται οι drivers αυτοματα οταν το συνδεω και κανει εγκατασταση , άλλους drivers μονο του , ή ειναι ρυθμισεις απο την ταμπλετα Το μονο που θελω ειναι να κατεβασω τα βιντεο της καμερας , μιας και το το βλεπει ο υπολογιστης το ταμπλετ σαν δισκο , μεσα στο φακελο της extsdcard /DCIM /Camera υπαρχουν φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει . Τις φωτογραφιες τις βλεπει το pc και τις αντεγραψα , τα mp4 γιατι δεν φαινονται απο τον υπολογιστη ή το λαπτοπ ενω υπαρχουν μεσα στην ταμπλετα ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Το μονο που θελω ειναι να κατεβασω τα βιντεο της καμερας , μιας και το το βλεπει ο υπολογιστης το ταμπλετ σαν δισκο , μεσα στο φακελο της extsdcard /DCIM /Camera υπαρχουν φωτογραφιες και βιντεο που εχω τραβηξει . Τις φωτογραφιες τις βλεπει το pc και τις αντεγραψα , τα mp4 γιατι δεν φαινονται απο τον υπολογιστη ή το λαπτοπ ενω υπαρχουν μεσα στην ταμπλετα ? Πρώτον , δεν πρέπει να πανικοβάλεσαι . Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα win 7 64 . Λογικά θα έπρεπε να βλέπει τα mp4 . Μόλις δοκίμασα στο δικό μου και φαίνονται κανονικά . Αν ήμουν στη θέση σου θα μετέφερα τα mp4 με bluetooth στο PC/Laptop παρ' όλο που μπορεί να είναι χρονοβόρο. Αν αυτά συμπλήρωναν εκείνα που θέλω να κρατήσω , θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων . Θα έκανα την αναβάθμιση σε Jelly Bean . Μετά την αναβάθμιση , θα τραβούσα ένα μικρό βιντεάκι με το τάμπλετ και θα έλεγχα αν τα mp4 είναι ορατά και διαχειρίσημα . Τέτοιου είδους προβληματάκια δημιουργούνται από σκουπίδια !! που μένουν από βάλε-βγάλε κάποιες custom rom ή από κάποιες μυστήριες εφαρμογές που κατεβάζουμε και δεν τις κάνει κέφι :lol: το λειτουργικό του android . Στην τελευταία περίπτωση κάνουμε απεγκατάσταση της εφαρμογής , αν έχουμε διαπιστώσει ότι το πρόβλημα άρχισε μετά από συγκεκριμένη εγκατάσταση και το πρόβλημα αποκαθίσταται . Εχεις εξωτερική κάρτα ? Edited March 25, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ναι καλα λες , εχω καρτα θα τα αντιγραψω εκει και θα τα μεταφερω στον υπολογιστη βγαζοντας την απο το ταμπλετ. Αν δεν τα δει θα προσπαθησω με blue tooth η θα τα στείλω σε κάνα σύννεφο να τα πάρω από τον ουρανό. Δεν θέλω εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι παιζουν τα παιδια κατι παχνιδια και αν χασουν τα saves θα πεσει κλαμα. Θα σωσω τα βιντεο πρωτα και θα δοκιμασω αναβαθμιση .Σας ευχαριστω. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 υπάρχει κάποιος καλός reader για να μπορω να διαβάζω pdf αρχεια ξεκούραστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Θεωρώ ότι ο ezPDF Reader είναι από τους καλύτερους που κυκλοφορούν! https://play.google.com/store/apps/details?id=udk.android.reader&hl=el υπάρχει κάποιος καλός reader για να μπορω να διαβάζω pdf αρχεια ξεκούραστα; Edited March 26, 2013 by inspigr URL added Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 υπάρχει κάποιος καλός reader για να μπορω να διαβάζω pdf αρχεια ξεκούραστα; Προσωπικά έχω βρει και βολευτεί τον NeoSoar eBooks που μου φτιάχνει αυτόματα τα PDF σε στυλ σελίδων βιβλίου , δημιουργεί και μιά βιβλιοθήκη που στοιβάζει τα βιβλία σου . Εύχρηστη και πολύ ρεαλιστική παρουσίαση . https://play.google.com/store/search?q=neosoar&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Γιατι πολλες εφαρμογες παιχνιδια δεν ειναι συμβατα με την συσκευη μου απο το googleplay ? Εβαλα χθες 4.1.2 αλλά και με την 4.1.1 τα ιδια εκανε P.x chrome , topoeleven , IMDb Movies & TV ,Subway Surfers κτλ ? Το android της google δεν ειναι ειναι ? Εiναι δυνατον να σνομπαρει τον ιδιο της τον browser ? Edited March 26, 2013 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το παρήγγειλα και γω και αύριο θα το χω στα χέρια μου! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 υπάρχει κάποιος καλός reader για να μπορω να διαβάζω pdf αρχεια ξεκούραστα; Προσωπική μου άποψη οτι καλύτερο αυτή τη στιγμή για android :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mantano.reader.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5tYW50YW5vLnJlYWRlci5hbmRyb2lkIl0. δοκιμάστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Γιατι πολλες εφαρμογες παιχνιδια δεν ειναι συμβατα με την συσκευη μου απο το googleplay ? Εβαλα χθες 4.1.2 αλλά και με την 4.1.1 τα ιδια εκανε P.x chrome , topoeleven , IMDb Movies & TV ,Subway Surfers κτλ ? Το android της google δεν ειναι ειναι ? Εiναι δυνατον να σνομπαρει τον ιδιο της τον browser ? Κάτι λάθος έχεις κάνει. Εγώ τον Chrome και το imdb τα χρησιμοποιώ κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ti μπορει να εκανα λαθος ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios_ Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Γιατι πολλες εφαρμογες παιχνιδια δεν ειναι συμβατα με την συσκευη μου απο το googleplay ? Εβαλα χθες 4.1.2 αλλά και με την 4.1.1 τα ιδια εκανε P.x chrome , topoeleven , IMDb Movies & TV ,Subway Surfers κτλ ? Το android της google δεν ειναι ειναι ? Εiναι δυνατον να σνομπαρει τον ιδιο της τον browser ? Αυτό έγινε και σε έναν φίλο στο κινητό του... του έβγαζε ότι δεν είναι συμβατά με τη συσκευή του σχεδόν τα πάντα... Κάποιος πιο έμπειρος που να γνωρίζει...; Μπορείς πάντως να ρωτήσεις και στο topic με τις αναφορές προβλημάτων :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ενα μηνα τοχω το ταμπλετ με προβλημα και δεν πηρα χαμπαρι ? Νομιζα οτι ειναι απο τα flash γι αυτο δεν ειναι συμβατα Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Όχι φίλε μου, κανονικά παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Ενα μηνα τοχω το ταμπλετ με προβλημα και δεν πηρα χαμπαρι ? Νομιζα οτι ειναι απο τα flash γι αυτο δεν ειναι συμβατα Παρουσιάζεις προβλήματα , κάποιοι σου λένε τι να κάνεις , δεν μας λές αν αποκαταστάθηκαν , μπερδεύονται και εκείνοι που πιθανόν θέλουν/μπορούν να βοηθήσουν . Πρώτ' απ 'ολα . Ποιό ταμπλετ έχεις γιατί το avatar σου δεν δείχνει Ν8000/Ν8010 γιά να ξέρουμε γιατί μιλάμε . Εχεις κάνει τίποτα επεμβάσεις με custom rom , root και τα τοιαύτα ? Ποιά έκδοση android έχεις ? FYI : Ολές οι εφαρμογές που ανέφερες σε έμένα κατέβηκαν/παίζουν κανονικά Edited March 27, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos1988 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Γεια σας..θέλω πάρα πολύ να πάρω το 8000.Προσωπικά η οθόνη εμένα δεν με ενδιαφέρει.Η μπαταρία όμως με ενδιαφέρει αρκετά....αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει...Επίσης επειδή δεν έχω μεγάλη ιδέα από αυτά που μπορώ να βρω ποια apps ενδείκνυται να κατεβάσω..προφανώς βγάζω έξω τα παιχνίδια. Στην αρχή ΄ έγερνα΄ προς ipad4 αλλά άλλαξα γνώμη. μεταφορά αρχείων από το tablet σε υπολογιστή γίνεται εύκολα? ή από κάρτα σε υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Παρουσιάζεις προβλήματα , κάποιοι σου λένε τι να κάνεις , δεν μας λές αν αποκαταστάθηκαν , μπερδεύονται και εκείνοι που πιθανόν θέλουν/μπορούν να βοηθήσουν . Πρώτ' απ 'ολα . Ποιό ταμπλετ έχεις γιατί το avatar σου δεν δείχνει Ν8000/Ν8010 γιά να ξέρουμε γιατί μιλάμε . Εχεις κάνει τίποτα επεμβάσεις με custom rom , root και τα τοιαύτα ? Ποιά έκδοση android έχεις ? FYI : Ολές οι εφαρμογές που ανέφερες σε έμένα κατέβηκαν/παίζουν κανονικά Το πηρα απο Αγγλια επειδη ήμουν εκει. Η μπριζα ειναι Ευρωπαικη , οχι 3pin και μαλλον απο τα χαρτια νομιζω ειναι Γερμανικο.Δεν ειναι με καρτα σιμ . Τωρα εκανα αναβαθμιση σε 4.1.2 αλλα και οταν το ειχα πρωτοαγορασει θυμαμαι οτι δεν μπορουσα να εγκαταστησω τις συγκεκριμενες εφαρμογες.Οπως δεν μπορω να το συνδεσω με kies στο pc. Σαν σκληρο δισκο τον βλεπει αλλα στον υπολογιστη δεν φαινονται τα mp4. Custom rom ,root κτλ. δεν εχω πειραξει τιποτα. Edited March 28, 2013 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά όσον αφορά τον flash player θυμάμαι στο galaxy tab 10.1 είχα βρει ένα app ασχετο το οποίο μόλις το εγκαθηστούσες, υπήρχε και το flash player ενσωματωμένο. Μήπως ξέρει κανείς ποιο app είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts