Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

>themis636

ευχαριστώ και καλημέρα.βασικά είναι με usb bluetooth το πληκτολόγιο οπότε θα χρειαστώ otg έτσι δεν είναι?θα έχω θέματα στην συνδεσιμότητα ή λειτουργούν όλα οκ?(δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει otg γενικά για αυτό ρωτάω)

και φίλε μου αυτό με το 3g μιλάμε για ένα μοντέλο ή παίζουν διάφορα γενικά?

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

>themis636

ευχαριστώ και καλημέρα.βασικά είναι με usb bluetooth το πληκτολόγιο οπότε θα χρειαστώ otg έτσι δεν είναι?θα έχω θέματα στην συνδεσιμότητα ή λειτουργούν όλα οκ?(δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει otg γενικά για αυτό ρωτάω)

και φίλε μου αυτό με το 3g μιλάμε για ένα μοντέλο ή παίζουν διάφορα γενικά?

Γιατί να χρειαστείς otg ? Βγάζεις το USB από το φορτιστή και το βάζεις στο πληκτρολόγιο .

Οχι προς το παρόν είναι ένα μοντέλλο το Ν8000 .

Εγω εχω το ταμπλετ απο Γερμανια.Χτες εγινε μια μικρη αναβαθμιση 30κατι μβ,αλλα νομιζω πως εγινε χειροτερα.Κολλαει λιγο η κυλιση νομιζω.Δεν ειναι τοσο τελεια οσο πριν.Γενικα η αφη.Μα εκαναν αναβαθμιση για χειροτερα?Αν καποιος αλλος το παρατηρησει....

Καλησπέρα. Παρατήρησες καμία αλλαγή προς το καλύτερο? Με το θέμα της κύλισης τι έγινε τελικά? :wacko:

Εκανα και φορματ αλλά πάλι δεν είναι όπως πριν. βλακεία αναβαθμιση. Οπως μου βγήκε έλεγε ότι αφορα αρχική οθόνη κτλ. Τελικά όντως την αφορούσε. ως προς το χειότερο. Η αρχικη 4.1.2 ήταν τελεια...Για να δούμε.

Παιδια καλησπερα!μια απορια!επειδη ετοιμαζομαι να κανω το μεταπτυχιακο μου και σκεφτομαι πολυ την αποκτηση του note.η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να κανω τις δικες μου χειρογραφες σημειωσεις και να κολλαω τις φωτογραφιες εκει που θελω και μετα να τις εκτυπωνω.γινεται;ειναι ευκολο;

Μήπως είναι ώρα , κάποιοι από εμάς που έχουμε αναβαθμίσει το Ν8000 με την επίσημη 4.1.2 , να παραθέσουμε τις εντυπώσεις και

παρατηρήσεις μας μετά από τη χρήση κάποιων ημερών .

:thanks:

εμενα παντως δουλευη μια χαρα......

παντως σε θεμα ταχυτητας ειναι πισω απο το note 2, λογικο βεβαια

Καλησπερα σε ολους.

Θελω την βοηθεια σας.

Ειμαι 1 βημα πριν την αγορα του tablet. Ομως το θελω και για την δουλεια μου και θελω να τo συνδεω με φλασακι ή εξωτερικο δισκο που θα εχω μαζι μου με αρχεια που θα κανω στο pc για να τα βλεπω (και φυσικα και καμια ταινια κλπ...). Γινεται? Γιατι σε αλλα μαγαζια γραφουν οτι εχει θυρα usb και αλλα οχι. Και ποια η διαφορα απο το Ν8000 ΚΑΙ Ν8010? Μηπως εκει ειναι η διαφορα, στο usb? H τελικα αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω αυτη την συνδεση με τον δισκο (και αν γινεται να ξερω αν υπαρχουν καποια συγκεκριμενα μοντελα εξωτερικων σκληρων ή flash που βλεπει θαθελα να το ξερω).

Τhanks εκ΄ των προτερων.

Γιαννης

Καλησπερα σε ολους.

Θελω την βοηθεια σας.

Ειμαι 1 βημα πριν την αγορα του tablet. Ομως το θελω και για την δουλεια μου και θελω να τo συνδεω με φλασακι ή εξωτερικο δισκο που θα εχω μαζι μου με αρχεια που θα κανω στο pc για να τα βλεπω (και φυσικα και καμια ταινια κλπ...). Γινεται? Γιατι σε αλλα μαγαζια γραφουν οτι εχει θυρα usb και αλλα οχι. Και ποια η διαφορα απο το Ν8000 ΚΑΙ Ν8010? Μηπως εκει ειναι η διαφορα, στο usb? H τελικα αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω αυτη την συνδεση με τον δισκο (και αν γινεται να ξερω αν υπαρχουν καποια συγκεκριμενα μοντελα εξωτερικων σκληρων ή flash που βλεπει θαθελα να το ξερω).

Τhanks εκ΄ των προτερων.

Γιαννης

Καλησπέρα Γιάννη

Το Ν 8000 είναι η έκδοση που έχει 3G+Wi-fi. Δηλαδή βάζεις κάρτα sim (νομίζω micro-sim) και μπορείς να κάνεις/λαμβάνεις κλήσεις, να στέλνεις/λαμβάνεις μηνύματα και να έχεις πρόσβαση στο ιντερνέτ μέσω παρόχου (πακέτα δεδομένων)

Το Ν 8010 είναι η Wi-fi only έκδοση.Δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις(+μην), ούτε να μπεις στο ίντερνετ σε σημεία που δεν έχει wi-fi).

Επίσης υπάρχει και η νέα έκδοση Ν 8020 με 4G ή αλλιώς LTE.

Usb θύρα αυτούσια δεν υπάρχει στο τάμπλετ. Πρέπει να αγοράσεις αντάπτορα (όπως επίσης και για ΗDMI ).

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/usb-flash/Usb-Connector-Galaxy-II-Note.htm

Καλό θα είναι να υπολογίζεις και τα ποσά που θα δαπανήσεις για την προφύλαξη του (θήκη+screen protector)

Όσο αφορά συγκεκριμένα μοντέλα εξ.δίσκων ή flash δίσκων, δεν μπορώ να ξέρω αλλά βάση λογικής θα υποστηρίζει πιο άνετα τα φλασάκια.

Και εγώ θα ξέρω από Τρίτη μιας και παρήγγειλα τον συγκεκριμένο αντάπτορα που σου έδωσα σε λινκ.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Edited by spiros2021
Προσθήκη σχολίων,

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Thanks Σπυρο.

Το ειδα στο πλαισιο. Θα περιμενω να τον παρεις και please θα περιμενω να μου πεις. Ειναι πολυ σημαντικο για μενα να συνδεω flasaki ή εξωτερικο σκληρο με αρχεια οπως σου ειπα (αν ειναι να αγορασω ενα flasaki μεγαλης χωρητικοτητας αντι δισκου). Απλα αν θελεις δοκιμασε το και πες μου.

Οσο για θηκη δυστυχως εχω. Και λεω δυστυχως γιατι την πατησα ασχημα. Παρηγγειλα μεσω φιλου (μου ειπε οτι ηταν σιγουρος), απο Κινα tablet και θηκη. Κοστος 170 ευρω. Η θηκη ηρθε με απλο ταχυδρομειο αλλα το tablet το σταματησαν τελωνειο και ζητανε 190 για εκτελωνισμο και εξοδα. Ετσι αποφασισα να το αφησω (με το σκεπτικο 300+ για κινεζικο παει πολυ), εχασα τα 160 και μου εμεινε η θηκη (καλουτσικη ειναι). Αυτα επαθα.

Παιδια καλησπερα!μια απορια!επειδη ετοιμαζομαι να κανω το μεταπτυχιακο μου και σκεφτομαι πολυ την αποκτηση του note.η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να κανω τις δικες μου χειρογραφες σημειωσεις και να κολλαω τις φωτογραφιες εκει που θελω και μετα να τις εκτυπωνω.γινεται;ειναι ευκολο;

Φίλε μου, εάν το είχα πριν από 3 χρόνια θα είχα γλιτώσει τουλάχιστον 3 μήνες από το διδακτορικό μου. Είναι πάρα πολύ καλό εργαλείο ειδικά για μια τέτοια δουλειά. Αν συζητούσες για απλή κατανάλωση περιεχομένου μπορούσες να βρεις καλύτερα και πολύ φθηνότερα. Εδώ νομίζω ότι καλύπτεσαι. Ειδικά καταστάσεις με προγράμματα όπως το i Annotate (αν θυμάμαι καλά), ή η ταυτόχρονη ανάγνωση pdf άρθρων (99,9% μιας βιβλιογραφικής επισκόπησης) και η καταγραφή όχι μόνο σημειώσεων αλλά κανονικού ms word κειμένου είναι όλα τα λεφτά. Εκτός των άλλων μπορείς να κάνεις πολύ ωραία κολπάκια σε ppt παρουσιάσεις. Και ναι είναι απλό και εύκολο. Θα αφιερώσεις μια μέρα και είσαι expert! Καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία!

Φίλε μου, εάν το είχα πριν από 3 χρόνια θα είχα γλιτώσει τουλάχιστον 3 μήνες από το διδακτορικό μου. Είναι πάρα πολύ καλό εργαλείο ειδικά για μια τέτοια δουλειά. Αν συζητούσες για απλή κατανάλωση περιεχομένου μπορούσες να βρεις καλύτερα και πολύ φθηνότερα. Εδώ νομίζω ότι καλύπτεσαι. Ειδικά καταστάσεις με προγράμματα όπως το i Annotate (αν θυμάμαι καλά), ή η ταυτόχρονη ανάγνωση pdf άρθρων (99,9% μιας βιβλιογραφικής επισκόπησης) και η καταγραφή όχι μόνο σημειώσεων αλλά κανονικού ms word κειμένου είναι όλα τα λεφτά. Εκτός των άλλων μπορείς να κάνεις πολύ ωραία κολπάκια σε ppt παρουσιάσεις. Και ναι είναι απλό και εύκολο. Θα αφιερώσεις μια μέρα και είσαι expert! Καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!μια τελευταια ερωτηση αν μπορεις να μου απαντησεις!οταν γραφω με το spen το επηρεαζει καθολου που θα ακουμπαει το χερι μου ή πρεπει να ακουμπαει μονο το spen?οταν λες σε word εννεις θα γραφω με το spen σαν να γραφω σε τετραδιο;

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!μια τελευταια ερωτηση αν μπορεις να μου απαντησεις!οταν γραφω με το spen το επηρεαζει καθολου που θα ακουμπαει το χερι μου ή πρεπει να ακουμπαει μονο το spen?οταν λες σε word εννεις θα γραφω με το spen σαν να γραφω σε τετραδιο;

Υπάρχει η επιλογή να μην αναγνωρίζει το χέρι σου παρά μόνο το πενάκι. Οπότε θα σε βολέψει, εγώ το χρησιμοποιώ πολύ συχνά στην δουλειά. Όσον αφορά το usb adapter δεν αναγνωρίζει τον σκληρό δίσκο αλλά μόνο το flash drive.Στο note2 μου τα έβλεπε κανονικά και τα δύο.

Όταν πλησιάζεις το spen σε απόσταση 1 με 2 εκατοστά δεν αναγνωρίζει καμιά άλλη επαφή στην touchscreen οθόνη! Και αυτό ισχύει οπουδήποτε στη λειτουργία του tablet! Έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να το δουλεύεις άνετα ως τετράδιο 10.1"... Ελπίζω να το κάλυψα αυτό το θέμα! Και ναι έχει πρόγραμμα που ανοίγει το office(exel, power point kai word)!

Τώρα από τι ξέρω αναγνωρίζει usb μέχρι 8gb σίγουρα αλλά για 16 δεν παίρνω όρκο... αλλά έχει πάντα σχέση με τι μορφή αποθήκευση πχ. fat32 ή ntfs. Αλλά αυτό το αλλάζεις άμα θέλεις εσύ ακόμα και σε σκληρό δίσκο. Το note αναγνωρίζει μόνο fat32 που έχει τον περιορισμό μεταφοράς αρχείου μέχρι 3.99gb... ενώ το ntfs που είναι και πατέντα των Windows δεν έχει τέτοιο περιορισμό!

Το note αναγνωρίζει μόνο fat32 που έχει τον περιορισμό μεταφοράς αρχείου μέχρι 3.99gb... ενώ το ntfs που είναι και πατέντα των Windows δεν έχει τέτοιο περιορισμό!

:p MSD 32 GB της Samsung διαμορφωμένη σε ex fat αναγνωρίζετε μια χαρά στο δικό μου, όπως και τα δικά σας, Note 10.1 , ταινία περίπου 13 GB αντιγράφτηκε και έπαιξε μια χαρά χωρίς κανενα πρόβλημα. :)

Edited by xalbag

SOS.Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum εχω το note 10.1 n 8000 ελληνικη εκδοση απο birdphone ελαβα εκδοση 4.1.2 και εκανα update εδω και λιγες μερες ειμαι αγανακτισμενος ολο κοληματα λαγκαρισματα δεν ειναι καθολου smooth πηγα σε εναν αντιπροσωπο τοπικο της samsung ο οποιος μου ξαναπερασε το 4.1.2 αλλα τα προβληματα παραμενουν. Μου ειπε ο τεχνικος να κανω υπομονη μεχρι να βγει καποιο καινουργιο update ερασιτεχνισμοι με ολο τους το μεγαλειο. Πειτε μου σας παρακαλω αν μπορω με καποιον ευκολο τροπο να κανω downgrade. Ευχαριστω. Edited by paterhd2_

SOS.Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum εχω το note 10.1 n 8000 ελληνικη εκδοση απο birdphone ελαβα εκδοση 4.1.2 και εκανα update εδω και λιγες μερες ειμαι αγανακτισμενος ολο κοληματα λαγκαρισματα δεν ειναι καθολου smooth πηγα σε εναν αντιπροσωπο τοπικο της samsung ο οποιος μου ξαναπερασε το 4.1.2 αλλα τα προβληματα παραμενουν. Μου ειπε ο τεχνικος να κανω υπομονη μεχρι να βγει καποιο καινουργιο update ερασιτεχνισμοι με ολο τους το μεγαλειο. Πειτε μου σας παρακαλω αν μπορω με καποιον ευκολο τροπο να κανω down grate. Ευχαριστω.

Για τους φιλους του forum ενημερωνω οτι υπαρχει ενα φοβερο app με το

οποιο μπορειτε να διαβασετε δισκους και φλασακια με ανταπτορα otg μεχρι

και 2 τερα σε Ntfs τσεκαρισμενο, χωρις να ειστε root ,το ονομα αυτου:

Nexus media importer

Απορια, εν τελη εχω κανει την αναβαθμιση... Θελω να κανω το root με τον 1ο τροπο που λεμε..

Αλλα τα rom που ειναι ανεβασμενα αφορουν την ice cream. Εχουμε καποια λυση?

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Καλησπερες,πηρα εναν otg adaptor απο ebay το οποιο(συμφωνα με reviews),λειτουργει κανονικα σε αρκετους.Επειδη προσπαθησα να του συνδεσω φλασακι και με exfat αλλα και fat32 format και δεν το βλεπει,μηπως χρειζομαι απο το play κανα app που θα κανει το partnering αυτο??

Καλησπερες,πηρα εναν otg adaptor απο ebay το οποιο(συμφωνα με reviews),λειτουργει κανονικα σε αρκετους.Επειδη προσπαθησα να του συνδεσω φλασακι και με exfat αλλα και fat32 format και δεν το βλεπει,μηπως χρειζομαι απο το play κανα app που θα κανει το partnering αυτο??

Παράξενο !!! Και το 5in1 και το απλό otg με κατάληξη θηλυκό USB που πήρα από το eBay δουλεύουν κανονικά .

Δοκίμασε πάλι να ξανακάνεις format σε Fat32 το φλασάκι διαφορετικά ρίξε μιά ματιά στο "Nexus media importer"

που συνέστησε πιό πάνω ένας φίλος .

Μου ήρθε και μένα το USB μαραφέτι σήμερα το πρωί και δουλεύει άψογα με το Nexus media importer! Διάβασε ένα στικάκι 32GB με mkv μέσα και τα διαβάζει νεράκι / μαζί με υπότιτλους και χωρίς καθόλου κολλήματα παρ' όλο που είναι 720p και 1080p !! Δεν το έψαξα ακόμα για το αν γίνεται να μεταφέρουμε αρχεία από το στικάκι προς την συσκευή!! (Που απ' ότι είδα στην περιγραφή του media importer γίνεται -- και όχι το αντίθετο, δηλαδή να μεταφέρεις κάτι προς το στικάκι)

SOS.Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum εχω το note 10.1 n 8000 ελληνικη εκδοση απο birdphone ελαβα εκδοση 4.1.2 και εκανα update εδω και λιγες μερες ειμαι αγανακτισμενος ολο κοληματα λαγκαρισματα δεν ειναι καθολου smooth πηγα σε εναν αντιπροσωπο τοπικο της samsung ο οποιος μου ξαναπερασε το 4.1.2 αλλα τα προβληματα παραμενουν. Μου ειπε ο τεχνικος να κανω υπομονη μεχρι να βγει καποιο καινουργιο update ερασιτεχνισμοι με ολο τους το μεγαλειο. Πειτε μου σας παρακαλω αν μπορω με καποιον ευκολο τροπο να κανω down grate. Ευχαριστω.

Δεν χρειάζεται να κάνεις downgrade γιατί μάλλον κάτι έχει πάει στραβά .Η birdphone είναι αξιόπιστη , από εκεί κάνω τις περισσότερες

αγορές μου . Αν ήμουν στη θέση σου , θα έκανα "επαναφορά εργαστασιακών δεδομένων" , θα ήσουν ξανά με την 4.0.4 (φαντάζομαι

πως αυτή την έκδοση είχες όταν το πρωτοπήρες) , και όταν άνοιγες το tablet έχοντας ειδοποίηση γιά αναβάθμιση θα προχωρούσες

κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα . Θα χάσεις βέβαια ότι έχεις εγκαταστήσει, αλλά αυτό φαντάζομαι είναι το λιγότερο .

Εναλλακτικά θα ερχόμουν σε επαφή με την birdphone και θα τους ζητούσα να μου λύσουν το πρόβλημα

Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι καλύτερο ας το αναφέρει .

Μου ήρθε και μένα το USB μαραφέτι σήμερα το πρωί και δουλεύει άψογα με το Nexus media importer! Διάβασε ένα στικάκι 32GB με mkv μέσα και τα διαβάζει νεράκι / μαζί με υπότιτλους και χωρίς καθόλου κολλήματα παρ' όλο που είναι 720p και 1080p !! Δεν το έψαξα ακόμα για το αν γίνεται να μεταφέρουμε αρχεία από το στικάκι προς την συσκευή!! (Που απ' ότι είδα στην περιγραφή του media importer γίνεται -- και όχι το αντίθετο, δηλαδή να μεταφέρεις κάτι προς το στικάκι)

Δηλαδή John , χωρίς το Nexus media importer δεν δουλεύει ? Το δικό μου από μόνο του - βάζω πρώτα το στικάκι στο μαραφέτι - και

μόλις το συνδέσω ανοίγει αυτόματα και το παρουσιάζει σαν εξωτερικό δίσκο , και δεν υπάρχει πρόβλημα με μεταφορά από και προς .

Και βέβαια διαβάζει και παίζει τα πάντα . Διαφορετικές παρτίδες ?

Edited by geobas

Δηλαδή John , χωρίς το Nexus media importer δεν δουλεύει ? Το δικό μου από μόνο του - βάζω πρώτα το στικάκι στο μαραφέτι - και

μόλις το συνδέσω ανοίγει αυτόματα και το παρουσιάζει σαν εξωτερικό δίσκο , και δεν υπάρχει πρόβλημα με μεταφορά από και προς .

Και βέβαια διαβάζει και παίζει τα πάντα . Διαφορετικές παρτίδες ?

Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά σε μένα δεν βγάζει κατευθείαν το περιεχόμενο, αλλά μόνο με το πρόγραμμα μπορώ να δω το περιεχόμενο!

Αν και στιγμιαία μου πετάει ένα μήνυμα που λέει πως ο δίσκος μπορεί να είναι άδειος ή κάτι σχετικό με το format του δίσκου, οπότε φαντάζομαι θα φταίει που έχω το στικάκι σε ntfs !!! Για δες το δικό σου τι είναι?!!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000/N8010)