Jump to content

jhon100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jhon100

  • Ημ. Γέννησης 28/02/1964

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

jhon100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. jhon100

    Lenovo A6000

    Σε καλη τιμη το πηρες φιλε. Και με 12 ατοκες τι αλλα να ζητησεις...... Πες μας εντυπωσεις.
  2. Καλησπερα. Να ρωτησω κατι σχετικα με τα αρχεια. Γινεται να βγει συντομευση φακελου στην επιφανεια εργασιας οπως κανουμε στα win για να ειναι ευκολη η χρηση?
  3. καλησπερα. απο σημερα κατοχος και γω του tablet. αγορα μεταχειρισμενου 2 μηνων αλλα σε αριστη κατασταση. ευχαριστω ολους οσους απαντησαν σε οτι ερωτησεις εκανα πριν το αγορασω, μια και βοηθηθηκα παρα πολυ. και ιδιαιτερα ευχαριστω τους Da_rudakos και spiros2021
  4. thanks thano1989. καταπιστικος οπως παντα. μαλλον φοβηθηκα με αυτα που ειπες και επειδη δεν ειμαι σιγουρος με τον εαυτο μου να τα ελενξω καλα μιας και δεν εχω τις γνωσεις, το ακυρωνω.
  5. thanks για την απαντηση. μου ειπε οτι εχει αποδειξη και οτι ειναι ελληνικης αντιπρ... δεν συμφωνησαμε ακομη και το ειδα. δηλαδη αν το εχει κανει root δεν μπορω να το ακυρωσω? ή να να μην το παρω? απλα μια συμβουλη για να το προσεξω.
  6. Καλησπερα. Χαζη ερωτηση στον thano1989. Eπειδη διαπραγματευομαι ενα μεταχειρισμενο. Η επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων πως γινεται? Αν το κανω, θαμαι ησυχος?
  7. Thanks Σπυρο. Το ειδα στο πλαισιο. Θα περιμενω να τον παρεις και please θα περιμενω να μου πεις. Ειναι πολυ σημαντικο για μενα να συνδεω flasaki ή εξωτερικο σκληρο με αρχεια οπως σου ειπα (αν ειναι να αγορασω ενα flasaki μεγαλης χωρητικοτητας αντι δισκου). Απλα αν θελεις δοκιμασε το και πες μου. Οσο για θηκη δυστυχως εχω. Και λεω δυστυχως γιατι την πατησα ασχημα. Παρηγγειλα μεσω φιλου (μου ειπε οτι ηταν σιγουρος), απο Κινα tablet και θηκη. Κοστος 170 ευρω. Η θηκη ηρθε με απλο ταχυδρομειο αλλα το tablet το σταματησαν τελωνειο και ζητανε 190 για εκτελωνισμο και εξοδα. Ετσι αποφασισα να το αφησω (με το σκεπτικο 300+ για κινεζικο παει πολυ), εχασα τα 160 και μου εμεινε η θηκη (καλουτσικη ειναι). Αυτα επαθα.
  8. Καλησπερα σε ολους. Θελω την βοηθεια σας. Ειμαι 1 βημα πριν την αγορα του tablet. Ομως το θελω και για την δουλεια μου και θελω να τo συνδεω με φλασακι ή εξωτερικο δισκο που θα εχω μαζι μου με αρχεια που θα κανω στο pc για να τα βλεπω (και φυσικα και καμια ταινια κλπ...). Γινεται? Γιατι σε αλλα μαγαζια γραφουν οτι εχει θυρα usb και αλλα οχι. Και ποια η διαφορα απο το Ν8000 ΚΑΙ Ν8010? Μηπως εκει ειναι η διαφορα, στο usb? H τελικα αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω αυτη την συνδεση με τον δισκο (και αν γινεται να ξερω αν υπαρχουν καποια συγκεκριμενα μοντελα εξωτερικων σκληρων ή flash που βλεπει θαθελα να το ξερω). Τhanks εκ΄ των προτερων. Γιαννης
  9. jhon100

    Sony Xperia P

    thanks zxr για την αμεση απαντηση
  10. jhon100

    Sony Xperia P

    Καλησπερα σε ολους. Απο χθες κατοχος του p μεταχειρισμενου 1 μηνος απο ενα φιλο. Μου αρεσε πολυ και ελπιζω να μην το μετανιωσω, αν και ποτε δεν αλλαξα μαρκα κινητου. Πρωτη φορα ομως ασχολουμαι με aldroid Μια βοηθεια για την αρχη. 1. Αναβάθμιση σε ICS ή στην πιο νεα εκδοση που παιρνει. Να μην περιμενω την cosmote. Καποιο link me απλες οδηγιες να την κανω? Τα αγγλικα μου οχι καλα. Δεν θελω να πειραξω root κλπ (τα διαβασα ολα εδω και ομολογω οτι λιγα καταλαβα, αλλα δεν θελω να πειραξω τιποτε απο αυτα, απλα μια αναβαθμhση). 2. Καποια site για να βρω εφαρμογες? Με ενδιαφερουν βασικα οι ελληνικες ή να εχουν ελληνικο περιβαλλον τα προγραμματα οταν εγκατασταθουν. Απλα τα site να εχουν και καποιες οδηγιες ή σχολια για τα προγραμματα για να ξερω και τι προκειται να εγκαταστησω. 3. Στο παλιο κινητο ενα ELM εχω πολλα sms και θελω να τα μεταφερω στο νεο. Υπαρχει τροπος να το κανω μονος μου γιατι οταν αλλαξα το παλιο με το elm και πηγα στην wind να το κανω τα μισα τοτε τα εχασα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  11. Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω στο ΑΙΝΟ. Θα ήθελα μια δειευκρίνηση για μια λεπτομέρεια που για μένα είναι πολύ σημαντική και αφορά τα sms. Yπαρχει εντολή στο μενού τα εισερχόμενα αλλα και τα εξερχόμενα sms να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο (ή και στα 2)? Και οι 2 κατηγορίες μηνυμάτων για μένα έχουν μεγάλη σημασία και θέλω να έχω πιό ασφαλή στην κάρτα (και να τα μεταφέρω και στον υπολογιστή). Εαν τελικά γίνεται αυτό, θα μπορώ να τα διαβάζω και να τα διαχειρίζομαι κανονικά σαν να είναι αποθηκευμένα στο τηλ ή θα είναι σε μορφή backup? Kάτι σχετικό γράφει το ενχειρίδιο που κατέβασα αλλά δεν είναι σαφές. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...