nokisas Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) παιδια δε θα το πιστεψετε μπηκα στο recovery απο μια εφαρμογη [σημειωση] δεν ειχα recovery οταν πατουσα power+volume- ελεγε διαγραφη ολα. η εφαρμογη ειναι free στο καταστημα και λεγεται system rom toolbox .για να ανοιξει πρεπει να ειναι ροοτ για να παρει δικαιωμα σουπερ γιουζερ.οταν το περασετε πατε στο reboot options kai leei reboot recovery φοβερο app χωρια που σου βγαζει με τη μια remove system apps αν το ροοταρατε περαστε τη τωρα... link: http://www.4shared.com/android/FjF3YufZ/system_toolbox.html photo of recovery: http://www.4shared.com/photo/sRxJ0rGd/_005.html Edited August 17, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Γεια σας, εχει κανεις backup της rom του βονταφον σμαρτ 2 ? θέλω την ελληνική rom μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Γεια σας, εχει κανεις backup της rom του βονταφον σμαρτ 2 ? θέλω την ελληνική rom μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? oxi πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spatsialas Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 οι εφαρμογες σβυνουν με το ροοτ εχπλορερ αλλα εσβησα 1 2 και δε πηρα χωρο στη μνημη θελει να δουμε κανα βιντεακι στο τυβε να δουμε αποιο πιο φακελο τις διαγραφουμε Εγκατέστησα τον root explorer αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει δεν μπορει να παρει δικαιωματα super user.Μαλλον δεν εχει γινει σωστα root η συσκευη, ετσι; Αρα την ξανακάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Εγκατέστησα τον root explorer αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει δεν μπορει να παρει δικαιωματα super user.Μαλλον δεν εχει γινει σωστα root η συσκευη, ετσι; Αρα την ξανακάνω; πανε στο super user στο ινφο στο su binary v3.2 απο κατω ακριβως αν σου δειχνει με πρασινο root root κτλπ και αν πατησεις το su binary και σου δειχνει οτι ειναι ροοτ και πριν τελειωσει αποτυχια τοτε επαθες οτι και γω ειναι μισο ροοτ δεν εβαλες σωστα η δεν εβαλες καθολου τοyς οδηγους στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 παιδια εχω προβλημα με τα toutch screen buttons δεν λειτουργουν.. κατι παει στραβα με το λειτουργικο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 παιδια εχω προβλημα με τα toutch screen buttons δεν λειτουργουν.. κατι παει στραβα με το λειτουργικο του τι ενοεις δε λειτουργουν τελειως? καμια φορα κολανε αλλα για λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 με το που ξεκινάω την συσκευή ανάβει ένα λευκό φως στα 4 κουμπάκια και όταν πάω να τα πατήσω δεν ανταποκρίνονται είναι νεκρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 με το που ξεκινάω την συσκευή ανάβει ένα λευκό φως στα 4 κουμπάκια και όταν πάω να τα πατήσω δεν ανταποκρίνονται είναι νεκρά σιγουρα εχει προβλημα αλλα μολις το κανει δοκιμασε να το συνδεσεις στο πς παρομοιο ειχα και εγω το κλειδωνα και οταν το ξεκλειδωνα εκανε 5 λεπτα να ανοιξει αλλες φορες δεν ανοιγε καθολου αναβανε τα λαμπακια απο τα κουμπια αλλα δεν ανοιγε απο τη 2η μερα μου το κανε τη 3η το πηγα πισω πηρα αλλο και ευτυχως 10 μερες τωρα ολλα καλα εχουν βγει πολα προβληματικα αν το πηρες τωρα παντο πισω εως 7 μερες επητοπια αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 από αναβάθμιση προκλήθηκε αυτό το πρόβλημα και τώρα έκανα άθελα μου erase το bootloader και η συσκευή δεν ανοίγει με τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PLAYER74 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Αν θυμάμαι καλά στο xda μπορείς να βρεις το κατάλληλο αρχείο και να το περάσεις με fastboot. (υποθέτω ότι πρέπει να είναι το bootloader.img, επίσεις πέρνα και το boot.img. τώρα αν πείραξες κάτι άλλο...) *** Ένα bug που ανακάλυψα μετά το ροοτ. Είχα κατεβάσει ένα mp3 και το είχα βάλει ως ήχο κλήσης. τώρα δεν το παίρνει με τίποτα. συμβαίνει και σε σας; edit: το λύσα. μάλλον κάπου σκάλωσε και μετά από επανεκκίνηση οκ. Edited August 19, 2012 by PLAYER74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Αν θυμάμαι καλά στο xda μπορείς να βρεις το κατάλληλο αρχείο και να το περάσεις με fastboot. (υποθέτω ότι πρέπει να είναι το bootloader.img, επίσεις πέρνα και το boot.img. τώρα αν πείραξες κάτι άλλο...) *** Ένα bug που ανακάλυψα μετά το ροοτ. Είχα κατεβάσει ένα mp3 και το είχα βάλει ως ήχο κλήσης. τώρα δεν το παίρνει με τίποτα. συμβαίνει και σε σας; edit: το λύσα. μάλλον κάπου σκάλωσε και μετά από επανεκκίνηση οκ. ναι μετα το ροοτ χανονται μετα απο ρεσταρτ πολες εφαρμογες και ξαναεμφανιζονται μονες τους μεχρι κ τα βιντεο κ οι φωτο μου χαθηκαν και ειπα κατι θα σβησα κατα λαθος αλλα μετα απο μια φωτο που τραβηξα ξαναεμφανιστηκανε και οι αλλες περιεργο ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocoolND Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Πρώτα από όλα μπορεί κάποιο άξιο παλικάρι να κάνει ένα backup την Stock Rom που έχει σε Ελληνικό Smart II ? Καλό θα ήταν να υπάρχει Stock και από ότι βλέπω δεν είμαι ο μόνος που τη χρειάζομαι. Από ότι βλέπω υπάρχουν μάλλον διαφορετικές εκδόσεις του Alcatel v860. Μία που έχει Recovery Menu και δουλεύει άψογα και μία με Erase Data μόνο. Και για κάποιο λόγο το πρώτο recovery αν το flashάρεις σε κινητό που έχει το δεύτερο δεν δουλεύει. Τώρα το δικό μου πρόβλημα --> Ακολούθησα αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ya39X5cZBb8&feature=plcp και αφού Flashαρα το system όταν άνοιξα το κινητό ξεκίνησε το setup Wizard. Από εκεί και πέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και εμφανιζόταν αυτό το μήνυμα: Η εφαρμογη Οδηγός ρύθμισης(διεργασία com.jrdcom.jrdSetupWizard) σταμάτησε απροσδόκητα. Δοκιμάστε Ξανα. Έψαξα και δοκίμασα διάφορα και κατέληξα σε ένα system.img από εδώ http://forum.cyanogenmod.com/topic/57455-vodafone-smart-ii-aka-alcatel-v860-ota-update2-integrated-rom-with-root/ Φλάσαρα το system.img και ευτυχώς το κινητό άνοιξε πάλι με μικρο προβληματάκια. Για όποιον έτυχε να την πατήσει όπως εγώ ανέβασα το system.img ξεχωριστά εδώ: http://www.4shared.com/file/8WbD-XZf/system.html?refurl=d1url About Recovery: Δοκίμασα την Recovery της Custom που αναφέρω παραπάνω αλλά τα touch κουμπιά δεν δουλεύουν όπως και με οποιαδήποτε άλλο recovery δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Πρώτα από όλα μπορεί κάποιο άξιο παλικάρι να κάνει ένα backup την Stock Rom που έχει σε Ελληνικό Smart II ? Καλό θα ήταν να υπάρχει Stock και από ότι βλέπω δεν είμαι ο μόνος που τη χρειάζομαι. Από ότι βλέπω υπάρχουν μάλλον διαφορετικές εκδόσεις του Alcatel v860. Μία που έχει Recovery Menu και δουλεύει άψογα και μία με Erase Data μόνο. Και για κάποιο λόγο το πρώτο recovery αν το flashάρεις σε κινητό που έχει το δεύτερο δεν δουλεύει. Τώρα το δικό μου πρόβλημα --> Ακολούθησα αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ya39X5cZBb8&feature=plcp και αφού Flashαρα το system όταν άνοιξα το κινητό ξεκίνησε το setup Wizard. Από εκεί και πέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και εμφανιζόταν αυτό το μήνυμα: Η εφαρμογη Οδηγός ρύθμισης(διεργασία com.jrdcom.jrdSetupWizard) σταμάτησε απροσδόκητα. Δοκιμάστε Ξανα. Έψαξα και δοκίμασα διάφορα και κατέληξα σε ένα system.img από εδώ http://forum.cyanogenmod.com/topic/57455-vodafone-smart-ii-aka-alcatel-v860-ota-update2-integrated-rom-with-root/ Φλάσαρα το system.img και ευτυχώς το κινητό άνοιξε πάλι με μικρο προβληματάκια. Για όποιον έτυχε να την πατήσει όπως εγώ ανέβασα το system.img ξεχωριστά εδώ: http://www.4shared.com/file/8WbD-XZf/system.html?refurl=d1url About Recovery: Δοκίμασα την Recovery της Custom που αναφέρω παραπάνω αλλά τα touch κουμπιά δεν δουλεύουν όπως και με οποιαδήποτε άλλο recovery δοκίμασα. το παραπανω βιντεο ειναι δικο μου και οπως σου ειπα και στο youtube μετα απο ροοτ καποια διαφορα θα την εχεις στο πως συνδεεται στο πς στο reboot κτλπ τωρα αυτο που λες εγινε γιατι δεν εβαλες σωστα τους οδηγους στο πς ειχα παθει τα ιδια και δεν ειχαν περαστει σωστα οι οδηγοι οταν τους περασα σωστα το ροοτ τσεκ σουπερ γιουζερ κ αλλα δουλευαν τελεια ενω πριν κολαγανε ολα στη μεση κ εβλεπα συνεχεια αυτο το μυνημα που βλεπεις κ συ αμα το κανες τελικα ροοτ βαλε το ζ4ροοτ που εχω στο λινκ στο τουμπ καντο ανροοτ και ξαναξεκινα καντο και μπακαπ...στο βιντεο ελεγα καντε το με δικη σας ευθηνη ειχα αναλυτικοτατο οδηγο για τα παντα..τον διαβασες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το (διεργασία com.jrdcom.jrdSetupWizard)! καταρχήν απότι έχω ψάξι σε φόρουμ site κτλ δεν έχω βρει λύση . προσπάθησα να κατεβάσω αυτό to link που έβαλες αλά δεν κατεβάζει τίποτα. παντός απότι διάβασα έχουν διάφορες τα smart2 και ας είναι ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το (διεργασία com.jrdcom.jrdSetupWizard)! καταρχήν απότι έχω ψάξι σε φόρουμ site κτλ δεν έχω βρει λύση . προσπάθησα να κατεβάσω αυτό to link που έβαλες αλά δεν κατεβάζει τίποτα. παντός απότι διάβασα έχουν διάφορες τα smart2 και ας είναι ίδια! to ροοταρες ? αν ναι οι οδηγοι μπηκανε σωστα?? ειναι πιο σημαντικο απο οτι φανταζεστε Edited August 19, 2012 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) to ροοταρες ? αν ναι οι οδηγοι μπηκανε σωστα?? ειναι πιο σημαντικο απο οτι φανταζεστε μακάρι να ήξερα τι έγινε αλλά ξέρω ότι δεν με αφήνη με τίποτα να μπω μέσα του μετά το μήνυμα με το JRDCOM. παντός πιστευω ότι root δεν έγινε απ οτι κατάλαβα μετά! πρέπι να φταίνε οι οδηγή που δεν ξέρω να τους περάσω σωστά στο pc Edited August 19, 2012 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 μακάρι να ήξερα τι έγινε αλλά ξέρω ότι δεν με αφήνη με τίποτα να μπω μέσα του μετά το μήνυμα με το JRDCOM. παντός πιστευω ότι root δεν έγινε απ οτι κατάλαβα μετά! πρέπι να φταίνε οι οδηγή που δεν ξέρω να τους περάσω σωστά στο pc[/QUOT κανε λιγο υπομονη δεν ειμαι στο πς αυριο θα σου γραψω αναλυτικα τι και πως κι θα γινει πες μου μονο οταν κλεινεις το τηλ και πατας το power και το volume- σου δειχνει delete all η σου δειχνει το ρεκοβερυ και θελω να θυμηθεις να μου πεις πιο update εχεις το 1 η 2 οκ?γραψτα μη το πειραζεις αλλο κ τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 μακάρι να ήξερα τι έγινε αλλά ξέρω ότι δεν με αφήνη με τίποτα να μπω μέσα του μετά το μήνυμα με το JRDCOM. παντός πιστευω ότι root δεν έγινε απ οτι κατάλαβα μετά! πρέπι να φταίνε οι οδηγή που δεν ξέρω να τους περάσω σωστά στο pc[/QUOT κανε λιγο υπομονη δεν ειμαι στο πς αυριο θα σου γραψω αναλυτικα τι και πως κι θα γινει πες μου μονο οταν κλεινεις το τηλ και πατας το power και το volume- σου δειχνει delete all η σου δειχνει το ρεκοβερυ και θελω να θυμηθεις να μου πεις πιο update εχεις το 1 η 2 οκ?γραψτα μη το πειραζεις αλλο κ τα λεμε βασικά έχει το update-2 και όταν το ανοίγω με το Power volume- μου βγάζει το Recovery menu αλλά δεν μου λιτουργη το Home button. παντός σε ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) αν σου βγάλει το μήνυμα με το jrd και ου το καθεξης.. στην περίπτωση αυτί πρέπει κάνεις εγκατάσταση το "custpack.img" Edited August 20, 2012 by george_f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocoolND Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 @nokisas Πρώτα από όλα διάβασα τον οδηγό σου και διάβασα και το "αν πάθει κάτι είναι δική σου ευθύνη" και δεν σε κατηγορώ για αυτό. Εγώ στην τελική θα την έβρισκα την λύση και για αυτό το δοκίμασα. Το πρόβλημα είναι ότι έχεις ανεβάσει ένα επικίνδυνο How To χωρίς πραγματικά να καταλαβαίνεις την όλη διαδικασία. Όσο για τους Drivers που σπαμάρεις συνέχεια, τους πέρασα μια χαρά τους Drivers. Δυστυχώς οι Drivers όταν βρίσκεται το τηλέφωνο στην κατάσταση για fastoot με power+ volume- δεν είναι αυτοί που δίνεις (οι οποίοι βρίσκονται και μέσα στο κινητό) οπότε αναγκαστικά θα πας με τους Drivers που σου κατεβάζει το Windows Update που αυτοί είναι οι σωστοί. Οι Drivers που δίνεις είναι για Debug Mode μέσω του adb σε κανονική λειτουργία. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στους Drivers αλλά στο system αρχείο που δίνεις στο πακέτο σου. Επίσης μάλλον δεν κατάλαβες πως το κινητό δεν μπορεί να ξεπεράσει το Wizard όταν ανοίγει οπότε δεν μπορώ να περάσω το z4root όπως προτείνεις ή να τρέξω οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Τελικά εγώ το κινητό το έφτιαξα με το τρόπο που περιγράφω αλλά καλό είναι αφου δεν γνωρίζεις τι κάνεις να κατεβάσεις αυτό το επικίνδυνο βίντεο. Τέλος να σε ρωτήσω γιατί το Comment μου κάτω απο το youtube αφαιρέθηκε ? Καλό είναι να υπάρχει κάνα comment απο κάτω να προειδοποιεί τους υπόλοιπους για πιθανή καταστροφή του κινητού τους. @Sony76 Πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο 4share και ύστερα να πατήσεις το πράσινο κουμπί που λέει Download Now στη σελίδα που έδωσα. Δεν είναι η καλύτερη λύση το συγκεκριμένο system αρχείο αλλά τουλάχιστον το κινητό σου θα δουλεύει. Όσο για root αν θες να το κάνεις μετά ψάξε το πρόγραμμα oneClickRoot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 σύντομα θα ανεβάσω backup από την ελληνική rom του smart II διότι έστειλα την συσκευή για επιδιόρθωση :D, από λάθος μου βεβαία έκανα erase to bootloader και η συσκευή νεκρώθηκε.. ψόφησε με λίγα λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) @nokisas Πρώτα από όλα διάβασα τον οδηγό σου και διάβασα και το "αν πάθει κάτι είναι δική σου ευθύνη" και δεν σε κατηγορώ για αυτό. Εγώ στην τελική θα την έβρισκα την λύση και για αυτό το δοκίμασα. Το πρόβλημα είναι ότι έχεις ανεβάσει ένα επικίνδυνο How To χωρίς πραγματικά να καταλαβαίνεις την όλη διαδικασία. Όσο για τους Drivers που σπαμάρεις συνέχεια, τους πέρασα μια χαρά τους Drivers. Δυστυχώς οι Drivers όταν βρίσκεται το τηλέφωνο στην κατάσταση για fastoot με power+ volume- δεν είναι αυτοί που δίνεις (οι οποίοι βρίσκονται και μέσα στο κινητό) οπότε αναγκαστικά θα πας με τους Drivers που σου κατεβάζει το Windows Update που αυτοί είναι οι σωστοί. Οι Drivers που δίνεις είναι για Debug Mode μέσω του adb σε κανονική λειτουργία. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στους Drivers αλλά στο system αρχείο που δίνεις στο πακέτο σου. Επίσης μάλλον δεν κατάλαβες πως το κινητό δεν μπορεί να ξεπεράσει το Wizard όταν ανοίγει οπότε δεν μπορώ να περάσω το z4root όπως προτείνεις ή να τρέξω οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Τελικά εγώ το κινητό το έφτιαξα με το τρόπο που περιγράφω αλλά καλό είναι αφου δεν γνωρίζεις τι κάνεις να κατεβάσεις αυτό το επικίνδυνο βίντεο. Τέλος να σε ρωτήσω γιατί το Comment μου κάτω απο το youtube αφαιρέθηκε ? Καλό είναι να υπάρχει κάνα comment απο κάτω να προειδοποιεί τους υπόλοιπους για πιθανή καταστροφή του κινητού τους. @Sony76 Πρέπει να κάνεις λογαριασμό στο 4share και ύστερα να πατήσεις το πράσινο κουμπί που λέει Download Now στη σελίδα που έδωσα. Δεν είναι η καλύτερη λύση το συγκεκριμένο system αρχείο αλλά τουλάχιστον το κινητό σου θα δουλεύει. Όσο για root αν θες να το κάνεις μετά ψάξε το πρόγραμμα oneClickRoot. απο τι καταλαβα και εγω να στο κανα οπως εκανα το δικο μου και τελεια να δουλευε παλυ καποιο προβλημα θα του εβγαζες.εγω εκανα το βιντεακι για να δειξω πως εκανα το δικο μου και οτι πετυχε.τωρα για τους οδηγους λαθος τα λες ναι σε φαστ μπουτ τους εμφανιζει διαφορετικα πρεπει να ειναι το τηλ ανοιχτο για να δειξει vodafone smart 2 αλλα και παλυ εχει πολυ σημασια ασχετα πως το δειχνει ο πς να εχουν μπει. μετα απο 5-10 αποτυχημενες προσπαθειες περασα τους οδηγους κ εγινε με τη μια. μεχρι να το ρουταρο ξερεις ποσα αρχεια μου εδωσαν που δεν δουλευαν ? στα δικα τους εκαναν δουλεια σε μενα οχι τι φταιει το αρχειο η αυτος που μου το δωσε? η μηπως επρεπε να τους τη πω? απλα τους εγραφα να σαι καλα δε πετυχε καμια αλλη ιδεα? γιαυτο εφυγε και το κομεντ οπως λεει καποιο παιδι κ πιο πανω τα κινητα μας εχουν μεγαλες διαφορες οποτε μπορει να μη σου φταινε ουτε οι οδηγοι ουτε τα λοιπα αρχεια στο λινκ τεσπα στα χω ξαναπει ειχα αναλητικες οδηγιες για το πως το κανα,καντε το με δικη σας ευθυνη και επικινδυνο ειναι κατι οταν δεν ξερεις τι κανεις. βασικά έχει το update-2 και όταν το ανοίγω με το Power volume- μου βγάζει το Recovery menu αλλά δεν μου λιτουργη το Home button. παντός σε ευχαριστώ πολύ ! για το κουμπι δεν γνωριζω στο youtube vodafone smart 2 witout recovery εχω βιντεο με αναλυτικες οδηγιες πως εκανα το δικο μου σε fast boot οποτε δεν χρειαζεσαι καθολου ρεκοβερυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις τους οδηγους κ να τρεξεις το system windows bat σε 3 λεπτα κανει ρεμποοτ καi ειναι ροοτ αν δεν μπουν σωστα οι οδηγοι το ξαναλεω θα εινα σαν να ειναι το μισο τηλ ροοτ για να μπουν οι οδηγοι κανεις εχρακτ το pc usb driver στη επειφανεια εργασιας πας[με συνδεμενο το τηλ] στο εναρξη πινακας ελεγχου εργαλεια διαχειρησης-διαχειριση υπολογιστη διαχειριση συσκευων εκει πανω πανω θα ειναι το τηλ με κιτρινο ερωτηματικο δε θα το δειχνει σαν vodafone κατι αλλο δειχνει πατας επανω κ ακολουθεις τις ρυθμισεις οταν πατησεις ενημερωση μετα δε θα πατησεις αυτοματη εγκατασταση θα πατησεις το κατω και θα βρεις τους οδηγους στην επιφανεια κ αφτο ειναι μετα τρεχεις κ το αρχειο sustem windows bat reboot και ready -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 20, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocoolND Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 @george_f1 Μπράβο ρε George, άντε να βρούμε και μια ελληνική καθαρή rom. Περιμένουμε :D @sony76 Το Recovery στα ελληνικά Smart II δεν δουλεύει σωστά σε κανέναν (τα κουμπιά δηλαδή). @nokisas Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι κάνεις, ούτε καν πως πέρασες τους οδηγούς δεν ξέρεις. Τέλοσπαντων δεν ασχολούμαι άλλο ότι είχα να πω το είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 @george_f1 Μπράβο ρε George, άντε να βρούμε και μια ελληνική καθαρή rom. Περιμένουμε :D @sony76 Το Recovery στα ελληνικά Smart II δεν δουλεύει σωστά σε κανέναν (τα κουμπιά δηλαδή). @nokisas Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι κάνεις, ούτε καν πως πέρασες τους οδηγούς δεν ξέρεις. Τέλοσπαντων δεν ασχολούμαι άλλο ότι είχα να πω το είπα. παιδιά το θέμα δεν είναι ούτε να διαφωνούμε ούτε να πέραση ο κάθε ένας το δικό του. απλά να είμαστε αρκετά σιγουρη όταν δίνουμε συμβουλές σε αλους γιατί είναι κρίμα να στείλουμε τον κόσμο αδιάβαστο και να χάσουν τα κινητά τους και ας είναι τώρα μόνο 70 ευρώ γιατί σε κανέναν δεν περισεβουν τα χρήματα! γιατί έτσι την παθησα και εγώ από διάφορα φόρουμ,site κτλ. έκανα ότι έλεγε ο κάθε ένας και τελικά κλατάρε το κινητάκι. άρα ας βοηθήσουν όλοι ουσιαστικά αν μπορούμε και όχι στο περίπου χωρίς να ξέρουμε τη λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts