Jump to content

PLAYER74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PLAYER74

  1. έχει. και άλλα 3 stores ακόμα. ήθελα root για κάποιες εφαρμογές που το χρειάζονταν και είχα μείνει ικανοποιημένος από αυτές. π.χ. από την "Hide App-Hide Application Icon".
  2. Μου πείραν δώρο αυτήν την συσκευή turbo-x λ και θέλω να κάνω root. κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη το κατάφερα με την εφαρμογή Kingo ROOT και τους drivers "ADB_usb_driver_120827_v3"
  3. το τελευταίο διάστημα το κινητό κάνει μόνο του επανεκκίνηση. μέχρι τώρα του έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων, φορμάρισμα στην sdcard επαναφορά σε παλιότερα backup. του πέρασα rom που βρήκα στο xda κι από αλλού, του πέρασα και την DDESIGN ROM V1.0 και πάλι τα ίδια. αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάτι παίζει με την κίνηση δεδομένων από την σύνδεση κάποιων ή κάποιας εφαρμογής ή εξαετίας αυτής τρώει σκάλωμα και κάνει επανεκκίνηση. το πρόβλημα σταματάει αφού κλικ-άρω την επιλογή "Χρήση μόνο δυκτίων 2G (εξοικονομεί μπαταρία)" στις ρυθμίσεις κινητού δυκτίου. κανείς με το ίδιο πρόβλημα ή καμιά ιδέα? επίσεις ψάχνω μια rom που να μήν περιέχει τίποτα από εφαρμογές. μόνο google play, browser και τα βασικά για να λειτουργεί. Καλή η rom του ddesing μα τα βρήκα σκούρα στις ενημερώσεις και τις εφαρμογές που ήθελα να κατεβάσω για να έχω.. είχα και ένα θέμα με τον launcher αλλά το έλυσα βάζοντας έναν άλλο πιο λειτουργικό για μένα. όσο πειραματιζόμουν με αυτή κάνοντας και κάποια διαλείμματα δεν έκανε ούτε μία επανεκκίνηση. όταν είπα τελείωσα και βγήκα έξω ξανάρχισε τα κόλπα
  4. Αν θυμάμαι καλά στο xda μπορείς να βρεις το κατάλληλο αρχείο και να το περάσεις με fastboot. (υποθέτω ότι πρέπει να είναι το bootloader.img, επίσεις πέρνα και το boot.img. τώρα αν πείραξες κάτι άλλο...) *** Ένα bug που ανακάλυψα μετά το ροοτ. Είχα κατεβάσει ένα mp3 και το είχα βάλει ως ήχο κλήσης. τώρα δεν το παίρνει με τίποτα. συμβαίνει και σε σας; edit: το λύσα. μάλλον κάπου σκάλωσε και μετά από επανεκκίνηση οκ.
  5. οποιος μπορει ας δοκιμασει τον "ROM Manager"... δεν εχω βρει την ευκαιρια να τεσταρω τι κανει
  6. Όταν είναι συνδεδεμένη η συσκευή με το pc ή λάπτοπ το google play την αναγνωρίζει κι ότι εφαρμογή επιλέξεις για εγκατάσταση μπαίνει κατευθείαν και εγκαθιστάτε στην συσκευή μας. Βασικά πρέπει να λύσεις το πρόβλημα της μνήμης καθώς γεμίζει γρήγορα και είναι ο κύριος λόγος που κάναμε ροοτ την συσκευή.
  7. :):) οι drivers αυτοί επισεις διευκολυνουν την εγκατασταση εφαρμογων απευθιας απο το google play εφοσον εχεις συνδεμενο την συσκευη με το pc. ειναι παιχνιδακι η αναζητηση στο play απο pc ή laptop και η εγγατασταση των εφαρμογων που μας αρεσουν.
  8. μην χρησιμοποιεις τον ροοτ εξπλορερ εξ ορισμου. υπαρχει κυνδινος να σβηστουν αρχεια κατα λαθος κι απο λαθος εκτιμηση. δοκιμασε link2sd app2sd, luckypatcher κτλ
  9. σε μενα εχει το συγκεκριμενο φακελο με τους drivers. στην διαχειρηση συσκευων του πινακα ελεγχου πρεπει να σου εμφανιζει την συσκευη σου..(σε μενα My computer-->Android phone-->Vodafone Smart II ADB Interface). στο fastboot λογικα αναγνωρiζεται και δουλευει. δεν ειναι δουλεια του συγκεκριμενου να μας φτιαξει το recovery menu αλλα να κανει την συσκευη ροοτ, κι αυτο προφανως μονο κανει. επιδη ανεφερες κατεβασα το root checker. δουλευει και βγαζει αμεσα οτι η συσκευη ειναι ροοτ. Επισεις δουλευει και το Lucky Patcher 2.1.9.1 οι drivers εδω
  10. πιο μενου εχεις? αυτο που τα σβηνει ολα και κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή φλασαρες κάποιο αλλο? {http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26349&d=1344694002} αν δεν εχεις προβληματα χρησης αστο. δεν ειναι απαραιτητος ο οδηγος. αν εχεις παρομοιο προβλημα να μη μπορεις να κανεισ χρηση της συσκευης κατι πεζει εκει. κατι δεν εγινε σωστα ή πιθανον να επρεπε να εκτελεστει ο οδηγος πριν οποιαδηποτε διαδικασια για ροοτ αυτο που σκεφτομαι ειναι να βρεθει το original system.img και να μπει με την ιδια διαδικασια του fastboot (βρηκα αυτό)
  11. Οταν πατάς το πληκτρο που σου εμφανιζει την αρχικη οθονη δεν φευγει? ή οταν πατας επιβολη κλεισιματος? ισος αν δοκιμαζες να κανεις επαναφορα με το recovery menoy αν δεν το χεις πιραξει κι εχει το αρχικο του. (power) + (volume+) περνας τους ηχους που θελεις σε ενα φακελο στην συσκευη σου. πας μετα με την διαχειρηση αρχειων το βρισκεις το επιλεγεις και καθως πεζει πατας το πληκτρο με τις 3 οριζοντιες γραμουλες και σου βγαζει επιλογη να το επιλεξεις ως ηχο κλησης edit: εχει δοκιμασει κανεις τον ROM Manager?
  12. Αυτό το βγάζει και σε μένα. αν το πρόβλημα σου είναι μόνο αυτό μικρο το κακό. Το ρυθμίζεις όπου χρειάζεται χειροκίνητα από το μενού ρυθμίσεις... edit: υπάρχουν τέτοιες αναφορές από μια πρώτη αναζήτηση που έκανα. λογικά θα βρεθεί και σε αυτό μια λύση. επίσης κάπου είχα διαβάσει για το recovery της alcatell ότι πρέπει να σβήσεις κάποια αρχεία και να ξαναδοκιμάσεις να το βάλεις. μόνο που τότε δεν ήταν ροοτ η συσκευή και δεν με άφηνε να τα σβήσω. ψάχνω να ξαναβρώ τι έλεγε το συγκεκριμένο post και να δοκιμάσω.
  13. Έτσι ακριβώς γίνετε ροοτ η συσκευή μας. άσχετα αν κάναμε να δουλεύψει το recovery menou ή όχι. 1. Στην κάρτα μνήμης έχει σto φάκελο PC USB Driver τους οδηγούς για να αναγνωρίσει το pc την συσκευή μας. Θα χρειαστεί κι όταν συνδεόμαστε με το google play για άμεση εγκατάσταση των εφαρμογών που θέλουμε να κατεβάσουμε. 2. Το fastboot ξεκινά πατώντας το power button + volume - (δείχνει το ρομποτάκι του android να έχει κολλήσει στην εκκίνηση). 3. συνδέουμε την συσκευή με το καλώδιο usb στο pc 4. Αφού έχουμε κατεβάσει και έχουμε ξεζιπάρει το αρχείο "system.7z" τρέχουμε το αρχείο με κατάληξη *.bat (install-system-windows.bat) και περνάει (φλασάρει) το system.img που περιέχει ο φάκελός μας. (Το αρχείο *.bat περιεχέι τις εντολές: fastboot-windows.exe flash system system.img fastboot-windows.exe reboot.) 5. Όταν τελειώσει κάνει επανεκκίνηση στην συσκευή μας ή οποία είναι πλέον ροοτ. 6. Με τις κατάλληλες εφαρμογές χειρίζεστε πλέον την συσκευή σας ( link2sd, app2sd, superuser, root explorer κτλ)
  14. ειχα μια 8αρα sdcard και εκανα ενα κοματι της ext2. εβαλα το link2sd και το app2sd κι ολα καλα. δεν ηθελα να σβησω εντελος τις εφαρμογες της vodafone και βασικα και μου αρεσουν και με βολευουν τα widget της για τον καιρο και τα μυνηματα (επαφες, sms, email, gmail), οτι ειχε και αρχικά δηλαδή. με ενδιεφερε κυριως η διαχηρηση κι ο ελεγχος της μνημης. Δεν ξέρω μονο κατα ποσο μπορουμε να το επαναφέρουμε στην αρχικη κατασταση αν χρειαστουμε την εγγυηση
  15. Ναι με volume- λειτουργεί το fastboot. Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "το μετανομάζεις". σε τι? εννοείς σε update.zip? και μετά? πως θα μπεις όταν το μενού από recovery δεν σου δίνει επιλογή να κάνεις install? σε fastboot δεν έχω βρει κάτι. τα img που δοκίμασα να περάσω προκειμένου να εγκαταστήσω το recovery menu δεν δουλεψαν. ...Το έκανα root με αυτό xxx.
×
×
  • Create New...