Jump to content

PLAYER74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PLAYER74

  • Ημ. Γέννησης 12/01/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

PLAYER74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έχει. και άλλα 3 stores ακόμα. ήθελα root για κάποιες εφαρμογές που το χρειάζονταν και είχα μείνει ικανοποιημένος από αυτές. π.χ. από την "Hide App-Hide Application Icon".
  2. Μου πείραν δώρο αυτήν την συσκευή turbo-x λ και θέλω να κάνω root. κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη το κατάφερα με την εφαρμογή Kingo ROOT και τους drivers "ADB_usb_driver_120827_v3"
  3. το τελευταίο διάστημα το κινητό κάνει μόνο του επανεκκίνηση. μέχρι τώρα του έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων, φορμάρισμα στην sdcard επαναφορά σε παλιότερα backup. του πέρασα rom που βρήκα στο xda κι από αλλού, του πέρασα και την DDESIGN ROM V1.0 και πάλι τα ίδια. αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάτι παίζει με την κίνηση δεδομένων από την σύνδεση κάποιων ή κάποιας εφαρμογής ή εξαετίας αυτής τρώει σκάλωμα και κάνει επανεκκίνηση. το πρόβλημα σταματάει αφού κλικ-άρω την επιλογή "Χρήση μόνο δυκτίων 2G (εξοικονομεί μπαταρία)" στις ρυθμίσεις κινητού δυκτίου. κανείς με το ίδιο πρόβλημα ή καμιά ιδέα? επίσεις ψάχνω μια rom που να μήν περιέχει τίποτα από εφαρμογές. μόνο google play, browser και τα βασικά για να λειτουργεί. Καλή η rom του ddesing μα τα βρήκα σκούρα στις ενημερώσεις και τις εφαρμογές που ήθελα να κατεβάσω για να έχω.. είχα και ένα θέμα με τον launcher αλλά το έλυσα βάζοντας έναν άλλο πιο λειτουργικό για μένα. όσο πειραματιζόμουν με αυτή κάνοντας και κάποια διαλείμματα δεν έκανε ούτε μία επανεκκίνηση. όταν είπα τελείωσα και βγήκα έξω ξανάρχισε τα κόλπα
  4. Αν θυμάμαι καλά στο xda μπορείς να βρεις το κατάλληλο αρχείο και να το περάσεις με fastboot. (υποθέτω ότι πρέπει να είναι το bootloader.img, επίσεις πέρνα και το boot.img. τώρα αν πείραξες κάτι άλλο...) *** Ένα bug που ανακάλυψα μετά το ροοτ. Είχα κατεβάσει ένα mp3 και το είχα βάλει ως ήχο κλήσης. τώρα δεν το παίρνει με τίποτα. συμβαίνει και σε σας; edit: το λύσα. μάλλον κάπου σκάλωσε και μετά από επανεκκίνηση οκ.
  5. οποιος μπορει ας δοκιμασει τον "ROM Manager"... δεν εχω βρει την ευκαιρια να τεσταρω τι κανει
  6. Όταν είναι συνδεδεμένη η συσκευή με το pc ή λάπτοπ το google play την αναγνωρίζει κι ότι εφαρμογή επιλέξεις για εγκατάσταση μπαίνει κατευθείαν και εγκαθιστάτε στην συσκευή μας. Βασικά πρέπει να λύσεις το πρόβλημα της μνήμης καθώς γεμίζει γρήγορα και είναι ο κύριος λόγος που κάναμε ροοτ την συσκευή.
×
×
  • Create New...