Jump to content

george_f1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    226
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About george_f1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

george_f1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τι ειναι το IMSI -> |MSS || MNC|| MSIN| μπορει "αυτος" που γνωριζει το imsi μου να βρει τον αριθμο μου και να με παρακολουθει? επισης πως γινετε να αλλαξω το imsi και να εχω τον ιδιο αριθμο?
  2. αμα ειναι δηλητηριωδεις ο σκληρος δυσκος παιζει ρολο?
  3. αγορασα εναν σημερα αλλα ηταν προβληματικος και τον πηγα πισω. γγγγ κρακ γγγγ κρακ ( σταματουσε να γυρναει )
  4. σκαλωνει που και που ο υπολογιστης γιαυτο εχω τρεξει gmer , ΤDSS killer, avg , malwarebytes, malwarebytes anti root kit, hitman pro , avast (mbr δν θυμαμαι ακριβος πως λεγετε), avast antiv, panda cloud cleaner, kaspersky , bitdefender rescue cd , εχω σβησει και ξανα περασει το bios πανω απο 3 -4 φορες εκανα φορματ το pc πολλες φορες.διεγραψα τν σκληρο δυσκο με το gparted (βλεπω ενα unpartitioned περιπου 10mb αλλα ειναι αδιο δν δειχνει να εχει κατι μεσα του) παρολα αυτα εχω καπιες αμβιβολιες γτ το συστημα συμπεριφερεται καπως περιεργα..
  5. γεια σας παιδια, πως θα καταλαβω οτι εχω boot virus? ποια ειναι τα συμπτωματα του?
  6. αυτο θα κανω σε ευχαριστω για την βοηθεια, απο boot virus γνωριζεις? boot sector η καπως ετσι.. αυτα πως βγενουν απο το pc?
  7. εχει καμια σχεση με ιους η τιποτα τετιο? εχω στην ακρη εναν 500αρι αυτον τον εχω σχεδον 8-9 χρονια επισης μηπως ο σκληρος δισκος εκανε το dvd να δουλευει απο μονο του χωρις cd μεσα?
  8. http://s8.postimg.org/y6o4vz051/smart.png ετρεξα αυτο και μου ειπε 70 τωρα μηπος φταιει που τρεχω και το GMER?
  9. ειχα τρεξει μονο ενα προγραμμα που λεει για τον σκληρο δισκο αν ειναι καλος hhealth.exe με το εβγαλε πανω απο 90% health
  10. γεια σας, ειδα οτι το hdd εδω και 2-3 μερες κανει κατι σαν κλικ κλικ και αρχιζει να σερνεται το pc η να παγωνει επισης αργει να κανει βοοτ, και τωρα παρατιρισα οτι το dvd ρομ οταν κανω εκκινηση το pc ειναι νεκρο οταν ανοιξουν τα windows κανονικα τοτε λειτουργει, ειδα οτι κανει κατι ηχους στο ξεκαρφωτο χωρις να υπαρχει καπιος δισκος μεσα οταν το κανει αυτο αναβοσβηνει το λαμπακι του.. ετρεξα bitdefender rescue cd panda cloud cleaner avg δεν βρηκαν τιποτα εκανα chkdsk τιποτα.
  11. ενα περιεργο.. το κινητο το εκανα 2-3 hard reset wipe data k cache χωρις να το ορισω αφυπνιση απο μονο του σημερα ανοιξε οπος ανοιγει η αφυπνιση του οταν ειναι κλειστο, ( ανοιξε στην ωρα που το ειχα παλια ρυθμισμενο να χτυπα.τελος παντον το ανοιξα το κινητο και ειδα μεσα οτι οντος δεν ειχε οριστει αφυπνιση.. να εχει κανεναν ιο ο οποιος ειναι καλα κριμενοςκαι μου κανει πλακα..... δν το γνωριζω, και το αλλο περιεργο ειναι πως χθες στο pc εσβησα καπια αρχεια και μετα εκανα erase τον σκληρο δισκο. τι εννοω με το erase διεγραψα τα παντα ακομα και τα windows ουτε και τυπο φορματ δν ειχει ntfs, fat32 κ τετια ο δισκος ηταν καργα αδιος... σημερα ανοιξα τον υπολογιστη και ανοιξε κανοκινοτατα και ειδα οτι υπιρχαν και τα αρχεια τα οποια εσβησα. και αναρωτιεμαι τωρα.. ιος δν μπορει να ειναι.. περασαν τα ηλεκτρικα στο σπιτι απο καμια χρονοδινη και ηρθαν καπια δεδομενα πισω τα οποια χαθηκαν.. δεν ξερω.. παντος λογικι εξηγηση εδω δεν υπαρχει. ας δωσει καποιος μια εξηγηση εδω γιατι κοντευω να τρελαθω :wacko::confused: :/
  12. εβαλα και αλλα αντιβιρους στην συσκευη αλλα τιποτα κανενα δεν βρισκει ιους.. τα εχω παιξει με το θεμα δν ξερω τι να κανω :/ γιατι οταν ανοιγω το wifi ζεσταινετε ; μεχρι στιγμης με σβηστη οθονη δν ανεβασε θερμοκρασια
  13. Ετρεξα νορτον και μαλwareβυτες και μ ειπαν οτι δν εχει τιποτα το κινητο ειμαι κομπλε δλδ? Πειτε κανενα αλλο αντιβιρους να δωκιμασω γτ η συσκευη ψιλο λαγκαρει οχι παντα. Μήπως τα 3αντιβ που περασα?
  14. ηταν ενα προγραμμα superbrightlight κατι τετιο , αυτος ο ιος ειχε παρει οτι προσωπικα δεδομενα ειχε το κινητο imei cosmote και τα λοιπα , και τα εστειλε σε μια σελιδα η οποια ξεκινουσε απο avazu αν θυμαμαι το κινητο τοτε υπερθερμενοταν, και παρολο που το εκανα φορματ ποσες φορες η hard reset το κινητο ειχε μεσα ενα προγραμμα "settings" ενα περιεργο γραναζι και εμφανιζε ενα ζαρι στην επιφανεια το οποιο οταν το ανοιγες εκανε οτι φορτωνει μια σελιδα και σε πετουσε στο play store , το ειχα στειλει στο σερβισε τους ειχα ζητησει να μου αλαξουν την πλακετα για να αλλαξει ο αριθμος imei δν μου ειπαν , τιποτα το καναν φορματ μαλλον (συστεμ.img custpack.ιμγ) τα περασαν απο την αρχη και μου το δωσαν πισω δν ζητησαν να πληρωσω τιποτα , και τωρα τελευτεα εβλεπα το σημα να ηταν ασθενες εως και καθολου, μερικες φορες το κινητο ζεστενοταν αλλα οχι οπος τοτε με τον ιο, θυμαμαι εβραζε τοτε. αν αφησω το wifi ανοιχτο το παθενει αυτο ειτε οταν εχω ανοιχτο το facebook η chrome. μου περασαν σκεψεις και ετσι εψαξα σημερα στο ινετ για infected sim card και ειδα μερικα αρθρα που μηλουσαν για αυτο και εχω ψιλο τρομοκρατηθει απο τοτε , γιαυτο και σας ρωταω μηπως υπαρχει κατι τετιο και αν ναι να αλαξω οσο το δυνατον γινετε αριθμο και συσκευη
×
×
  • Create New...