saranto Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Αξίζει δλδ τα λεφτά του? Να το πάρουμε με την προσφορά? Έχει βγει η jb για την wifi έκδοση? Lagαρει γενικότερα? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Ναι να το πάρεις, αξίζει τα λεφτά του, κυκλοφορησε η jb για την wifi έκδοση, εγω αυτην έβαλα (την αγγλική). Εχω εγκαταστήσει πολλες εφαρμογες και δεν εχει προβλημα, δεν κρασάρει, με παιχνίδια δεν ασχολούμαι επομενως δε ξέρω, με jb εγινε καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Εγώ έβαλα τον go launcher. Η απόδοση έχει γίνει αισθητά πιο γρήγορη. Καμιά σχέση με προηγουμένως … Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος διαφορετικό launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Εγώ έβαλα τον go launcher. Η απόδοση έχει γίνει αισθητά πιο γρήγορη. Καμιά σχέση με προηγουμένως … Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος διαφορετικό launcher? Δεν ξέρω αν υπάρχει για το 5110 ο nova launcher αλλά στο κινητό στο galaxy gt i-9100 είναι ο καλύτερος. Ελπίζω σήμερα να το πάρω στα χέρια μου και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Εγώ έβαλα αρχικά το go launcher για τα κινητά και λειτουργεί μια χαρά. Τώρα είδα ότι υπάρχει και το go launcher HD και μόλις το πέρασα για δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdet Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο που έχει αναφερθεί από κάποιους, αλλά τώρα που τα έχουν χρησιμοποιήσει και λίγο καιρό έχει νόημα: έχει πάρει κάποιος κάποιο πληκτρολόγιο που να είναι αξιόπιστο (όχι κάτι τρελό) και ΙΔΙΩΣ το σημαντικότερο να μην είναι ακριβό; πχ max 15-20e (προφανώς ebay για να'ναι ρεαλιστικό, αν κ σε αυτή ακόμα την τιμή έχω πάρα πολλούς ενδοιασμούς)? (έχω βρει κάποια ελαφρώς φθηνότερα αλλά υπάρχουν και αυτά που "κουμπώνουν" και σα θήκες). Αν ναι, μπορεί να μας δώσει κάποιο link και να μας πει την εμπειρία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εγώ φίλε είχα πάρει αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminum-Bluetooth-Keyboard-Case-for-Samsung-Galaxy-Tab-2-10-1-P7500-7510-P5100-/150944711424?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item2325018300 λίγο φθηνότερα το είχα βρει βέβαια, και έχω μείνει ικανοποιημένος με αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή του. Η απόκρισή του είναι άμεση, η μπαταρία απίστευτη, από ποιότητα βέβαια μην περιμένεις και τρελά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Εγώ φίλε είχα πάρει αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminum-Bluetooth-Keyboard-Case-for-Samsung-Galaxy-Tab-2-10-1-P7500-7510-P5100-/150944711424?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item2325018300 λίγο φθηνότερα το είχα βρει βέβαια, και έχω μείνει ικανοποιημένος με αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή του. Η απόκρισή του είναι άμεση, η μπαταρία απίστευτη, από ποιότητα βέβαια μην περιμένεις και τρελά πράγματα. Αυτό έρχεται μαζί με θήκη; Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ το tablet και φοράει 4.0.4 με xxblh4. Γιατί δεν μου βγάζει αναβάθμιση σε 4.1; Edited March 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτό έρχεται μαζί με θήκη; Βασικά το ίδιο είναι και θήκη.. δες εδώ http://youtu.be/fUkJqHZLCgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά η κάμερα του galaxy tab 2 είναι υποδεέστερη σε σχέση με το 1;:confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meg29 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καλησπερα σας παιδια . Καινουργιος κατοχος του tab 2 10.1 P5100 , .Εχω να παρατηρησω οτι ειναι πολυ αργο , εχει ενα θεμα με το lag και την αποκριση , κατα τ'αλλα η μπαταρια του ειναι πολυ καλη . Εχουμε μηπως καμια ανακοινωση για το ποτε θα εχουμε ενημερωση λογισμικου μπας και στρωσουμε το προβλημα του λαγκ? εχω και εγω το p5100, ημουν πρωην κατοχος ipad1, οταν το αγορασα ειδα διαφορα στην ταχυτητα... τωρα σερνετε μετα απο 4 μηνες, κλεινω ανοιχτες εφαρμογες και τιποτα παλι... επισης με εχει εκνευρισει οτι με το παραμικρο αγγιγμα κανει μεγενθυνση οθονης Παράθεση www.accestories.com/en :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 εχω και εγω το p5100, ημουν πρωην κατοχος ipad1, οταν το αγορασα ειδα διαφορα στην ταχυτητα... τωρα σερνετε μετα απο 4 μηνες, κλεινω ανοιχτες εφαρμογες και τιποτα παλι... επισης με εχει εκνευρισει οτι με το παραμικρο αγγιγμα κανει μεγενθυνση οθονης Ήρθε η ώρα της Cyanogen τότε φίλε ;) Εδώ θα βρεις πως να την περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firefrog Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Όταν πήρα το p5100 όντως ήταν πολύ αργό παρόλο που είχε ICS. Όταν έβαλα όμως cm10 αρχικά και stock jelly bean (απο sammobile) τώρα, το tablet πάει σφαίρα. Η cm 10.1 δεν μου αρέσει. Μου τη σπάει που έχει χαθεί το κουμπί της εισόδου στο συρτάρι εφαρμογών πάνω δεξιά στην οθόνη. @none14 Holo launcher. Απλός και ελαφρύς. Edited March 15, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Ήρθε η ώρα της Cyanogen τότε φίλε ;) Εδώ θα βρεις πως να την περάσεις. Κάποιον οδηγό στα ελληνικά ; Και θα ήθελα να ρωτήσω ποιον θεωρείτε καλύτερο explorer για το tablet μας ; Edited March 14, 2013 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Υπάρχει κάποιο σαιτ στα ελληνικά για το ταμπλετ μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα εχω το tab 2 p5100 unrooted γνωριζει καποιος εαν εχει βγει η jelly bean για το συγκεκριμενο tablet ??? Tωρα βριρκεται στην 4.0.3 και μ λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ανανεωση λογισμικου. Edited March 20, 2013 by pa_la_vos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδια καλησπερα εχω το tab 2 p5100 unrooted γνωριζει καποιος εαν εχει βγει η jelly bean για το συγκεκριμενο tablet ??? Tωρα βριρκεται στην 4.0.3 και μ λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ανανεωση λογισμικου. Πρέπει να έχει βγει αλλά όχι για Ελλάδα ακόμα Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε τρόπος ώστε να έχουμε εικόνα από το p5110 σε τηλεόραση σαν διπλή οθόνη(όχι απλά βίντεο δλδ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε τρόπος ώστε να έχουμε εικόνα από το p5110 σε τηλεόραση σαν διπλή οθόνη(όχι απλά βίντεο δλδ)? Εψαχνα καλωδιο/adaptora hdmi h rca για να το συνδεσω με την τηλεοραση αλλα νομιζω πως για το δικο μας μοντελο δεν υπαρχει προβλεψη για να συνδεεται με t.v με κανεναν τροπο αν και δεν ειμαι σιγουρος εαν καποιος γνωριζει σιγουρα θα τον παρακαλουσα να με ενημερωσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 αν συνδεσω stick 3G στον ανταπτορα που εχω θα δουλεψει; υπαρχει καποια εφαρμογη γι' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Aν είναι 3G το τάμπλετ,δεν χρειάζεται ο αντάπτορας.Απλά βάζεις τη sim στην ειδική θέση που έχει το tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Για τα καλωδια και την συνδεση δεν γνωριζει καποιος εε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Για τα καλωδια και την συνδεση δεν γνωριζει καποιος εε??? Ίσως κάνει αυτό http://www.ebay.com/itm/MicroUSB-To-HDMI-MHL-Lead-To-Fit-Samsung-Galaxy-TAB-Provides-HD-Output-For-TV-/270971186538?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item3f17242d6a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν έχει την ηδοα απο λήξη με την θύρα του p5100 πρέπει ν είναι για s2 s3 ktlpa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν έχει την ηδοα απο λήξη με την θύρα του p5100 πρέπει ν είναι για s2 s3 ktlpa http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=samsung+usb+to+hdmi&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1311.R1&_nkw=samsung+galaxy+tab+hdtv+adapter&_sacat=0 http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/EPL-3PHPBEGSTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts