Jump to content

nikosdet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosdet

  • Ημ. Γέννησης 16/07/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikosdet's Achievements

  1. Ελληνικά με το stylus αναγνωρίζει;; Γιατί σε εμένα όχι, μόνο στην εφαρμογή nobo. Σε όλα τα άλλα (πχ αναζήτησης, native browser, κτλ) τα βλέπει όλα ως αγγλικά κι άρα τα βγάζει αλλαμπουρνεζικα, ενώ στη σελίδα της Hauwei λέει ότι υποτίθεται μπορείς να γράψεις κ στην επιλεγμένη γλώσσα πέρα από τα αγγλικά.
  2. Καλό χρυσό, αλλά τουλάχιστον εμένα όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να γράψω ελληνικά πλην του nobo. Ούτε στον browser, την αναζήτηση ή τις ρυθμίσεις, ούτε σε άλλες εφαρμογές με όποιο πληκτρολόγιο κι αν δοκίμασα. Διαβάζω στη σελίδα την εταιρείας να λέμε για την επιλεγμένη γλώσσα κι αγγλικά, αλλά εμένα μόνο αγγλικά διαβάζει...
  3. Καλησπέρα. Μια συμβουλή θα ήθελα: Ήθελα να πάρω το ΜΑΧ 3 σε 1-2 μήνες που θα έχει μάλλον η τιμή του κάτω από 250 στο σκρουτζ (όπως πάει μάλλον κ χαμηλοτερα, είναι ήδη στα 280 - πάντα από Ελλάδα). Πρόλαβα ωστόσο να παραγγείλω το ΜΑΧ 2 στα 170 από Mi Store της Infoquest, συνεπώς τι θα προτείνατε; Σαφώς θα προτιμούσα το 3, θα έφτανα κ μέχρι τα 250, αλλά πλέον αναρωτιέμαι αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα (η αναμονή να πέσει λίγο το 3 δε με νοιάζει). Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο, άρα η όποια τιμή αγοράς αλλά κ η διαφορά μεταξύ των δύο μειώνεται κανονικά κατά 20% στην πραγματικότητα).
  4. Καλησπέρα. Μια συμβουλή θα ήθελα: Ήθελα να πάρω το ΜΑΧ 3 σε 1-2 μήνες που θα έχει μάλλον η τιμή του κάτω από 250 (όπως πάει μάλλον κ χαμηλοτερα, είναι ήδη στα 280 - πάντα από Ελλάδα). Πρόλαβα ωστόσο να παραγγείλω το ΜΑΧ 2 στα 170 από Mi Store της Infoquest, συνεπώς τι θα προτείνατε; Σαφώς θα προτιμούσα το 3, θα έφτανα κ μέχρι τα 250, αλλά πλέον αναρωτιέμαι αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα (η αναμονή να πέσει λίγο το 3 δε με νοιάζει). Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο, άρα η όποια τιμή αγοράς αλλά κ η διαφορά μεταξύ των δύο μειώνεται κανονικά κατά 20% στην πραγματικότητα).
  5. Μακάρι!! Ευχαριστούμε για τους διαγωνισμούς!
  6. Εξηγείς αναλυτικά στο φίλο πιο πάνω κάτι που δεν ξέρει κ μπράβο, αλλά μέσα σε όλα αυτά πετάς κ μία φουλ ανακρίβεια (βλ.quote). Τα σ/μ έχουν ΕΛΑΧΙΣΤΟ περιθώριο (ποσοστό) κέρδους, τα (όποια) κέρδη τους έρχονται με την ποσότητα - ελάχιστα ανά προϊόν επί πολλά τεμάχια. Ό,τι προσφορές βλέπεις σε σ/μ έρχονται από τους προμηθευτές που κάνουν διαρκώς συμφωνίες με άλλο σ/μ κάθε φορά, συχνά κυκλικά. Όχι ουσιαστικό σχόλιο για το cashback, αλλά για διόρθωση ανακρίβειας. Σε κάθε περίπτωση ναι, ένα προϊόν σε έκπτωση πιθανότατα, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων δλδ, θα έρθει φθηνότερα από μία σκέτη επιστροφή cashback/pockee.
  7. Μακάρι!! Ειδικά αυτή τη φορά, δε, το δώρο είναι ακόμη πιο υπέροχο!!
  8. Άντε μακάρι!! Ευχαριστουμε για την ευκαιρία κ τώρα ελπίζουμε στην τύχη μας!
  9. Φίλε αυτό δεν είναι στάνταρ, εξαρτάται από πού το παίρνει κάθε μαγαζί. Μόνο αυτοί θα (πρέπει να) ξέρουν! Μιας κ είχες το Xiaomi Note 3 κ πήγες για το Pro, αλλά δεν έχεις στις επιλογές άλλο Xiaomi (πχ κάποιο από αυτά ή πχ το 4), πώς κ λες για το Mi Max? Άρα δεν την έχεις αποκλείσει σαν εταιρεία, ή ίσως τη σκέφτεσαι μόνο για κάτι πιο ιδιαίτερο (μεγάλη οθόνη); Γιατί κατά τα άλλα τα Xiaomi 3pro/4/Pro μου κάνουν καλύτερα από πχ το Lenovo (το 3pro καταλαβαίνω βέβαια ότι δε θες να το ξαναπάρεις).
  10. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Εσείς έχεις το 4s; Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει αρκετά κ για τα 2, ή μάλλον κ για τα 3 μιας κ διάβασα κ για το 4s που είπες. Δεν ξέρω αν έχει τα ίδια ακουστικά, δυστυχώς σε κανένα από τα reviews δε σχολίαζαν αν είναι τα ίδια ή όχι, γτ όντως στο 4s έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια για αυτόν τον τομέα. Επειδή όμως πχ το VR η VDF δεν το δίνει de facto μαζί (μόνο ως "προσφορά" στην προπώληση κ τώρα που έριξε στην τιμή), δεν ξέρω πέρα από το εσωτερικό τι έχουν κάνει στα παρελκόμενα. Πάντως δεν τα διαφημίζει τόσο όσο η Alcatel που λέει ότι είναι JBL κτλ. Ότι είναι branded δε με απασχολεί καθόλου, πιο πολύ το έγραψα γιατί κάποιος πιθανώς να ξυνίσει αν δει ένα κινητό με όνομα παρόχου αντί κατασκευαστή. Δεν είναι κλειδωμένο μόνο στη VF από ό,τι ξέρω εδώ, φοράει σχεδόν pure Android κ κάποιες δικές τους εφαρμογές που έχουν μέσα φεύγουν απροβλημάτιστα! Αρχικά ήθελα φουλ Xiaomi, μετά την πρώτη ξενέρα ότι "εγκλωβίστηκα" στα καταστήματα Vodafone που είχα λιγότερες επιλογές κ περισσότερα χρήματα για χαμηλότερα χαρακτηριστικά, ευτυχώς προέκυψε το Platinum7, κ πάλι προτιμούσα το Νοτε4 αλλά με τον καιρό με έψησε κι αυτό αρκετά.. Κ αναγνωρίζω ότι στα χαρτιά τελικά μάλλον έχει κ κάποια καλύτερα να προσφέρει, από την άλλη είναι 50ε διαφορά κ λες αν αξίζει -που βεβαίως είναι υποκειμενικό. Πάντως αν έχεις το 4s χαίρομαι που σε βλέπω θετικό γτ ενώ reviews από σελίδες/φόρα βρίσκω αρκετά, από χρήστες δε συγκρίνεται τι κίνηση υπάρχει (δεν υπάρχει :p), τελείως αντίθετα με τα Μι δλδ.
×
×
  • Create New...