RaZieL137 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 καλησπερα κ απο εμενα νεος στον χώρο των tablet / android. αγορασα το galaxy tab 2 10,1'' με wifi (χωρις 3g). ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν μπορω να βαλω το 3g usb modem της vodafone επανω ωστε να εχω ιντερνετ απο κινητα δικτυα δεδομενων. εχω βρει το καλωδιο-ανταπτορα που εχει usb προς το βυσμα του tablet... αυτο που ρωταω ειναι αν το android το βλεπει αυτο κ αν υπαρχει συμβατοτητα κτλ ευχαριστω Δύσκολο το βλέπω φίλε μου. Καλύτερα να έβρισκες από κάποιο φίλο/γνωστό ένα modem για να το δοκιμάσεις πρώτα, πριν προβείς σε αγορά. Αν μου επιτρέπεις, από που το αγόρασες και πόσο; Γιατί σήμερα έψαχνα και δεν υπάρχει πουθενα! (Σε λογική τιμή εννοώ, όχι 450άρες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 μεταχειρισμενο ολιγων ημερων το πηρα.. αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω pm με το μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 μεταχειρισμενο ολιγων ημερων το πηρα.. αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω pm με το μαγαζι Ναι στείλε! Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firefrog Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ... δε γίνεται να το φορτίσεις στο laptop ή με άλλη πρίζα που προφανώς δίνει λιγότερο ρεύμα.... Πανω σε αυτό που λες θα σου πω κάτι που ανακάλυψα απο σπό τα. Αφήνω το tablet στο desktop για να περάσω κάτι ταινίες που ηθελα. Με κάτι δουλειές που προέκυψαν τελικά φεύγω και το αφηνω απο τις 21:00 έως τις 08.00 που σηκωθηκα το πρωι. Αποτέλεσμα: η μπαταρία απο 10% πήγε στο 81%!!! Στο tablet (p5100 3g) έχω βάλει stock jelly bean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω την 4.2.1 cm 10.1 καθε φορα που προσπαθω να την περασω μεσω recovery μου βγαζει installation aborted status 7 μπορει να μου πει καποιος τι λαθος κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πανω σε αυτό που λες θα σου πω κάτι που ανακάλυψα απο σπό τα. Αφήνω το tablet στο desktop για να περάσω κάτι ταινίες που ηθελα. Με κάτι δουλειές που προέκυψαν τελικά φεύγω και το αφηνω απο τις 21:00 έως τις 08.00 που σηκωθηκα το πρωι. Αποτέλεσμα: η μπαταρία απο 10% πήγε στο 81%!!! Στο tablet (p5100 3g) έχω βάλει stock jelly bean. Ναι οκ, περνάει ελάχιστο ρεύμα, δεν εννοούσα είναι αδύνατο... αλλά πρέπει να μείνει σχεδόν ένα μερόνυχτο για να φορτίσει τελείως... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgis1 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω την 4.2.1 cm 10.1 καθε φορα που προσπαθω να την περασω μεσω recovery μου βγαζει installation aborted status 7 μπορει να μου πει καποιος τι λαθος κανω ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2104724 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Πήρα ένα bluetooth keyboard. Γίνεται το pair με το tablet, αλλά δέν μπορώ να πληκτρολογήσω. Να σημειώσω ότι έχω την CM 4.2.1 καθώς και ότι το συγκεκριμένο keyboard δουλεύει επιτυχώς σε sony ericsson κινητό. edit: έφταιγε η συγκεκριμένη έκδοση της CM. Με την 4.1.2 το πληκτρολόγιο δουλεύει άψογα! Edited February 6, 2013 by crueljay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Γεια σας. Στην τιμή των 320 ευρώ θεωρείται καλη επιλογή το συγκεκριμένο tablet? Μηπως θεωρείται ξεπερασμένο τώρα που βγαίνουν καινούρια μοντέλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grissino2012 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει teathering τη WiFi έκδοση με το iPhone 3gs μέσω Bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mar23 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παιδια εχω εδω και 4 μερες κ εγω το galaxy tab 2 10.1 το μοντελο 3g+wifi . Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω τον flash player,οποτε μπαινω στη σελιδα μου λεει οτι η συσκευη μου μαλλον δεν τον υποστηριζει αλλα το συγκεκριμενο tablet δεν υποτιθεται οτι υποστηριζει? Υπαρχει καποιος τροπος να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παιδια εχω εδω και 4 μερες κ εγω το galaxy tab 2 10.1 το μοντελο 3g+wifi . Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω τον flash player,οποτε μπαινω στη σελιδα μου λεει οτι η συσκευη μου μαλλον δεν τον υποστηριζει αλλα το συγκεκριμενο tablet δεν υποτιθεται οτι υποστηριζει? Υπαρχει καποιος τροπος να το κατεβασω? Το είχα ανεβάσει εδώ http://db.tt/2KrXSF5p. Για δες αν θα σου δουλέψει Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Παιδιά επείγον πρόβλημα. Έχω.Την.3g έκδοση. Ξαφνικά σήμερα χωρίς αιτία ότι και να πατήσω μου λύσει η εφαρμογή διακόπηκε. Ακόμα και να πάω να.πληκτρολογησω και μου λέει το Samsung keyboard διακόπηκε και κλείνει. Τι να κάνω;;;;; έκανα πόσες επανεκιννησεις.τιποτα Παιδια τελικα του εκανα φορματ και ισιωσε. Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Παιδιά επείγον πρόβλημα. Έχω.Την.3g έκδοση. Ξαφνικά σήμερα χωρίς αιτία ότι και να πατήσω μου λύσει η εφαρμογή διακόπηκε. Ακόμα και να πάω να.πληκτρολογησω και μου λέει το Samsung keyboard διακόπηκε και κλείνει. Τι να κάνω;;;;; έκανα πόσες επανεκιννησεις.τιποτα Παίζει να χρειαστεί να του κάνεις μια επιδιόρθωση με το kies. Το κακό είναι ότι αν σου σταματάει όλες τις εφαρμογές δε θα μπορέσεις να πάρεις Backup. Εκτός αν σου δίνει τέτοια δυνατότητα το kies. Δε θυμάμαι. Έβαλες κάποια καινούρια εφαρμογή που αν τη στείλεις θα στρώσει; Edit: με πρόλαβες Edited February 12, 2013 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Κανένα νέο πότε θα πάρουμε jelly bean υπάρχει; αν περάσω την έκδοση jb που κυκλοφόρησε στην Αγγλία θα δουλέψει εδώ και θα υποστηρίζει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Κανένα νέο πότε θα πάρουμε jelly bean υπάρχει; αν περάσω την έκδοση jb που κυκλοφόρησε στην Αγγλία θα δουλέψει εδώ και θα υποστηρίζει ελληνικά; Έλα ντε! Και μένα σαν να παραργήσανε μου φαίνεται. Και δε βρήκα και κάνα νέο online που κοίταζα την προηγούμενη βδομάδα Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλησπερα, Σημερα παρατηρησα στο παραθυρο ειδοποιησεων (κατω δεξια) ανοιγωντας το, κοιτωντας τα διαφορα κουμπια λειτουργιων εχει και 1 που γραφει "λειτ.οδηγησης" και δεν μπορω να βρω τι κανει.Μηπως ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infrared Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δεν υπάρχει κανενα νεότερο. Προχθες έστειλα email στην Samsung Hellas για το θεμα της αναβαθμισης. Παρακατω η απαντηση. Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τη Samsung Electronics Hellas για νεότερη αναβάθμιση λογισμικού και για τη συσκευή σας η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού είναι η Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich). Η αναβάθμιση του λογισμικού της συσκευής σας γίνεται με δυό τρόπους. Πρώτον, μέσα από το tablet με την λειτουργία FOTA ( Ρυθμίσεις / Πληροφορίες συσκευής / Ενημέρωση Λογισμικού / Ενημέρωση ) και δεύτερον μέσω του προγράμματος KIES (http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP). Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: -80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση) -210 6897691 (Από κινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτησω αν παιζουν ολες οι εφαρμογες απτο play.. υποστηρίζει τις κοινες εφαρμογες και παιχνιδια?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ρε παιδιά βαλτε cyanogenmod μην παιδευεστε με τα επίσημα έχω 4.2.1 δε περιμένω την 4.1.2 ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ρε παιδιά βαλτε cyanogenmod μην παιδευεστε με τα επίσημα έχω 4.2.1 δε περιμένω την 4.1.2 ακομα Που την βρίσκω; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Που την βρίσκω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2018386 και μάλιστα έχω την 4.2.2 πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Βάζω video μέσα στο tablet και μου αναφέρει ότι δεν τα υποστηρίζει αλλά τα παίζει και αλλά δεν τα παίζει και να μην παραλείψω ότι βάζω τα forma που αναφέρει η Samsung. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του και επίσης έχω sd micro 32G Flash 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδιά επείγον πρόβλημα. Έχω.Την.3g έκδοση. Ξαφνικά σήμερα χωρίς αιτία ότι και να πατήσω μου λύσει η εφαρμογή διακόπηκε. Ακόμα και να πάω να.πληκτρολογησω και μου λέει το Samsung keyboard διακόπηκε και κλείνει. Τι να κάνω;;;;; έκανα πόσες επανεκιννησεις.τιποτα Παιδια τελικα του εκανα φορματ και ισιωσε. Παιδια πριν Λιγες Μερες ειχα παθει αυτο που εγραψα επανω.εκανα Φορματ και ισιωσε. Σημερα παλι τα ιδια.οτι Εγραρμογη κ να ανοιξω με Το που παω να πληκτρολογησω κατι αμεσως λεει η εγαρμογη διακοπηκε κ με πεταει εξω. Να υποθεσω καποιο κολημα του samsung keyboard? Ξαναεκανα φορματ και αλλαξα το default keyboard με Ενα αλλο να δω μηπως και ξεμπερδεψα με αυτο. Τι Λετεγια το θεμα Μου? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs8 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ρε παιδιά βαλτε cyanogenmod μην παιδευεστε με τα επίσημα έχω 4.2.1 δε περιμένω την 4.1.2 ακομα Είναι πλήρως Ελληνική?? Εντυπώσεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts