Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα κ απο εμενα

νεος στον χώρο των tablet / android. αγορασα το galaxy tab 2 10,1'' με wifi (χωρις 3g).

ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν μπορω να βαλω το 3g usb modem της vodafone επανω ωστε να εχω ιντερνετ απο κινητα δικτυα δεδομενων.

εχω βρει το καλωδιο-ανταπτορα που εχει usb προς το βυσμα του tablet... αυτο που ρωταω ειναι αν το android το βλεπει αυτο κ αν υπαρχει συμβατοτητα κτλ

ευχαριστω

Δύσκολο το βλέπω φίλε μου. Καλύτερα να έβρισκες από κάποιο φίλο/γνωστό ένα modem για να το δοκιμάσεις πρώτα, πριν προβείς σε αγορά.

Αν μου επιτρέπεις, από που το αγόρασες και πόσο; Γιατί σήμερα έψαχνα και δεν υπάρχει πουθενα! (Σε λογική τιμή εννοώ, όχι 450άρες!)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μεταχειρισμενο ολιγων ημερων το πηρα.. αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω pm με το μαγαζι

Ναι στείλε! Σ' ευχαριστώ.

... δε γίνεται να το φορτίσεις στο laptop ή με άλλη πρίζα που προφανώς δίνει λιγότερο ρεύμα....

Πανω σε αυτό που λες θα σου πω κάτι που ανακάλυψα απο σπό τα. Αφήνω το tablet στο desktop για να περάσω κάτι ταινίες που ηθελα. Με κάτι δουλειές που προέκυψαν τελικά φεύγω και το αφηνω απο τις 21:00 έως τις 08.00 που σηκωθηκα το πρωι. Αποτέλεσμα: η μπαταρία απο 10% πήγε στο 81%!!! Στο tablet (p5100 3g) έχω βάλει stock jelly bean.

Μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω την 4.2.1 cm 10.1 καθε φορα που προσπαθω να την περασω μεσω recovery μου βγαζει installation aborted status 7 μπορει να μου πει καποιος τι λαθος κανω ;

Πανω σε αυτό που λες θα σου πω κάτι που ανακάλυψα απο σπό τα. Αφήνω το tablet στο desktop για να περάσω κάτι ταινίες που ηθελα. Με κάτι δουλειές που προέκυψαν τελικά φεύγω και το αφηνω απο τις 21:00 έως τις 08.00 που σηκωθηκα το πρωι. Αποτέλεσμα: η μπαταρία απο 10% πήγε στο 81%!!! Στο tablet (p5100 3g) έχω βάλει stock jelly bean.

Ναι οκ, περνάει ελάχιστο ρεύμα, δεν εννοούσα είναι αδύνατο... αλλά πρέπει να μείνει σχεδόν ένα μερόνυχτο για να φορτίσει τελείως...

- Alex

Μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω την 4.2.1 cm 10.1 καθε φορα που προσπαθω να την περασω μεσω recovery μου βγαζει installation aborted status 7 μπορει να μου πει καποιος τι λαθος κανω ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2104724

Πήρα ένα bluetooth keyboard. Γίνεται το pair με το tablet, αλλά δέν μπορώ να πληκτρολογήσω. Να σημειώσω ότι έχω την CM 4.2.1 καθώς και ότι το συγκεκριμένο keyboard δουλεύει επιτυχώς σε sony ericsson κινητό.

edit: έφταιγε η συγκεκριμένη έκδοση της CM. Με την 4.1.2 το πληκτρολόγιο δουλεύει άψογα!

Edited by crueljay

Γεια σας. Στην τιμή των 320 ευρώ θεωρείται καλη επιλογή το συγκεκριμένο tablet? Μηπως θεωρείται ξεπερασμένο τώρα που βγαίνουν καινούρια μοντέλα?

Παιδια εχω εδω και 4 μερες κ εγω το galaxy tab 2 10.1 το μοντελο 3g+wifi .

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω τον flash player,οποτε μπαινω στη σελιδα μου λεει οτι η συσκευη μου μαλλον δεν τον υποστηριζει αλλα το συγκεκριμενο tablet δεν υποτιθεται οτι υποστηριζει?

Υπαρχει καποιος τροπος να το κατεβασω?

Παιδια εχω εδω και 4 μερες κ εγω το galaxy tab 2 10.1 το μοντελο 3g+wifi .

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω τον flash player,οποτε μπαινω στη σελιδα μου λεει οτι η συσκευη μου μαλλον δεν τον υποστηριζει αλλα το συγκεκριμενο tablet δεν υποτιθεται οτι υποστηριζει?

Υπαρχει καποιος τροπος να το κατεβασω?

Το είχα ανεβάσει εδώ http://db.tt/2KrXSF5p. Για δες αν θα σου δουλέψει

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά επείγον πρόβλημα. Έχω.Την.3g έκδοση. Ξαφνικά σήμερα χωρίς αιτία ότι και να πατήσω μου λύσει η εφαρμογή διακόπηκε. Ακόμα και να πάω να.πληκτρολογησω και μου λέει το Samsung keyboard διακόπηκε και κλείνει. Τι να κάνω;;;;; έκανα πόσες επανεκιννησεις.τιποτα

Παιδια τελικα του εκανα φορματ και ισιωσε.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Hamurabi

Παιδιά επείγον πρόβλημα. Έχω.Την.3g έκδοση. Ξαφνικά σήμερα χωρίς αιτία ότι και να πατήσω μου λύσει η εφαρμογή διακόπηκε. Ακόμα και να πάω να.πληκτρολογησω και μου λέει το Samsung keyboard διακόπηκε και κλείνει. Τι να κάνω;;;;; έκανα πόσες επανεκιννησεις.τιποτα

Παίζει να χρειαστεί να του κάνεις μια επιδιόρθωση με το kies. Το κακό είναι ότι αν σου σταματάει όλες τις εφαρμογές δε θα μπορέσεις να πάρεις Backup. Εκτός αν σου δίνει τέτοια δυνατότητα το kies. Δε θυμάμαι. Έβαλες κάποια καινούρια εφαρμογή που αν τη στείλεις θα στρώσει;

Edit: με πρόλαβες

Edited by Fick

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανένα νέο πότε θα πάρουμε jelly bean υπάρχει; αν περάσω την έκδοση jb που κυκλοφόρησε στην Αγγλία θα δουλέψει εδώ και θα υποστηρίζει ελληνικά;

Κανένα νέο πότε θα πάρουμε jelly bean υπάρχει; αν περάσω την έκδοση jb που κυκλοφόρησε στην Αγγλία θα δουλέψει εδώ και θα υποστηρίζει ελληνικά;

Έλα ντε! Και μένα σαν να παραργήσανε μου φαίνεται. Και δε βρήκα και κάνα νέο online που κοίταζα την προηγούμενη βδομάδα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,

Σημερα παρατηρησα στο παραθυρο ειδοποιησεων (κατω δεξια) ανοιγωντας το, κοιτωντας τα διαφορα κουμπια λειτουργιων εχει και 1 που γραφει "λειτ.οδηγησης" και δεν μπορω να βρω τι κανει.Μηπως ξερει κανεις;

Δεν υπάρχει κανενα νεότερο.

Προχθες έστειλα email στην Samsung Hellas για το θεμα της αναβαθμισης. Παρακατω η απαντηση.

Αγαπητέ κύριε,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τη Samsung Electronics Hellas για νεότερη αναβάθμιση λογισμικού και για τη συσκευή σας η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού είναι η Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich). Η αναβάθμιση του λογισμικού της συσκευής σας γίνεται με δυό τρόπους. Πρώτον, μέσα από το tablet με την λειτουργία FOTA ( Ρυθμίσεις / Πληροφορίες συσκευής / Ενημέρωση Λογισμικού / Ενημέρωση ) και δεύτερον μέσω του προγράμματος KIES (http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP).

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,

από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

-210 6897691 (Από κινητό)

Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτησω αν παιζουν ολες οι εφαρμογες απτο play.. υποστηρίζει τις κοινες εφαρμογες και παιχνιδια?!?

Ρε παιδιά βαλτε cyanogenmod μην παιδευεστε με τα επίσημα έχω 4.2.1 δε περιμένω την 4.1.2 ακομα

Που την βρίσκω;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Παιδιά καλησπέρα.

Βάζω video μέσα στο tablet και μου αναφέρει ότι δεν τα υποστηρίζει αλλά τα παίζει και αλλά δεν τα παίζει και να μην παραλείψω ότι βάζω τα forma που αναφέρει η Samsung.

Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του και επίσης έχω sd micro 32G Flash 10.

Παιδια τελικα του εκανα φορματ και ισιωσε.

Παιδια πριν Λιγες Μερες ειχα παθει αυτο που εγραψα επανω.εκανα Φορματ και ισιωσε. Σημερα παλι τα ιδια.οτι Εγραρμογη κ να ανοιξω με Το που παω να πληκτρολογησω κατι αμεσως λεει η εγαρμογη διακοπηκε κ με πεταει εξω. Να υποθεσω καποιο κολημα του samsung keyboard?

Ξαναεκανα φορματ και αλλαξα το default keyboard με Ενα αλλο να δω μηπως και ξεμπερδεψα με αυτο.

Τι Λετεγια το θεμα Μου?

Hamurabi

Ρε παιδιά βαλτε cyanogenmod μην παιδευεστε με τα επίσημα έχω 4.2.1 δε περιμένω την 4.1.2 ακομα

Είναι πλήρως Ελληνική?? Εντυπώσεις ??

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)