laziokos Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Διέγραψα το λογαριασμό μου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@gmail.com από το κινητό με την ελπίδα να φύγουν οι φωτογραφίες - άλμπουμ με το εικονίδιο picasa. Τίποτα δεν έγινε. Πως να τις βγάλω από το κινητό; Είναι στην εφαρμογή συλλογή. Ανοίγω τη συλλογή και πατάω τα κάτω αριστερά πλήκτρο ;; Oι φωτογραφίες αυτές εμφανίστηκαν στο κινητό μου από το blog που έχω με το όνομα μου. αν δεν θες απλα να φαινονται στην συλλογη να κατεβασεις μιας εφαρμογη απο το μαρκετ που λεγεται nomedia.. βρισκεις τον φακελο που δεν θες και τον μαρκαρεις και ετσι το τηλεφωνο δεν τον σκαναρει για να στα βγαλει στην συλλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Τελικά μέσα από τη διαχείριση των εφαρμογών πήγα στη συλλογή και διέγραψα το περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Βαλτε αυτν την ρομ και θα τρεχει σφαιρα το κινιτο..μιλαμε εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο ανθρωπος!!αργοτερα μπορειτε να προσθεσετε κ kernel που κανει αυτοματο overclock στα 1300ghz χωρις να ανεβαζει ουτε 1 βαθμο στν θερμοκρασια!!απλα ακολουθειστε τις οδιγιες και θα δειτε μεγαλη διαφορα και στν μπαταρια πιστεψτε με το τεσταρω μερες τωρα ολα τρεχουν ρολοι!!:Dhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087177 Πολυ καλη ROM . Βεβαια ο τυπος εχει αφαιρεσει παραπολλες εφαρμογες του κατασκευαστη, ακομα και το gallery :) αλλα μπορειτε να τις βαλετε απο το play store. Με το setcpu το τηλεφωνο μου τρεχει στα 1113 min 1300 max και πραγματι τρεχει !!! Υπαρχει ενα θεμα με το stock πληκρολογιο που δε γραφει Ελληνικα μικρα, αν και τα δειχνει αλλα το androind πληκτολογιο που εχει βαλει ο τυπος δουλευει κανονικα ομως μεχρι 70 χαρακτηρες. Edited April 28, 2013 by jonb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoslyr Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Πολυ καλη ROM . Βεβαια ο τυπος εχει αφαιρεσει παραπολλες εφαρμογες του κατασκευαστη, ακομα και το gallery :) αλλα μπορειτε να τις βαλετε απο το play store. Με το setcpu το τηλεφωνο μου τρεχει στα 1113 min 1300 max και πραγματι τρεχει !!! Υπαρχει ενα θεμα με το stock πληκρολογιο που δε γραφει Ελληνικα μικρα, αν και τα δειχνει αλλα το androind πληκτολογιο που εχει βαλει ο τυπος δουλευει κανονικα ομως μεχρι 70 χαρακτηρες. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..αν θες καποιες εφαρογες τις εχει στο δευτερο ποστ του κ εχει κ φακελο με ολεσ τις εφαρμογες που εχει διαγραψει οποια θες την περνεις κ την κανεις απλο ινσταλλ!!τωρα για το θεμα με τους 70 χαρακτηρες βρεθικε λυση..κατεβαστε GO SMS PRO Κ καντε ρυθμισεις στις ρυθμισεις αποστολης!! ΒΡΕΘΙΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 70 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!! ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ GO SMS PRO(οπως και αλαλ προγραματα αλλα λιγα ειναι που εχουν αυτη την δυνατοτητα) ΠΑΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ- ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ!!ΤHN ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΦΑΒΗΤΟ GSM K OXI AYTOMATO!!:D:D Edited April 28, 2013 by tasoslyr Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δεν ειναι καινούργια λύση αυτή, τη δουλειά την ίδια την κανει εδώ και πολύ καιρό εκτός από αυτό που αναφέρεις και το handcent sms. Αναφέρονται όλα αυτά στους σχετικούς οδηγούς που έχουμε για το android. Επίσης να σε ενημερώσω ότι τόσο τα κεφαλαία γράμματα όσο και τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ, γράψε κανονικά όπως όλοι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδιά το root γίνεται με CF-auto root μεσω odin όπως και στα μεγαλύτερα galaxy? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Αν εχει καποιος τον χρονο κ την διαθεση να με βοηθησει να βαλω κ εγω αυτη την ρομ ας μου στειλει πμ......Ευχαριστω τους παντες προκαταβολικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 παιδια καλησπερα!σας ερχονται μηνυματα χαμενων κλησεων κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ερχονται κανονικα αλλα κατι φορες με αρκετη καθυστερηση....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 δεν ξερω τι γινεται ρε παιδια ...δεν μου ερχονται καθολου ουτε στον εναν αριθμο ουτε στον αλλο.δε μπορω να βρω λυση ...μηπως ξερει κανεις τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 δεν ξερω τι γινεται ρε παιδια ...δεν μου ερχονται καθολου ουτε στον εναν αριθμο ουτε στον αλλο.δε μπορω να βρω λυση ...μηπως ξερει κανεις τι παιζει?? Έχεις δοκιμάσει σε άλλη συσκευή να δεις εάν δουλεύει η ενημέρωση ? Δεν έχει λογική εάν είναι ενεργοποιημένη να μην σου δουλεύει διότι η υπηρεσία αυτή είναι ανεξάρτητη της συσκευής. Προσπάθησε να την ενεργοποιήσεις εκ νέου σαν τελευταία λύση. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έχεις δοκιμάσει σε άλλη συσκευή να δεις εάν δουλεύει η ενημέρωση ? Δεν έχει λογική εάν είναι ενεργοποιημένη να μην σου δουλεύει διότι η υπηρεσία αυτή είναι ανεξάρτητη της συσκευής. Προσπάθησε να την ενεργοποιήσεις εκ νέου σαν τελευταία λύση. Ναι δουλευε κανονικα η υπηρεσια και στα δυο μου νουμερα πριν αρχισω να χρησιμοποιω το s duos.πραγματικα και εγω δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο τη στιγμη που οπως λενε και αλλοι φιλοι λειτουργει κανονικα στα δικα τους duos...και μου ειναι και χρησιμη υπηρεσια...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργία μόνιμης ενεργοποίησης διπλής SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλώ Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (μέσω Android) που να απενεργοποιεί όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό από την αρχή και να τις τρέχουμε μόνο όταν τις χρειαζόμαστε. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει πιο γρήγορο το κινητό στην απόκρισή του, χωρίς να λειτουργούν οι άχρηστες εφοαρμογές. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλώ Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (μέσω Android) που να απενεργοποιεί όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό από την αρχή και να τις τρέχουμε μόνο όταν τις χρειαζόμαστε. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει πιο γρήγορο το κινητό στην απόκρισή του, χωρίς να λειτουργούν οι άχρηστες εφοαρμογές. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ????????????? Πρώτα απόλα τετοιες εφαρμογές απαιτούν root. Αλλά στην ουσία δεν προσφέρουν πολλά πράγματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις τις εφαρμογες της Samsung που δεν χρησιμοποιείς και να απεγκαταστήσεις οσες δεν χρησιμοποιείς απ αυτές που έχεις περάσει εσύ από το μαρκετ. Εγραψα και σε προηγούμενο ποστ, οτι η συσκευή αυτή δεν είναι για πολλά. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση ένα smartphone των 170 ευρώ να τρέχει όπως οι συσκευές των 500-700. Αν θες να τρέχει σωστά θα αρκεστείς σε 20 βασικές εφαρμογές το πολύ και θα κλείνεις συχνά οσες έχεις ανοίξει από τον task manager της συσκευής (παρατεταμένο πάτημα στο home button και κλικ στο κάδο που έχει κάτω δεξιά). Περισσότερα από βδομάδα που θα το έχω στα χέρια μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Υπάρχουν αρκετά εργαλεία στο PLAY που κάνουν freeze (παγώνουν) όσες εφαρμογές δε θέλουμε να τρέχουν. Τώρα ποια παίζει καλύτερα στο S-Duos δε το ξέρω. Με λίγο ψάξιμο όμως στο GOOGLE PLAY κάτι θα βρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..αν θες καποιες εφαρογες τις εχει στο δευτερο ποστ του κ εχει κ φακελο με ολεσ τις εφαρμογες που εχει διαγραψει οποια θες την περνεις κ την κανεις απλο ινσταλλ!!τωρα για το θεμα με τους 70 χαρακτηρες βρεθικε λυση..κατεβαστε GO SMS PRO Κ καντε ρυθμισεις στις ρυθμισεις αποστολης!! ΒΡΕΘΙΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 70 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!! ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ GO SMS PRO(οπως και αλαλ προγραματα αλλα λιγα ειναι που εχουν αυτη την δυνατοτητα) ΠΑΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ- ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ- ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ!!ΤHN ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΦΑΒΗΤΟ GSM K OXI AYTOMATO!!:D:D Θελω να ευχαριστισω δημοσια τον χρηστη tasoslyr που με βοηθησε να βαλω αυτη την ρομ και ολα τα συναφη!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι το τηλεφωνο αλλαξε τελειως μορφη ειναι παρα πολυ πιο γρηγορο!!!!Χιλια ευχαριστω στο σιτε που υπαρχει και στον χρηστη tasoslyr να εισαι παντα καλα φιλε μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Θελω να ευχαριστισω δημοσια τον χρηστη tasoslyr που με βοηθησε να βαλω αυτη την ρομ και ολα τα συναφη!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι το τηλεφωνο αλλαξε τελειως μορφη ειναι παρα πολυ πιο γρηγορο!!!!Χιλια ευχαριστω στο σιτε που υπαρχει και στον χρηστη tasoslyr να εισαι παντα καλα φιλε μου!!!! Θα ήθελα να παρακαλέσω τον χρήστη tasoslyr να ανοίξει ένα θέμα και να περιγράφει αναλυτικά βήμα προς βήμα όλες τις ενέργειες που έκανε (από root μέχρι rom και όλα τα υπόλοιπα) για αν γίνει (όπως λένε όσοι το έκαναν) πολύ πιο γρήγορο το κινητό. Δυστυχώς υπάρχουμε και εμείς οι άσχετοι που δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα από Android. Συνεπώς χρειαζόμεστε ένα καλό οδηγό (στα ελληνικά και βήμα - βήμα) για να καταλάβουμε γιατί αλλάζουμε τη rom, τί είναι η kernel και γιατί την αλλάζουμε κ.λ.π. Post tasoslyr : "Βαλτε αυτν την ρομ και θα τρεχει σφαιρα το κινιτο..μιλαμε εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο ανθρωπος!!αργοτερα μπορειτε να προσθεσετε κ kernel που κανει αυτοματο overclock στα 1300ghz χωρις να ανεβαζει ουτε 1 βαθμο στν θερμοκρασια!!απλα ακολουθειστε τις οδιγιες και θα δειτε μεγαλη διαφορα και στν μπαταρια πιστεψτε με το τεσταρω μερες τωρα ολα τρεχουν ρολοι!!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087177" Πήγα εκεί και αφενός δεν καταλαβαίνω τίποτε (άσχετος γάρ) αφετέρου δεν ξέρω αν γίνει κάποιο λάθος, τι κινητό είναι άχρηστο ή πώς επανέρχεσαι στα αρχικά ???????? Ευχαριστούμε εκ των προτέρω. Edited April 30, 2013 by George1966 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoslyr Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Θα ήθελα να παρακαλέσω τον χρήστη tasoslyr να ανοίξει ένα θέμα και να περιγράφει αναλυτικά βήμα προς βήμα όλες τις ενέργειες που έκανε (από root μέχρι rom και όλα τα υπόλοιπα) για αν γίνει (όπως λένε όσοι το έκαναν) πολύ πιο γρήγορο το κινητό. Δυστυχώς υπάρχουμε και εμείς οι άσχετοι που δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα από Android. Συνεπώς χρειαζόμεστε ένα καλό οδηγό (στα ελληνικά και βήμα - βήμα) για να καταλάβουμε γιατί αλλάζουμε τη rom, τί είναι η kernel και γιατί την αλλάζουμε κ.λ.π. Post tasoslyr : "Βαλτε αυτν την ρομ και θα τρεχει σφαιρα το κινιτο..μιλαμε εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο ανθρωπος!!αργοτερα μπορειτε να προσθεσετε κ kernel που κανει αυτοματο overclock στα 1300ghz χωρις να ανεβαζει ουτε 1 βαθμο στν θερμοκρασια!!απλα ακολουθειστε τις οδιγιες και θα δειτε μεγαλη διαφορα και στν μπαταρια πιστεψτε με το τεσταρω μερες τωρα ολα τρεχουν ρολοι!!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087177" Πήγα εκεί και αφενός δεν καταλαβαίνω τίποτε (άσχετος γάρ) αφετέρου δεν ξέρω αν γίνει κάποιο λάθος, τι κινητό είναι άχρηστο ή πώς επανέρχεσαι στα αρχικά ???????? Ευχαριστούμε εκ των προτέρω. Φιλοι μου μολις βρω λιγο χρονο θα το δημιουργησω αυτο το θεμα υπομονη λιγο ακομα..ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Φιλοι μου μολις βρω λιγο χρονο θα το δημιουργησω αυτο το θεμα υπομονη λιγο ακομα..ευχαριστω πολυ.. Αν θέλετε μπορώ και γω να σας περιγράψω πως βάζουμε τη συγκεκριμένη ρομ αν ο tasoslyr δεν μπορέσει λόγω χρόνου. Πάντως να γνωρίζετε ότι με το που μπει custom rom χάνεται η εγγύηση, γιατί η samsung έχει βάλει μετρητή ο οποίος μετράει πόσες φορές έχει φλασαριστεί custom binary (firmware, recovery, kernel). Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να μηδενιστεί αυτός ο μετρητής από όσο γνωρίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Πάντως να γνωρίζετε ότι με το που μπει custom rom χάνεται η εγγύηση, γιατί η samsung έχει βάλει μετρητή ο οποίος μετράει πόσες φορές έχει φλασαριστεί custom binary (firmware, recovery, kernel). Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να μηδενιστεί αυτός ο μετρητής από όσο γνωρίζω... Υπάρχει τρόπος, δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Το έχω κάνει και δουλεύει μια χαρά στη συσκευή μας !!! (αρκεί να είσαι root) Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τι ρυθμίσεις κάνουμε έτσι ώστε στις επαφές να μην εμφανίζονται οι επαφές από το gmail & google+ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis1996 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εχω φαει τον κοσμο και ιδιαίτερα το youtube για να βρω πως μπορω να βαλω την miui στο samsung galaxy s duos μου και δεν εχω βρει τιποτα :( μπορει καποιος να με βοηθησει ; δεν ηξερα που αλλου μπορουσα να ρωτησω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Έχετε εγκαταστήσει το chrome;; Αξίζει να το περάσω ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα Android - προτάσεις: Πλοήγηση στο διαδίκτυο που είναι αποκλειστικά για αυτό που ζητάς να μάθεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts