Jump to content

George1966

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About George1966

  • Ημ. Γέννησης 06/12/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

George1966's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. δεν σου κρύβω ότι το μόνο που με αγχώνει πολύ στο Α5 (2016) είναι το γυαλί μπρός - πίσω. Φοβάμαι πολύ μην τυχόν και πέσει κάτω οπότε θα σπάσει (κι ας έχει θήκη σιλικόνης). Διαφορετικά ούτε λόγος για design και ποιότητα κατασκευής.
  2. Καλημέρα !!!! Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν το Α5 (2016) αν λειτουργεί κανονικά το Sygic ή Navigon ή άλλο πρόγραμμα GPS επειδή κάπου διάβασα ότι δεν έχει πυξίδα. Για μένα το GPS (χωρίς data) είναι πάρα πολύ σημαντικό !!!! Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας στη σύγκριση A5 (2016) και J7 (2016) γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο για αγορά.
  3. Καλημέρα !!!! Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν το J7 (2016) αν λειτουργεί κανονικά το Sygic ή Navigon ή άλλο πρόγραμμα GPS επειδή κάπου διάβασα ότι δεν έχει πυξίδα. Για μένα το GPS (χωρίς data) είναι πάρα πολύ σημαντικό !!!! Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας στη σύγκριση A5 (2016) και J7 (2016) γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο για αγορά.
  4. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
  5. Με την απενεργοποίηση (ή το σβήσιμο προγραμμάτων της Samsung) ξεφορτώνεται η RAM ? Το κινητό τρέχει πιο γρήγορα με αυτό τον τρόπο ? Από την πείρα σου ποιά κατά τη γνώμη σου χρειάζονται σβήσιμο ή απενεργοποίηση ώστε να ελαφρύνει η κατάσταση ?
  6. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά ..... είμαι άσχετος και δεν καταλαβαίνω με τίποτα τί πρέπει να κάνω από αυτά που ανγ΄ραφονται στη σελίδα 77. Ποιό firmware πρέπει να κατεβάσω, με ποιό τρόπο, πώς θα το εγκαταστησω και αν θα συνεχίσω να έχω την εγγύηση της Samsung. Συγνώμη μπορεί να κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι αρχάριος και δεν έχω ιδέα ποιά είναι τα βήματα για να επιστρέψω στην παλαιότερη έκδοση Android.
  7. Καλημέρα Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω το Samsung Galaxy S4 (I9506) και έκανα αναβάθμιση στην έκδοση Lolipop 5.0.1 Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση Android και αν ναι πώς το κάνω ??? (Το κινητό είναι εντός της 2ετούς εγγύησης Samsung και δν θέλω να την χάσω). Ευχαριστώ
  8. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο Samsung Galaxy S5 (G900F) θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να καταλάβω εάν έχει πειραχθεί οπουδήποτε στο λειτουργικό του ή έχει γίνει root ώστε να χαθεί μετά η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας (έχει υπόλοιπο εγγύησης 18μήνες) ??? Τί άλλες παγίδες μπορεί να κρύβει ώστε να ψαχτώ και να μην την πατήσω ??? Ευχαριστώ.
  9. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο Samsung Galaxy S4 (I9506) θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να καταλάβω εάν έχει πειραχθεί και έχει γίνει root ώστε να χαθεί μετά η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας ??? Τί άλλες παγίδες μπορεί να κρύβει ώστε να ψαχτώ και να μην την πατήσω ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τη βοήθεια που θα προσφέρεται.
  10. Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη χώρα προέλευσης (για αγορά από skroutz) την οποία να διαλέξω σύμφωνα με το ΙΜΕΙ, ώστε να μην έχω προβλήματα ????
  11. Συγνώμη αλλά έχω μπευρδευτεί με τα kaizer από το skroutz. Υπάρχουν τα εξής: kaizershop.gr (3ης Σεπτεμβρίου 1, Ομόνοια 210-5241852) kaizer.gr (3ης Σεπτεμβρίου 35, 210 5223477) και το kaizerstore.gr (Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου) 67, 2103235123). Ποιό από αυτά είναι το καλύτερο και σου κάνουνε δώρο μια θήκη σιλικόνης ?????
  12. Καλησπέρα παιδιά. Βρίσκομαι σε δίλημμα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πρόκειται να αγοράσω κινητό στη γυναίκα μου και είμαι ανάμεσα στο κλασικό Samsung Galaxy S III i9300 16GB και στο Samsung Galaxy S III Neo (I9301I) και στο Samsung Galaxy S III i9305 16GB (LTE Non Regional). Με ενδιαφέρει περισσότερο να έχει καλό επεξεργαστή και RAM εσωτερική ώστε να τρέχει γρήγορα και να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία του. Έχω διαβάσει πάρα πολλά και έχω μπερδευτεί. Θα ήθελα βοήθεια
  13. Καλησπέρα παιδιά. Βρίσκομαι σε δίλημμα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πρόκειται να αγοράσω κινητό στη γυναίκα μου και είμαι ανάμεσα στο κλασικό Samsung Galaxy S III i9300 16GB και στο Samsung Galaxy S III Neo (I9301I) και στο Samsung Galaxy S III i9305 16GB (LTE Non Regional). Το πρώτο το βρίσκω σήμερα από 225€, το δεύτερο από 182€ ενώ το τρίτο από 238€. Με ενδιαφέρει περισσότερο να μην κολλάει, να έχει καλό επεξεργαστή και RAM εσωτερική ώστε να τρέχει γρήγορα και να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία του. Έχω διαβάσει πάρα πολλά και έχω μπερδευτεί. Θα ήθελα τη βοήθεια των ειδικών.......
  14. Να σας πώ την αλήθεια και εγώ δυο μέρες τώρα ψάχνω από κατόχους του tablet να βρω τον τρόπο που γίνεται αυτό που περιέγραψε ο "tarif16nikos" αλλά δεν μπορούν να μου δείξουν πως γίνεται "να υπογραμμίζω, να κυκλώνω κλπ ένα word κείμενο ή ένα pdf και μετά να το αποθηκεύω ως νέο αρχείο ". Όλοι λένε ότι μάλλον χρειάζεται κάποια εφαρμογή αλλά δεν ξέρουν ποιά. Προς το παρόν η αγορά αναβάλλεται μέχρι να βρω λύση, γιατί στην ουσία αυτή είναι η βασική ιδιότητα που θέλω να έχει, για να το αγοράσω.
×
×
  • Create New...