ovelix5 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Δε διαφέρει καθόλου από ένα "απλό" android 4" ;) Η διαφορά είναι όταν θέλεις να καλέσεις ενα νουμερο πρέπει να πατήσεις με ποια από τις 2 SIM θέλεις να κάνεις τη κλήση. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Αν μπορει καποιος κατοχου του κινητου ας μας πει αν υποστηριζει το κινητο flash player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Αν μπορει καποιος κατοχου του κινητου ας μας πει αν υποστηριζει το κινητο flash player Ούτος ή άλλος νομίζω ότι καταργήθηκε... Βάλε κάτι συγκεκριμένα να το δοκιμάσω και να σου πω Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ούτος ή άλλος νομίζω ότι καταργήθηκε... Βάλε κάτι συγκεκριμένα να το δοκιμάσω και να σου πω Πχ το contra.gr δοκιμασε..αν σου το ανοιγει πληρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μα για αυτό το λόγο μου φάνηκε παράξενο διαβάζοντας από το συντοπίτη ότι είναι δύσχρηστο στη κλήση... Και από το δικό μου επιβεβαιώνω, Οπότε είναι έτσι χωρίς να κατεβάσουμε κάποια μπάρα. Και στο μήνυμα πως είναι? Η οθόνη τι λέει από χρώματα ευκρίνεια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Πχ το contra.gr δοκιμασε..αν σου το ανοιγει πληρες Υποθέτω πως ναι... για κοίτα και εσύ και απλά επιβεβαίωσε, Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Τελικά ισχύει αυτό? Αν στο πληκτρολόγιό έχει την δυνατότητα αυτή αξίζει Υποθέτω πως ναι... για κοίτα και εσύ και απλά επιβεβαίωσε, Μια χαρα τα ανοιγει..σε ευχαριστω για την δοκιμη.. Να σε ρωτησω κ κατι αλλο..εφαρμογες κ παιχνιδια που κατεβαζεις τα αποθηκευει μονο στην μνημη του τηλ ή κ στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) "Παγωτάκι"=εσωτερική μνήμη... ;) Για το φίλο "ταξιδιώτη", στα μηνύματα σου δίνει την επιλογή, κοίτα δεξιά στο πλαίσιο που έχει την επιλογή... http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/Screenshot_2012-10-15-21-00-48.png Η οθόνη είναι πολύ "καθαρή" ωραία χρώματα, το λευκό είναι λευκό και η φωτεινότητα ίσως και 50% παραπάνω από το S2!! Το μόνο κακό ότι δεν έχει "αυτόματη φωτεινότητα"... Edited October 15, 2012 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Φίλε μου ovelix5 μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό το site http://www.buzzerbeater.com/match/5491469/reportmatch.aspx?realTime=2805 που υποστηρίζει flash player? Δες απλά αν παίζει ο αγώνας. θα σου είμαι υπόχρεος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Φίλε μου ovelix5 μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό το site http://www.buzzerbeater.com/match/5491469/reportmatch.aspx?realTime=2805 που υποστηρίζει flash player? Δες απλά αν παίζει ο αγώνας. θα σου είμαι υπόχρεος!! Όχι φίλε μου βγάζει το γνωστό "κύβο".... Ούτε και στο S3 πάντως που το δοκίμασα παίζει... ( το βλέπεις εσύ σε κάποιο αλλο κινητό? ) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Όχι φίλε μου βγάζει το γνωστό "κύβο".... Ούτε και στο S3 πάντως που το δοκίμασα παίζει... ( το βλέπεις εσύ σε κάποιο αλλο κινητό? ) Στο ίδιο λινκ κάτω κάτω έχει την επιλογή download flash player . Mπορείς να δοκιμάσεις να δούμε αν θα αλλάξει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Όχι φίλε μου βγάζει το γνωστό "κύβο".... Ούτε και στο S3 πάντως που το δοκίμασα παίζει... ( το βλέπεις εσύ σε κάποιο αλλο κινητό? ) Κατέβασε τον flash player από εδώ http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html και δοκίμασε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δε γίνεται κύριοι μου βγάζει αυτό μήνυμα... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Δε γίνεται κύριοι μου βγάζει αυτό μήνυμα... Kρίμα..Πάντως σε ευχαριστώ για τον κόπο! Πήγα και το δοκίμασα σε έναν φίλο μου που έχει το samsung I9000 GALAXY S http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php και υποστηρίζει κανονικά το flash player. Αντί να βελτιώνουν τα καινούρια κινητά τα βγάζουν χειρότερα? Τι να πω!! Edited October 16, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Μα ούτως ή άλλως δε θα υπάρχει υποστήριξη πλέον έχει ξαναγραφτεί... Ούτε και στο S3 που είναι "ανώτερο" υποστηρίζεται! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 παιδιά γνωρίζετε αν το εχει φέρει η wind; θα κάνω φορητοτητα και θα κολλήσω την επιδότηση που εχει ο πατέρας μου απο εκεί και σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaggelop74 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 παιδιά γνωρίζετε αν το εχει φέρει η wind; θα κάνω φορητοτητα και θα κολλήσω την επιδότηση που εχει ο πατέρας μου απο εκεί και σκέφτομαι να το χτυπήσω το κινητακι Δύσκολα, γενικά και οι 3 εταιρείες αποφεύγουν να φέρνουν Dual Sim, οι κακές γλώσσες λένε ότι το κάνουν για να μην έχουν "διαρροές" οι καλές πάλι ότι τα αποφεύγουν λόγο υψηλότερης ακτινοβολίας, λες και τους πήρε ο πόνος για το καλό μας... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 H Cosmote σίγουρα δε φέρνει Dual Sim κινητά. Είχα ρωτήσει εγώ και με ενημέρωσαν ότι δεν φέρνουν. Η Wind φέρνει κατά καιρούς, νομίζω είχε φέρει και το Y Duos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 έχω κάποιες πληροφορίες από wind ότι θα το φέρουν, και εξηγώ, κολλητός μου που έχει κατάστημα wind μου είπε ότι θα το φέρουν, το βλέπει στον υπολογιστή του αλλά ακόμη δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα η συσκευή, το πότε θα το φέρουν δεν το ξέρει. προσοχή τίποτα δεν είναι σίγουρο Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaggelop74 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 έχω κάποιες πληροφορίες από wind ότι θα το φέρουν, και εξηγώ, κολλητός μου που έχει κατάστημα wind μου είπε ότι θα το φέρουν, το βλέπει στον υπολογιστή του αλλά ακόμη δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα η συσκευή, το πότε θα το φέρουν δεν το ξέρει. προσοχή τίποτα δεν είναι σίγουρο Από το στόμα σου και στης Wind τ'αυτί! και έχω χρόνια να αξιοποιήσω την αναβάθμιση από την Wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkeram Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κυκλοφόρησε στον κατάλογο του Πλαισίου 299 συν δωράκι χάρτες ginius και samsung E1182 dual sim !!!!!! Πλάκα με κάνεις ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κανένα νέο από Media Markt? Κάπου που να το δούμε ζωντανό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pufulet Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 τελικα το πηρε καποιος το Samsung Galaxy S Duos S7562 να μας πει τι ειναι,dual stanby η dual active?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. October 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 τελικα το πηρε καποιος το Samsung Galaxy S Duos S7562 να μας πει τι ειναι,dual stanby η dual active?:) είναι dual standby όπως και όλα τα δίκαρτα με Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 τελικα το πηρε καποιος το Samsung Galaxy S Duos S7562 να μας πει τι ειναι,dual stanby η dual active?:) Όχι δεν είναι dual active αλλά δε "χάνεις" καμία κλήση γιατί προωθεί η μια την άλλη και το βλέπεις σε ποιο νούμερο-SIM σε καλούν!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts