Jump to content

gaggelop74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gaggelop74

  • Ημ. Γέννησης 04/06/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    WIND

gaggelop74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το εκανα με την δωρεαν εφαρμογή "Screenshot" απο το PLAY με την διαφορα ότι για να παίξει πρεπει να κανεις root πρωτα....
  2. Επιτέλους το έχω εδώ και 3 ώρες στα χέρια μου και του έχω "αλλάξει τα φώτα"! Πανεύκολα μετέφερα "on the fly" τις επαφές μου! Άνοιξα το Kies και σύνδεσα και το το παλιό μου Samsung Galaxy Y Duos και το νέο μου S Duos ταυτόχρονα και τις αντέγραψα όπως και τα video και τις φωτο. Μετά μπήκα στο Google Play στο pc μου (αφού έβαλα στο κινητό το google account μου) πήγα στις εφαρμογές μου και τις έστειλα όλες στο νέο μου τηλ. Στην συνέχεια έβαλα το gmail μου, το Hotmail μου, και το εταιρικό μου email μέσω Exchange Active Sync και τέλος το Tweeter. Σύνολο περίπου 40λεπτα. Εντυπώσεις: Για μένα που είχα το Υ Duos έχω πάθει την πλάκα μου .... 1) Συσκευασία: Τηλέφωνο, μπαταρία, φορτιστής, USB Cable και ακουστικά (αγορά από Πλαίσιο) 2) Εμφάνιση: Δείχνει πολύ ακριβότερο από ότι είναι, χωρίς τριξίματα τα πλαστικά του 3) Επιδόσεις: Όλες οι εφαρμογές και ήταν αρκετές κατέβαιναν με εκπληκτική ταχύτητα μέσω wifi. Επίσης ο συγχρονισμός των 30ημερών που επέλεξα (χωρίς attachments) στους 3 λογ/μους email έγινε απίστευτα γρήγορα. Έπαιξα αρκετά με την οθόνη γρήγορες αλλαγές σμίκρυνση μεγέθυνση εικόνων και λοιπα και το βρήκα πολύ καλό χωρίς lags, με πολυ καλή ανταπόκριση και πολύ πιο "απαλό" πατημα πάντα σε σχεση με το Υ. Αυτά μέχρι τώρα… Πάμε για root και δοκιμή στα υπόλοιπα, θα σας ενημερώσω αύριο… :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Υ.Γ. Α! και να μην ξεχάσω από την οθόνη πλκτρολογίου και απο τα sms δυο εικονίδια κλήσης ενα για καθε καρτα! Επιτέλους!
  3. κανε clear την cache του explorer σου γιατι σε εμενα απο το μεσημερι που το δοκιμασα ελεγε Παραδοση σε 24 ωρες αρα εινα διαθεσιμο τουλαχιστον στις αποθηκες του.
  4. Φίλε μου ειμαι και εγω κάτοχος Y Duos και τέτοι κουμπί (hardware) δεν εχει... Μήπως αναφέρεσαι στο GT-B7722; Γιατι και αυτό το εχω και οντως ειχε ενα πληκτρο στο πλαϊ Α/Β που μπορουσες να κανεις την ενναλαγη των δυο καρτων οποιαδηποτε στιγμη.
  5. Μα και το Easeus την βλέπει σαν Unpartitioned space όλο το χωρο.... (1,87GB) η καρτα ειναι 2αρα.
  6. Μετά την επιτυχή εγκατασταση του root βαζοντας την καρτα στο Η/Υ δεν την αναγνωρίζει και τα windows προτεινουν format (της κάρτας) και φυσικά και το Easeus βλεπει σαν unpartioned space.. Καμια ιδεα;
  7. Νεότερες πληροφορίες από την Wind λένε ότι αναμένεται, με τα σημερινά δεδομένα, στις 29/10.... :D
  8. Αυτό το ''αναμένεται σύντομα'' είναι που με προβληματίζει... μακάρι να ερθει συντομα.... Να ρωτήσω κάτι για να εχεις επιδοτηση 230€ περιπου τι πακετο εχεις?
  9. Και να φανταστείτε σε email μου προς την επίσημη αντιπροσοπεία πήρα την παρακάτω απάντηση πριν απο λίγες μέρες: Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία και την διάθεση του μοντέλου GT-S7562 (Galaxy S Duos) στην ελληνική αγορά από τη Samsung Electronics Hellas καθώς επίσης και για τα χαρακτηριστικά που πρόκειται να διαθέτει ως συσκευή. 'Οταν πραγματοποιηθεί επίσημα η εισαγωγή του στην ελληνική αγορά θα εμφανιστεί στην επίσημη ιστοσελίδα μας με τα χαρακτηριστικά του.
  10. Πάντως πριν λίγο που ρώτησα στο Πλαίσιο μου ειπαν πως η ενημέρωση που έχουν για την άφιξη ειναι μέσα Νοεμβρίου!
  11. Εγώ πάντως στο Β7722 στην οθονη κλησης είχα διπλα στα νουμερα και το γνωστό σήμα με το πρασινο τηλ επί δυο 1,2 και επελεγες εκεινη την στιγμή αφου πληκτρολογούσες το νουμερο με ποια γραμμή θα καλέσεις. Στο Galaxy Y Duos που εχω σήμερα πρεπει απο την taskbar αφού την κατεωασεις να διαλεξεις sim και να μετα να καλέσεις. Βεβαια το Β7722 δεν ήταν android αλλα εφόσον στiς φωτο πιο πανω δείχνει να το εχουν επαναφερει αυτό ειναι πολυ βολικό.
  12. Εγώ απλά θα ήθελα να σας θυμίσω πως τα χαρακτηριστικά καθώς και τα αξεσουάρ που συνοδεύουν μια συσκευή μπορεί να διαφέρουν από χωρά σε χωρά. Για παράδειγμα όποιο τηλέφωνο της Samsung έχω πάρει, ελληνικής αντιπροσωπείας & όχι παρεισαγωγή είχαν και hands free και καλώδιο data. Ένα που πηρά από e-shop εξωτερικού δεν είχε. Από περιέργεια όταν ήρθε το μοντέλο στην Ελλάδα πήγα να το δω και η συσκευασία τα είχε.
  13. Από το στόμα σου και στης Wind τ'αυτί! και έχω χρόνια να αξιοποιήσω την αναβάθμιση από την Wind...
  14. Δύσκολα, γενικά και οι 3 εταιρείες αποφεύγουν να φέρνουν Dual Sim, οι κακές γλώσσες λένε ότι το κάνουν για να μην έχουν "διαρροές" οι καλές πάλι ότι τα αποφεύγουν λόγο υψηλότερης ακτινοβολίας, λες και τους πήρε ο πόνος για το καλό μας... :lol:
×
×
  • Create New...