Jump to content

Κάρτες μνήμης: Απορίες, συμβατότητα, προβλήματα κ.α.

eosid
 Κοινοποίηση

ποια να επιλεξω???  

3 members have voted

1. 1. ποια να επιλεξω???

• SAMSUNG
      1
    • Sandisk
      2

Recommended Posts

σε ευχαρστώ πάρα πολύ!!όσο πάνε κατεβαίνουν και περισοτερο οι τιμές!!

2005 ms duo pro 1gb 120euro

2007 -------//-- 8gb 130euro

:p:lol:!!!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Ειμαι μεταξυ αυτων των 2 καρτων:

1) SANDISK 2GB PREMIER MICRO SECURE DIGITAL

2) OCZ TRIFECTA SECURE DIGITAL 2GB 66X MICROSD

Η πρωτη λεει: Ταχύτητα ανάγνωσης: 10MB/sec.

Ταχύτητα εγγραφής: 9MB/sec.

Ενω η δευτερη λεει οτι εχει ταχυτητα 66Χ.

Αν μπορει καποιος να μας εξηγησει πως καταλαβαινουμε την ταχυτητα ανάγνωσης και την Ταχύτητα εγγραφής της 2ης?

Τυπικά 150Κb/sec λογίζονται ώς 1x...
Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Δηλαδη οι 'απλες' καρτες που δεν αναφερουν ταχυτητα ειναι 8Χ ή 1Χ?

Όχι απαραίτητα. Κάτω από 50x δεν το διαφημίζουν καθόλου οι περισσότεροι.

• 2 weeks later...
καλησπέρα παιδία θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω την ποιο φτηνη micro sd 8gb εκτος απο κατερέλος και φωτοαγορά!!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

• 2 weeks later...
καλησπέρα παιδία θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω την ποιο φτηνη micro sd 8gb εκτος απο κατερέλος και φωτοαγορά!!:)

Καπου αλλου δεν θα την βρεις φτθνοτερα απο e-shops. Μετα παει ebay οπου η τιμη ειναι γυρο στα ~60 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα). Εμενα μου βγεικε απο εκει 57 (συνολο)

Geia sas, na rotiso kati sxetiko me mnhmes?

H kainouries SD dld h SDHC theloun eidiko cardReader gia na tis diabasei?

tis dokimasa me enan pou exo kai den...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Geia sas, na rotiso kati sxetiko me mnhmes?

H kainouries SD dld h SDHC theloun eidiko cardReader gia na tis diabasei?

tis dokimasa me enan pou exo kai den...:(

Ναι δεν μπορείς να τις διαβάσεις με αυτόν που έχεις...

مفاجأة

• 4 weeks later...

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Samsung κατάφερε να κατασκευάσει το ισχυρότερο chip μνήμης που έχει κατασκευαστεί...μέχρι σήμερα και το οποίο θα επιτρέψει τη δημιουργία καρτών μνήμης με χωρητικότητα μέχρι και 128GB. Για όσους αναρωτιούνται αν τα 128GB είναι πολλά, αναφέρουμε απλώς ότι μπορούν να χωρέσουν περίπου 80 DVD ή 32.000 τραγούδια. Η παραγωγή των καρτών δε θα ξεκινήσει πριν από το 2009.

Είναι το μεγαλύτερης χωρητικότητας chip που έχει κατασκευαστεί ποτέ, δήλωσε ο Kwon Hyosun, senior manager της Samsung Electronics. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα αυτή κάρτα θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας καινούργιας αγοράς αξίας περίπου 20 δισ. δολαρίων μέχρι το 2011, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα για τη δημιουργία νέων multimedia εφαρμογών για διάφορες συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές κάμερες και MP3 players.

http://www.eportal.gr

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Samsung κατάφερε να κατασκευάσει το ισχυρότερο chip μνήμης που έχει κατασκευαστεί...μέχρι σήμερα και το οποίο θα επιτρέψει τη δημιουργία καρτών μνήμης με χωρητικότητα μέχρι και 128GB. Για όσους αναρωτιούνται αν τα 128GB είναι πολλά, αναφέρουμε απλώς ότι μπορούν να χωρέσουν περίπου 80 DVD ή 32.000 τραγούδια. Η παραγωγή των καρτών δε θα ξεκινήσει πριν από το 2009.

Είναι το μεγαλύτερης χωρητικότητας chip που έχει κατασκευαστεί ποτέ, δήλωσε ο Kwon Hyosun, senior manager της Samsung Electronics. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα αυτή κάρτα θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας καινούργιας αγοράς αξίας περίπου 20 δισ. δολαρίων μέχρι το 2011, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα για τη δημιουργία νέων multimedia εφαρμογών για διάφορες συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές κάμερες και MP3 players.

http://www.eportal.gr

128GB?????:X:blink::wacko:

Άμα ισχύει κάτι τέτοιο, ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ!!!:rolleyes:

• 1 month later...

Λίγο λιγότερο από 500€ θα στοιχίζει η καινούργια SDHC κάρτα μνήμης της Panasonic χωρητικότητας 32Gb, που ανακοινώθηκε στις αρχές του έτους. Να υπενθυμίσουμε ότι η κάρτα Panasonic 32GB SDHC, είναι Class 6, με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέχρι 20MB/s, κατάλληλη ακόμα και για καταγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης και το κυριότερο αντέχει σε θερμοκρασίες από -25 έως 85 βαθμούς κελσίου, όταν οι κοινές μνήμες κυμαίνονται σε θερμοκρασίες από 0 έως 70. Αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε το ποσό αυτό σε μνήμη τότε περιμένετε τον Απρίλιο που η Panasonic 32GB SDHC, θα διατίθεται παγκοσμίως.

http://www.photoreality.gr/images/uploads/panasonic_32gb_sdhc.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με μια κάρτα μνήμης.

Λοιπόν θέλω να αγοράσω την SANDISK 4GB ULTRA II MEMORY STICK PRO DUO

και θέλω να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη μνήμη ταιριάζει στο psp και στην SONY DSC-W55

Έχω την εντύπωση πως ναι,αλλά δεν ξέρω έχω μια αμφιβολία :X

Ζητώ τα φώτα σας :(

Ετσι οπως το αναφερει στο e-shop (αν δηλαδη ειναι ακριβη τα στοιχεια του), ναι.

Απλα πιθανως να χρειαστει να αγορασεις και ανταπτορα απο Pro Duo σε Duo για να το χρησιμοποιεις στην καμερα. (συνηθως περιλαμβανεται με τις Prο Duo μνημες)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Θέλω να πάρω μια κάρτα για το νοκια 6300. Αναγνωρίζει τις high capacity ή θα έχω πρόβλημα? Και κάτι ακόμα, πόσο ευαίσθητες είναι στην υγρασία? Για παραδειγμα αν την έχω στο πορτοφόλι στην τσέπη του παντελονιού μου θα έχει πρόβλημα?

Σε τι τιμή μπορώ να βρω μια μεγάλη micro sd, που δε θα "πεθάνει" μέσα σε 1 μήνα.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• 2 weeks later...

Θέλω να αγοράσω μία κάρτα Μ2 2G με αντάπτορα για SD ώστε να τη χρησιμοποιώ και στη φωτογραφική αν χρειαστεί.

Έχω δει αρκετές αλλά οι περισσότερες δεν γράφουν ταχύτητα και έχω ψιλομπερδευτεί..

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες μάρκες, από ποιά ταχύτητα και πάνω θα είναι αξιοπρεπής και περίπου σε τι τιμή να κοιτάξω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! Α! και καλό Πάσχα!!

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Παιδιά μια μνήμη M2 με χωρητικότητα 2Gb που θα βρω σε καλή τιμή;

αλήθεια, τι προτείνεται; Sandisk ή Sony;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Για sandisk:

Microland: 20.00€

Multirama: 21.00€

Eshop: 21.00€

Για sony

Photoagora: 22.00€

πηγη: skroutz.gr

Τις εχω δουλεψει και τις δυο και εμεινα ικανοποιημενος.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Ευχαριστώ.. θα το ψάξω...!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 1 month later...