Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτως ή άλλως οι ελληνικές συσκευές vodafone rom φορούν χωρίς να φαίνεται κάπου ως branded.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς Γιάννη, δεν έχει σχέση το αν φαίνεται κάπου το brand ή όχι, οι vodafone roms (VGR) είναι άλλο πράγμα από τις simfree ελληνικές (EUR), και δεν παίρνουν μαζί τις αναβαθμίσεις. Οι τελευταίες roms και για τα 2 γκρουπ βρίσκονται στο πρώτο μήνυμα του θέματος.

- Alex

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους!

Κατοχος κι εγω απο σημερα του 3100 ειμαι στο στρωσιμο ακομα!:rolleyes:

Ξερει καποιος να μου πει πωςκαι απο που κατεβαζουμε τον flash player γιατι προσπαθησα

μπω σε ενα σαιτ και δεν τα καταφερα!:(

Ευχαριστω πολυ!:)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ευχαριστω πολυ φιλε!;)

Αν καταλαβα καλα,παω εκει που λεει Android 4 και κατεβαζω μια απο τις εκδοσεις που εχει?

Πολυ καλο φαινεται το εργαλειο σαν πρωτη εντυπωση,αν και ειμαι ηδη γνωστης των Samsung εχοντας ηδη στην κατοχη μου το GT-P7500!

Βεβαια δεν ρωταω για το Jelly Bean γιατι μπαινω ηδη στο thread και διαβαζω!;)

Edited by ManolisGti
SAMSUNG GALAXY S20 FE

Ναι έτσι ειναι, όποια έκδοση έχεις κατεβάζεις.

Επίσημα έχει έρθει η 4.1.1 ;)

Είναι εξαιρετικό "tabletaki" και θα το ευχαριστηθείς!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ναι έτσι ειναι, όποια έκδοση έχεις κατεβάζεις.

Επίσημα έχει έρθει η 4.1.1 ;)

Είναι εξαιρετικό "tabletaki" και θα το ευχαριστηθείς!

Οποτε παω εκει που λεει 4.0 για Android και κατεβαζω μια απο αυτες?

Ειμαι και λιγο "ασχετος" για αυτο και σε κουραζω στις ερωτησεις!:O

Ειχα παρει το Ainol Elf ii,καλο κι αυτο αλλα μου το "αρπαξε η κορη μου,και παιζομουνα αναμεσα στο Samsung και το Nexus 7 σε εκδοση 3g,αλλα τελικα κατεληξα σε αυτο λογω του οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την Samsung ειτε απο το tablet ειτε απο το κινητο που εχω,οποτε ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει!:):)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ευχαριστω πολυ!!!!!:up:

Για οσους εχουμε την 4αρα εκδοση, η επισημη 4,1 να υποθεσω οτι δεν εχει βγει ακομα?

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Έχει βγει για τα "μοντελάκια" σαν το δικό μου που είναι της Vodafone ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΤΑΒLETAKI ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Superuser
Κεφαλαία Γράμματα

Αδερφε μας ξεκούφανε!! :sly:

Για ποια έκδοση συγκεκριμένα ρωτάς;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ακολούθησα τη διαδικασία από εδώ και έκανα Update το tablet σε 4.1.1. με το επίσημο ROM της Samsung Vodafone. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Γιά να λειτουργήσει σωστά το update πρέπει να κάνεις πρώτα με το CWM wipe data/factory reset και wipe cache. Που σημαίνει ότι το tablet επιστρέφει στην αρχική "παρθένα" κατάσταση, χάνοντας δηλαδή ότι έχει ήδη πάνω. Οι εφαρμογές ξαναμπαίνουν αυτόματα, αλλά χάνεις όλες τις ρυθμίσεις. Δυστυχώς με το update χάνεται και το root.

Ξαναπαιρνώντας στο 4.1.1 το CWM και το root δεν μπορείς να λάβεις τα OTA της Samsung/Vodafone.

Edited by stelios67
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

• Administrators
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο του cf-root που κρατάει το stock recovery και έτσι μπορείς να παίρνεις τις αναβαθμίσεις κανονικά.

Modpic.gif

Δεν κατάλαβα τι εννοείς Γιάννη, δεν έχει σχέση το αν φαίνεται κάπου το brand ή όχι, οι vodafone roms (VGR) είναι άλλο πράγμα από τις simfree ελληνικές (EUR), και δεν παίρνουν μαζί τις αναβαθμίσεις. Οι τελευταίες roms και για τα 2 γκρουπ βρίσκονται στο πρώτο μήνυμα του θέματος.

Σημαντικη διευκρινιση.

Πως όμως ξεχωριζει ο υποψηφιος αγοραστης ποια ρομ φοραει η συσκευη που έχει μπροστα του στο μαγαζι??? Τσεκαρουμε καποιο build number στις ρυθμισεις ή άλλο διακριτικο?

Παντως πρωτη φορα βλέπω carrier branded firmware να παιρνει πρωτο αναβαθμιση! :blink:

Sony logo.gif

Σημαντικη διευκρινιση.

Πως όμως ξεχωριζει ο υποψηφιος αγοραστης ποια ρομ φοραει η συσκευη που έχει μπροστα του στο μαγαζι??? Τσεκαρουμε καποιο build number στις ρυθμισεις ή άλλο διακριτικο?

Παντως πρωτη φορα βλέπω carrier branded firmware να παιρνει πρωτο αναβαθμιση! :blink:

Κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση πριν 2 χρόνια, αλλά είναι πια δεδομένο σε Samsung android. Όσο για τις roms, απλά κοιτάς στις ρυθμίσεις. Και βλέπεις ποια έχεις. Πληροφοριακά, δες το θέμα faq στο galaxy s3, που εξηγώ πως μπορείς να βρεις την προέλευση της συσκευής μέσω του kies, τα ίδια ισχύουν κι εδώ.

- Alex

Καλησπέρα ξέρει κανείς εάν πρόκειται να παρει το tablet (οχι η voda εκδοση) μας την επίσημη αναβάθμιση σε jb μέσω ota; Αλλιώς να παμε προς xda μερια.
Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

Ακολούθησα τη διαδικασία από εδώ και έκανα Update το tablet σε 4.1.1. με το επίσημο ROM της Samsung Vodafone. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Γιά να λειτουργήσει σωστά το update πρέπει να κάνεις πρώτα με το CWM wipe data/factory reset και wipe cache. Που σημαίνει ότι το tablet επιστρέφει στην αρχική "παρθένα" κατάσταση, χάνοντας δηλαδή ότι έχει ήδη πάνω. Οι εφαρμογές ξαναμπαίνουν αυτόματα, αλλά χάνεις όλες τις ρυθμίσεις. Δυστυχώς με το update χάνεται και το root.

Ξαναπαιρνώντας στο 4.1.1 το CWM και το root δεν μπορείς να λάβεις τα OTA της Samsung/Vodafone.

Aμα απλα περασω της Vodafone 4.1.1 μεσω Odin υπαρχει θεμα??

Δηλαδη να μην κανω αυτο που λες CWM wipe data/factory reset και wipe cache.

Eυχαριστω.

καλησπερα!

εχω το tab samsung galaxy GT P3100 (android 4.0.3) το οποιο παρόλο που υπολογιζω οτι εχει τρομερες δυνατοτητες, δεν εκτυπωνει σε canon pixma 515 τον οποιο κ μολις αγορασα ! το μηνυμα που βγαζει ειναι: ''η εκτυπωση ειναι δυνατη μονο σε εκτυπωτη samsung''. Οταν συνδεω με καλωδιο usb τον εκτυπωτη με το tab βγαινει στην οθονη του εκτυπωτη το μην: η συσκευη δεν ειναι συμβατη αποσυνδεστε.

Υπαρχει λυση;

Μπορειτε να με βοηθησετε; :(

καλησπερα!

εχω το tab samsung galaxy GT P3100 (android 4.0.3) το οποιο παρόλο που υπολογιζω οτι εχει τρομερες δυνατοτητες, δεν εκτυπωνει σε canon pixma 515 τον οποιο κ μολις αγορασα ! το μηνυμα που βγαζει ειναι: ''η εκτυπωση ειναι δυνατη μονο σε εκτυπωτη samsung''. Οταν συνδεω με καλωδιο usb τον εκτυπωτη με το tab βγαινει στην οθονη του εκτυπωτη το μην: η συσκευη δεν ειναι συμβατη αποσυνδεστε.

Υπαρχει λυση;

Να πάρεις εκτυπωτή Samsung. Αφού το λέει καθαρά... ''η εκτυπωση ειναι δυνατη μονο σε εκτυπωτη samsung''.

Eναλλακτικά, χρησιμοποίησε κάποιο app από το play store που υποστηρίζει περισσότερους εκτυπωτές. π.χ. αυτό.

Edited by Tyxerakias
- Alex

καλησπερα!

Υπαρχει λυση;

ψάξε στο Play για εφαρμογή, οπως:

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.android.aepp.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNhbm9uLmJzZC5hbmRyb2lkLmFlcHAuYWN0aXZpdHkiXQ..

Aμα απλα περασω της Vodafone 4.1.1 μεσω Odin υπαρχει θεμα??

Δηλαδη να μην κανω αυτο που λες CWM wipe data/factory reset και wipe cache.

Eυχαριστω.

Το update μπαίνει και χωρίς να κάνεις wipe/factory reset. Σε μένα όμως, μετά το tablet δεν δούλευε σωστά. Όταν εσβηνε η οθόνη από αδράνεια, δεν υπήρχε τρόπος να ανάψει ξανά, εκτός από power off. Κάνοντας factory reset δουλεύει μιά χαρά.

Αν βάλεις το vf 4.1.1 γιά να κάνεις πάλι root χρησιμοποίησε το cf-root όπως γράφει και προηγουμένως στο forum. Με το cwm δεν κατάφερα να περάσω root.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

• 2 weeks later...

καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω μία micro sd για το tabletακι...

32gb θα τη ''σηκώνε'' σωστά, δεν θα έχει πρόβλημα σωστά?

έχετε να μου προτείνετε κάποια?

Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω μία micro sd για το tabletακι...

32gb θα τη ''σηκώνε'' σωστά, δεν θα έχει πρόβλημα σωστά?

έχετε να μου προτείνετε κάποια?

Εγω εχω το 3100,και του εχω βαλει μια 32αρα Sandisk,και ολα οκ!;)

Υπαρχουνε βεβαια και αλλες επιλογες,οποτε εσυ αποφασιζεις!;)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Εγω εχω το 3100,και του εχω βαλει μια 32αρα Sandisk,και ολα οκ!;)

Υπαρχουνε βεβαια και αλλες επιλογες,οποτε εσυ αποφασιζεις!;)

λέγοντας άλλες επιλογές? πιο μεγάλη χωρητικότητα?

κάτι τέτοιο έλεγα εγώ http://www.ebay.co.uk/itm/32GB-SANDISK-MICRO-SD-SDHC-MEMORY-CARD-ADAPTOR-UK-/350660157741?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item51a4f9612d

Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

λέγοντας άλλες επιλογές? πιο μεγάλη χωρητικότητα?

κάτι τέτοιο έλεγα εγώ http://www.ebay.co.uk/itm/32GB-SANDISK-MICRO-SD-SDHC-MEMORY-CARD-ADAPTOR-UK-/350660157741?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item51a4f9612d

Δεν νομιζω να παιρνει παραπανω απο 32αρα!

Εγω πηρα αυτη:http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101204

Γραφοντας ςου για αλλες επιλογες εννοω οτι μπορεις κι απο ebay, η οπουδηποτε αλλου μπορεις και σε βολευει!;)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)