nikospot Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι δεν υπαρχει το ραδιοφωνο...που μπορω να το βρω?? Ραδιόφωνο δεν υπάρχει προς το παρόν. Καλημέρα .. μόλις πέρασα σε ένα φίλο την CM10 και φαίνεται να είναι δύναμη ;) φυσικά δεν γράφει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και για αυτό θέλω να βάλω το mod που αναφέρεται στον οδηγό : "Τροποποιημένη stock εφαρμογή SMS για αποστολή μηνυμάτων με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες. " όμως μέσα στο link αναφέρει για MMS και όχι για SMS. είναι το ίδιο αρχείο που δουλεύει και για τα δύο ?? ευχαριστώ. mms.apk είναι η εφαρμογή. Μην δίνεις βάση στο όνομα του αρχείου, αυτό κάνει την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ισως μπορω να βρω καποιο προγραμμα για να το περασω στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Υπάρχει το Spirit FM στο Play Store αλλά μπορεί να σου κάψει το ηχείο οπότε θα σου πρότεινα να μην το βάλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλημέρα .. μόλις πέρασα σε ένα φίλο την CM10 και φαίνεται να είναι δύναμη ;) φυσικά δεν γράφει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και για αυτό θέλω να βάλω το mod που αναφέρεται στον οδηγό : "Τροποποιημένη stock εφαρμογή SMS για αποστολή μηνυμάτων με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες. " όμως μέσα στο link αναφέρει για MMS και όχι για SMS. είναι το ίδιο αρχείο που δουλεύει και για τα δύο ?? ευχαριστώ. Φίλε, είναι ένα και το αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Δεν το πέρασα γιατί ο φίλος θα βάλει 3rd party app για sms οπότε δεν χρειάστηκε .. όμως επειδή μου άρεσε ιδιαίτερα η cm10 σκέφτομαι να την περάσω σύντομα και εκεί θα χρειαστώ το εν λόγο mod ;) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Υπάρχει το Spirit FM στο Play Store αλλά μπορεί να σου κάψει το ηχείο οπότε θα σου πρότεινα να μην το βάλεις. γιατι θα μου καψει το ηχειο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 γιατι θα μου καψει το ηχειο?? Τεχνικά δε μπορώ να σου το εξηγήσω καλά, αλλά προφανώς δε χρησιμοποιεί drivers της samsung για να χρησιμοποιήσει το hardware σωστά οπότε μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Πέρασα την slim bean 2.2 να την δοκιμάσω, αλλά από στην cm10 μου άρεσε πολύ ο trebuchet, έτσι πήρα το .apk το πέρασα ως system app και δουλέυει κανονικά... σχεδόν δηλαδή.Αυτό που δεν λειτουργεί είναι η δυνατότητα να μπω στις ρυθμίσεις του trebuchet, καθώς στα settings της slim bean δεν υπάρχει η επιλογή launcher.Μπορώ να δω με κάποιον άλλο τρόπο το μενού των ρυθμίσεών του; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Πέρασα την slim bean 2.2 να την δοκιμάσω, αλλά από στην cm10 μου άρεσε πολύ ο trebuchet, έτσι πήρα το .apk το πέρασα ως system app και δουλέυει κανονικά... σχεδόν δηλαδή.Αυτό που δεν λειτουργεί είναι η δυνατότητα να μπω στις ρυθμίσεις του trebuchet, καθώς στα settings της slim bean δεν υπάρχει η επιλογή launcher.Μπορώ να δω με κάποιον άλλο τρόπο το μενού των ρυθμίσεών του; Καταρχην εχω την εντυπωση οτι υπαρχει και στο play store. Δε μπορω να το δω τωρα αλλα δοκιμασε να μπεις στο μενου και να πατησεις το αριστερο πληκτρο αφης. Ισως εχει επιλογη για ρυθμισεις εκει. Επισης μπορεις να βαλεις τον Apex η τον Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καταρχην εχω την εντυπωση οτι υπαρχει και στο play store. Δε μπορω να το δω τωρα αλλα δοκιμασε να μπεις στο μενου και να πατησεις το αριστερο πληκτρο αφης. Ισως εχει επιλογη για ρυθμισεις εκει. Επισης μπορεις να βαλεις τον Apex η τον Nova. Και εγώ νόμιζα ότι υπήρχε στο play store αλλά όπως εσύ ούτε εγώ τον βρίσκω.Έχω δοκιμάσει τον apex, τον nova, τον holo και τον holo hd αλλά την ομαλότητα του trebuchet δεν την έχω δει σε κανένα άλλο launcher.H beta 1.3.0 του apex είναι σε καλό επίπεδο, θα την δοκιμάσω για μερικές μέρες και βλέπω στην πορεία. Για την slim bean τώρα, την έχω περίπου 2 μέρες και είναι αρκετά καλή, δεν μου έχει κάνει κάποιο περίεργο μέχρι στιγμής. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Στο μάρκετ υπάρχει αυτός https://play.google.com/store/apps/details?id=com.concentriclivers.launcher&feature=search_result που είναι θεωρητικά ο stock του android 4.1 Ισως να έχει κάποιες ρυθμίσεις όπως ο trebuchet. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzoulas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καλησπερα σημερα εκανα την εγκατασταση cm10 ολα καλα εκτος οτι δεν μου δεχεται κανενα power switch widget στην οθονη. κανω εγκατασταση κανονικα το switch pro widget και οταν παω να το βαλω στην οθονη μου πεταει error και κλεινει. εχει κανεις καμια λυση? ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy S I-9000 CM10 RuLeZ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 προσπαθω να κανω ενημερωση σε εφαρμογες απο το πλαυ στορ αλλα μου βγαζει μυνημα οτι δεν υπάρχει επαρκεις χώρος αποθήκευσης. έχω 210 ελέυθερο χωρο. παιζει κανένα bug? nightly 2.9.2012 cm10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 προσπαθω να κανω ενημερωση σε εφαρμογες απο το πλαυ στορ αλλα μου βγαζει μυνημα οτι δεν υπάρχει επαρκεις χώρος αποθήκευσης. έχω 210 ελέυθερο χωρο. παιζει κανένα bug? nightly 2.9.2012 cm10 Στο /data είναι τα ελεύθερα 210 ΜΒ? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Πηγαινοντας απο settings -> εφαρμογες εχει απο εφαρμογες 198μβ και 229μβ ελευθερα. αν δεν κανω λάθος έχουνε δώσει 400μβ απο τον εσ. αποθηκευτικό χωρο της ρομ για ντατα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firefrog Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 έχω βάλει την 0904 nightly εδώ και 3 μέρες και μου φαίνεται πως βελτιώθηκε αρκετά η σύνδεση με wifi σε σχέση με την παλαιότερη που είχα (0828):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 έχω βάλει την 0904 nightly εδώ και 3 μέρες και μου φαίνεται πως βελτιώθηκε αρκετά η σύνδεση με wifi σε σχέση με την παλαιότερη που είχα (0828):) και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Έβαλα και εγώ την CM10 χθες και είναι υπέροχη!:D Μου φαίνεται οτι όλα είναι ποιο smooth και αποκρίνονται ποιο άμεσα όταν τα επιλέγω. Δεν συνάντησα ακόμα κάποιο πρόβλημα στην χρήση και στις εφαρμογές. Μονο που δεν μπόρεσα ακόμα να κάνω restore τους κωδικούς του wifi. Μέχρι πριν σε κάθε αναβάθμιση έπαιρνα το αρχείο wpa_supplicant.conf απο την προηγούμενη έκδοση και το έκανα copy-paste στην επόμενη. Τώρα δεν βρίσκω με τίποτα το αρχείο που αποθηκεύει η jb τους κωδικούς για να περάσω απο "πάνω" το δικό μου. Αν γνωρίζει κανείς ποιο είναι ή κάποιον τρόπο που μπορώ να κάνω την δουλειά μου τον ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Βρίσκεται στο /data/misc/wifi/ αλλά δεν μπορείς να κάνεις απλά copy-paste γιατί διαφέρουν λίγο τα αρχεία στις πρώτες σειρές οπότε δε θα σου δουλέψει. Άνοιξε το αρχείο που έχεις με έναν editor και κάνε copy μόνο τα δίκτυα με τους κωδικούς (μετά τις τέσσερις πρώτες σειρές δηλαδή) και μετά πήγαινε και κάνε τα paste πάλι με τον editor στο αρχείο της CM10 (μετά την ενδέκατη σειρά δηλαδή). Μόλις το κάνεις άνοιξε το WiFi, κάνε μία ανανέωση και λογικά θα σου δουλέψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 έχει κανείς πρόβλημα με την λήψη του Gps ?? έχω γράψει για παρόμοιο πρόβλημα και στο θέμα με τον οδηγό της CM10 .. πέρασα την Nightly 20120908 αλλά δεν βλέπει δορυφόρους ή αν τους δει τελικά κλειδώνει ελάχιστους μετά τους χάνει πάλι .. μετά τους βρίσκει και γίνεται αυτό το πράγμα συνέχεια .. με την stock 2.3.6 το GPS δούλευε υποδειγματικά και κλείδωνε σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα οπότε και πρόβλημα στο hardware δεν παίζει μιας και τα S ήταν λίγο παθητικά στον τομέα αυτόν ... γνωρίζει κανείς κάτι ?? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το GPS αλλά και με την CM10 δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Βλέπει και κλειδώνει ταχύτατα τους δορυφόρους χωρίς κανένα θέμα. Edited October 14, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Υπάρχει διαφορά μεταξύ του h/w acceleration στη cm10 και στις άλλες ROM που λένε nexus s h/w acceleration; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Βρίσκεται στο /data/misc/wifi/ αλλά δεν μπορείς να κάνεις απλά copy-paste γιατί διαφέρουν λίγο τα αρχεία στις πρώτες σειρές οπότε δε θα σου δουλέψει. Άνοιξε το αρχείο που έχεις με έναν editor και κάνε copy μόνο τα δίκτυα με τους κωδικούς (μετά τις τέσσερις πρώτες σειρές δηλαδή) και μετά πήγαινε και κάνε τα paste πάλι με τον editor στο αρχείο της CM10 (μετά την ενδέκατη σειρά δηλαδή). Μόλις το κάνεις άνοιξε το WiFi, κάνε μία ανανέωση και λογικά θα σου δουλέψει. Έκανα την αλλαγή που είπες αλλα μάλλον δεν είναι πολύ έξυπνο να πειράζεις το αρχείο αυτό γιατί μετά την αλλαγή δεν δούλευε καθόλου το wifi!! :) Έκανα διάφορα όπως επαναφορά του σωστού αρχείου απο back up, wipe dalvik κλπ που δεν είχαν αποτέλεσμα. Διορθώθηκε τελικά σβήνοντας εντελώς το αρχείο και φλασαροντας πάλι την ρομ. Όλα οκ τώρα απλά όταν χρειάζεται θα πρέπει να ανοίγω το παλιό αρχείο για να βλέπω τον κωδικό :p Σε ευχαριστώ πάντως. Edited September 9, 2012 by euro_2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 έχει κανείς πρόβλημα με την λήψη του Gps ?? έχω γράψει για παρόμοιο πρόβλημα και στο θέμα με τον οδηγό της CM10 .. πέρασα την Nightly 20120908 αλλά δεν βλέπει δορυφόρους ή αν τους δει τελικά κλειδώνει ελάχιστους μετά τους χάνει πάλι .. μετά τους βρίσκει και γίνεται αυτό το πράγμα συνέχεια .. με την stock 2.3.6 το GPS δούλευε υποδειγματικά και κλείδωνε σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα οπότε και πρόβλημα στο hardware δεν παίζει μιας και τα S ήταν λίγο παθητικά στον τομέα αυτόν ... γνωρίζει κανείς κάτι ?? Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το GPS αλλά και με την CM10 δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Βλέπει και κλειδώνει ταχύτατα τους δορυφόρους χωρίς κανένα θέμα. δοκίμασα με την cm10 το κλασσικό gps test τα αποτελέσματα τραγικά, κλείδωσε ένα δορυφόρο, εκεί που παλιά με froyo και ginger με το gps aids κλείδωνε στους 8 φυσικά χωρίς ίντερνετ Υπάρχει διαφορά μεταξύ του h/w acceleration στη cm10 και στις άλλες ROM που λένε nexus s h/w acceleration; δεν καταλαβαίνω τι λες αλλά μετά την gb και κυρίως απο την ics και μετά το λειτουργικό υποστηρίζει h/w acceleration Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 δεν καταλαβαίνω τι λες αλλά μετά την gb και κυρίως απο την ics και μετά το λειτουργικό υποστηρίζει h/w acceleration Ο τρόπος με τον οποίον εφαρμόζεται το hw acceleration στην cm10 είναι διαφορετικός απ' οτι ας πουμε στην X-bean που στα features γράφει Nexus S hw acceleration; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts