marras Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Γιατί σε greeklish θα έχει σωστή ορθογραφία ??? Προτιμώ ανορθόγραφα Ελληνικά, παρά ορθογραφημένα greeklish (iparhy tetio pragma ??? :lol: ) !!! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τα off topic αφαιρέθηκαν. Όσοι θέλουν να συνεχίσουν μια τέτοια κουβέντα μπορούν να ανοίξουν ένα θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη) στο Chat & Fun. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros05 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Προτιμω τα Ελληνικα, τα greeklish δεν με εκφραζουν. Παράθεση music-athens.com Το νεο μουσικο φορουμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ελληνικά και τονισμένα για εμένα. Τα ορθογραφικά είναι λάθη που όλοι κάνουμε, τα υπόλοιπα (greeklish και ελληνικά χωρίς τόνους) είναι χάλια. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Γι αυτό κ συνήθως δεν θυμάμαι σε ποιο forum, είχε κ ορθογραφικό έλεγχο ;) (Στο πρόσθετες επιλογές.. όχι στο γρήγορο) O Firefox 2 beta 2 που χρησιμοποιώ έχει ορθογραφικό έλεγχο στα αγγλικά. Ίσως όταν κυκλοφορίσει κανονικά, και προστεθούν οι υπόλοιπες γλώσσες, να έχει έλεγχο και στα ελληνικά... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Εγώ ψηφίζω Ελληνικά Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 oti boleyei ton kathena ego den psifizv giati eimai me tis ores moy mia ellinika mia greeklish Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 θα ηθελα να γραφω Ελληνικα,αλλα προτιμω τα greeklish λογο ευκολιας! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Και γιατί είναι δύσκολο να γράφεις ελληνικά; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 πιστευω κατα την γνωμη μου οτι ειναι χασιμο χρονο να γραφω με ελληνικα γιατι δυσκολευομαι στην ορθογραφια καμια φορα και δεν μου αρεσει να κανω ορθογραφικα λαθη,ετσι προτιμω το ευκολο τροπο για μενα τα greeklish! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 πιστευω κατα την γνωμη μου οτι ειναι χασιμο χρονο να γραφω με ελληνικα γιατι δυσκολευομαι στην ορθογραφια καμια φορα και δεν μου αρεσει να κανω ορθογραφικα λαθη,ετσι προτιμω το ευκολο τροπο για μενα τα greeklish! Και γιατί δεν το βλέπεις σαν εξάσκηση; Σκέψου οτι γράφοντας ελληνικά θα βελτιώσεις την ορθογραφία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Και πέρα από την εξάσκηση, πιστεύεις ότι ενδιαφέρει κανέναν αν κάνεις εσύ ορθογραφικά λάθη; Ενώ αντίθετα δεν το προσέχει κανείς αν γράφεις ότι θες με τα αλαμπουρνέζικα; Η δημοσκόπηση δείχνει άλλα πράγματα. Οπότε αν σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για τα γραπτά σου, θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Εγώ προσωπικά προτιμώ κάποιον που παλεύει με ελληνικά, έστω και αν κάνει ορθογραφικά (κανείς δεν είναι τέλειος άλλωστε), παρά με τα αντιπαθέσταστα, αντιαισθητικά και δυσκολοδιάβαστα greeklish... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Δεν ειναι το θεμα αν ενδιαφερει κανεναν να κανω ορθογραφικά λάθη,αλλα εμενα με πειραζει και δεν νοιωθω καλα μετα!;) Θα με κανετε τωρα να γραφω με ελληνικα,αρχιζω και τα συνηθιζω!:wacko: Αχ τοι συμφορουμιτες ειστε εσεις!:O Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Εγώ όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω σε φόρουμ,έγραφα σε greeklish.Από σεβασμό προς τους συνομιλητές μου,προσπάθησα να γράφω με Ελληνικούς χαρακτήρες αλλά χωρίς τόνους.Μου έπαιρνε,βέβαια,10 λεπτά να γράψω μια παράγραφο αλλά άξιζε τον κόπο.Τον τελευταίο χρόνο,γράφω και με τόνους. όπως καταλάβατε,είναι απλά θέμα εξάσκησης και σεβασμού. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 και τωρα γραφεις γρηγορα και με τονους?εγω τουλαχιστον τονους δεν βολευομαι να βαζω..γραφω και αρκετα μηνυματα..καθημερινα..:) δεν νομιζω να ειναι ομως σοβαρο προβλημα,απλα φαινεται πιο ομορφο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 και τωρα γραφεις γρηγορα και με τονους?εγω τουλαχιστον τονους δεν βολευομαι να βαζω..γραφω και αρκετα μηνυματα..καθημερινα..:) δεν νομιζω να ειναι ομως σοβαρο προβλημα,απλα φαινεται πιο ομορφο :) Κι εγώ έγραφα χωρίς τόνους αλλά τωρα κατα εντελώς παράξενο τρόπο, δε θέλω ν ααφήνω λέξη χωρίς τόνο.. Συνήθεια είναι Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Κι εγώ έγραφα χωρίς τόνους αλλά τωρα κατα εντελώς παράξενο τρόπο, δε θέλω ν ααφήνω λέξη χωρίς τόνο.. Συνήθεια είναι κι ομως αφησες..:lol: :happy: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 κι ομως αφησες..:lol: :happy: :O Την πάτησες :p Επίτηδες το έκανα :p :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_pan_d Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Παιδιά καλησπέρα, Η ελληνική γλώσσα είναι το πιο υπέροχο πολιτισμικό οικοδόμημα των αρχαίων Ελλήνων. Είναι τουλαχιστον απαράδεκτο σε έναν ελληνικό δικτυακό τόπο να προτιμούμε τα greeklish αντι των ελληνικών, μιας γλώσσας που φημίζεται για τη λεξιπλασία της σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτέλεσε πηγή ζωής για δεκάδες άλλες γλώσσες δανείζοντας μάλιστα και χαρίζοντας σε αυτές όρους επιστημονικούς, πολιτιστικούς, πολιτικούς... Μπορεί να φαίνομαι υπερβολικός και δογματικός σε αυτούς που προτιμούν τα greeklish αλλα ζητώ την επιείκειά σας... Ως Έλληνας που πάτησε το χώμα της μητέρας-πατριδας μετά από 14 χρόνια, νομίζω ότι δικαιολογούμαι... :) :) :) :protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Παιδιά καλησπέρα, Η ελληνική γλώσσα είναι το πιο υπέροχο πολιτισμικό οικοδόμημα των αρχαίων Ελλήνων. Είναι τουλαχιστον απαράδεκτο σε έναν ελληνικό δικτυακό τόπο να προτιμούμε τα greeklish αντι των ελληνικών, μιας γλώσσας που φημίζεται για τη λεξιπλασία της σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτέλεσε πηγή ζωής για δεκάδες άλλες γλώσσες δανείζοντας μάλιστα και χαρίζοντας σε αυτές όρους επιστημονικούς, πολιτιστικούς, πολιτικούς... Μπορεί να φαίνομαι υπερβολικός και δογματικός σε αυτούς που προτιμούν τα greeklish αλλα ζητώ την επιείκειά σας... Ως Έλληνας που πάτησε το χώμα της μητέρας-πατριδας μετά από 14 χρόνια, νομίζω ότι δικαιολογούμαι... :) :) :) :protest:+1 από εμένα. Με κάλυψες απόλυτα με τα λεγόμενα σου και η τελευταία φράση σου με έκανε να νιώσω κάπως… Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Ελληνας ειμαι βεβαια αλλα 33 χρονια εξω απο την Ελλαδα ξεσυνηθησα να γραφω Ελληνικα, εδω ομως σ'αυτο το forum λογο του οτι σχεδον ολοι ειμαστε Ελληνες νομιζω οτι πρεπει να γραφω Ελληνικα κι'ας μου ειναι δυσκολο προς το παρον, ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο θα γραφω πιο γρηγορα και που ξερεις, ισως να μαθω να βαζω και τονους!!! Οσο για την ορθογραφια μου? fuggedaboudid! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Ωραίος. Καιρός ήταν να θυμηθείς την γλώσσα σου. Και δεν είμαστε σχεδόν όλοι Έλληνες εδώ. Είμαστε όλοι Έλληνες. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Den antexw allo se ayto to forum.....H anorthografia mias megalhs meridas einai tragikh.....Vgainoun ta matia mou.....Thewrw polu pio omorfo na diavazeis ena keimeno me greeklish para me apaisia orthografia.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 re paidia ego grafo me greeklish epeidi den eho ellinika sto pc mou pantos protimo ta ellinika i anagki me ekane auto pou eimai :shock: :knife: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts