vairas5770 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Γιατι ρε παιδια? Τοσο περιεργο ειναι να εχει 5 ωρες screen-on? Εμενα μου φαινεται λιγο, οχι πολυ. Οταν ειχα τη συσκευη εβγαζα 7-7μιση ωρες σε wifi και τουλαχιστον 6 σε 3g. 7 ωρες ;;; Το δικο μου με την φωτεινοτητα και τα παντα ΟΛΑ ανοιχτα πανω απο 2 μιση ωρες δεν βγαζει ποτε. Αλλο σε wiFi και αλλο σε 3G data open. καμια μα καμια σχεση - το data open ρουφαει τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 7 ωρες ;;; Το δικο μου με την φωτεινοτητα και τα παντα ΟΛΑ ανοιχτα πανω απο 2 μιση ωρες δεν βγαζει ποτε. Αλλο σε wiFi και αλλο σε 3G data open. καμια μα καμια σχεση - το data open ρουφαει τα παντα. Φυσικα και ειναι "αλλο" γιαυτο εγραψα ξεχωριστα και τις 2 περιπτωσεις. Gps δεν αφηνω ποτε ανοιχτο γιατι απλα δεν χρειαζεται. Φωτεινοτητα αυτοματη. 2μιση ωρες παντως το θεωρω αδυνατο. Εκτος αν εχει standby 5-6 μερες ή ειναι γεμματο κακογραμμενες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια κατά την γνώμη σας, πρέπει να κλείνουμε που και που το κινητο για κάποιες ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια κατά την γνώμη σας, πρέπει να κλείνουμε που και που το κινητο για κάποιες ωρες; εγω το βραδυ που παω για υπνο το κλεινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια κατά την γνώμη σας, πρέπει να κλείνουμε που και που το κινητο για κάποιες ωρες; Εννοείς να υπάρχει κάποιος λόγος? Και πέντε χρόνια να το έχεις ανοιχτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια κατά την γνώμη σας, πρέπει να κλείνουμε που και που το κινητο για κάποιες ωρες; Το για καποιες ώρες δεν έχει ουσία. Τώρα ένα restart καλό του κάνει. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Χαιρετω τους samsungακιδες και θετω τα ερωτηματα και τις αποριες μου. Ειμαι νεος στο φορουμ και ετσι δεν ξερω αν ποσταρω σωστα. Λοιπον μιας και αποφασισα να κανω μια στροφη προς android και SGS3 απο iphone 4 Θελω να ρωτησω ποσο σοβαρα ειναι τα προβληματα που διαβαζω κατα καιρους για την αποδοση της μπαταριας. Εγω,πειτε με κομπλεξικο, εχω ενα θεμα. Θελω οταν πεφτω για υπνο το βραδυ, εχοντας τα παντα κλειστα εκτος τηλεφωνου, να μην γονατιζει η παταρια. Το λεω αυτο γιατι εχω διαβασει τα απιστευτα και δεν ξερω. Ας πουμε απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου στα smartphonew το ποσοστο πεφτει 2-5% το βραδυ. Δεν με ενοχλει να το φορτιζω μια φορα την ημερα κλπ απλα δεν θελω να με αφηνει το βραδυ και αυτο συνεπαγεται με το να μην πεφτει 10-15% (το θεωρω προβλημα) Θελω οποιος ειναι κατοχος αν γινεται να μου πει αντικειμενικα και ξεκαθαρα πως τα παει. Επισης απο χρονους χρησης και αναμονης? Η χρηση που κανω ειναι κυριως browsing και reader. Σας ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Χαιρετω τους samsungακιδες και θετω τα ερωτηματα και τις αποριες μου. Ειμαι νεος στο φορουμ και ετσι δεν ξερω αν ποσταρω σωστα. Λοιπον μιας και αποφασισα να κανω μια στροφη προς android και SGS3 απο iphone 4 Θελω να ρωτησω ποσο σοβαρα ειναι τα προβληματα που διαβαζω κατα καιρους για την αποδοση της μπαταριας. Εγω,πειτε με κομπλεξικο, εχω ενα θεμα. Θελω οταν πεφτω για υπνο το βραδυ, εχοντας τα παντα κλειστα εκτος τηλεφωνου, να μην γονατιζει η παταρια. Το λεω αυτο γιατι εχω διαβασει τα απιστευτα και δεν ξερω. Ας πουμε απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου στα smartphonew το ποσοστο πεφτει 2-5% το βραδυ. Δεν με ενοχλει να το φορτιζω μια φορα την ημερα κλπ απλα δεν θελω να με αφηνει το βραδυ και αυτο συνεπαγεται με το να μην πεφτει 10-15% (το θεωρω προβλημα) Θελω οποιος ειναι κατοχος αν γινεται να μου πει αντικειμενικα και ξεκαθαρα πως τα παει. Επισης απο χρονους χρησης και αναμονης? Η χρηση που κανω ειναι κυριως browsing και reader. Σας ευχαριστω πολυ:) Εμένα πάνω από 3% δεν μου χάνει πάντως . Καλού κακού του κάνεις κι ένα τερματισμό όλων των ανοιχτών εφαρμογών εφόσον έχεις τόσο θέμα με αυτό, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Τσεκαρισμενο και χωρις να κλεισεις εφαρμογες δεν πεφτει το βραδυ πανω απο 3%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Ευχαριστω παιδια για την απάντηση να είστε καλα Αν το πάρω τώρα. Με τι firmware θα έρθει; Γιατι διαβάζω πως η JB έχει θέματα Edited December 2, 2012 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ευχαριστω παιδια για την απάντηση να είστε καλα Αν το πάρω τώρα. Με τι firmware θα έρθει; Γιατι διαβάζω πως η JB έχει θέματα Με jellybean λογικά.Η jellybean δεν έχει θέματα, απλά το κινητό έχει 1GB ram και όταν του ανοίξεις πολλές εφαρμογές μαζί, κλείνει αυτές που δεν χρησιμοποιείς εκείνη την στιγμή για να απελευθερώσει ram.Αυτό δεν βλέπω να αλλάζει ούτε με τα επόμενα updates... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Με jellybean λογικά.Η jellybean δεν έχει θέματα, απλά το κινητό έχει 1GB ram και όταν του ανοίξεις πολλές εφαρμογές μαζί, κλείνει αυτές που δεν χρησιμοποιείς εκείνη την στιγμή για να απελευθερώσει ram.Αυτό δεν βλέπω να αλλάζει ούτε με τα επόμενα updates... Οκ. Βασικά πάντα κλεινω ότι τρέχει απο πίσω. Λες να έχω μεγάλο πρόβλημα ; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Οκ. Βασικά πάντα κλεινω ότι τρέχει απο πίσω. Λες να έχω μεγάλο πρόβλημα ; Εξαρτάται τι χρήστης είσαι. Εγώ το κινητό το λιώνω κάθε μέρα και πολλές φορές δεν κλείνω εφαρμογές, επίσης δεν κάνω ποτέ επανεκκινήσεις(το έχω δοκιμάσει και αν κάνεις επανεκκίνηση μία φορά την ημέρα, το S3 κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης) οπότε καμιά φορά μου ξαναφορτώνει τα widgets της αρχικής οθόνης όταν π.χ. κάνω exit από το τελευταίο need for speed που είναι "βαρύ" παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, αν δεν είχα αγοράσει το i9300, τώρα θα αγόραζα το i9305 μόνο και μόνο για τα 2 GB ram και ας πλήρωνα κατιτίς παραπάνω.. Edited December 2, 2012 by Ancient_Flame Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Εξαρτάται τι χρήστης είσαι. Εγώ το κινητό το λιώνω κάθε μέρα και πολλές φορές δεν κλείνω εφαρμογές, επίσης δεν κάνω ποτέ επανεκκινήσεις(το έχω δοκιμάσει και αν κάνεις επανεκκίνηση μία φορά την ημέρα, το S3 κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης) οπότε καμιά φορά μου ξαναφορτώνει τα widgets της αρχικής οθόνης όταν π.χ. κάνω exit από το τελευταίο need for speed που είναι "βαρύ" παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, αν δεν είχα αγοράσει το i9300, τώρα θα αγόραζα το i9305 μόνο και μόνο για τα 2 GB ram και ας πλήρωνα κατιτίς παραπάνω.. Μπορω να πω πως είμαι μέσος χρήστης. Δηλαδη και το iPhone που έχω τώρα το λιώνω μόνο στο Ίντερνετ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Πάντως εμένα, μιας και λέτε για screen time, στην τρίτη φόρτιση, χωρίς sim ακόμη μέσα με μονό browsing και ψάξιμο στα στατιστικά της μπαταρίας μου έλεγε πάνω από 5 ώρες. Αν εννοείτε αυτό. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μπορω να πω πως είμαι μέσος χρήστης. Δηλαδη και το iPhone που έχω τώρα το λιώνω μόνο στο Ίντερνετ Τότε δεν θα έχεις κανένα θέμα.5-6 tabs ταυτόχρονα τα "αντέχει" άνετα.. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Οκ. Βασικά πάντα κλεινω ότι τρέχει απο πίσω. Λες να έχω μεγάλο πρόβλημα ; Αρα δε χρειαζεσαι ακριβο smartphone. Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Αρα δε χρειαζεσαι ακριβο smartphone. Φιλικα Χρονια χρηστης iphone και πολλα jailbreaks στην πλατη μου. Τα κλεινω το βραδυ που πεφτω για υπνο διοτι δεν θελω να με αφησει απο μπαταρια. το S3 θα το παρω με 150 ευρω οποτε δεν παιρνω ακριβω smartphone Νομιζω πως χρειαζομαι αλλαγη σε android για να το μαθω και αυτο. Βεβαια με τρελαινει και η οθονη του S3 αλλα τεσπα θα επερνα το 5αρακι το iphone ωστε να περπαταω στα βηματα τα γνωστα αλλα η οθονη του μου φαινεται αρκετα μικρη και τα χρηματα πολλα(ετσι βγαινεις αληθινος για τα λεφτα) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Χρονια χρηστης iphone και πολλα jailbreaks στην πλατη μου. Τα κλεινω το βραδυ που πεφτω για υπνο διοτι δεν θελω να με αφησει απο μπαταρια. το S3 θα το παρω με 150 ευρω οποτε δεν παιρνω ακριβω smartphone Νομιζω πως χρειαζομαι αλλαγη σε android για να το μαθω και αυτο. Βεβαια με τρελαινει και η οθονη του S3 αλλα τεσπα θα επερνα το 5αρακι το iphone ωστε να περπαταω στα βηματα τα γνωστα αλλα η οθονη του μου φαινεται αρκετα μικρη και τα χρηματα πολλα(ετσι βγαινεις αληθινος για τα λεφτα) Γι'αυτο δεν εχεις μαθει την εννοια του multitasking ;) Anyway, το s3 εχει πολυ καλη αυτονομια, δεν χρειαζεται κλεισιμο (αν δεν θελεις τηλεφωνα και ιστοριες το βαζεις σε λειτουργια πτησης) και μπορεις να παρεις 10 μπαταριες και να βγαλεις 1 μηνα χωρις μπριζα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 παιδιά σήμερα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ το φορτίζω στη μπρίζα, η μπαταρία αντί να αυξάνεται, μειώνεται. εδώ και πολυ ώρα έχει κολλήσει στο 70% - 72%. Το κινητό είναι καινούριο, max 3 βδομάδων. Δεν μου τα έκανε με το παλιό λογισμικό. Τώρα στην 4.1.1 μου κάνει διάφορα σκηνικά. Το κινητό είναι μαμά. Τίποτα πειραγμένο... please help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 παιδιά σήμερα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ το φορτίζω στη μπρίζα, η μπαταρία αντί να αυξάνεται, μειώνεται. εδώ και πολυ ώρα έχει κολλήσει στο 70% - 72%. Το κινητό είναι καινούριο, max 3 βδομάδων. Δεν μου τα έκανε με το παλιό λογισμικό. Τώρα στην 4.1.1 μου κάνει διάφορα σκηνικά. Το κινητό είναι μαμά. Τίποτα πειραγμένο... please help... Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 έβαλα έναν άλλο φορτιστή samsung και απο 70% πήγε 76%, μετά έβαλα τον δικό μου και έχει πάει 85%. Για να δούμε αν θα φτάσει κορυφή. Τι κομπλεξικά είναι αυτά?; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 εβαλα ενα 3d wallpaper χριστουγενιατικο. ομορφο μεν αλλα τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 εβαλα ενα 3d wallpaper χριστουγενιατικο. ομορφο μεν αλλα τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια. Το ξέρω αυτό το wallpaper. Δουλεύουν πολλά πράγματα πίσω απ αυτό συνεχώς. Αν σ αρεσει, κάνε το εξής. Πάρε μερικά scren shots σε μια άδεια οθόνη δηλαδη να μην έχει εικονιδια εκτός αυτά κατω. Κάνε την φωτογραφία crop να φύγουν τα εικονίδια και μετα χρησιμοποίησε την σαν απλο wallpaer. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλημερα, Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα με το να φορτιζεις το κινητο με φορτιστη αλλης μαρκας/εταιριας... Το δικο μου κανει ζαβολειες και λεω να βαλω αλλο (οπως iphone, nokia, sony, etc) αλλα δεν ξερω αν θα δημιουργησει προβλημα στο κινητο... Και να αγορασω το ιδιο (samsung) δεν ξερω αν θα εχει παλι το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts