tora33 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εχω περασει την 43.3 αλλα εχω προβλημα με το gmail.παιζει κατι?το σβησα κ το ξαναπερασα αλλα τα ιδια.δεν στελνω κ δεν λαμβανω προσπάθησες από την διαχείριση εφαρμογών να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων ? Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Γινεται να εχω μονο το ρολοι και την ημερομηνια και οχι τον καιρο διπλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 μετέφερε τους δικού σου φακέλους απο το κινητό στον υπολογιστή σε recovery στο mount and storage : format data, format cache, format system και format preload... και περνάς την rom με full wipe Εγώ φίλε αυτό δεν το χω καταλάβει πως γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 .ειμαι δυο μερες στην 43 κ εχω παρατηρησει οτι πεφτει η μπαταρια λιγο πιο γρηγορα απο οταν φοραγα την μαμα ρομ.ειναι φυσιολογικο?μπορω να κανω κατι γι αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 .ειμαι δυο μερες στην 43 κ εχω παρατηρησει οτι πεφτει η μπαταρια λιγο πιο γρηγορα απο οταν φοραγα την μαμα ρομ.ειναι φυσιολογικο?μπορω να κανω κατι γι αυτο??? Κάνε wipe battery stats και κάνε 2 πλήρεις κύκλους φόρτισης και μετά θα δεις την πραγματική αυτονομία. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παράθεση από m4rvel > Aπο ποτε εχει να βγει καινουρια εκδοση ομεγα? φλασαρα το παραπανω αλλα δεν βρισκω ποθυενα το widget toy καιρου τι κανω λαθος? Ενημέρωση, πρέπει να εχεις τον στοκ launcher.. Γινεται να εχω μονο το ρολοι και την ημερομηνια και οχι τον καιρο διπλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemios Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι επίπεδο βρίσκεται η ram κανονικα με omega v43.3 και v6 supercharger!? Edited May 14, 2013 by Nemios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemios Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 480mb με 520mb απο τα 832mb Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον κάτι συμβαίνει με το δικό μου, δεν κατεβαίνει κατω απο 600mb με κανονικη χρηση! Εχει κανείς καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλημέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι επίπεδο βρίσκεται η ram κανονικα με omega v43.3 και v6 supercharger!? Ασχετο.ειμαι λιγες μερες στην 43.3.αυτο το v6 supercharger τι ακριβως κανει?το εκανα εγκατασταση αλλα δεν το βλεπω καπου...στις εφαρμογες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον κάτι συμβαίνει με το δικό μου, δεν κατεβαίνει κατω απο 600mb με κανονικη χρηση! Εχει κανείς καμιά λύση? Εγω εχοντας ελαχιστες εφαρμογες στο κιν και εννοειται ολες οι εφαρμογες κλειστεςδεν πεφτω κατω απο 600 με οχι απλα κανονικη χρηση...Χωρις να κανω στο κινητο τπτ απολυτως.(μηνυματα μονο και τηλεφωνα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον κάτι συμβαίνει με το δικό μου, δεν κατεβαίνει κατω απο 600mb με κανονικη χρηση! Εχει κανείς καμιά λύση? Εγω εχοντας ελαχιστες εφαρμογες στο κιν και εννοειται ολες οι εφαρμογες κλειστεςδεν πεφτω κατω απο 600 με οχι απλα κανονικη χρηση...Χωρις να κανω στο κινητο τπτ απολυτως.(μηνυματα μονο και τηλεφωνα ) Για ποιόν ακριβώς λόγο θέλετε να πέσει η χρήση της ραμ; έτσι λειτουργεί το Android και είναι φυσιολογικό. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Σκεφτομαι να φλασαρω την Omega Rom..Εχω μια απορια..Τι διαφορα εχει v43.3 εκδοση απο την v44.4; Απλα ειναι η αναβαθμιση της πρωτης;Ποια προτεινετε απο τις δυο; Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για ποιόν ακριβώς λόγο θέλετε να πέσει η χρήση της ραμ; έτσι λειτουργεί το Android και είναι φυσιολογικό. Θελω να μαθω γιατι ακριβως καταναλωνει τοσο ραμ χρις να κανω τπτ απολυτως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Σκεφτομαι να φλασαρω την Omega Rom..Εχω μια απορια..Τι διαφορα εχει v43.3 εκδοση απο την v44.4; Απλα ειναι η αναβαθμιση της πρωτης;Ποια προτεινετε απο τις δυο; Ευχαριστω.. v43.3 με Jelly Bean 4.1.2 v44.4 με Jelly Bean 4.2.1 αναβαθμίζονται ξεχωριστά και οι δύο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26325764#post26325764 και οι δύο πολύ καλές , βάλε την πρώτη κάνε nandroid backup , δοκίμασε και την δεύτερη και κρατάς όποια σου αρέσει Από την μία στην άλλη θέλει full wipe είναι διαφορετικές rom Edited May 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Πιστευω οτι περασα σωστα το v6 supercharger .πως μπορω να το τσεκαρω??η μνημη παιζει κοντα στα 550-600..βοηθειστε λιγο.. κανειςς??????? Edited May 16, 2013 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πέρασα και εγώ την ωμέγα 43.3. Το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι δεν βρήκα διακόπτη για αλλαγή 2g/3g Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω τέτοιο διακόπτη? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις..Τελικα περα v44.4 με Jelly Bean 4.2.1..Απο τα λιγα που μπορω να παρατηρησω ειναι οτι η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα.. Που κανω wipe battery stats? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έβαλε κανείς την 4.2.2 απο xda την omega v7.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Είμαι με ωμέγα 43.3 και όταν κάνω βιντεοκληση με Skype δεν με ακούει ο συνομιλητής... Εικόνα έχω κανονικά. Είναι bug της ρομ ή του Skype? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Είμαι με ωμέγα 43.3 και όταν κάνω βιντεοκληση με Skype δεν με ακούει ο συνομιλητής... Εικόνα έχω κανονικά. Είναι bug της ρομ ή του Skype? Εμενα μου εχει τυχει κατι παρόμοιο που νομιζω εχει σχεση με την δικη σου περιπτωση.Δεν μου δουλευε η ηχογραφηση φωνης και γενικα οτι εχει σχεση με ηχογραφηση με το μικροφωνο.Ακομα και στα μυνηματα οταν υπαγορευεις και στο γράφει,δεν λειτουργουσε.Παρατηρησα λοιπον οτι δεν δουλευει το μικροφωνο,ενω οταν παιρνω τηλεφωνο δουλευει κανονικα!Εχω κερνελ boeffla.Κατι ειχα πειραξει στις ρυθμισεις ηχου,και για να τις δεχτει το τηλεφωνο επρεπε να πατησω στις ρυθμισεις του boeffla tweaks,install superuser.Μολις το εκανα αυτο τα παντα δουλεψαν! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά έφταιγε ο boeffla kernel. Ότι και να δοκίμασα δεν διορθώθηκε. Άλλαξα σε perseus kernel και όλα παίζουν μια χαρά! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 http://www.samsung-updates.com/leaked-android-4-2-2-i9300xxufme3-for-galaxy-s-3-gt-i9300/ τα καλά έρχονται. αντε γιατί έχουμε πολύ καιρό να φλασαρουμε κάποια ρομ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Δοκίμασα τις τελευταίες μέρες αρκετούς κερνελ με την ωμέγα 43.3 και κατέληξα σε siyah. Δουλεύουν όλα μια χαρά και το lag είναι αισθητά περιορισμένο. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Δοκίμασα τις τελευταίες μέρες αρκετούς κερνελ με την ωμέγα 43.3 και κατέληξα σε siyah. Δουλεύουν όλα μια χαρά και το lag είναι αισθητά περιορισμένο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου........:up: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 1) Όταν μιλάς στο τηλέφωνο το μενού (η οθόνη) που φαίνεται εκείνη την ώρα πώς λέγετε (πως ονομάζετε)? 2) Στην UltimaROM το μενού αυτό (την ώρα που μιλάς) μου αρέσει περισσότερο. Μπορώ να το βάλω στην omega 43.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts