Daliar82 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μήπως πρέπει να περάσεις cwm 6? Σε ότι πάω να περάσω μου βγάζει μάλλον μου έβγαζε aborted. Δοκίμασα και μία άλλη sd που είχα σπίτι, πέρασα και CWM 6 και τώρα ξανακατεβάζω την v45 και ελπίζω να έφταιγε το download της rom. Για την ώρα δείχνει καλά σημάδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 τα ειχα κανει αυτα τα βηματα πριν την περασω...ξαφνικα απο χτες μου το κανει αυτο.οταν την ειχα περασει πριν 15 μερες δεν ειχα θεμα τωρα κολλαει κ κανει reboot :( φυσικά και τα έκανες και πριν κάνε αυτά που σου είπα , σε όλους μας έχει συμβεί , αυτή είναι η λύση Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Οταν κανω nandroid backup μετα μεσα στους φακελους μου εχει εναν φακελο clockwork manager και μεσα εχεια λλον εναν backup και μεσα σε αυον εχει το αρχειο μπακαπ με την ημερομηνια που το εκανα..Ολα καλα μεχρι εδω.. Ο φακελος efs_backup τι ακριβως ειναι? εχει καμια σχεση με τον αλλον φακελο που περιεχει το backup μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα σας... Δύο ερωτήσεις έχω να κάνω. 1. Πρώτη φορά έβαλα την Omega και ξεκίνησα με v45 σε SGS3. Πως κάνουμε update αν χρειαστεί; 2. Από το 4.2.2 που είχα βάλει μέσω του Odin και τώρα που το έβαλα ξανά μέσω του Omega με καθαρή εγκατάσταση βρήκα ένα πρόβλημα. Όταν μιλάω με BlueTooth στο τέλος της κλήσεις κρεμάει η εφαρμογή com.adroid.phone. Δοκίμασα να καθαρίσω τα δεδομένα της και του bluetooth αλλά κάνει το ίδιο. Μήπως είναι πρόβλημα της Rom? Η μπορεί να φταίει και η συσκευή BlueTooth? Δεν έχω άλλη να δοκιμάσω. Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) εχει κανει προβλημα με το hands free (δεν μπορω να απαντησω κλιση με το hands free,παταω δηλ.το κουμπι της απαντησης και δεν απανταει)?τα ακουστικα ειναι καινουρια,εχω την 45ν ρομ,να βαλω την 43.3?αι αν θελισω να βαλω την 43 απλα την κανω ινσταλλ απο το recovery? Edited May 31, 2013 by babbis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι αυτό το syncadapters που μου ξεζουμισε τη μπαταρία; Είναι κάποια εφαρμογή συγκεκριμένη ή είναι ο συγχρονισμός γενικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 παιδια να σας ρωτισω θελω να περασω την 43.3 αλλα δεν μ διαβαζει την μνημη ,μηπως ξερετε γιατι??εχω την 45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με την 43.3 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Νέα έκδοση Omega v43.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Νέα έκδοση Omega v43.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 θελω να κανω χρονισμο της cpu πως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Νέα έκδοση Omega v43.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Kατεβαζω αμεσως σε ευχαριστουμε πολυ για τις απιστευτες rom. Να σε ρωτησω αν μπορεις να με βοηθησεις στην rom εκδοση 45 δεν αναγνωριζε το usb flash που εχω,υπαρχει πιθανοτητα να φτιαχτει? Στην νεα εκδοση που εδωσες ποιον kernel προτεινεις διοτι νομιζω οτι καταναλωνει αρκετη μπαταρια η 43.3 που εχω τωρα επανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 φυσικά και τα έκανες και πριν κάνε αυτά που σου είπα , σε όλους μας έχει συμβεί , αυτή είναι η λύση την ξανακατεβασα κ ειδα πως το md5 ειναι αλλο απο αυτο που λεει στο λινκ που κατεβαζουμε!!!!!!πως αλλαζει αυτο παλι?????/:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Γεια σας παιδιά.Πέρασα την V43.4 και έχω το εξής πρόβλημα.Δεν μπορώ να κάνω streaming στην τηλεόραση με το all share.Ούτε οι κοντινές συσκευές δουλεύουν που είναι στις περισσότερες ρυθμίσεις.Έχει προβλημα το dnla γενικώς.Στην V43.3 δούλευε κανονικά χωρίς προβλήματα.Είναι bug της rom ή φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Eιχα βαλει την 43,4 και την εβγαλα πολλα bug,ο φακος δεν δουλευει το τηλ κολλουσε το UI σταματουσε. Εβαλα και το tweek με την καμερα και τα μπλοκαρε ολα. Ξαναγυρισα στην 43.3 που την θεωρω τελεια και πολυ σταθερη σε ολα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Εγώ παλι με την 45 διαπίστωσα αλλο προβλημα.Δεν μου ερχοντε μηνυματα.Χτες μου χαν στειλει αρκετα και μουν ρθαν 1-2.Παραλιγο να τσακωθώ με τους φιλους μου γιατί νομιζα οτι με γραφαν στα..ξερετε!Τελικα μετά απο επανεκινηση ηρθαν.Τα δικα μου κανονικα τα λάμβαναν! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 ερώτηση. καμμιά omega rom θα βγει για το galaxy s 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 ερώτηση. καμμιά omega rom θα βγει για το galaxy s 4? Έχει βγει φίλε μου. http://omega-roms.net/blog/?page_id=1182 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 εγω εχω αυτο το προβλημα αντι να λεει παντα η μια φορα λεει ακουστικα και τηλ. πως το αλλαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Για να παω από ν43.4 σε ν45 πρέπει να κανω factory reset και να καθαρισω όλα τα cache και να περασω την ρομ με full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Για να παω από ν43.4 σε ν45 πρέπει να κανω factory reset και να καθαρισω όλα τα cache και να περασω την ρομ με full wipe? Το full wipe φτάνει, factory reset δεν χρειάζεται για αλλαγή ρομ, εκτός αν πας απο custom σε στοκ, τοτε ισως χρειαστεί και factory reset.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Νέα έκδοση Omega v43.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 υπάρχει περίπτωση να βγει κανένα Topic με omega rom για galaxy s 4 9505. και με οδηγίες εγκατάστασης? απλα το κανω root και βαζω cmw και την ρομ? ή τοι κανω root , αγοραζω το omega files pro ΚΑΙ απο εκει μετα βαζω την omega rom? ουτως η αλλως θα την αγορασω την εφαρμογη οποτε αν ειναι πιο απλο ετσι να το κανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) υπάρχει περίπτωση να βγει κανένα Topic με omega rom για galaxy s 4 9505. και με οδηγίες εγκατάστασης? απλα το κανω root και βαζω cmw και την ρομ? ή τοι κανω root , αγοραζω το omega files pro ΚΑΙ απο εκει μετα βαζω την omega rom? ουτως η αλλως θα την αγορασω την εφαρμογη οποτε αν ειναι πιο απλο ετσι να το κανω . δεν χρειάζετε να κάκεις root, η omega είναι root (έβαλα την Stock I9505XXUAME2 το TWRP Recovery και την Omega , δεν χάθηκε τίποτα) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253528 τέταρτο ποστ το omega files prο εγώ το αγόρασα , βοηθάμε την εξέλιξη των omega rom Edited June 3, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) καποιο λινκ που να βρω την 43.3???στην αρχικη της ωμεγα δεν την βγαζει πλεον βγαζει τις προσφατες.λες να φταιει που δεν κανω full wipe κ δεν την περναει???απο v45(4.2.2) se v43.3(4.2.1) Edited June 4, 2013 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) δεν χρειάζετε να κάκεις root, η omega είναι root (έβαλα την Stock I9505XXUAME2 το TWRP Recovery και την Omega , δεν χάθηκε τίποτα) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253528 τέταρτο ποστ το omega files prο εγώ το αγόρασα , βοηθάμε την εξέλιξη των omega rom δυστυχώς δεν έχω καμμία εμπειρία όσον αφορά το ODIN. γράφει στις οδηγίες φλάσαρε μέσω του odin την stock I9505XXUAME2 (πως?τόσες επιλογές έχει το odin) πες ότι κατάφερα να την περάσω ψαχνοντας από κάπου οδηγίες. (ένα topic για τα galaxy s 4 omega rom ρε παιδιά ?) μετά γράφει φλάσαρε μέσω του odin το twrp recovery (εδώ δεν βρήκα οδηγίες καθόλου) λιγό βοήθεια παιδιά? επίσης κάτι τελευταίο εαν είναι ήδη root το κινητό μου δεν μπορώ απλά να βάλω το twpr μέσω goomanager και μετά απλά να βάλω την omega rom?(μπορεί να είναι βλακεία αυτό που είπα δεν ξέρω....) όπως και να έχει αν κάποιος μπορεί βοηθήσει έναν καψερό noob :( .......... θα το εκτιμούσα πολύ Edited June 4, 2013 by j1miroquai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts