Jump to content

j1miroquai

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by j1miroquai

  1. φίλε μου έχω μια απορία σχετικά με την rom. τι ραδιόφωνο δουλεύεις?επίσης δουλέυει το rotation? έβαλα την mahdi rom αλλά rotation δεν έχω.
  2. Λοιπόν την έβαλα την rom με twrp και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. όλα πήγαν μια χαρά. Την δοκιμάζω εδω και 2 μέρες και δεν έχω βρει κανένα κόλλημα κάπου μέχρι στιγμής. πολύ καλός οδηγός εγκατάστασης μπράβο φίλε. επίσης ξέρει κανένας που μπορώ να βρω το radio app της lg (για Fm όχι ιντερνετικα)
  3. αν δεν εγκαταστήσω το philz touch recovery αλλά συνεχίσω με το TWRP (που το έχω ήδη) θα έχω κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση της rom?
  4. Σε υπέρευχαριστώ! Όλα πήγαν μια χαρά. Ήταν πιο εύκολα απότι φανταζόμουν όμως χωρίς την βοήθεια σου δεν θα το κατάφερνα! επόμενο βήμα να αγοράσω το omega files pro
  5. δυστυχώς δεν έχω καμμία εμπειρία όσον αφορά το ODIN. γράφει στις οδηγίες φλάσαρε μέσω του odin την stock I9505XXUAME2 (πως?τόσες επιλογές έχει το odin) πες ότι κατάφερα να την περάσω ψαχνοντας από κάπου οδηγίες. (ένα topic για τα galaxy s 4 omega rom ρε παιδιά ?) μετά γράφει φλάσαρε μέσω του odin το twrp recovery (εδώ δεν βρήκα οδηγίες καθόλου) λιγό βοήθεια παιδιά? επίσης κάτι τελευταίο εαν είναι ήδη root το κινητό μου δεν μπορώ απλά να βάλω το twpr μέσω goomanager και μετά απλά να βάλω την omega rom?(μπορεί να είναι βλακεία αυτό που είπα δεν ξέρω....) όπως και να έχει αν κάποιος μπορεί βοηθήσει έναν καψερό noob :( .......... θα το εκτιμούσα πολύ
  6. υπάρχει περίπτωση να βγει κανένα Topic με omega rom για galaxy s 4 9505. και με οδηγίες εγκατάστασης? απλα το κανω root και βαζω cmw και την ρομ? ή τοι κανω root , αγοραζω το omega files pro ΚΑΙ απο εκει μετα βαζω την omega rom? ουτως η αλλως θα την αγορασω την εφαρμογη οποτε αν ειναι πιο απλο ετσι να το κανω .
  7. ερώτηση. καμμιά omega rom θα βγει για το galaxy s 4?
  8. Σούπερ η νέα έκδοση. Απλά δουλεύει που λένε και στην Αμερική. Μία μικρή παρατήρηση μόνο . στo omega settings στο πεδιο ΤW LAUNCHER - Wallpaper Scrolling είναι γραμμένο ανάποδα το enable wallpaper scrolling και φαινεται enabel wallpaper scrolling.
  9. Οκ φίλε. Το έκανα και έπιασε. Όλα καλά τώρα. Σε ευχαριστώ πολύ.
  10. Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Μόλις έβαλα την v36 και με την πρώτη ματιά μπορώ να πω πως είναι πιο γρήγορη όσον αφορά την απόκριση. Έχω Ένα θέμα όμως με τις επαφές μου. Πλέον στο αρχείο καταγραφής δεν βγάζει τα ονόματα αλλά μόνο τα νούμερα! Ξέρει κανείς πως μπορώ να το φτιάξω αυτό;
  11. Καλημέρα και πάλι παιδιά. Έχω λίγες μέρες που έβαλα την 34 και έχω παρατηρήσει πως το κινητό είναι laggy. Ότι και να κάνω στα περισσότερα αργεί λιγάκι. Πχ αν είμαι σε μια εφαρμογή και πατήσω το κουμπί θα αργήσει λίγο να πάει στην home screen. Την έβαλα με clean install. Είμαι μόνο σε εμένα αυτό ή το έχουν και άλλοι; Δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα αλλά η καθυστέρηση είναι ενοχλητική σε σημείο που σκέφτομαι να ξαναβάλω την εργοστασιακή έκδοση πάλι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το διορθώνει; Ευχαριστώ
  12. Καλησπέρα παιδιά Μόλις πήρα (ξανά) το galaxy s 3. Το έκανα root όμως παρατήρησα ότι δεν βάζει πλέον το clockworkmod recovery ώστε να βάλω την omega. Τι μου προτείνετε? Να εγκαταστήσω (αγοράσω) το Mobile odin ή να βάλω το clockworkmod μέσω odin. Εκτός από το προφανές (θα χάσω 5 ευρώ περίπου) είναι κάποιο καλύτερό από τα 2 ώστε να το προτιμήσω?
  13. Παιδιά η v30 υποστηρίζει flash player;
  14. ρε παιδια έχω ταλαιπωρηθει πολυ με το στησιμο των email και των επαφων. δεν μου συνδεει τον λογαριασμο google που έχω με τίποτα και έτσι δεν μπορώ να έχω ούτε επαφές ούτε τα ημερολόγια μου. ξέρει κανείς κάτι?
  15. μπορούμε να ξέρουμε από πριν τι συσκευή έχω ?(κλειδωμένη ή ξεκλείδωτη) φαίνεται από κάπου?
  16. Καλησπέρα παιδιά Ερώτηση: το δικό μου το galaxy s iii το αγόρασα από το πλαίσιο χωρίς carrier και απλά έβαλα την sim μου και δούλεψε.Αν βάλω την v10 θα κλειδώσει ή είναι ξεκλέιδωτο μοντέλο? Υ.Γ φαντάζομαι η ερώτηση για κάποιους είναι αστεία αλλά be patient with me . I'm a newbie!!
  17. για κάποιο λόγο δεν παίζει η εφαρμογή .Μάλλον γιατί έχω mac. Όμως στην επικεφαλίδα του Topic γράφω πως ενδιαφέρομαι για "ασύρματη" σύνδεση. Δηλ να φαίνεται στο δίκτυο η extsd ως δίσκος.
  18. Καλημέρα Θα ήθελα να ρώτησω αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να κάνω το galaxy s iii μου να φαίνεται ώς εξωτερικός σκληρός δίσκος στον υπολογιστή , έτσι ώστε να μπορώ να συγχρονίζω την ext sd με rsync ( με έχει βολέψει αφάνταστα αυτός ο τρόπος συγχρονισμού). ευχαριστώ. Υ.Γ δεν με πειράζει σε ποια πλατφόρμα θα ξέρετε κάτι (mac, win 7 , linux) .
  19. Παιδιά μήπως μπορείτε να κάνετε και οδηγό root για Mac? Με λίγο ψάξιμο το βρήκα. Διαδικασία root για mac εδώ http://galaxys3root.com/galaxy-s3-root/how-to-root-galaxy-s3-on-mac-osx/
  20. Παρατήρησα με την stock rom πως δεν μπορείς πλέον να συνδέσεις το κινητό σου ως mass storage device με τον υπολογιστή. Με την omega μπορεί να συνδεθεί?
  21. Καλημέρα Εδώ και κάποιες μέρες που έχω το galaxy s III , έχω παρατηρήσει πως δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με το mac ώστε να βλέπει την εσωτερική μνήμη ώς δίσκο (και την εξωτερική sd). Με βόλευε πάρα πολύ αυτός ο τρόπος σύνδεσης γιατί κάνω sync μέσω rsync. Ευχαριστώ
  22. Καλημέρα Ξέρει κανείς από που μπορώ να βρω το swype για galaxy s iii. Το πληκτρολόγιο της samsung έχει και λειτουργία slide όπως το swype όμως δεν με έχει βολέψει καθόλου. ευχαριστώ
  23. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω το omega kitschen files και να το χρησιμοποιω σε galaxy s iii με root χωρις να βάλω την omega ως rom. Ευχαριστώ
  24. Παιδιά με μπερδεψατε τώρα. Αν κάνω root στο s iii τελικά θα βγάλει τρίγωνο ή όχι ; Το counter θα μετρησει ; Επίσης το triangle away θα μπορεί να κάνει reset το counter? (να ξέρω αν είναι να το αγοράσω)
×
×
  • Create New...