Jump to content

Daliar82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    173
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Daliar82

  • Ημ. Γέννησης 26/02/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Daliar82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σωστα για την Aryamod 5.3 οπως φοβερη rom και με απίστευτη διαχείριση μπαταρίας είναι και η AUDAX L v22.4 που φοραω τώρα και χωρις αλλαγή kernel τα σπάει!
  2. Καλησπερα μαγκες υστερα απο σχεδον 1 χρονο με το Note το εχω κρατησει μακρυα απο root σε αντιθεση με Galaxy S2, S3 Και Note 2 που τα ειχα root και custom rom. Επειδη εχασα την μπαλα εδω υπαρχει καπου η διαδικασια root??? Εκανα κατι σε root με odin 3.07 και ενα αρχειο "CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005.tar" αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο. οταν μπαινω .σε recovery mode Μου εμφανιζει μονο ext card και καποια αρχεια zip Που πηγα να περασω δεν τα διαβαζει. πρεπει να περασω custom rom πρωτα??? σορρυ αν σας ζαλισα αλλα μετα απο 1 χρονο τα εχω ξεχασει λιγακι.... :p:X
  3. Εχει αντιμετωπισει καποιος το προβλημα να μην μπορει να δημιουργησει Φακελο στην καρτα SD? Είμαι με εκδοση 4.4.2 με μαμα κινητο, ουτε root, ουτε τιποτα..... :confused: Τωρα διαπιστωσα οτι φακελο δεν μπορω να φτιαξω απο το SOLID explorer, απο το δικο του file manager φταχνω. Και του εκανα επαναφορα γιατι νομιζα οτι ειχε καποιο σκαλωμα...... :(
  4. Καλησπέρα. Ενω ήμουν πιστος σε omega απο S2,S3,Note2 στο Νοte3 το ειχα αφησει μαμα μέχρι την αναβάθμιση σε 4.4.2 απο την Samsung. Εχει καποια bugs η rom οπως οτι χανει στα καλα καθούμενα την αυτόματη φωτεινότητα και στρωνει με επανεκκίνηση μονο! Γνωρίζει κάποιος κάτι η να βαλω omega να τελειωνω?
  5. καλησπερα. Γιατί καθε φορα που κανω επανεκκινηση χάνει την λειτουργία S VIEW και πρεπει να βγαλω την θήκη και να την ξαναβάλω?
  6. Καλημερα φιλοι. Εχω περάσει και εγώ την 4.3 v51 αλλά έχω πρόβλημα με το drain της μπαταρίας και ανοίγοντας το Mobile Data μένει πάντα σε κατάσταση "Ε". Προσπάθησα να κάνω downgrade σε 4.2.2 αλλά δεν μου την περνάει. Υπάρχει κάποια λύσει γι αυτό??? Ευχαριστώ!
  7. Καλησπέρα! Εγω παντως αντιμετωπιζω lags στην συλλογη... δεν το κανει παντα... Υπάρχουν φορες που δουλευει σφαίρα (κανονικα δηλαδη) και φορες που τρωει μεγαλο lag μεχρι να ξεκολλησει χωρις να εχω κανει το παραμικρό! Το εχει αντιμετώπισει και αλλος?
  8. Δεν θεωρω οτι εκανα κατι ιδιαιτερο στις ρυθμισεις. Οτι μου ζητουσε εβαλα. Εκτος αν δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα που λετε και εχω στο μυαλο μου κατι αλλο. Εβαλα email:........ Ον.Χρηστη:........ Κωδικο:............ Διακομιστη Εxchange:........ Τικ στην χρηση ασφαλους συνδεσης (SSL) και αυτο... Δημιουργησα απο ενα "ενεργο σημειωμα" μια εργασια και συγχρονησε.. τωρα τι να πω...... :confused:
  9. Εγω παντως στον λογαριασμο EXCHANGE της δουλειας μου, ειδα να συγχρονιζει τις εργασιες απο το σημειωμα ή ακομά να το κανεις και ως συμβαν.
  10. Χωρίς κάρτα κόλλαγε?
  11. Επειδή και εγω είχα θεματάκια τόσο σε θερμοκρασία όσο και σε μικρά lags στην συλλογή ή λύση που βρήκα ήταν factory reset και format σε exFAT την κάρτα και περασμένα από την αρχή εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο! πλέον δουλεύει μια χαρά σε όλα τα επίπεδα!!! :D:D
  12. Οχι δεν μιλαω για εφε. Ανοιγοντας το άλμπουμ και βαζοντας το πενακι πανω στις φώτος για να κανει προεπισκοπιση τραβαει ενα κολλημα μετα απο 10 δευτερα. Και σερνεται λιγακι.....
  13. Τελικα μια απο τα ιδια. Lag και στην εσωτερική μνήμη
×
×
  • Create New...