Glykas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλησπερες! Περασα την omega και μου ζηταει να κανω αναβαθμιση!Γιατι γινεται αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλησπερες! Περασα την omega και μου ζηταει να κανω αναβαθμιση!Γιατι γινεται αυτο??? όποια rom και να περάσεις θα σου το ζητήσει (και official) , πατάς το ναι ,θα σου πει δεν γίνετε, και δεν θα σε ειδοποιήσει άλλη φορά Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς πως να ενεργοποιήσουμε την απόρριψη κλήσης με SMS..? Ανέκαθεν λειτουργούσε και από στην v40,41,42 δεν μου εμφανίζει κάτω όταν κάποιος με καλεί, το γνωστό συρτάρι για reject με SMS reply.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εχω περασει την τελευταια εκδοση Omega rom στο κινητο με full wipe και οταν ανοιγω την καμερα και θελω να γυρισω σε βιντεο αργει παρα πολυ 2 με 3 δευτ. να κανει εναλλαγη...Γιατι συμβαινει αυτο?Υπαρχει καποια λυση?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Γειά σας παιδια. εχω εδω κ λιγες μερες με v42 με το δικο του kernel. με supercharger εχει αυτονομια αλλσ κολλαει μεχρι κ 2 δευτερόλεπτα σε απόκριση κ χωρις supercharger δεν κολλσει καθολου αλλα καθολου καλη αυτονομία. πολυ καλυτερη η v40 με perseus.περασε κανεις kernel σε v42 να πει την γνωμη του; παντως πολυ lag η v42.... back κανεις αργει. home button Πατας αργει ακομα και το ρολοι να εμφανιστει....τι να πω...και την εχω περασει με full wipe...βασικα τωρα πειρα το κινιτο...ουτε μια ωρα δεν αντεξε μαμα... αλλα η μαμα δεν ηταν laggy.... υπαρχει κανα αξιοπιστο kernel να πρωτεινετε να διορωνει το lag χωρις να ρουφαει μπαταρια φουλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παντως πολυ lag η v42.... back κανεις αργει. home button Πατας αργει ακομα και το ρολοι να εμφανιστει....τι να πω...και την εχω περασει με full wipe...βασικα τωρα πειρα το κινιτο...ουτε μια ωρα δεν αντεξε μαμα... αλλα η μαμα δεν ηταν laggy.... υπαρχει κανα αξιοπιστο kernel να πρωτεινετε να διορωνει το lag χωρις να ρουφαει μπαταρια φουλ? Δεν ξέρω τι έχεις κανει..αλλά την φοράω με το που βγήκε μαζί με perseus και δεν αντιμετώπιζω κανένα πρόβλημα. Αν έχεις βαλει το supercharger απλα βγάλτο. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν ξέρω τι έχεις κανει..αλλά την φοράω με το που βγήκε μαζί με perseus και δεν αντιμετώπιζω κανένα πρόβλημα. Αν έχεις βαλει το supercharger απλα βγάλτο. δεν θυμαμαι τι ειχα κανει με το supercharger....βασικα ειχα επιλεξει να εχω κανονικοτατα λειτουργια multitasking... επισης μολις περασα μεσο CWM το perseus....πολυ καλο μου φαινεται μεχρι στιγμης....για να δουμε..παντως το lag φαινεται να εξαφανιστηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα σας!Σημερα μετά απο λίγη προσπάθεια rootara το s3 μου και μετα flashara την τελευταια έκδοση της omega. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με την κάμερα του κινητού.Αρχικά δεν λειτουργούσε και όταν κατέβασα το .apκ και το εγκατέστησα λειτούργησε αλλά στην εναλλαγή μπροστινής και πίσβ κάμερας.το κινητό κολλάει η καθυστερεί αρκετά.γνωρίζει κανείς πιθανή λύση;Σας ευχαριστώ! Υ.Γ. είμαι νέος χρήστης οπότε θα ήθελα την βοήθειά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα σας!Σημερα μετά απο λίγη προσπάθεια rootara το s3 μου και μετα flashara την τελευταια έκδοση της omega. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με την κάμερα του κινητού.Αρχικά δεν λειτουργούσε και όταν κατέβασα το .apκ και το εγκατέστησα λειτούργησε αλλά στην εναλλαγή μπροστινής και πίσβ κάμερας.το κινητό κολλάει η καθυστερεί αρκετά.γνωρίζει κανείς πιθανή λύση;Σας ευχαριστώ! Υ.Γ. είμαι νέος χρήστης οπότε θα ήθελα την βοήθειά σας! έκανες full wipe όταν πέρασες την rom ? Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Έκανα wipe data/factory reset απο clockworkmod recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Έκανα wipe data/factory reset απο clockworkmod recovery κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα , μπες και σε recovery , κάνε τα 2 wipe εκτός από αυτό που ανέφερες και permissions στο advance είναι αλλιώς εγώ θα έκανα πάλι full wipe και στην εγκατάσταση της omega , στην αρχή θα επέλεγα το full wipe Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τίποτα από τις πρώτες οδηγίες δεν έλυσε το πρόβλημα.full wipe τι εννοείς;Ποια επιλογή είναι αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Τίποτα από τις πρώτες οδηγίες δεν έλυσε το πρόβλημα.full wipe τι εννοείς;Ποια επιλογή είναι αυτή; σε Recovery με τα τρία κουμπιά , η από κει που κλείνει το τηλέφωνο , επιλέγεις επανεκκίνηση και το recovery: κάνεις προληπτικά : wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik-cache και και επέλεξε στην εγκατάσταση της omega το full wipe θα χάσεις τις ρυθμίσεις (θα τις κάνεις πάλι , γλώσσα κ.λ.π.), και τα προγράμματα (επαναφορά με το titanium backup) οδηγός για το s2 , ίδια τηλέφωνα είναι : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Edited February 18, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) καλησπέρα σε όλους! καταρχήν να πω και εγώ με τη σειρά μου πως έβαλα την τελευταία omega rom (v.42) στο S3 και όντως είναι φανταστική. Ιδίως από τη στιγμή που πέρασα και τον perseus και το v6 supercharger. Το μόνο που παρατήρησα βέβαια είναι πως πλέον φορτίζει πιο αργά η συσκευή, μου θύμισε χρόνους φόρτισης του S2. Ξέρει κανείς αν κάποιο από τα perseus/supercharger πειράζει τις τάσεις φόρτισης και αν ναι έχουμε πουθενά τις default τιμές για να τις επαναφέρω; (είδα πως στο stweaks το charging current είναι στα 1000mA ενώ διαβάζω πως στο S3 το default είναι 1200mA. Αυτό είναι το πρόβλημα; Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει πριν κάψω τίποτα..; :-) Ευχαριστώ!) Edited February 18, 2013 by panoramix30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 καλησπέρα σε όλους! καταρχήν να πω και εγώ με τη σειρά μου πως έβαλα την τελευταία omega rom (v.42) στο S3 και όντως είναι φανταστική. Ιδίως από τη στιγμή που πέρασα και τον perseus και το v6 supercharger. Το μόνο που παρατήρησα βέβαια είναι πως πλέον φορτίζει πιο αργά η συσκευή, μου θύμισε χρόνους φόρτισης του S2. Ξέρει κανείς αν κάποιο από τα perseus/supercharger πειράζει τις τάσεις φόρτισης και αν ναι έχουμε πουθενά τις default τιμές για να τις επαναφέρω; δεν ξέρω αν φταίει ο κερνελ.. αν περάσεις πάλι την rom , χωρίς wipe (δεν θα χαθεί τίποτα) , και θα έχεις τον kernel που φοράει η omega Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix30 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 δεν ξέρω αν φταίει ο κερνελ.. αν περάσεις πάλι την rom , χωρίς wipe (δεν θα χαθεί τίποτα) , και θα έχεις τον kernel που φοράει η omega το θέμα είναι πως θέλω να κρατήσω τον perseus και τον supercharger γιατί δεν έχω πλέον lag και έχω και καλύτερη αυτονομία.. οπότε αν όντως το default current είναι 1200mA τότε το επαναφέρω και είμαι οκ.. το κακό είναι πως στο stweaks έχει πολλές ρυθμίσεις στο tab power όσον αφορά το ρεύμα (DCP/SDP/CDP/charge hard voltage, charge soft voltage κλπ) και είναι σχεδόν βέβαιο πως κάτι θα καεί αν δεν βοηθήσει κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πως μπορω να δω τις εφαρμογες που εχω "κρυψει"? Με μαμα launcher ειμαι.. Δεν τις βρισκω και ετσι δεν μπορω να τις επαναφερω κιολας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npalavras Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πως μπορω να δω τις εφαρμογες που εχω "κρυψει"? Με μαμα launcher ειμαι.. Δεν τις βρισκω και ετσι δεν μπορω να τις επαναφερω κιολας . Στο μενού των εφαρμογών, πατάς αριστερό πλήκτρο και επιλέγεις εμφάνιση κρυφών εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ,ωραιος.στραβομαρα.απλα επρεπε να κανω scroll down γιατι δεν φαινοταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Νέα έκδοση Omega v42.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Νέα έκδοση Omega v42.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Τι διορθώνει γνωρίζουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Νέα έκδοση Omega v42.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Τι διορθώνει γνωρίζουμε ; Δυο-τρια post παρα κατω απο το link εχει changelog.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δοκιμασα τον Perseus επειδη πολλοι τον προτιματε, χωρις να πειραξω κατι απο τις ρυθμισεις. Αλλα τελικα επεστρεψα σε Siyah 1.8.9, σε v.40 παντα. Ειχα εξισου πολυ καλη αυτονομια, οπως και με τον Perseus (σε 8 ωρες μονο σε gsm, κλειστα data, καταναλωσε 2%) αλλα ενιωθα να κομπιαζει ελαφρως περισσοτερο σε σχεση με τον Siyah, οχι κατι δραματικο αλλα εγω μπορουσα να το αντιληφθω. Δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να πειραματιστω με ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Υπαρχει καποιο mod ωστε να εχω ειτε στο lock screen ειτε στο home screen αλλα κυριως στο home screen ημερομηνια,μερα,ωρα ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΠΩΔΕΣ ΔΙΠΛΑ "ΑΙΘΡΙΟΣ" ΠΧ?η εστω ν αλεει τους βαθμους κελσιου καπως?Δλδ δεν θελω ενα βαρυ widget που τρωει μπαταρια αλλα κατι ελαφρυ να μου δειχνει απλα ποσους βαθμους εχουμε και τι καιρο εχουμε ,,,,ειτε να μου το δειχνει στην μπαρα τους βαθμους αν δεν γινεται το παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Υπαρχει καποιο mod ωστε να εχω ειτε στο lock screen ειτε στο home screen αλλα κυριως στο home screen ημερομηνια,μερα,ωρα ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΠΩΔΕΣ ΔΙΠΛΑ "ΑΙΘΡΙΟΣ" ΠΧ?η εστω ν αλεει τους βαθμους κελσιου καπως?Δλδ δεν θελω ενα βαρυ widget που τρωει μπαταρια αλλα κατι ελαφρυ να μου δειχνει απλα ποσους βαθμους εχουμε και τι καιρο εχουμε ,,,,ειτε να μου το δειχνει στην μπαρα τους βαθμους αν δεν γινεται το παραπανω.. Βαθμους για την μπαρα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aws.android&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dweatherbug Widget: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zooper.zwpro&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dzooper+widget Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts