Jump to content

npalavras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About npalavras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

npalavras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποιο ακριβώς θέμα έχει με τα sms;
  2. Το αρχικό αρχείο zip περνάς απο recovery mode. ΔΕΝ το κάνεις unzip.
  3. Καλημέρα και από μένα. Και εγώ με ν39 και δε συγχρονίζει Gmail & Samsung account. Ας ελπίσουμε να έχει κάποιος τη λύση. .
  4. Έχει παρατηρηθεί σε κάποιον το φαινόμενο να μην μπορεί να κάνει αντίγραφο ασφαλείας στο Samsung account? Εμένα εδώ κ 2 μήνες τίποτα, δε γνωρίζω αν φταίει η ρομ (v. 39)
  5. Στο μενού των εφαρμογών, πατάς αριστερό πλήκτρο και επιλέγεις εμφάνιση κρυφών εφαρμογών.
  6. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1730
  7. Πρέπει να είναι μηδενισμένος ο flash counter.
  8. καλησπέρα, ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με περασμένη την Ω? Υπάρχει περίπτωση να χαθεί το Root?
  9. Εαν βάλεις perseus σου δημιουργεί συντόμευση εφαρμογής στο κεντρικό μενού της συσκευής.
  10. Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum, Έχω την ν.39 και έχω παρατηρήσει το εξής: 1. Όταν τρέχει μία εφαρμογή και χτυπήσει το τηλέφωνο, τότε αυτή διακόπτεται εντελώς, αντί να γίνεται minimized. 2. Με την ενεργοποίηση του Bluetooth δεν εμφανίζεται το παράθυρο με την επιλογή να το κάνω ορατό και πρέπει να μπαίνω στις ρυθμίσεις για να το ενεργοποιήσω. και μία ερώτηση: Υπάρχει κάποιο mod ώστε να γίνεται ταυτόχρονα αλφαβητική αναζήτηση στον dialer όταν πατάς τα νούμερά?
  11. Πέρνα την omega με full wipe. Στην 39 υπάρχει επιλογή κατά το installation.
  12. Καλός είναι και ο perseus στον οποίο μπορείς να κάνεις και overclocking,χωρίς ωστόσο να έχεις την ίδια διαχείριση μπαταρίας. Το πέρασμα απλό μόνο install απο recovery mode.
  13. Καλησπέρα. Έχω την 36. Μετά απο εγκατάσταση perseus kernel κατά την εκκίνηση μου εμφανίζεται ενα κόκκινο θαυμαστικό πάνω αριστερά στην οθόνη. Είναι ανησυχητικό;
  14. Όποιον τρόπο και να επιλέξεις θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Εγώ προσωπικά επέλεξα το odin( μέσω Η/Υ ) για το ''πέρασμα'' του clockworkmode recovery χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Είναι θέμα δικής σου επιλογής.
×
×
  • Create New...