Jump to content

panoramix30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panoramix30

  • Ημ. Γέννησης 15/05/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

panoramix30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλαράκι τώρα είδα πως με είχες ρωτήσει κάτι για τον speedfrey.. σόρρυ για την καθυστέρηση ..

    https://mega.co.nz/#!XcA1DD6C!EYkIzlmwnG0cUa-xTOpPVwWjg-kmMRSoNtTGDQNd3cE

  2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1832326 υπάρχει η κάθε έκδοση ξεχωριστά και μία που τις συγκεντρώνει όλες σε έναν aroma installer.
  3. έβαλα μόνο τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους. Αλλά δεν φταίει αυτό γιατί έτρεξα το s3 megawipe script το οποίο σβήνει τα πάντα από την sdcard, πέρασα πάλι την 43 με full wipe (φαντάζομαι δεν έχει σημασία πλέον αφού είχα τρέξει το megawipe) και πάλι δε μπορώ να αλλάξω lockscreen wallpaper!
  4. Να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι δε μπορώ να αλλάξω το lockscreen wallpaper μου. Όταν πέρασα την 43 έκανα full wipe, αλλά όταν μπήκα μέσα και έκανα restore τις εφαρμογές μου (app+data) μέσω του Ultimate Backup, τότε οι εφαρμογές περάστικαν με τα data τους. Υπάρχει περίπτωση για αυτό το λόγο να έχει δημιουργηθεί κάποιο conflict;
  5. εγώ δεν έχω πρόβλημα, το lockscreen wallpaper το περάσαμε οπότε είμαι οκ. Για κάποιον άλλον που αλλάζει συχνά wallpapers όμως θα αποτελεί πρόβλημα..
  6. δοκίμασα πάλι να το αλλάξω αλλά δε γίνεται, παραμένει κολλημένο.
  7. δε χρειάστηκε να το αλλάξω, όταν έκανα reboot μπήκε μόνο του! Σε ευχαριστώ πολύ! Τί έφταιγε τελικά;
  8. φαντάζομαι δεν είναι θέμα του κέρνελ γιατί και με την 42 μια χαρά δούλευε και με perseus. άνοιξα την gallery, πήγα να διαλέξω την εικόνα ώστε να την κάνω set as lockscreen wallpaper και το κινητό κόλλησε και έκανε επανεκίνηση..
  9. Η φωτογραφία είναι περίπου 2MB αλλά όταν την ανεβάζω έχει μέγεθος 450kb. Χρειάζεσαι την αρχική;
  10. το έκανα αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα.. καμμιά άλλη ιδέα;
  11. πέρασα εγώ τον perseus και δουλεύει κανονικά. Το μόνο θέμα μου είναι πως δε μπορώ αν αλλάξω το lockscreen wallpaper της omega.. ξέρει κανείς γιατί;; έκανα full wipe και επέλεξα no bloatware. Με την 42 δεν είχα αυτό το πρόβλημα..
  12. βασικά έχω παρατηρήσει πως η μπαταρία φορτίζει κανονικά μέχρι το 90%. Δηλαδή μέσα σε μια ώρα φορτίζει από το 50% μέχρι το 90%. Για το υπόλοιπο όμως 10%, δηλαδή να πάει από το 90% έως το 100%, χρειάζεται ακόμη μια ώρα! Είναι θέμα calibration; Πέρασα πάλι την ρομ από την αρχή αλλά υπάρχει ακόμη το θέμα..
  13. το θέμα είναι πως θέλω να κρατήσω τον perseus και τον supercharger γιατί δεν έχω πλέον lag και έχω και καλύτερη αυτονομία.. οπότε αν όντως το default current είναι 1200mA τότε το επαναφέρω και είμαι οκ.. το κακό είναι πως στο stweaks έχει πολλές ρυθμίσεις στο tab power όσον αφορά το ρεύμα (DCP/SDP/CDP/charge hard voltage, charge soft voltage κλπ) και είναι σχεδόν βέβαιο πως κάτι θα καεί αν δεν βοηθήσει κάποιος..
  14. καλησπέρα σε όλους! καταρχήν να πω και εγώ με τη σειρά μου πως έβαλα την τελευταία omega rom (v.42) στο S3 και όντως είναι φανταστική. Ιδίως από τη στιγμή που πέρασα και τον perseus και το v6 supercharger. Το μόνο που παρατήρησα βέβαια είναι πως πλέον φορτίζει πιο αργά η συσκευή, μου θύμισε χρόνους φόρτισης του S2. Ξέρει κανείς αν κάποιο από τα perseus/supercharger πειράζει τις τάσεις φόρτισης και αν ναι έχουμε πουθενά τις default τιμές για να τις επαναφέρω; (είδα πως στο stweaks το charging current είναι στα 1000mA ενώ διαβάζω πως στο S3 το default είναι 1200mA. Αυτό είναι το πρόβλημα; Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει πριν κάψω τίποτα..; :-) Ευχαριστώ!)
  15. καλησπέρα φίλε μου! διάβαζα στο thread του S2 (για GB) για έναν κέρνελ ονόματι Speedfrey και είχες αναφερθεί και εσύ σε εκείνον. Το ξέρω ότι ζητάω πολλά μετά από κοντά ένα χρόνο αλλά μήπως τυχαίνει να έχεις το zip αρχείο του κάπου κατεβασμένο; ψάχνω παντού να τον βρω αλλά τα λίνκς που βρίσκω δε λειτουργούν. thank you!
×
×
  • Create New...