Jump to content

Glykas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Glykas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Glykas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σας. Εχω εδω και καιρο ενα lg g3, και εχω μπει στον πειρασμο μεχρι τα Χριστουγεννα να το αλλαξω, αλλα δε ξερω με τι συγκεκριμενα!! Εχω βρει δυο συσκευες που μου αρεσουν παρα πολυ, το xiaomi redmi note 4, και το xiaomi redmi pro. Το 3 pro, το αποκλειω, γιατι ειναι λιγο outdated σε σχεση με αυτα τα δυο στο design (Δεν ειμαι καποιος που καθεται και βλεπει το κινητο του πολυ, αλλα θα μου αρεσε μια slick και ομορφη συσκευη). Αυτα τα 2 κινητα, μιλαμε για τις εκδοσεις των 64gb το note 4, και το pro με τα 32. Ιδιος επεξεργαστης, helio x20, στα 2.1 ghz, ιδια ram 3gb, μονο μνημη τους αλλαζει και κατι αλλα ψιλολογια. Τι να προτιμησω? Το ενα εχει led οθονη, το αλλο οχι. Το ενα εχει διπλη καμερα, το αλλο οχι. Το ενα εχει type c usb, το αλλο οχι. Ειμαι γενικα πολυ μπερδεμενος, και θα δεχομουν και αλλες αποψεις για αλλα κινητα σε αυτη τη κατηγορια.:blink::( Εδω εχετε και ενα side by side comparison απο το gsm arena σε θεματα χαρακτηριστικων! http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8291&idPhone2=8233 Ευχαριστω εκ των προτερων! Γιωργος!:O
  2. Και εγω ειχα τετοιο θεμα.Προσωπικα εκανα επαναφορα με backup που ειχα!
  3. Καλησπερα. Εβαλα την v44 και θελω να κανω restore αλλα δε μπορει να μου βρει τα αρχεια.Ξερει κανεις τι παιζει? Επισης εκανα τη βλακεια στο πρωτο flash να μη κανω full data whipe και μου βγαζει τη μνημη του κινητου ως emulated.Τι γινεται?
  4. Ναι και το pulldown μενου το τροποποιησα.Πηγαινε στη πρωτη σελιδα στο xda και θα τα δεις!
  5. Τα θεματακια τα κατεβαζω απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38104021#post38104021 Μετα για να τα εγκαταστησεις τα περνας στο κινητο και τα φλασαρεις!ΠΡΟΣΟΧΗ!Καθε φορα backup πριν περασεις κατι!
  6. Ναι εχω βαλει! Επισης εχω τροποποιησει το pulldown menu!
  7. Οριστε και τα δικα μου στατιστικα της μπαταριας.Μιαμιση ωρα ανοιχτη οθονη.Stock kernel μεχρι το 80%.Μετα απο αυτο μπηκε το kernel perseus και εγινε overclock σε cpu να δουλευει στα 1500 MHZ, και overclock στη GPU να πηγαινει μεχρι τα 600.Μεχρι ωρας φαινεται πολυ καλο το κινητο!Κερνελ και ρομ κανανε το κινητο να πεταει.Στο benchtest με αυτα τα χαρακτηριστικα βαρεσα 16700 ποντους!Αλλα η πλακα ειναι οτι με αυτον τον κερνελ δειχνει το κινητο μεσα στο antutu benchtest οτι δουλευει στα 1800 MHZ ενω δουλευει μεχρι τα 1500MHZ!:blink: http://i45.tinypic.com/24pf389.png
  8. Απο οτι εχω καταλαβει ο developer εχει αλλαξει το στοκ widget και το εχει κανει ετσι.Ειναι του accuweather και σε εμενα ετσι εμφανιζεται.Αμα δεις στο αρχικο ποστ λεει minor bug fix for 3.3.Το κατεβαζεις το κανεις flash και τελος!Κερνελ δεν εχω πειραξει ακομα επειδη δε το εχω ψαξει.Βασικα δεν εχω ιδεα πως μπορω να αλλαξω το κερνελ αλλα ετσι οπως ειναι ειμαι ευχαριστημενος!Το κινητο ειναι "πουπουλο".Μπορει με αλλες ROM να ειχα καλυτερα αποτελεσματα στο becnhmark της antutu αλλα το κινητο ετρεχε πολυ τραχεια και ασχημα και ζεσταινοταν παρα πολυ!
  9. Οκ δε το πηρα χαμπαρι!Μολις την εβαλα και πραγματικα συγχαρητηρια για τη ρομ ειναι παρα πολυ καλη!Τωρα θα περασω και το fix που λες που χρειαζεται και κατι πραγματακια ακομα.Κανει τη συσκευη και ρολαρει πολυ ωραια καθολου βαρια και σχεδον καθολου lag!
  10. Υπαρχει καποιο λινκ για τη 3.3?Δε δουλευει αυτο στο post!
×
×
  • Create New...