aspromavros Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Παιδια, απο σημερα και εγω κατοχος του s3 σε γκρι χρωμα, απο ΓΕΡΜΑΝΟ. Μου ειπαν οτι ειναι η τελευταια μερα προσφορας, στα €435 (κανοντας χρηση των δωροεπιταγων) και νομιζω οτι κανουν και ατοκες δοσεις... Edited January 5, 2013 by aspromavros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το πήρα τελικά προχθές από ένα κατάστημα γερμανός στην Κοζάνη. Το τελευταίο κομμάτι σε όλο τον νομό. 16GB λευκό και μου το έδωσαν 422 € με δώρο κάρτα μνήμης 16gb. Πόσο πιο τέλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το πήρα τελικά προχθές από ένα κατάστημα γερμανός στην Κοζάνη. Το τελευταίο κομμάτι σε όλο τον νομό. 16GB λευκό και μου το έδωσαν 422 € με δώρο κάρτα μνήμης 16gb. Πόσο πιο τέλεια τρομερός!! χαχαχα!! καλορίζικο σε όλους παιδιά! μια χαρά σας μπήκε η χρονιά! να μεγαλώνει η παρέα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 πηρα σημερα κ γω το s3 μου μετα απο πολυ ψαξιμο κ ενω ημουν ετοιμος για unboxing,διαπιστωνω οτι το imei πανω στο κουτι της συσκευης,ειναι διαφορετικο απο αυτο που αναγραφεται στην αποδειξη....μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι,προφανως εκανε λαθος η πωλητρια στο καταστημα! τι κανουμε τωρα????!!!! ειμαι χαλκιδα κ το πηρα απο αθηνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 οχι ρε φιλε,ειναι σφραγισμενο το τηλεφωνο,στο κουτι του με ζελατινα.απλα η αποδειξη γραφει διαφορετικο ιμει απο το αυτοκολλητακι πανω στο κουτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 οχι ρε φιλε,ειναι σφραγισμενο το τηλεφωνο,στο κουτι του με ζελατινα.απλα η αποδειξη γραφει διαφορετικο ιμει απο το αυτοκολλητακι πανω στο κουτι συγγνωμη καταλαβα λαθος γιαυτο και εσβησα το προηγουμενο ποστ...εννοιτε πας γιατι αλλιως αν χρειαστεις σερβις η αποδειξη θα εχει αλλο ΙΜΕΙ απο αυτο της συσκευης !!!και θα σου ζητανε χρηματα απο το σερβις.το ΙΜΕΙ το βλεπεις πληκτρολογοντας σε ολα τα κινητα ΄΄αστερακι - διεση - μηδεν - εξι - διεση ΄΄ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έλεγα μπας και είναι κανένα μαγαζί εκτός skroutz π.χ http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4f3695ab-1c2a-47b5-90e1-bef0141b7e94 Τελικά στα 459 είναι η φθηνότερη τιμή; Εχει ψωνίσει κανείς απ αυτό το digital-master; Δεν πρόλαβα την προσφορά του Γερμανού... :( Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Τελικά στα 459 είναι η φθηνότερη τιμή; Εχει ψωνίσει κανείς απ αυτό το digital-master; Δεν πρόλαβα την προσφορά του Γερμανού... :( Τωρα πηγα να κάνω παραγγελία αλλα το μετανιωσα. Ζητάει +5€ για αντικαταβολη και να καταθέσεις και 50€ περίπου σε τράπεζα . Καταλαβαίνω οτι προσπαθεί να μειωσει τις απατες αλλα πολυ μπελαλιδικα ρε παιδί μου. . Απο αλλα 3 eshop έχω αγοράσει πρόσφατα δε ζηταγαν τέτοια. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stig1981 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Τις επόμενες ημέρες σκοπεύω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο S3. Τί μπορώ να ελέγξω ή να προσέξω κατά την αγορά; Εννοώ εκτός από εξωτερικά σημάδια κλπ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 γιατι αυξηθηκε η τιμη του? βλεπω οτι το 9305 εχει παει πλεον στα 607ε απο 570 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 να τσεκαρεις απο το ιμει τι εθνικοτητας ειναι. αν ειναι απο ΕΕ εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ειναι αξιοπιστο μαγαζι ...απο κει το πηρα και εγω γερμανικο κινητο. Απλα να επιμεινεις να ειναι προτυπωμενο το IMEI στην αποδειξη..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ειναι αξιοπιστο μαγαζι ...απο κει το πηρα και εγω γερμανικο κινητο. Απλα να επιμεινεις να ειναι προτυπωμενο το IMEI στην αποδειξη..... Μιλας για το digital -master υποθετω. Σωστα; Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Η δική μου εμπειρία με το digital master: Τους παίρνω τηλ. (ημέρα Παρασκευή) για να δω διαθεσιμότητα στο μπλε χρώμα και αφού μου λένε ότι θα το έχω Τρίτη με Τετάρτη, δίνω παραγγελία την ίδια μέρα και το πληρώνω με 6 άτοκες μέσω πιστωτικής. Στα σχόλια, τούς γράφω ότι το θέλω σε μπλε χρώμα και ότι στην απόδειξη να αναγράφεται οπωσδήποτε το ΙΜΕΙ του κινητού. Την Πέμπτη με παίρνουν τηλ. και μου λένε ότι ο προμηθευτής τους έκανε λάθος και τους έστειλε άσπρο και αν ήθελα θα μπορούσε να μου στείλει το μπλε απευθείας ο προμηθευτής τους για να το έχω την επόμενη μέρα. Την απόδειξη, είπε ο υπεύθυνος πωλήσεων του digital master, θα μου την έστελναν εκείνοι την ίδια μέρα ώστε να την πάρω μαζί με το κινητό. Πράγματι, την επομένη παραλαμβάνω το κινητό, σφραγισμένο στο κουτί του, αλλά απόδειξη πουθενά. Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα μου στέλνουν επιτέλους στα μέσα της επόμενης βδομάδας μια απόδειξη με το ΙΜΕΙ γραμμένο στο χέρι και μια σφραγίδα δίπλα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Edited January 9, 2013 by GIOHER Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Μιλας για το digital -master υποθετω. Σωστα; Ναι φιλε μου! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μια γρηγορη ερωτηση: Θελει ο πατερας μου να παρει το S3 4G και το βρηκε στο πλαισιο 600 ευρω μεσω καποιας προσφορας. Καλη ειναι αυτη η τιμη? αλλο ειναι το s3 και αλλο το s3 4g? ετσι οπως μου τα ειπε με μπερδεψε λιγο, εγω νομιζα απλα το s3 ειναι 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μια γρηγορη ερωτηση: Θελει ο πατερας μου να παρει το S3 4G και το βρηκε στο πλαισιο 600 ευρω μεσω καποιας προσφορας. Καλη ειναι αυτη η τιμη? αλλο ειναι το s3 και αλλο το s3 4g? ετσι οπως μου τα ειπε με μπερδεψε λιγο, εγω νομιζα απλα το s3 ειναι 4g. ειναι το i9300 και το i9305λτε,το δευτερο ειναι το 4g.ψαξε θα το βρεις και φθηνοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μια γρηγορη ερωτηση: Θελει ο πατερας μου να παρει το S3 4G και το βρηκε στο πλαισιο 600 ευρω μεσω καποιας προσφορας. Καλη ειναι αυτη η τιμη? αλλο ειναι το s3 και αλλο το s3 4g? ετσι οπως μου τα ειπε με μπερδεψε λιγο, εγω νομιζα απλα το s3 ειναι 4g. Πες του όμως ότι δεν έχει ράδιο το 4G,γιατι σε πολλούς το ράδιο είναι απαραίτητο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πες του όμως ότι δεν έχει ράδιο το 4G,γιατι σε πολλούς το ράδιο είναι απαραίτητο... Το LTE δεν έχει ράδιο, έχει μικρότερη αυτονομία μπαταρίας (ίσως λόγω LTE), δεν υπάρχει επιλογή 2G-3G-4G, έχει 2 GB RAM, είναι γύρω στα 100 ευρώ πιο ακριβό. Αυτές είναι οι σημαντικότερες διαφορές; Είναι έτσι; Υπάρχει κάτι άλλο; Σύμφωνα με τα παραπάνω θα προτιμήσω το non LTE για μένα... Αυτονομία,ράδιο και 100άρικο βαραίνουν τη ζυγαριά προς το απλό S3. Συμφωνείτε; Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Το LTE δεν έχει ράδιο, έχει μικρότερη αυτονομία μπαταρίας (ίσως λόγω LTE), δεν υπάρχει επιλογή 2G-3G-4G, έχει 2 GB RAM, είναι γύρω στα 100 ευρώ πιο ακριβό. Αυτές είναι οι σημαντικότερες διαφορές; Είναι έτσι; Υπάρχει κάτι άλλο; Σύμφωνα με τα παραπάνω θα προτιμήσω το non LTE για μένα... Αυτονομία,ράδιο και 100άρικο βαραίνουν τη ζυγαριά προς το απλό S3. Συμφωνείτε; Θα παρακαλέσω αυτή η συζήτηση να συνεχίσει στην ενότητα Επιλογή Συσκευής. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπερα σε ολους . Ενδιαφερομαι να αγορασω το s3 γιατι προσφατα απεκτησα το s2 και αντιμετοπιζω προβληματα με την συσκευη (σβηνει μονη της) . Επειδη λοιπον εχω ξενερωσει αφανταστα με το s2 θα ηθελα να μου πειτε απο την συμβιωση σας με το s3 ποια ειναι το κυριοτερα προβληματα που εμφανιζονται στο s3 . Επειδη ξερω οτι καμια συσκευη δεν ειναι τελεια θα ηθελα να με βοηθησετε λεγοντας μου τα μειονεκτηματα του. Ειναι πολυ σημαντικη η βοηθεια σας για την αποφαση μου , αν ειναι να ψαξω για καποια αλλη συσκευη. Σας ευχαριστω πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις :) Το 4g αν αγοραστει θα ειναι στα 600 ευρω λογω καποιας εκπτωσης αρα πιστευω αξιζει σε σχεση με το απλο εφοσον το ραδιο δεν ειναι και απαραιτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπερα σε ολους . Ενδιαφερομαι να αγορασω το s3 γιατι προσφατα απεκτησα το s2 και αντιμετοπιζω προβληματα με την συσκευη (σβηνει μονη της) . Επειδη λοιπον εχω ξενερωσει αφανταστα με το s2 θα ηθελα να μου πειτε απο την συμβιωση σας με το s3 ποια ειναι το κυριοτερα προβληματα που εμφανιζονται στο s3 . Επειδη ξερω οτι καμια συσκευη δεν ειναι τελεια θα ηθελα να με βοηθησετε λεγοντας μου τα μειονεκτηματα του. Ειναι πολυ σημαντικη η βοηθεια σας για την αποφαση μου , αν ειναι να ψαξω για καποια αλλη συσκευη. Σας ευχαριστω πολυ . Σε γενικές γραμμές εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων η συσκευή δεν έχει προβλήματα. Να ενημερώσω ωστόσο ότι στα forum πρώτα διαβάζουμε και αν δεν βρούμε αυτό που ψάχνουμε, μετά ρωτάμε. Δεν έχει λογική ο κάθε κάτοχος να λέει κάθε φορά και τη γνώμη του στο καθένα υποψήφιο αγοραστή μιας και αυτό που ρωτάς έχει ήδη απαντηθεί εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4485543 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 παιδια θελω να ρωτησω κατι. επειδη εχω μια μικρη επιδοτηση ελεγα να το παρω απο vodafone. αυτα που φερνει η vodafone ειναι branded? δηλαδη εχουνε χωσει πχ περιορισμους σε καποιες δυνατοτητες του κινητου? και αν ναι γινετε ευκολα αλλαγη του o/s με καποιο unbranded? και αυτο χαλαει την εγγυση? Αλλιως να το παρω πχ απο καποιο πλαισιο με την επιδοτηση της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Το πουλάνε σε μερικά eshop και σε Brown χρώμα.Το έχει δει κανείς από κοντά?Του πάει το χρώμα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts