m7ixalis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ελλαδα και τα δύο λεμε Κάποιο λάθος κάνεις !! Στην Ελλάδα δεν εχει δοθεί ακόμα η 4.1.2 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ελλαδα και τα δύο λεμε Δεν έχει σημασία που αγόρασες το κινητό. Διάβασε το επισημασμένο θέμα των συχνών ερωτήσεων... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Χωρίς τίποτα παρατράγουδα? Κοιταξε, για να ειμαι ειλικρινης, το κινητο ειναι λιγο πιο αργο με την JB που εχω τωρα σε σχεση με το καλοκαιρι που το ειχα παρει και ειχε στοκ 4.0.4 ICS. :shifty: Κατα τα αλλα δεν εκανα reset γιατι μολις το πηρα τωρα μετα απο 2 μερες του περασα την 4.1.2 (οταν το ανοιξα ειχε εγκατεστημενη ηδη την 4.1.1). Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εγω βρηκα μολις τι εφταιγε για το περιεργο pinch to zoom. Μου ενεργοποιησε ξανα τα motions λογω update και κρατησε εκεινο που με δυο δαχτυλα στην οθονη κανει zoom με τιλτ της οθονης. Οποτε μολις εβαζα δυο δαχτυλα για pinch to zoom αυτο αντιδρουσε και στην κινηση του κινητου ταυτοχρονα και ηταν εκανε περιεργα. Τωρα που το απενεργοποιησα ολα κομπλε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 To CSC ειτε το αλλαξω ειτε οχι εχει καποια ιδιατερη σημασια ; Διοτι εγκατεστησα την Αγγλικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 To CSC ειτε το αλλαξω ειτε οχι εχει καποια ιδιατερη σημασια ; Διοτι εγκατεστησα την Αγγλικη. Αν δουλεύει σωστά ( που δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνει ) δεν χρειαζεται . Αν θέλεις να το συνδέεις στο kies και να αναγνωρίζει το firmware τότε άλλαξε το . Να ενημερώσω οτι το csc selector απο το play μπορεί πλέον να αλλάξει το csc στις XXELLA roms αλλά πρέπει να είσαι root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 To CSC ειτε το αλλαξω ειτε οχι εχει καποια ιδιατερη σημασια ; Διοτι εγκατεστησα την Αγγλικη. H πιο κατάλληλη για Ελλάδα πάντως που περιέχει και τα ελληνικά csc είναι αυτή εδώ. Aν έβαλες την Αγγλική δεν έχει σημασία, εκτός αν δεν πέρασε κανένα csc, τότε θα έχεις πρόβλημα με τα πληκτρολόγια. Το αν περάστηκε το csc ή όχι (αν δεν το κάνεις όπως λέει ο οδηγός), εξαρτάται από τη rom. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 H πιο κατάλληλη για Ελλάδα πάντως που περιέχει και τα ελληνικά csc είναι αυτή εδώ. Aν έβαλες την Αγγλική δεν έχει σημασία, εκτός αν δεν πέρασε κανένα csc, τότε θα έχεις πρόβλημα με τα πληκτρολόγια. Το αν περάστηκε το csc ή όχι (αν δεν το κάνεις όπως λέει ο οδηγός), εξαρτάται από τη rom. Η σημερινη του Λουξεμβουργου ειναι ; Δεν εχω προβλημα με τα ελληνικα, τα κατεβασα και γραφω κανονικα. Αυτο που αναφερεις το ειχα παθει στο S2, δεν περαστηκε κανενα κι εβαλα μονος μου το πακετο των CSC. Αλλα μια που αναφεραμε το πληκτρολογιο, παρατηρησα πως υπογραμμιζει τις λεξεις που γραφω. Ειναι καινουργιο αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Η σημερινη του Λουξεμβουργου ειναι ; Δεν εχω προβλημα με τα ελληνικα, τα κατεβασα και γραφω κανονικα. Αυτο που αναφερεις το ειχα παθει στο S2, δεν περαστηκε κανενα κι εβαλα μονος μου το πακετο των CSC. Αλλα μια που αναφεραμε το πληκτρολογιο, παρατηρησα πως υπογραμμιζει τις λεξεις που γραφω. Ειναι καινουργιο αυτο ; Nαι έτσι είναι. Δε χρειάζεται να περάσεις τίποτα παραπάνω. ΑΝ θυμάμαι καλά κιόλας, μήπως εγώ σου είχα φτιάξει το csc πακετάκι; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Nαι έτσι είναι. Δε χρειάζεται να περάσεις τίποτα παραπάνω. ΑΝ θυμάμαι καλά κιόλας, μήπως εγώ σου είχα φτιάξει το csc πακετάκι; :worry: Θυμαμαι χειροτερα πραγματα. Κανεις δεν μου απαντουσε (με θεωρουσαν ασχετο ισως που δεν ξερει να διαλεξει γλωσσα) και το σκεφτηκα μονος μου να βρω το πακετο και να το εγκαταστησω ξεχωριστα. Αλλα αφου θα προσφεροσουν εσυ, ειναι σαν να το εκανες :) Η καλυτερη διαχειριση της μπαταριας να φανταστω πως ισχυει σε ολες τις εκδοσεις χωρων, διοτι τωρα σκεφτηκα πως η βρετανικη εχει μερικα καλουδια παραπανω και δεν ξερω τι μπορει να τρεχει απο πισω και τι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Θυμαμαι χειροτερα πραγματα. Κανεις δεν μου απαντουσε (με θεωρουσαν ασχετο ισως που δεν ξερει να διαλεξει γλωσσα) και το σκεφτηκα μονος μου να βρω το πακετο και να το εγκαταστησω ξεχωριστα. Αλλα αφου θα προσφεροσουν εσυ, ειναι σαν να το εκανες :) Η καλυτερη διαχειριση της μπαταριας να φανταστω πως ισχυει σε ολες τις εκδοσεις χωρων, διοτι τωρα σκεφτηκα πως η βρετανικη εχει μερικα καλουδια παραπανω και δεν ξερω τι μπορει να τρεχει απο πισω και τι οχι. Τελικά θυμάμαι καλύτερα εγώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4282655#post4282655 :lol: Μια χαρά είσαι.Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Απόλαυσε το κινητό σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλημερα!Επειδη εχω Nova Launcher οταν ερθει η 4.1.2 θα εχω το multitasking(εννοω στα αριστερα,την δυνατοτητα που θα σου επιτρεπει να εχεις 2 προγραμματα σε μια οθονη) η πρεπει να ειμαι με την touchwiz για να το εχω διαθεσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλημερα!Επειδη εχω Nova Launcher οταν ερθει η 4.1.2 θα εχω το multitasking(εννοω στα αριστερα,την δυνατοτητα που θα σου επιτρεπει να εχεις 2 προγραμματα σε μια οθονη) η πρεπει να ειμαι με την touchwiz για να το εχω διαθεσιμο? Οχι, δεν επηρεαζεται η δυνατοτητα απο τον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Η καλυτερη διαχειριση της μπαταριας να φανταστω πως ισχυει σε ολες τις εκδοσεις χωρων, διοτι τωρα σκεφτηκα πως η βρετανικη εχει μερικα καλουδια παραπανω και δεν ξερω τι μπορει να τρεχει απο πισω και τι οχι. Θα αποφανθω σημερα πως με την 4.1.2 δεν βλεπω αυτη την πολυ καλυτερη διαχειριση μπαταριας που αναφερουν καποιοι και αναρωτιεμαι. Για να μιλησω με αποδειξεις: μετα και το reset, αφου εγινε η εγκατασταση απο Odin, η μπαταρια ηταν γυρω στο 93-95%. 19ωρες μετα βρισκεται στο 31%, με συστημα Android 28%, Οθονη 25% (3 ωρες ανοικτη) κτλ. Αναγνωριζω οτι δουλεψε πολυ σε wifi για να κατεβασει εφαρμογες ξανα, αν και ορισμενα τα εκανε με κλειστη οθονη. Αυτο που παρατηρω ειναι το ποσο γρηγορα κατεβαζει τις μοναδες κατα την διαρκεια που το χρησιμοποιω, μου φαινεται ακριβως το ιδιο με πριν. Οποτε ζητω να μου πουν, οσοι εχουν την 4.1.2, πως κινουνται τα αντιστοιχα δικα τους δεδομενα σε ωρες, χρηση, ποσοστα κτλ, για να εχω μια καλυτερη αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα... Η διαδιακασια αλλαγης firmware λειτουργεί σε Windows 8? Πρεπει να αλλάξω το csc? Εχω την 4.1.1 και απ ότι βλέπω θα αργισει να ερθει απο μονη της η 4.1.2. Ο αριθμός κατασκευής ειναι JROO3C.I9300XXDLIH. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα... Η διαδιακασια αλλαγης firmware λειτουργεί σε Windows 8? Πρεπει να αλλάξω το csc? Εχω την 4.1.1 και απ ότι βλέπω θα αργισει να ερθει απο μονη της η 4.1.2. Ο αριθμός κατασκευής ειναι JROO3C.I9300XXDLIH. Η διαδικασία δεν αλλάζει. Αν σου αναγνωρίζει το τηλέφωνο κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Βάλε του Λουξεμβούργου. Αν σου δουλεύουν τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο, CSC δε θα χρειαστεί να πειράξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Και κατι τελευταίο, θα χασω την εγγύηση μου αν κανω αυτη τη αλαγη? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Και κατι τελευταίο, θα χασω την εγγύηση μου αν κανω αυτη τη αλαγη? Την χάνεις. Αλλά μπορείς όποτε θες να βάλεις πίσω αυτή που είχες, αν χρειαστεί να πας στο service (φτoυ φτου) Ο μετρητής δε "γράφει" όταν βάζουμε official μέσω Odin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Και κατι τελευταίο, θα χασω την εγγύηση μου αν κανω αυτη τη αλαγη? Αν βάλεις διαφορετικής χώρας firmware από αυτό που είχε η συσκευή σου όταν την αγόρασες ,χάνεις την εγγύηση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αν βάλεις διαφορετικής χώρας firmware από αυτό που είχε η συσκευή σου όταν την αγόρασες ,χάνεις την εγγύηση . Οκ ευχαριστώ. Θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα. Γιατί φοβάμαι λιγο μην κανω κατι λαθος. Και αν δεν βγει θα ρισκάρω και θα περασω μια μονος μου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 H πιο κατάλληλη για Ελλάδα πάντως που περιέχει και τα ελληνικά csc είναι αυτή εδώ. Aν έβαλες την Αγγλική δεν έχει σημασία, εκτός αν δεν πέρασε κανένα csc, τότε θα έχεις πρόβλημα με τα πληκτρολόγια. Το αν περάστηκε το csc ή όχι (αν δεν το κάνεις όπως λέει ο οδηγός), εξαρτάται από τη rom. Αν και αυτονόητο...ρωτάω για τα τυπικά...αυτή είναι odexed rom έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αν και αυτονόητο...ρωτάω για τα τυπικά...αυτή είναι odexed rom έτσι; Όλες οι επίσημες είναι odexed. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Όλες οι επίσημες είναι odexed. Αυτό το ξέρω...η απορία μου βασικά ήταν αν αυτή η Rom είναι "καθαρή" Original :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αυτό το ξέρω...η απορία μου βασικά ήταν αν αυτή η Rom είναι "καθαρή" Original :) Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, δεν υπάρχουν σ'αυτό το θέμα "βρώμικες" roms :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, δεν υπάρχουν σ'αυτό το θέμα "βρώμικες" roms :p Μπερδεύτηκα γιατί είδα οτι η συγκεκριμένη rom είχε μια διαφορά στα kilobytes απο αυτήν που βρήκα στο sam και λέω λες να έχει γίνει καμιά μοντιφιά ή απλά να έχει πειραχτεί λίγο?? Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Btw: Την πέρασα την ρομ απο το λουξεμβούργο, έγινε ροοτ, πέρασα τα mods της, πέρασα και το triangle...όλα δουλέυουν άψογα! Καλή και γρήγορη ρομ σε σχέση με την 4.1.1 που είχα πριν απο βουλγαρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts