Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις ρυμίσεις στην 4.2.1 είχε Επιλ.προγραματιστων στην 4.3 γιατί δεν μπορώ να το βρω;

Πήγαινε πληροφορίες συσκευής και πάτησε πολλές φορές το έκδοση βασικού φάσματος.,μετά θα σου εμφανίσει στο μενού το επιλογές προγραμματιστή.

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγαινε πληροφορίες συσκευής και πάτησε πολλές φορές το έκδοση βασικού φάσματος.,μετά θα σου εμφανίσει στο μενού το επιλογές προγραμματιστή.

Εμένα ενεργοποιήθηκε πατώντας το Αριθμός κατασκευής

Σωστά και μένα το ίδιο.

Ναι σωστά ,λάθος δικό μου .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν η 4.3 έχει το νέο πληκτρολόγιο της samsung που έχει και το s4. Γιατί το sammobile ανέφερε ότι το έχει. Εγώ έκανα ota την αναβάθμιση χθες το βράδυ σε ελληνικό unbranded (EUR). Πολύ καλή αναβάθμιση με νέο email app και πολλά αλλά. Αλλά το πληκτρολόγιο ίδιο. Και σε εσάς έτσι ειναι; Ευχαριστώ.

Επειδή η χρήση που κάνω είναι η απλή και καθημερινή δεν μπαίνω στη διαδικασία να το κάνω root.Θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς σας φαίνεται η νέα έκδοση 4,3?Νομίζω οτι είναι πιο καλή απο την 4.1.2 που είχα ποιο πρίν.Τρέχει καλύτερα το κινητό.Η μπαταρί μου φαίνεται την ίδια απόδοση.Αν το έχω συνέχεια στα χέρια μου με παιχνίδια wifi κλπ κρατάει μία μέρα αλλιώς 2 με 3 μέρες.

Καλημερα και χρονια πολλα και απο μενα. Εγω δεν επιασα την ενημερωση και ειμαι στην MG4 απο Κυπρο
From N9

Παιδιά ενα ερώτημα. Εγώ είμαι με γερμανικό dbt. Ενω στο samfirmware λέει οτι εχει βγει 4.3 για dbt εμένα δεν εμφανίζει στο ota οτι υπάρχει αναβάθμιση. Λέτε να περιμένω ; θα έρθει πιο μετα;

Παιδιά ενα ερώτημα. Εγώ είμαι με γερμανικό dbt. Ενω στο samfirmware λέει οτι εχει βγει 4.3 για dbt εμένα δεν εμφανίζει στο ota οτι υπάρχει αναβάθμιση. Λέτε να περιμένω ; θα έρθει πιο μετα;

Δοκίμασε με το kies .

Samsung galaxy s21+

Δοκιμασα και με KIES και με ΟΤΑ αλλα τιποτα.

Τότε πέρνα την με odin .

Δεν νομίζω να έχεις το LTE μοντέλο ?

Samsung galaxy s21+

Η Ελβετική περιλαμβάνει τα APN των εταιριών ?

είμαι με 4.1.2 ΠΡΟ MG4. δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μετάβαση σε 4.3 μέσω ODIN έτσι δεν είναι ?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Και γω που μαι t-mobile δεν εχει βγει ακομη κατι...

Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε και εμένα η 4.3 σε γερμανικό από Birdphone. Όλα καλά εκτός από δύο θέματα.

1) Δεν βρίσκω πουθενά συντομεύσεις και καιρό για την οθόνη κλειδώματος όπως είχε η προηγούμενη

2) κάποιο πρόβλημα με το Wi-Fi. Βγάζει πολύ συχνά μήνυμα για μην καλό δίκτυο και ζητάει την αλλαγή του, και γενικά κάνει αρκετές αποσυνδεσεις... Πολύ εκνευριστικό... το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος? Το είδα βέβαια και σε note 2 του πατέρα μου...

Νίκος

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Guest pappatas

Το πρωί του Σαββάτου 28/12/2013, μετά από μια νύχτα αγωνίας, για την τύχη του τηλεφώνου μου μέσα στις γιορτές, για καλή μου τύχη βρήκα ανοιχτό το εξουσιοδοτημένο service της Samsung στην Καλλιθέα. Ο κος Ξηρουχάκης έμπειρος και εξαιρετικά εξυπηρετικός, έκανε επι τόπου downgrade από 4.3 στην παλαιότερη 4.1.2, συστήνοντας να απενεργοποιήσω προς το παρόν τις αυτόματες αναβαθμίσεις. Συμπεράσματά μου:

Εύγε στο εξουσιοδοτημένο Service για τον επαγγελματισμό του!

Ήμουν τυχερός γιατί χρονιάρες μέρες αν περίμενα επισκευή από service πολυεθνικών θα με έπιαναν τα Φώτα!

Οι απαντήσεις της Samsung είναι τυπικές, επαναλαμβανόμενες όμοια σε όλα τα blogs, τύπου βάρδιας "τηλεφωνικού κέντρου". Περιμένει άραγε κάποιος κάτι διαφορετικό;

Και το κυριότερο, αν και ΟΛΑ τα sites βοούν ότι η αναβάθμιση του Galaxy S3 στην έκδοση 4.3 είναι αποτυχημένη και περιμένουμε αυτή σε 4.4... Η Samsung Hellas αναβαθμίζει μέσω OTA τις συσκευές της, προκαλώντας προβλήματα στους πελάτες της ζημιώνοντάς τους. Εμείς λοιπόν οι πελάτες της θα το θυμόμαστε προς γνώση και συμμόρφωση!

Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε και εμένα η 4.3 σε γερμανικό από Birdphone. Όλα καλά εκτός από δύο θέματα.

1) Δεν βρίσκω πουθενά συντομεύσεις και καιρό για την οθόνη κλειδώματος όπως είχε η προηγούμενη

2) κάποιο πρόβλημα με το Wi-Fi. Βγάζει πολύ συχνά μήνυμα για μην καλό δίκτυο και ζητάει την αλλαγή του, και γενικά κάνει αρκετές αποσυνδεσεις... Πολύ εκνευριστικό... το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος? Το είδα βέβαια και σε note 2 του πατέρα μου...

Νίκος

Για τον καιρό και εγώ πλέον δεν την βρίσκω την επιλογή αυτή, μάλλον θα την έβγαλαν, έτσι και αλλιώς με HD widgets δεν μου δούλευε σωστά εμένα ενώ με το μαμα widgets μια χαρά.

Για το δεύτερο δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ. Έκανα βέβαια μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όμως μετά το πέρασμα της 4.3, δεν ξέρω αν έχεις κάνει αλλά γενικά αν αντιμετωπίζεις τέτοια μικροπροβλήματα τότε κάνε μια επαναφορά και εσύ (έχε υπόψιν σου σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ότι θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο σου).

Πως κανουμε root την 4.3?

Με τον ίδιο τρόπο που κάνεις και στην 4.2

Samsung galaxy s21+

Εκανα αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 αλλα δεν γινεται τιποτα.

οταν ειχα την 4.1.2 δουλευε κανονικα.

Νίκος

Τα ψάχνω και γω. Με χάλασαν πολλα στη 4.3 Μερικα Παράθυρα ειδοποίησεων, το ωραίο μπλε φόντο, έγινε λευκό με μαύρα γραμματα. Η μπάρα ειδοποίησεων πανω έφυγε το μαύρο φόντο και τα εικονιδίαα δεν είναι ευδιάκριτα μεσα στην ταπετσαρία, η ram με το καλημέρα παει στα 700 +

Το μόνο πρόβλημα ουσιαστικά είναι ότι η μπαταρία δεν αντέχει τόσο όσο πριν.

Διαφορετική εμφάνιση σε διάφορα θέματα που πρέπει να συνηθίσουμε αλά δεν έχω κολλήματα ή κρασαρίσματα μέχρι στιγμής.

Την αναβάθμιση την έκανα Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο μέσω wifi.

Το μόνο πρόβλημα ουσιαστικά είναι ότι η μπαταρία δεν αντέχει τόσο όσο πριν.

Διαφορετική εμφάνιση σε διάφορα θέματα που πρέπει να συνηθίσουμε αλά δεν έχω κολλήματα ή κρασαρίσματα μέχρι στιγμής.

Την αναβάθμιση την έκανα Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο μέσω wifi.

Και εμενα η μπαταρια ειναι το κυριως προβλημα και λιγο αργει που και που σε διαφορες εφαρμογες.

Κατα τα αλλα δεν εχει διαφορες ουσιαστικες παρα μονο στο τελευταιο νουμερο της εκδοσης...( 4.3.)

• The topic was unpinned