Jump to content

dimitris_ziakas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitris_ziakas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimitris_ziakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επειδή η χρήση που κάνω είναι η απλή και καθημερινή δεν μπαίνω στη διαδικασία να το κάνω root.Θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς σας φαίνεται η νέα έκδοση 4,3?Νομίζω οτι είναι πιο καλή απο την 4.1.2 που είχα ποιο πρίν.Τρέχει καλύτερα το κινητό.Η μπαταρί μου φαίνεται την ίδια απόδοση.Αν το έχω συνέχεια στα χέρια μου με παιχνίδια wifi κλπ κρατάει μία μέρα αλλιώς 2 με 3 μέρες.
  2. Καλημέρα σε όλους.Ηθελα να κάνω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει.Έχω συνδέσει το pc με την τβ με καλώδιο HDMI.Δουλεύουν όλα οκ αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν μπορώ να πάρω εικόνα απο την τηλεόραση στον υπολογιστή.
  3. Στις ρυμίσεις στην 4.2.1 είχε Επιλ.προγραματιστων στην 4.3 γιατί δεν μπορώ να το βρω;
  4. Αυτό που παρατήρησα στη νέα έκδοση 4.3 είναι οτι με το app to sd μπορώ πλέον και μεταφέρω εφαρμογές στη κάττα sd λάτι που δεν μπορούσα να κάνω στην 4.1.2 που ήμουν πριν.
  5. Οχι δεν 8α έχεις κανένα πρόβλημα προχώρα.
  6. ΟΤΑ ποιό είναι sorry αλλά τώρα αεχίζω να ασχολούμε και να μαθαίνω. Επίσης πως μπορώ να αυξλησω τη διαθέσιμη RAM.Μου γράφει 726/831 μβ.Πώς γίνεται να πέσει το 726?Πατάω διαγραφή μνήμης αλλά τίποτα.
  7. 4.1.2 είχα αυτή που είχε δηλαδή το τηλ όταν το αγόρασα πριν μία εβδομάδα και πάτησα ενημέρωση λογισμικού και την βρήκε την κατέβασε και την εγκατέστησα.(4,3)
  8. Xθές έκανα αναβάθμιση στο κινητό και πέρασα μέσω LG MOBILE SUPORT TOOL την τελευταία ενημέρωση 4,1,2 αλλά δεν με σβήνει ποτέ η οθόνη και μου τρώει την μπαταρία.Τι να κάνω?Help please!!!
×
×
  • Create New...