Jump to content

xristos1_j

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristos1_j

  • Ημ. Γέννησης 05/03/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    vodafone,cosmote

xristos1_j's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα και εγώ το lenovo p780 4gb. Ωραίο το κινητό για τα λεφτά του. Έχω μια ερώτηση, επειδή με έτρωγαν τα χέρια μου και κατέβασα το λογισμικό της lenovo και όταν το σύνδεσα έκανε αναβάθμιση σε κιτκατ, είχε μόνο κινέζικα μέσα και αγγλικά και το μενού ήταν σαν του iphone πράγμα που δεν μου αρέσει. Κατέβασα λοιπόν αυτή τη rom και την έκανα εγκατάσταση με flash tool. Όλα καλά και εδώ και πλέον το κινητό έχει και ελληνικά και δεν θυμίζει iphone. Η ερώτηση μου είναι πως βρίσκω ποια ρομ είχε το κινητό μου πριν , γιατί αυτή που έβαλα είναι ελαφρώς διαφορετική, (το power save είναι διαφορετικό, ποιο δύσχρηστο τώρα ). Δεν είχα σημειώσει πουθένα ποια rom είχε πάνω γιατί δεν περίμενα ότι με μια αναβάθμιση θα έτρεχα έτσι. Το κινητό το αγόρασα από geekbuying αν το έχει κανείς από εκεί ας μου πει ποια ρομ έχει πάνω μήπως και την βρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή τύχη στο διαγωνισμό!!!
  3. Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους!!!
  4. Εννοώ αριστερά και δεξιά. Εμένα ενώ από το ακουστικό μέχρι κάτω στο σήμα της lg καλύπτει κανονικά, στα αριστερά μου αφήνει ένα κενό μικρό της οθόνης ακάλυπτο από πάνω μέχρι κάτω, δηλαδή από άκρη σε άκρη της οθόνης δεν την καλύπτει. Edit: Κάνε zoom και θα δείς τι εννοώ.
  5. Όταν την βάλεις κάνε ένα κόπο και πες μου σίγουρα αν την καλύπτει όλη γιατί από όπου και να πάρω δεν καλύπτει καλά.
  6. Καλύπτει όλη την οθόνη ή αφήνει ελάχιστο κενό από τα πλάγια? Ψάχνω μια που να καλύπτει όλη την οθόνη και την μοναδική που βρήκα είναι η mocolo screen protector που αναφέρει και ένα παιδί ποιο πάνω.
  7. Δυστυχώς έχει όντως θέμα με το gps. Καλό θα ήταν να λέγαμε και τι παρτίδα είναι το κινητό μας για να δούμε αν όντως διορθώθηκε στις τελευταίες παρτίδες. Εμένα που έχει πρόβλημα είναι παρτίδα 310 και είναι τα 32gb ευρωπαϊκό. Να σημειώσω πως ενώ κλειδώνει δορυφόρους και μέσα στο σπίτι σε διαδρομές περίπου 30 λεπτών που έχω δοκιμάσει είχα αποσυνδέσεις τουλάχιστον 3 φορές με navigon, sygic.
  8. Ναι είναι τα τρία πρώτα ψηφία του S/N.
  9. Πάντως παιδιά έχουν αναφέρει ότι από birdphone (αυτό με τα 427) που το πήραν ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας. Για τα seven για ένα s4 που είχα ρωτήσει μου είχαν πεί ότι φέρνουν ευρωπαϊκά.
  10. Μόλις τις δοκιμάσεις μπορείς να μας πείς αν καλύπτει την οθόνη όλη; Ότι έχω πάρει αφήνει κενό είτε δεξιά είτε αριστερά κάπου στο 1mm.
  11. Τελικά ποια screen protector καλύπτουν όλοι την οθόνη; Έχω πάρει από amazon αλλά αφήνει κενό πολύ, στο s3 που είχα ποτέ δεν μου άφηνε ακάλυπτη την οθόνη.
×
×
  • Create New...