optostyle Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ωραια...την εκανα την αναβαθμιση,....τι νεο εχει ρε παιδια??? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ωραια...την εκανα την αναβαθμιση,....τι νεο εχει ρε παιδια??? Eμφανισιακά τίποτα. Απλά διορθώσανε κάποια πράγματα, και είναι λίγο πιο γρήγορο από την προηγούμενη. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Έχω κάνει root το κινητό μου.... Το σύνδεσα μέσω kies και μου έβγαλε μια ενημέρωση.... Μπορώ να την κάνω άφοβα, ή πρέπει να γίνει μέσω odin???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Έχω κάνει root το κινητό μου.... Το σύνδεσα μέσω kies και μου έβγαλε μια ενημέρωση.... Μπορώ να την κάνω άφοβα, ή πρέπει να γίνει μέσω odin???? Προχώρα άφοβα. Θα πρέπει να ξανακάνεις root, αλλά υποθέτω το ήξερες αυτο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gstyl Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παρόλο που ήρθε όντως η ανανέωση χθες και την έβαλα κανονικά, μου κάνει εντύπωση πως στο δε μπήκε ποτέ... Παρεπιπτόντως έγιναν ταυτόχρονα και αρκετά updates εφαρμογών, μεταξύ των οποίων και η Opera που έχει πλέον νέα, καλύτερα σχεδιασμένη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Κάλλιο αργά παρά ποτέ, νέα επίσημη unbranded rom http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=15000 Ειδες καμια διαφορα?? Σκεφτομαι να βγαλω την cm να ξαναγυρισω λιγο στο στοκ λογισμικο να θυμηθουμε τα κολπακια του κινητου μας... Η θα το μετανιωσω με τα κολληματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αν βάλω την τελευταία αναβάθμιση θα υπάρχει κανένα πρόβλημα επειδή δεν είναι ελληνική? επισης θα την βάλω με odin. θα χάσω τίποτα? ρουτ θα πρέπει να ξανακάνω ε? και τέλος ο μετρητής θα ανέβει και θα λέει τροποποιημένο στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αν βάλω την τελευταία αναβάθμιση θα υπάρχει κανένα πρόβλημα επειδή δεν είναι ελληνική? επισης θα την βάλω με odin. θα χάσω τίποτα? ρουτ θα πρέπει να ξανακάνω ε? και τέλος ο μετρητής θα ανέβει και θα λέει τροποποιημένο στις ρυθμίσεις? Όχι σε όλα εκτός από το root. Αυτό θα πρέπει να το ξανακάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Όχι σε όλα εκτός από το root. Αυτό θα πρέπει να το ξανακάνεις. Αυτή η αναβάθμιση από Τουρκία που βγήκε θα έχει ελληνικά ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αυτή η αναβάθμιση από Τουρκία που βγήκε θα έχει ελληνικά ε; Πλέον όλες έχουν ελληνικά. Αυτό μας απασχολούσε κυρίως σε εκδόσεις Gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 έβαλα την EMD3 και όποτε πάω να ανοίξω το play store μου βγάζει μήνυμα το playstore σταμάτησε α λειτουργεί. έσβησα τα δεδομλενα και την cache της εφαρμογής απο ις ρυθμίσεις αλλά και πάλι το βγάζει. τι να κάνω? δεν θέλω να κάνω ρεσετ και να τα χάσω όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 έβαλα την EMD3 και όποτε πάω να ανοίξω το play store μου βγάζει μήνυμα το playstore σταμάτησε α λειτουργεί. έσβησα τα δεδομλενα και την cache της εφαρμογής απο ις ρυθμίσεις αλλά και πάλι το βγάζει. τι να κάνω? δεν θέλω να κάνω ρεσετ και να τα χάσω όλα Κάνε από τις ρυθμίσεις και κατάργηση ενημερώσεων εκτός από αυτά που έκανες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Κάνε από τις ρυθμίσεις και κατάργηση ενημερώσεων εκτός από αυτά που έκανες. δεν φανταζεσαι πόσο παιδεύτικα και τι έκανα για να το φτιάξω. ξαναφλάσαρα την ρομ, έβαλα το τελευταίο play store, έκανα wipe το okay services, τις λήψεις. επαναφορά καμιά 4-5 εφαρμογές συστήματος με το τιτανιουμ από την προηγούμενη ρομ...... τα πάντα εκτός από αυτό που είπες. και δούλεψε!!! είσαι αρχηγός! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ρώτησα και στο νήμα του advance αλλά δεν πήρα απάντηση. Υπάρχει εφαρμογή για pc αντίστοιχη του Sony Update Service (SUS) που να κατεβάζει και να εγκαθιστά από την αρχή τη stock Rom? Στο Kies δεν βρήκα τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Ρώτησα και στο νήμα του advance αλλά δεν πήρα απάντηση. Υπάρχει εφαρμογή για pc αντίστοιχη του Sony Update Service (SUS) που να κατεβάζει και να εγκαθιστά από την αρχή τη stock Rom? Στο Kies δεν βρήκα τέτοια επιλογή. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III Edited June 1, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III Σε ευχαριστώ αλλά μου λέει πως το advance δεν υποστηρίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Α, δε παίζω. Νόμιζα ότι MC2 σημαίνει ότι μιλάμε για την 4.2.2 Αναβάθμισα λοιπόν στην MC2 και βλέπω ότι παραμένει 4.1.2 Κι εδω είναι που αναρωτιέμαι. Κοίτα τώρα τι σου κάνει η ψυχολογία. Κάθομαι και βασανίζομαι για ένα μικρό αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 η επισημη 4.2.2 στο s3 θα αλλαξει καθολου, βρισκεται δηλαδη σε πειραματικο ή τελειωτικο σταδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luthor Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπέρα! Έχω το Galaxy SIII I-9300. Είχα κάνει root και μετά πέρασα custom rom. Θέλω να το επαναφέρω στο φυσιολογικό. Εαν κατεβάσω το επίσημο ελληνικό firmware της vodafone από εδώ, θα μπορώ να κάνω update μέσω Kies; Παράθεση LG Nexus 4 Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Κατέβασε την επίσημη ρομ που θέλεις και πέρασε την με το odin. Μετά θα έχεις κανονικά Update μέσω kies Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luthor Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Την περνάω τώρα με το Odin. Είχα κατεβάσει κάποιο επίσημο firmware αλλά όχι αυτό που έπρεπε να έχει λόγω γεωγραφικής περιοχής και το kies δεν έκανε update. Μόλις τελειώσει θα σας πω τι έγινε Συνεχίζει να μου βγάζει device status: modified Δοκίμασα με XXELL5 Vodafone (VGR) Ελληνικό firmware 4.1.2 (10 Δεκεμβρίου) και με XXELLA Ελληνικό (EUR) firmware 4.1.2 (22 Δεκεμβρίου) Edited June 8, 2013 by StratosGR Παράθεση LG Nexus 4 Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Συνεχίζει να μου βγάζει device status: modified Δοκίμασα με XXELL5 Vodafone (VGR) Ελληνικό firmware 4.1.2 (10 Δεκεμβρίου) και με XXELLA Ελληνικό (EUR) firmware 4.1.2 (22 Δεκεμβρίου) Χρειάζεται να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luthor Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) AP: I9300XXELL5 CP: I9300BUELK1 CSC: I9300VFGELL1 Η επαναφορά εργοστασιακών πως θα βοηθήσει; Έχω το σωστό firmware? Ευχαριστώ πολύ και ανακαλώ. Με το Wipe που έκανα έστρωσε και έκανα και update από το Kies! Edited June 8, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχομενων μηνυματων Παράθεση LG Nexus 4 Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peolinio Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 καλησπερα παιδια τα φωτα σας. Εχω 1 μηνα το S3 με AP:ΧΧΕLLA ΚΑΙ CSC:unknown που πιστευω πως ειναι ο λογος που δεν μπορω να χρησιμοποιησω το kies2, δεν αναγνωριζει με τιποτα το κινητο ... Καποια ιδεα;:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 καλησπερα παιδια τα φωτα σας. Εχω 1 μηνα το S3 με AP:ΧΧΕLLA ΚΑΙ CSC:unknown που πιστευω πως ειναι ο λογος που δεν μπορω να χρησιμοποιησω το kies2, δεν αναγνωριζει με τιποτα το κινητο ... Καποια ιδεα;:rolleyes::rolleyes: Πέρασε το csc που είναι για το firmware σου με odin http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26530885&postcount=10 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts