Jump to content

luthor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About luthor

  • Ημ. Γέννησης 07/11/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

luthor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!
  2. Ουσιαστικά θα επαναφέρεις το τηλέφωνο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και όλα τα αρχεία σου θα διαγραφούν οπότε βεβαιώσου ότι έχει πάρει backup πρώτα από φωτογραφίες, μουσική κτλ. Πας settings και μετά Backup & Reset και τέλος factory data reset.
  3. Δοκίμασε System Restore αν δεν βρεις κάτι άλλο, μην πειράξεις το framework
  4. Android 4.4 στις 4.30 τα ξημερώματα. Ξύπνησα γιατί η πίτσα με ταμπάσκο ήταν λίγο τούρμπο και τελικά έφαγα και kitkat
  5. AP: I9300XXELL5 CP: I9300BUELK1 CSC: I9300VFGELL1 Η επαναφορά εργοστασιακών πως θα βοηθήσει; Έχω το σωστό firmware? Ευχαριστώ πολύ και ανακαλώ. Με το Wipe που έκανα έστρωσε και έκανα και update από το Kies!
  6. Την περνάω τώρα με το Odin. Είχα κατεβάσει κάποιο επίσημο firmware αλλά όχι αυτό που έπρεπε να έχει λόγω γεωγραφικής περιοχής και το kies δεν έκανε update. Μόλις τελειώσει θα σας πω τι έγινε Συνεχίζει να μου βγάζει device status: modified Δοκίμασα με XXELL5 Vodafone (VGR) Ελληνικό firmware 4.1.2 (10 Δεκεμβρίου) και με XXELLA Ελληνικό (EUR) firmware 4.1.2 (22 Δεκεμβρίου)
  7. Καλησπέρα! Έχω το Galaxy SIII I-9300. Είχα κάνει root και μετά πέρασα custom rom. Θέλω να το επαναφέρω στο φυσιολογικό. Εαν κατεβάσω το επίσημο ελληνικό firmware της vodafone από εδώ, θα μπορώ να κάνω update μέσω Kies;
  8. Θα ήθελα να συμπληρώσω σε αυτό που λες για τα tablet. Θεωρώ πως είναι ότι πιο άχρηστο έχει φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι φορητά όπως το κινητό,δεν παίρνουν τηλέφωνο, κοστίζουν μια περιουσία και δεν είναι κανπιο γρήγορα από τα κινητά. Είχα το ipad 2 το κράτησα σχεδόν ένα χρόνο και τελικά το έδιωξα στα 250 ευρω (32GB+3G). Ναι άνετα όλα αλλά είναι το ίδιο φορητό με ένα laptop, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει πληκτρολόγιο το καθιστά άχρηστο για επαγγελματικη χρήση. Θεωρώ ότι πιο εύκολα γράφεις στο iphone παρα στο ipad. Δηλαδή αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα δύο θα διάλεγα iphone. Τα tablet είναι το μόνο που δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό, πραγματικά η τιμή τους δεν δικαιολογεί την χρησιμότητα τους. Κανα παιχνιδάκι, σερφαρισμα, facebook και μεχρι εκει
  9. Προσωπικά τα WP8 μου είναι πολύ συμπαθή και τα θεωρώ πολύ αξιοπρεπή και παρεξηγημένα τηλέφωνα, ειδικά τα Nokia. Επίσης, τα θαυμάζω γιατί και το πιο φτηνό WP δεν έχει το παραμικρό lag. Συμφωνώ και εγώ ότι είναι πολλοί τύποι που αγοράζουν κάτι (και πολλές φορές με χρήματα που δεν έχουν) για να πουλήσουν μούρη χωρίς να μπορούν να αξιοποιήσουν ούτε το 1/100 των δυνατοτήτων τους. Όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιος αυτό γινόταν και με τα Nokia 6600 κ.α παλιότερα τηλέφωνα που ενώ έστελναν MMS, έμπαιναν στο internet, λάμβαναν email κτλ, πρακτικά ελάχιστοι τα αξιοποιούσαν. Όπως υπάρχουν και αρκετοί που παίρνουν iPhone γιατί απλά θέλουν κάτι εύκολο, αξιόπιστο και γρήγορο για να κάνουν τη δουλειά τους, και καλά κάνουν. Το έγγραψα και μερικές σελίδες πριν, ο πατέρας μου που είναι 46 χρονών πήρε όταν βγήκε το iPhone 4, και δεν το αλλάζει με τίποτα, γιατί θέλει να μπαίνει twitter, facebook, να έχει τα email του, να κάνει το σερφάρισμα του, και το iPhone του έδωσε την απλότητα και την ταχύτητα να το κάνει, πράγμα που δεν μπορούσε να βρεί σε κανένα άλλο τηλέφωνο. Καλά έκανε, δεν το κατακρίνω αυτό. Θα μπορούσε να το αξιοποιεί πολύ περισσότερο, αλλά από τη στιγμή που κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, δεν έχει καμιά σημασία. Το πρόβλημα είναι με τους δήθεν και μόνο με αυτούς
  10. Δεν σε παρεξήγησα καθόλου, ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου
  11. Μάλλον με μπερδεύεις δεν έφερα εγώ το παράδειγμα με το Γερμανό. Δεύτερον κάναμε πλάκα συνειδητοποίησε το. και Τρίτον, ο νεοπλουτισμός δεν έχει καμία σχέση με τον πλουτο, οπότε αυτά περί ταξικής διαφοροποίησης είναι βλακείες. Όσο είχε το s3 μου (το οποίο πλήρωσα μετρητοίς) τόσο είχε και το iphone. Δεν διάλεξα το s3 γιατί κόστιζε λιγότερο, αλλα γιατι το iphone δεν μου αρέσει σαν τηλέφωνο και δεν μου αρέσουν αυτοί που το χρησιμοποιούν. Απλά τα πράγματα για να εξηγούμεθα. Να μην παρεξηγηθώ δε θεωρώ το δικό μου τηλέφωνο καλύτερο από τα υπόλοιπα, αυτα που έγραψα παραπάνω ισχύουν και για όλους τους κατοχους high end συσκευών Android.
  12. Παρα το κακό σου γούστο που διαλέγεις iPhone (αστειεύομαι), παραδέχομαι το Humor σου, αυτό με έκανε να γελάσω: Εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο. Είμαι σε οικονομικό πανεπιστήμιο, με κοντό μαλλί και δεν ακούω ροκ. Μια προσθήκη που μπορείς να κάνεις (σοβαρά τώρα, το έχω δει τουλάχιστον στη σχολή μου) είναι ότι συνήθως οι χρήστες Apple λατρεύουν τα club και είναι μη καπνιστές (προϋπόθεση αυτό) και δεν πίνουν καθόλου ή πίνουν 1 ποτό για την παρέα ενώ οι περισσότεροι android χρήστες πάμε μπουζούκια, πίνουμε και καπνίζουμε (χωρίς αυτό να είναι καλό, απλά είναι μια διαφορά που υφίσταται). Ειδικά στις γυναίκες είναι standard αυτό. Επίσης όπου βλέπεις Toyota IQ, Mini Couper, BMW Z4, Smart ξέρεις ότι μέσα έχει iPhone. Πάντα πλειοψηφικά ε, μην παρεξηγηθώ!
  13. Άμα η Μερσεντες έχει 100 άλογα, δεν ανοίγει το καπό και το πορτ-μπαγκάζ, και την κυκλοφορούν όλα τα κλαρίνα Αθηνών και περιφέρειας, πραγματικά δεν μου λέει τίποτα! :p Και ακριβώς αυτό προσπαθώ να δείξω, πως μερικοί είναι τόσο κομπλεξικοί που προκειμένου να γράφει Mercedes-Benz (Apple), θα το αγοράσουν ακόμα κι αν είναι 100% υπερτιμολογημένο!
×
×
  • Create New...