a40ntistos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Αν και είδα οτι ο Μιχάλης απάντησε ήδη :D Το stand είναι απλά για να αράζει ο γαλαξίας και απο πίσω για να φορτίζει την μπαταρία. Θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία όταν το παραλάβω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jin_kazama Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Αν και είδα οτι ο Μιχάλης απάντησε ήδη :D Το stand είναι απλά για να αράζει ο γαλαξίας και απο πίσω για να φορτίζει την μπαταρία. Θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία όταν το παραλάβω.. Φιλε με εχεις ψήσει πολύ ασχημα λέμε. Μόλις σου έρθει πες μια πόση χωρητικότητα έχει η μπαταρία(αν και το κόβω να είναι σα την μαμά). Πάντως έτσι όπως αράζει το κινητό είναι όλα τα ευρα!! Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) εχω μια otterbox, αυτη εδω.http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-S3-Defender-Series-with-Realtree-camo/SAM2-GALAXY-S3-REALTREE,default,pd.html?dwvar_SAM2-GALAXY-S3-REALTREE_color=H4&start=2&cgid=samsung-galaxy-s3-cases.καλη υπερπροστατευτικη αλλα δινει πολυ ογκο στο κινητο.αυτη που πηρες ειναι αλλης σειρας πες μας εντυπωσεις οταν παραλαβεις. Λοιπον πολυ ωραια η θηκη,μολις την εβαλα...Φουλ προστασια και τη βρισκω ομορφη αν και δινει καποιον ογκο επισης αν μη τι αλλο ποιοτικη.Με ταλαιπωρησε λιγο η ζελατινα βεβαια γιατι το αυτοκολλητο που πρεπει να αφαιρεσεις αφου την τοποθετησεις αφηνει κολλα και σου βγαινει η πιστη για να φυγει εντελως αλλα οκ...πηρα πακετο και μια samsung sdhc10 16αρα και αραζω απο αξεσουαρ..Μιλαω γι αυτην εδω http://www.boxytech.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/a/sam4-galaxy-s3-j1-2.jpg Edited November 29, 2012 by Tyxerakias προσθηκη εικονας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 δεν θα βγαλει η samsung extended battery οπως περυσι με το S2? θελουμε κατι παραπανω... Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Αγόρασα μια SPIGEN SGP Neo Hybrid η οποία κρατούσε πατημένα το κουμπιά on-off και volume up. Φυσικά την επέστρεψα και πήρα την belkin grip sheer black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garbias Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552577 σε καλή τιμή αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατή με το siii ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Έχω μέχρι τώρα πάρει δύο cases, μια vent της Samsung και μια Nillkin Το βασικό πρόβλημα και στις δύο, καθώς είναι λευκές, είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου λερώνουν! Εχουν χάσει το "λευκό" που έχει το κινητό (που δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου-μπράβο στη Samsung) και φαίνονται σιγά σιγά παράταιρες! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Επειδή δεν συμπαθώ καθόλου τις θήκες παρήγγειλα και περιμένω αυτοκόλλητο κάλλυμα για το πίσω καπάκι από το icarbons.com και μια εμπρόσθια μεμβράνη zagg hd, την οποία πρόλαβα σε προσφορά στα μισά λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Επειδή δεν συμπαθώ καθόλου τις θήκες παρήγγειλα και περιμένω αυτοκόλλητο κάλλυμα για το πίσω καπάκι από το icarbons.com και μια εμπρόσθια μεμβράνη zagg hd, την οποία πρόλαβα σε προσφορά στα μισά λεφτά. πολυ καλη φαση η καρβονικη. ειδικα αν κανεις κανενα χτυπηματακι και δεν θες να το βλεπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Έχει να μου προτείνει κάποιος ένα πενάκι για το κινητό? Κατέβασα το Machinarium και διαβάζω ότι παίζεται καλύτερα με κάποιο pen. Ευχαριστώ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Έχει να μου προτείνει κάποιος ένα πενάκι για το κινητό? Κατέβασα το Machinarium και διαβάζω ότι παίζεται καλύτερα με κάποιο pen. Ευχαριστώ Πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις. Έχω πάρει ένα φτηνιάρικο της κακιάς ώρας και παίζει άψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις. Έχω πάρει ένα φτηνιάρικο της κακιάς ώρας και παίζει άψογα. Οπότε στο κέντρο όλο και κάτι θα βρω. Ευχαριστώ Σταύρο Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Πιστεύετε ότι ένα bumper προσφέρει αρκετή προστασία στο κινητό ή καλύτερα να πάω σε κανονική θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Πως σας φαίνεται αυτό το ανταλακτικό πίσω καπάκι? http://digitop.gr/product_info.php?products_id=708&osCsid=44c59a0da7e8d66d10e97ee8eb4047fb Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κανένα προβληματάκι στην όλη χρήση του κινητού? Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι η μη τέλεια εφαρμογή του σε σχέση με το γνήσιο. Πάντως το φαντάζομαι πολυ όμορφο πάνω σε ένα μπλε s3 και χωρίς να του δίνει πολύ περισσότερο όγκο. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Πως σας φαίνεται αυτό το ανταλακτικό πίσω καπάκι? http://digitop.gr/product_info.php?products_id=708&osCsid=44c59a0da7e8d66d10e97ee8eb4047fb Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κανένα προβληματάκι στην όλη χρήση του κινητού? Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι η μη τέλεια εφαρμογή του σε σχέση με το γνήσιο. Πάντως το φαντάζομαι πολυ όμορφο πάνω σε ένα μπλε s3 και χωρίς να του δίνει πολύ περισσότερο όγκο. το έχω σε άσπρο και σε μαύρο. Είναι ότι πρέπει για το κινητό και χωρίς να γλυστράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Σ ευχαριστώ φίλε γιατί είναι και μακρυά το μαγαζί για να την δώ από κοντά (μόνο εκέι την βρήκα εντός Ελλάδος).. Μάλλον θα την παραγγείλω όταν καταφέρω να αποκτήσω και την συσκευή φυσικά γιάτι δίνει και δωράκια από ότι πρόσεξα κιόλας.;) Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Μπορεις σε παρακαλω,να το κανεις πιο λιανά; Εγω πχ,εχω παρει ενα ΒΤ Sony Smart wireless BT,που εχει ενα τριπλο κουμπι,δεξια-αριστερα-κεντρο,οπου το κεντρικο βαζει και βγαζει το σταθμο,και το αριστερο-δεξιο τμημα,αλλαζει προς τα πανω ή τα κατω. Πατωντας συνεχεια το αριστερο ή το δεξι τμημα,πηδαει σταθμους,και δεν πηγαινει ανα 100KHz,που ειναι το βημα του. Με ενοχλει που δεν κραταει μνημες,ή εγω δεν ξερω πως να το ρυθμισω; Μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν ραδιοφωνικό σταθμό με το ταυτόχρονο παρατεταμένο πάτημα των κουμπιών προώθησης και επιστροφής Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν ραδιοφωνικό σταθμό με το ταυτόχρονο παρατεταμένο πάτημα των κουμπιών προώθησης και επιστροφής Μα,ενα κουμπι ειναι αυτο,που ατωντας το απο τη δεξια μερια,ανεβαζει τη συχνοτητα,ενω πατωντας το απο την αριστερη,την κατεβαζει. Δεν γινεται να πατηθει και απο τις δυο μεριες ταυτοχρονα.Η κανω λαθος; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Μα,ενα κουμπι ειναι αυτο,που ατωντας το απο τη δεξια μερια,ανεβαζει τη συχνοτητα,ενω πατωντας το απο την αριστερη,την κατεβαζει. Δεν γινεται να πατηθει και απο τις δυο μεριες ταυτοχρονα.Η κανω λαθος; Δοκίμασε και θα δεις οτι μπορείς να τα πατήσεις και ταυτόχρονα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Έχω μπλεχτεί. Θέλω να αγοράσω ένα screen protector. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κοστίζει 15 ή 22 ευρώ. Με ενδιαφέρει να είναι διακριτικό, ανθεκτικό και να κρατάει την ποιότητα της οθόνης. Προτάσεις ?? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Έχω μπλεχτεί. Θέλω να αγοράσω ένα screen protector. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κοστίζει 15 ή 22 ευρώ. Με ενδιαφέρει να είναι διακριτικό, ανθεκτικό και να κρατάει την ποιότητα της οθόνης. Προτάσεις ?? Πριν αποφασισεις,θα σου πω οτι υπαρχουν και ματ μεμβρανες,που δεν πιανουν δαχτυλιες.Εγω το σκεφτομαι να βγαλω αυτη που εχω,μια γυαλιστερη,και να παω στη ματ. Παρεμπιπτοντως,εγω την εβαλα στο μαγαζι που αγορασα το κινητο,στο Αιγαλεω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ματ ειναι συνηθως καποιες anti-glare, οι οποιες σου "καταστρεφουν" την οθονη. Ειχα μια ματ και την εβγαλα αμεσως για χαρη της clear. καμια σχεση. Πιο ζωντανα χρωματα και πιο ευχαριστη η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ματ ειναι συνηθως καποιες anti-glare, οι οποιες σου "καταστρεφουν" την οθονη. Ειχα μια ματ και την εβγαλα αμεσως για χαρη της clear. καμια σχεση. Πιο ζωντανα χρωματα και πιο ευχαριστη η οθονη Έχετε κάποιο μοντέλο να μου προτείνετε? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εφοσον εισαι προθυμος να δωσεις αυτο το ποσο, τοτε η sgp ειναι μονοδρομος . http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-screen-protector-steinheil-curved-crystal.html Ειναι curved και πιανει όλη την οθονη. Μετα πιο φθηνες και σε πολλη καλη ποιότητα είναι της nilkin http://www.connect2u.my/product-625964.html Εγω ειχα παρει μια θηκη της nillkin και την ειχε μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλησπερα!!!εχει να προτεινει κανεις καμια θηκη σαν την οriginal tpu( διαφανη) που εχω.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts