Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Offtopic:

Case Mate Barely There UltraSlim Case For Samsung

Καλημερα.Εχει κανεις αυτη την Θηκη;

Ηθελα να μαθω απο τι υλικο ειναι πλαστικο η σιλικονη;

Θελω να την αγορασω και ειναι λιγο ακριβη για θηκη.Δεν μου αρεσει η αισθηση απο πλαστικο για αυτο σας ρωταω.

Ευχαριστω.

Οι barely there συνηθως ειναι απο σκληρο πλαστικο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Offtopic:

Case Mate Barely There UltraSlim Case For Samsung

Καλημερα.Εχει κανεις αυτη την Θηκη;

Ηθελα να μαθω απο τι υλικο ειναι πλαστικο η σιλικονη;

Θελω να την αγορασω και ειναι λιγο ακριβη για θηκη.Δεν μου αρεσει η αισθηση απο πλαστικο για αυτο σας ρωταω.

Ευχαριστω.

Προσωπική εμπειρία από τη case mate (σκληρού τύπου) την επέστρεψα και πήρα της krusell διότι η επιφάνεια πίσω ήταν τελείως "φλατ" με αποτέλεσμα να "βουλωνει" το ηχείο και να πέφτει αισθητά η ένταση του ακουστικού όταν αυτό ήταν τοποθετημένο σε λείες επιφάνειες! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Οι barely there συνηθως ειναι απο σκληρο πλαστικο.

Ευχαριστω για την ενημερωση.

Προσωπική εμπειρία από τη case mate (σκληρού τύπου) την επέστρεψα και πήρα της krusell διότι η επιφάνεια πίσω ήταν τελείως "φλατ" με αποτέλεσμα να "βουλωνει" το ηχείο και να πέφτει αισθητά η ένταση του ακουστικού όταν αυτό ήταν τοποθετημένο σε λείες επιφάνειες! ;)

Ετσι την πατησα με μια θηκη Celly GELSKIN232 βασικα την εχω ακομα δεν ακουγεται οντος ο ηχος σε λειες επιφανειες επειδη ειναι flat πισω με αποτελεσμα να καλυπτετε το ηχειο.Ευτυχως που μου το ειπες μην την πατουσα 2η φορα.;)

Οι περισσότερες θήκες για Siii παρέχουν ελάχιστη προστασία. Ειδικά αυτές που αφήνουν ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής δεν κάνουν απολύτως τίποτα.

Αν πέσει κατα 90% θα σκάσει με κάποια απο τις εμπρός γωνίες λόγο βάρους της οθόνης. Οπότε ακόμα και αν δεν σπάσει η οθόνη θα γίνει μεγάλη ζημιά στο νικελ.

Το μοναδικό που προσφέρουν είναι προστασία στο καπάκι. Επομένως δίνεις τα ίδια χρήματα και αγοράζεις ένα δεύτερο.

Για μένα οι καλύτερες θήκες είναι οι μαλακες διαφανείς Jel που καλύπτουν όλο το νικελ. Είναι παμφθηνες και μπορείς να αγοράζεις 2-3 για να τις αλλάζεις επειδή κίτρινιζουν με τον καιρό αν τις έχεις στο φως.

Απο εκεί και πέρα πάμε στις δερματινες flip, όχι όμως σαν την original. Και τελος στις σκληρές που έχουν εσωτερικό με σιλικονη οι οποίες είναι οι καλύτερες σε θέμα προστασίας αλλά όχι εμφάνισης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χτες παραγγειλα αυτη την βαση για το αυτοκινητο απο Expansys http://www.expansys.com.gr/ibolt-galaxy-s3-charging-and-audio-vehicle-dock-car-mode-audio-aux-out-swivel-vibration-free-234621/

Την εχει δοκιμασει καποιος η την εχει δει απο κοντα;

Δειχνει να ειναι λειτουργικη οπως η ΟΕΜ του SII που οταν την συνεδεες με το κινητο το εβαζε σε Car mode.

Εψαχνα καιρο να βρω κατι αντιστοιχο μιας και η ΟΕΜ που εχει βγαλει η Sammy για το SIII ειναι universal και δεν εχει αυτη την λειτουργεια....

Θα δωσω εντυπωσεις οταν την παραλαβω.

Και κατι ακομα δειχνει οτι αν αφαιρεσεις το εσωτερικο της βασης μπορεις να το τοποθετησεις ακομα και με την εξωτερικη θηκη (αν βεβαια χρησιμοποιεις)

Καλο και βολικο αυτο.....

φιλε τελικα σου ηρθε η βαση? τι λεει?εσυ εχεις βαλει καποια θηκη γενικοτερα στο κινητο?

για πείτε καμιά καλή προστασία οθόνης!

Με αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος :

SPIGEN SGP Screen Protector Ultra Nano Clear film for Galaxy S3 International

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271004265324

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Οι περισσότερες θήκες για Siii παρέχουν ελάχιστη προστασία. Ειδικά αυτές που αφήνουν ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος της συσκευής δεν κάνουν απολύτως τίποτα.

Αν πέσει κατα 90% θα σκάσει με κάποια απο τις εμπρός γωνίες λόγο βάρους της οθόνης. Οπότε ακόμα και αν δεν σπάσει η οθόνη θα γίνει μεγάλη ζημιά στο νικελ.

Το μοναδικό που προσφέρουν είναι προστασία στο καπάκι. Επομένως δίνεις τα ίδια χρήματα και αγοράζεις ένα δεύτερο.

Για μένα οι καλύτερες θήκες είναι οι μαλακες διαφανείς Jel που καλύπτουν όλο το νικελ. Είναι παμφθηνες και μπορείς να αγοράζεις 2-3 για να τις αλλάζεις επειδή κίτρινιζουν με τον καιρό αν τις έχεις στο φως.

Απο εκεί και πέρα πάμε στις δερματινες flip, όχι όμως σαν την original. Και τελος στις σκληρές που έχουν εσωτερικό με σιλικονη οι οποίες είναι οι καλύτερες σε θέμα προστασίας αλλά όχι εμφάνισης.

Eγω πηρα μια σιλικονης,αλλα μαυρη,οποτε ειναι καλυτερη,και εβαλα και μια μεμβρανη υγρη στην οθονη,οποτε προς το παρον τελειωσα.

Εχω ομως καβαντζα αλλες δυο,η μια ειναι καλη μεν και δερματινη,αλλα απο τη μια ακρη,περισσευει το τηλεφωνο,και αμα πεσει απο κει,την εβαψα.

Η αλλη,ειναι θηκη ζωνης,που το τηλεφωνο μπαινει ολο μεσα και καπακωνει,οποτε ειναι η καλυτερη απο ολες.Ειναι καλυτερη το χειμωνα ομως,για να καλυπτεται απο κανα μπουφαν,γιατι κλεβουν κι ολας,και δεν πρεπει να προκαλουμε.Και δουλευω αβερτα ΒΤ,για να μη βγαζω το τηλεφωνο σε χωρους που δεν ελεγχω.:mad:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εγω παιδια εχω συνολικα 9 θηκες. Μια flip case γνησια και ολες οι αλλες ειναι του 1-2 € ,αυτες που καλυπτουν το πισω μερος μονο και μια σιλικονης,σε διαφορα χρωματα.Αγορασμενες απο ebay ολες.

Με αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος :

SPIGEN SGP Screen Protector Ultra Nano Clear film for Galaxy S3 International

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271004265324

Συμφωνώ, είναι πολύ καλή στην αφή, μόνο λίγο προσοχή στην τοποθέτηση. Σχεδόν δε μου λείπει το gorilla glass

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/ETC-2PKSCEGSTA

Παιδιά αυτές είναι καλές?προστατεύουν την οθόνη από πέσιμο?

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/ETC-2PKSCEGSTA

Παιδιά αυτές είναι καλές?προστατεύουν την οθόνη από πέσιμο?

Τις παρήγγειλα χθές μετα από καλά λογια που διάβασα στο παρόν νήμα . Αυτό βέβαια που εχει τονιστει ειναι οτι εχουν τελεια εφαρμογη χωρις να δινουν εξτρα ογκο αλλα δυστυχως δεν προστατευουν πολυ σε περιπτωση πτωσης.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Εχει αγορασει καποιος την sgp ultra thin air; την ειχα στο note και ειχε καποια τριξιματα! Και επισης αν εχει καποιος αγορασει την sgp crumena pouch, αν μπορουσε να κανει καποιο σχολιο περι των θηκων! Απο οτι διαβασα η neo hybrid εχει θεμα με τα κουμπια της εντασης, κριμα και την κανανε πολυ ομορφη! Οι παλιες στο s2 σακκουλιαζανε και τωρα αυτο!

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Καλησπερα παιδια ,ψαχνω να αγορασω ειτε καπακι (για μπλε Galaxy S III) ειτε καλυμμα με ηρωες της marvel ...τυπου captain america,thor,iron man κτλ΄. αλλα δε βρισκω κατι .Εχει κανεις υποψιν του καποιο λινκ??
Unbox Your Phone

Καλησπερα παιδια ,ψαχνω να αγορασω ειτε καπακι (για μπλε Galaxy S III) ειτε καλυμμα με ηρωες της marvel ...τυπου captain america,thor,iron man κτλ΄. αλλα δε βρισκω κατι .Εχει κανεις υποψιν του καποιο λινκ??

Για δες εδώ http://www.exportprive.com/en/samsung/22170-anymode-marvel-comics-case-samsung-galaxy-s3-i9300-spiderman-8809329191855.html

Παρ'όλο που κι εγω εχω δύο θήκες της Samsung,αυτες τις διάφανες που καλύπτουν πίσω και πλάι,τις πιό πολλές φορές δεν τις χρησιμοποιώ,γιατι θέλω να χαίρομαι τη λεπτή υφή της συσκευής.Ετσι χθές το μεσημέρι η συσκευή μου,έπεσε για πρώτη φορά στο έδαφος.Έσκασε ακριβώς στην ακμή της υποδοχής USB,με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί η είσοδος USB και να μην μπαίνει το καλώδιο.Με τη βοήθεια φαλτσέτας η είσοδος σουλουπώθηκε και ευτυχώς η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική χωρίς άλλους τραυματισμούς.

Τελικά η γκουμουτσοποίηση της συσκευής με τις κάθε λογής θήκες είναι μονόδρομος για να γλυτώσεις την καταστροφή...:(

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Παρ'όλο που κι εγω εχω δύο θήκες της Samsung,αυτες τις διάφανες που καλύπτουν πίσω και πλάι,τις πιό πολλές φορές δεν τις χρησιμοποιώ,γιατι θέλω να χαίρομαι τη λεπτή υφή της συσκευής.Ετσι χθές το μεσημέρι η συσκευή μου,έπεσε για πρώτη φορά στο έδαφος.Έσκασε ακριβώς στην ακμή της υποδοχής USB,με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί η είσοδος USB και να μην μπαίνει το καλώδιο.Με τη βοήθεια φαλτσέτας η είσοδος σουλουπώθηκε και ευτυχώς η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική χωρίς άλλους τραυματισμούς.

Τελικά η γκουμουτσοποίηση της συσκευής με τις κάθε λογής θήκες είναι μονόδρομος για να γλυτώσεις την καταστροφή...:(

Ουδεν κακον,αμιγες καλου...

(Εγω εχω βαλει αυτη. http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170858818872&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123 .Μια χαρα.Και εχει το "πενακι",που με βολευει πολυ στα γραμματακια).

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπερα παιδια, μηπως κατα τυχη εχει αγορασει καποιος αυτη την πλατη για να μας πει εντυπωσεις?:http://www.youtube.com/watch?v=ZMHKt1snxy4&feature=related
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια, μηπως κατα τυχη εχει αγορασει καποιος αυτη την πλατη για να μας πει εντυπωσεις?:http://www.youtube.com/watch?v=ZMHKt1snxy4&feature=related

Το έχω εγώ.

Κόβει λίγο ισχύ από το wifi.

Έχει αναφερθεί αρκετά εδώ σε αυτό το thread.

Εχει παρει καποιος την otterbox commuter να μας πει εντυπωσεις;

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Εχει παρει καποιος την otterbox commuter να μας πει εντυπωσεις;

Εν συντομια μετα απο ενα μηνα χρησης εχω παρατηρησει τα παρακατω.

- Απο ασφαλεια δεν παιζεται. Πεφτει κατω και δεν καρδιοχτυπας, απλα δεν εχει παθει τιποτα. Στα συν τα καπακια για τις υποδοχες φορτισης και ακουστικων, ειδικα τωρα το καλοκαιρι με αμμο σκονη κλπ. Επισης στα συν το χειλακι στην οθονη.

- Προσθετει αρκετο bulk και ξενιζει στο χερι. Μου πηρε καμια εβδομαδα να την συνηθησω. Τωρα δεν με ενοχλει, αλλα παραμενει μεγαλη.

- Δεν ειναι για καθημερινο βαλε / βγαλε. Θελει πιεση και ζορισμα και νομιζεις οτι θα κοψει το κινητο στην μεση αλλα δεν θα εχει μπει η θηκη.

- Το μαλακο εσωτερικο κομματι της ειναι πολυ σκληρο με αποτελεσμα τα κουμπια ηχου και power να γινονται εξαιρετικα σκληρα. Μαλακωσε μετα απο χρηση αλλα και παλι αν δεν εχεις κοντρα δαχτυλο δεν πατιουνται.

Αυτα τα λιγα μπορω να σκεφτω, ειμαι και στην δουλεια, αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη ερωτηση να την απαντησω :)

Αλέξανδρος

Εν συντομια μετα απο ενα μηνα χρησης εχω παρατηρησει τα παρακατω.

- Απο ασφαλεια δεν παιζεται. Πεφτει κατω και δεν καρδιοχτυπας, απλα δεν εχει παθει τιποτα. Στα συν τα καπακια για τις υποδοχες φορτισης και ακουστικων, ειδικα τωρα το καλοκαιρι με αμμο σκονη κλπ. Επισης στα συν το χειλακι στην οθονη.

- Προσθετει αρκετο bulk και ξενιζει στο χερι. Μου πηρε καμια εβδομαδα να την συνηθησω. Τωρα δεν με ενοχλει, αλλα παραμενει μεγαλη.

- Δεν ειναι για καθημερινο βαλε / βγαλε. Θελει πιεση και ζορισμα και νομιζεις οτι θα κοψει το κινητο στην μεση αλλα δεν θα εχει μπει η θηκη.

- Το μαλακο εσωτερικο κομματι της ειναι πολυ σκληρο με αποτελεσμα τα κουμπια ηχου και power να γινονται εξαιρετικα σκληρα. Μαλακωσε μετα απο χρηση αλλα και παλι αν δεν εχεις κοντρα δαχτυλο δεν πατιουνται.

Αυτα τα λιγα μπορω να σκεφτω, ειμαι και στην δουλεια, αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη ερωτηση να την απαντησω :)

Αυτα ειναι καλα σχολια, την εχω ηδη παραγγειλει και περιμενω να ερθει.

Θελω να σε ρωτησω αν τα καπακια εφαρμοζουν καλα οταν τα κλεινεις, η απορια μου ειναι αν η κατασκευη γενικα ειναι ποιοτικη, δηλαδη οταν κλεινεις τα καπακια αυτα κουμπωνουν σωστα στις θεσεις τους η προεξεχουν;

Δευτερον αν το μαλακο εσωτερικο κομματι μαζευει χνουδια πχ. οταν το βαζεις στην τσεπη και το βγαζεις. Ειχα για το note την case mate tough και το μαλακο μερος της θηκης ηταν μαγνητης χνουδιων.

Για τα κουμπια ξερω το διαβασα στους xda αλλα αρκετοι ειπαν πως μετα απο καιρο αρχιζουν και μαλακωνουν.

Και τελος ποσο bulk προσθετει, εννοω εξακολουθει να ειναι βολικο το κινητο στην τσεπη; το καλο ειναι οτι πριν ειχα το note οποτε νομιζω οποια θηκη και να βαλω παλι το τηλεφωνο θα μου φαινετε κανονικο.

Σ'ευχαριστω.

Edited by giorgosgeo4

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Αυτα ειναι καλα σχολια, την εχω ηδη παραγγειλει και περιμενω να ερθει.

Θελω να σε ρωτησω αν τα καπακια εφαρμοζουν καλα οταν τα κλεινεις, η απορια μου ειναι αν η κατασκευη γενικα ειναι ποιοτικη, δηλαδη οταν κλεινεις τα καπακια αυτα κουμπωνουν σωστα στις θεσεις τους η προεξεχουν;

Δευτερον αν το μαλακο εσωτερικο κομματι μαζευει χνουδια πχ. οταν το βαζεις στην τσεπη και το βγαζεις. Ειχα για το note την case mate tough και το μαλακο μερος της θηκης ηταν μαγνητης χνουδιων.

Για τα κουμπια ξερω το διαβασα στους xda αλλα αρκετοι ειπαν πως μετα απο καιρο αρχιζουν και μαλακωνουν.

Και τελος ποσο bulk προσθετει, εννοω εξακολουθει να ειναι βολικο το κινητο στην τσεπη; το καλο ειναι οτι πριν ειχα το note οποτε νομιζω οποια θηκη και να βαλω παλι το τηλεφωνο θα μου φαινετε κανονικο.

Σ'ευχαριστω.

Τα καπακια καθιζουν αριστα, δεν προεξεχουν καθολου και ολη η κατασκευη ειναι απο τις ποιο ποιοτικες που θα βρεις σε θηκη, τα παντα καθονται εκει που πρεπει.

Το εσωτερικο μαλακο κομματι δεν ειναι και τοσο μαλακο οποτε δεν εχει προβλημα με χνουδι. Βασικα δεν μαζευει τιποτα πανω του.

Το μεγεθος (μετραει :lol:) ειναι πραγματικα θε συνηθειας. Εγω πλεον το μπαινοβγαζω τσεπη κλπ ανετα και δεν το σκεφτομαι.Βεβαια οταν το βγαλω απο την θηκη μενει σχεδον το μισο σε παχος και παθαινω πλακα. Απο την αλλη αν βαλω το κινητο μονο του στην τσεπη τωρα εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ ευθραυστο. Βασικα η συγκεκριμενη θηκη προσδιδει τρομερη αισθηση ασφαλειας.

Edited by alx_570
Αλέξανδρος

Καμμιά μπαταρία αξιόπιστη από e-bay?

Στο θέμα αξιοπιστίας πιστεύω οτι μόνο με την αυθεντική μπορεις να είσαι ήσυχος αλλά είναι δύσκολο να πετύχει κανείς αυθεντική μπαταρία στο ebay κι ας γράφει επάνω Samsung.

Εγω πάντως,απο ebay,πήρα με 9 δολλάρια δύο μπαταρίες "Samsung" 2100mAh και ένα φορτιστή...

cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=261035462577

Δεν υπήρξε θέμα αξιοπιστίας ως τώρα,ωστόσο οι μπαταρίες αυτές δεν έχουν τη χωρητικότητα που λέει επάνω.Διαρκούν περίπου 50% λιγότερο!Απο την άλλη είναι πολύ σημαντικό να τις έχει κανείς μαζί του,γιατι δεν ξεμένει ποτέ,ιδίως στις διακοπές.Συγκεκριμένα χρησιμοποιούσα τις δύο αυτές αλύπητα,με φορτιστή αυτοκινήτου,με φορτιστή σπιτιού και τις φόρτιζα όποτε θυμόμουνα.Η εργοστασιακή μπαταρία φορέθηκε μόνο όταν γύρισα απο τις διακοπές και όλα τελικά OK!

Edited by LAGGI

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556