splus Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2755841 [ROM] [04.07.15] [4.4.2] [stock] [N7100 Ports] QS-i9300-KK Φρέσκο πράμα :-P Θα φλασαρω λογικά αύριο το απόγευμα Την προτείνω ανεπιφύλακτα!!! από το μεσημέρι που την έχω βάλει στο κινητό οι εντυπώσεις μού είναι θετικές..δουλεύουν Όλα μια χαρά.Και κερνελ έβαλα boeffla.. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Την προτείνω ανεπιφύλακτα!!! από το μεσημέρι που την έχω βάλει στο κινητό οι εντυπώσεις μού είναι θετικές..δουλεύουν Όλα μια χαρά.Και κερνελ έβαλα boeffla.. Παιδια οποίος την δοκιμάσει κανα δύο μέρες ας μας πει αν λύθηκε το θέμα με την ram (οπου μειώνεται παρα πολυ και επανέρχεται μονο με reboot). Αν λύθηκε αυτό το θεμα νομιζω αξιζει. Εδω και καιρώ ειμαι με archi 3.0.2 cm11.Πολυ καλή αλλα με μικρο προβληματα. Την QS την ειχα δοκιμάσει, παρα πολυ καλη αλλα στο τέλος της ημερας ηθελε reboot. Οποτε αν έφτιαξε το πρόβλημα με τη RAM παμε για QS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Την προτείνω ανεπιφύλακτα!!! από το μεσημέρι που την έχω βάλει στο κινητό οι εντυπώσεις μού είναι θετικές..δουλεύουν Όλα μια χαρά.Και κερνελ έβαλα boeffla.. Εχω ενα ς3 με την qs NL1 να την περασω απο πανω η να κανω wipes?πρωτα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Εχω ενα ς3 με την qs NL1 να την περασω απο πανω η να κανω wipes?πρωτα Εννοείται ότι πρέπει να κάνεις όλα τα wipes πρώτα πριν την περάσεις... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Εννοείται ότι πρέπει να κάνεις όλα τα wipes πρώτα πριν την περάσεις... αυτο ειναι που δεν θελω να κανω,εχεις προσεξει διαφορες απο την NL1 πχ σε εμφανιση η κατι αλλο?γιατι πιστευω οτι ειναι σχεδον ιδιες.θα βοηθουσε η απαντηση σου,ευχαριστω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 αυτο ειναι που δεν θελω να κανω,εχεις προσεξει διαφορες απο την NL1 πχ σε εμφανιση η κατι αλλο?γιατι πιστευω οτι ειναι σχεδον ιδιες.θα βοηθουσε η απαντηση σου,ευχαριστω. Δυστυχώς φίλε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό γιατί δεν είχα την NL1.. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Έχω καιρό να βάλω την προηγούμενη έκδοση αλλά απ όσο θυμάμαι τρέχουν το ίδιο καλά. Όταν κάποια μέρα για τον οποιοδήποτε λόγο θα είσαι σπίτι με μπόλικο χρόνο, πάρε ένα backup με titanium τις εφαρμογές σου, και κάνε την αναβάθμιση. Δεν είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται και να τρέχεις αλλά όσο να ναι είναι και μισό χρόνο νεότερη έκδοση :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καμια παρατήρηση για τη RAM της καινούργιας QS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καμια παρατήρηση για τη RAM της καινούργιας QS; Πολύ καλή διαχείριση η τελευταία QS. Καμοιά 50αριά εφαρμογές έχω πάνω και απο βαριές έχω παγώσει με greenify μονο το facebook. messnger , viber κλπ τρέχουν κανονικά απο πίσω. Το μεγαλυτερο που έχω δει στην ραμ μου ειναι μέχρι 550mb. γενικά η αίσθηση που δίνει η ρομ ειναι λες και έχουμε άλλο κινητό. Με boeffla 6.6 ειμαι και ondemand profile στον kernel και πάει κροτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 στην νεα qs εκτος απο την καλυτερη λειτουργια υπαρχει καμμια προσθηκη κανενος καινουριου feature? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Απ ότι έχω δει τις τελευταίες 3 μέρες που την έχω... Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 :(Δεν εχει στην μπαρα το κουμπι για φακο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :(Δεν εχει στην μπαρα το κουμπι για φακο.επισης ραμ παντα μεταξυ 650/710.δεν ειδα ποτε κατω απο αυτα τα νουμερα και απο εφαρμογες αντε να εβαλα καμια δεκαρια οχι φεισμπουκ κλπες βαριες εφαρμογες.λαγκακια εως καθολου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Θα την δοκιμάσω και αυτή. Τελικά με την Lollipop μετά απο λίγες μέρες το κινητό γίνεται τόσο αργό όσο και με τις στοκ ρομς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Διάβασα πριν λίγες μέρες επιτέλους ο JustArchi ξαναπιασε δουλειά. Είναι καθαρά ο καλύτερος developer που έχει περάσει από το κινητό μας αλλά δυστυχώς θα φύγει και αυτός σύντομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 (edited) Αναμενόμενο.Είναι παλιό πλέον. Λοιπόν δε ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος,αλλά είναι τραγική η QS. Έκανα όλα τα wips,factory reset και τα σχετικά πριν την φλασάρω. Πάρα μα πάρα πολύ αργή και το lag στο θεό. Edited July 8, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Αναμενόμενο.Είναι παλιό πλέον. Λοιπόν δε ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος,αλλά είναι τραγική η QS. Έκανα όλα τα wips,factory reset και τα σχετικά πριν την φλασάρω. Πάρα μα πάρα πολύ αργή και το lag στο θεό. Σιγουρα κατι δεν πηγε καλα.σε εμενα παει πολυ καλα.και ειδικα τωρα που γραφω απο το τηλ.η ανταποκριση στο πληκτρολογιο ειναι πολυ εντιπωσιακη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σιγουρα κατι δεν πηγε καλα.σε εμενα παει πολυ καλα.και ειδικα τωρα που γραφω απο το τηλ.η ανταποκριση στο πληκτρολογιο ειναι πολυ εντιπωσιακη. την έχω περάσει 3 ή 4 φορές απο το πρωί. Τζίφος. Θα δείξει θα την περάσω άλλη μία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 γεια σας παιδια εχω μπει στο τριπακι να αλλαξω ρομ στο σ3 καθως τωρα τελευταια καθυστερει αρκετα (4.3).. θα ηθελα αν γινεται να μου προτεινεται μια ρομ (και κερνελ αν χρειαζεται).θελω να μην εχει κολληματα να λειτουργουν ολα (καμερα, gps κλπ), δεν με πειραζει να μην ειναι λολιποπ, ακρει να ειναι σταθερη, αξιοπιστη και να μην πινει την μπαταρια. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 την έχω περάσει 3 ή 4 φορές απο το πρωί. Τζίφος. Θα δείξει θα την περάσω άλλη μία. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα αν δεν το έχεις κάνει να πέρναγες πρώτα μια στοκ με odin Και μετά να την φλασαρεις ίσως Έτσι να διορθωθεί το πρόβλημα σου... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα αν δεν το έχεις κάνει να πέρναγες πρώτα μια στοκ με odin Και μετά να την φλασαρεις ίσως Έτσι να διορθωθεί το πρόβλημα σου... δε χρειάζεται,τσάμπα ο κόπος. Δε φλασάρω πρώτη φορά.:p ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας παιδια εχω μπει στο τριπακι να αλλαξω ρομ στο σ3 καθως τωρα τελευταια καθυστερει αρκετα (4.3).. θα ηθελα αν γινεται να μου προτεινεται μια ρομ (και κερνελ αν χρειαζεται).θελω να μην εχει κολληματα να λειτουργουν ολα (καμερα, gps κλπ), δεν με πειραζει να μην ειναι λολιποπ, ακρει να ειναι σταθερη, αξιοπιστη και να μην πινει την μπαταρια. Βάλε την Qs τότε που δίνει παραπάνω ο φίλος με boefla κέρνελ 6.6 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 την έχω περάσει 3 ή 4 φορές απο το πρωί. Τζίφος. Θα δείξει θα την περάσω άλλη μία. μηπως να την ξανακατεβασεις γιατι μπορει να παιζει και αυτο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 μηπως να την ξανακατεβασεις γιατι μπορει να παιζει και αυτο. έφτιαξε βασικά.:lol: μετά απο αρκετά reboot και πειράματα στον boefla ή έστω κατα τύχη :p:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 με πισατε να κανω την αλλαγη. ειμαι στοκ 4.3 τωρα. δεν εχω εμπειρια οποτε λιγο τα φωτα σας. για αρχη καλυτερα ειναι trwp ή cwm για αρχη ? πρωτα βαζω κερνελ ή τη ρομ και ποτε κανω και ποια wipe? Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 με πισατε να κανω την αλλαγη. ειμαι στοκ 4.3 τωρα. δεν εχω εμπειρια οποτε λιγο τα φωτα σας. για αρχη καλυτερα ειναι trwp ή cwm για αρχη ? πρωτα βαζω κερνελ ή τη ρομ και ποτε κανω και ποια wipe? Επειδή είμαι διακοπές χωρίς θα προσπαθήσω να στα πω χωρίς links γιατί θα μου πάρει ώρα από το κινητό. Αρχικά κατέβασε την εφαρμογή flashify και φλασαρε twrp. Το θεωρώ καλύτερο. Τον τρόπο θα τον καταλάβεις δεν είναι δύσκολη εφαρμογή. Καλό είναι να κάνεις ένα backup μέσω recovery. Κατεβάζεις τον τελευταίο boeffla kernel. Κατεβάζεις το zip της rom. Κάνεις wipe Cache, dalvik Cache, data, system μέσα από το recovery και φλασαρεις το zip. Επιλέγεις τον στοκ κερνελ που αν δεν κάνω λάθος είναι προεπιλεγμενος. Επιλέγεις ότι θέλεις να έχεις, μέσα από τον installer και ανοίγεις το κινητό. Αφού το ανοίξεις ξαναμπαινεις recovery και φλασαρεις τον Boeffla κάνοντας μαζί και wipe Cache και dalvik Cache. Έτοιμος :-D Ίσως θέλεις να κατεβάσεις και την εφαρμογή του boeffla για να ρυθμίζεις τον kernel όπως θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 με πισατε να κανω την αλλαγη. ειμαι στοκ 4.3 τωρα. δεν εχω εμπειρια οποτε λιγο τα φωτα σας. για αρχη καλυτερα ειναι trwp ή cwm για αρχη ? πρωτα βαζω κερνελ ή τη ρομ και ποτε κανω και ποια wipe? οτι ρεκοβερυ και αν διαλεξεις να ειναι η τελευταια εκδοση για το ς3.προσωπικα επαθα ζημια απο μια εκδοση twrp και προτιμω ρεκοβερυ philz touch.καθαρα προσωπικη γνωμη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έφτιαξε βασικά.:lol: μετά απο αρκετά reboot και πειράματα στον boefla ή έστω κατα τύχη :p:lol: τωρα που το λες οταν επελεξα αλλον κερνελ στην εγκατασταση δεν ξεκινουσε και τελικα επελεξα στοκ κερνελ και ολα καλα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts