m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν χρειαζεται διοτι τα παγωνω με TitaniumBackup οτι δεν θελω :) ( τα περισσοτερα δηλαδη ) & αν κατι το θελω, το κανω εφαρμογη χρήστη και το κοιμήζω Σωστός :up: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σωστός :up: Δε με αφηνει να την κατεβασω KANENA link, καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τι παίζει ρε παιδιά με αυτη την ultima? Εχω την archidroid 1.78, δεν εχω κανα θέμα, αλλά όλο και τρώγομαι για το καλύτερο. Να βάλω την 1.79 archi ή να αλλάξω σε ultima? Κύριο κριτήριο η σταθερότητα (με lagfree), η μπαταρία και η παραμετροποίηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δε με αφηνει να την κατεβασω KANENA link, καμια ιδεα ? Έχει πολλά links ενα από όλα θα στην δώσει ,δες αυτο https://romhut.com/download/rom/52c4644baac0d Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχει πολλά links ενα από όλα θα στην δώσει ,δες αυτο https://romhut.com/download/rom/52c4644baac0d Ναι κατεβαινει σε ευχαριστω ΠΟΛΥ φιλαρακι μου... αν εχεις χρονο καποια στιγμη πες μου και 2 λογια... οσο κατεβαινει δηλαδη η ROM :P οταν με καλουν αργει να φανει αυτος που με καλει ? εχει κανα bug ? Υπαρχει καλυτερη ROM η θεωρειται TOP ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ή Ultima είναι released ή nightly? Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ειναι AOSP Style και θα ηθελα καμια Stock Style.. Stock Based 4.3 Παιζει καμια καλη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σε AOSP έχω δοκιμάσει την CyanogenMod 11 και τώρα έχω την Omni με boeffla kernel. Και οι δύο είναι nightly με καθημερινή ενημέρωση. Είμαι πολύ ικανοποιημενος και από πλευρά μπαταρίας αλλά και από lag-free . Για stock based δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σε AOSP έχω δοκιμάσει την CyanogenMod 11 και τώρα έχω την Omni με boeffla kernel. Και οι δύο είναι nightly με καθημερινή ενημέρωση. Είμαι πολύ ικανοποιημενος και από πλευρά μπαταρίας αλλά και από lag-free . Για stock based δεν έχω δοκιμάσει κάτι. θα δοκιμασω Android Revolution HD 40... ηταν ΚΟΡΥΦΑΙΑ στο Note που ειχα παλια... ηταν ΤΡΟΜΕΡΗ η καλυτερη θα ελεγα... Αν δε με ικανοποιησει θα παω σε CM 11 δεν το συζηταμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δοκίμασε και την Omni, το s3 πετάει. Με την cm με χάλασαν κάτι προβληματάκια με την κάμερα. Δεν ξέρω αν έχουν λυθεί, φαντάζομαι πως ναι. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δοκίμασε και την Omni, το s3 πετάει. Με την cm με χάλασαν κάτι προβληματάκια με την κάμερα. Δεν ξέρω αν έχουν λυθεί, φαντάζομαι πως ναι. Ενα link φιλε μου? φυσικα και θα δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 http://omnirom.org Και τα downloads http://dl.omnirom.org Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 http://omnirom.org Και τα downloads http://dl.omnirom.org Άψογος! & ποιον boeffla βαζω ? μη βαλω αλλης εκδοσης και τα κανω μανταρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δες εδώ, http://www.boeffla-kernel.de/index.php/2012-10-31-06-13-16 ή αυτό i9305-OMNI-Boeffla-2.1b2-by-hbohd-04-12-2013 αν έχεις το lte Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δες εδώ, http://www.boeffla-kernel.de/index.php/2012-10-31-06-13-16 ή αυτό i9305-OMNI-Boeffla-2.1b2-by-hbohd-04-12-2013 αν έχεις το lte το CM 11 κερνελ βαζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Για CyanogenMod 4.4.2 ναι, για Omni τα αντίστοιχα Απλά καλύτερα να βάλεις τα stable. Επίσης κατέβασε μετά και το Boeffla-Config V2 για να τα παραμετροποίηση Εννοείται ότι πάντα κάνεις ένα backup πριν ξεκινήσεις. Edited February 11, 2014 by nvianitakis Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σε AOSP έχω δοκιμάσει την CyanogenMod 11 και τώρα έχω την Omni με boeffla kernel. Και οι δύο είναι nightly με καθημερινή ενημέρωση. Είμαι πολύ ικανοποιημενος και από πλευρά μπαταρίας αλλά και από lag-free . Για stock based δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Εγώ που έβαλα τη omni δεν μπορούσα να αποθηκεύσω τις φωτογραφίες που έβγαζα με τη κάμερα στη εξωτερική κάρτα έτσι είναι και εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ναι πρέπει, αν θέλω, να τις περάσω μόνος. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν μπροω νακ ατεβασω απο Play Store ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.. Εχω error 403... ξερει κανεις τι παιζει ? & με Omni & με Stock ROM... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δοκίμασε να κάνεις reset τον proxy στα settings και clear to cache Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δοκίμασε να κάνεις reset τον proxy στα settings και clear to cache Clear cache έκανα proxy reset πως κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Settings - networks - APNs Δοκίμασε να κάνεις clear History v από τα settings του play store Edited February 11, 2014 by nvianitakis Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μπα τα ίδια, φλασαρα μάλιστα ξανά την Ρομ αλλά τα ίδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μπα τα ίδια, φλασαρα μάλιστα ξανά την Ρομ αλλά τα ίδια ... Είναι γενικό πρόβλημα της Google σήμερα...Μην αγχώνεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δεν μπροω νακ ατεβασω απο Play Store ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.. Εχω error 403... ξερει κανεις τι παιζει ? & με Omni & με Stock ROM... :( Δοκίμασε να διαγράψεις τον λογαριασμό Google κάνε επανεκκίνηση και ξαναβάλε τον λογαριασμό σου... Σε μένα έτσι έπαιξε Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts