Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sorry για το off θυμηστε μου σας παρακαλω σε ποιο φακελο βρισκω το nandroid back up κολλησα :lol:

Clockworkmod

giphy.gif

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελα που δεν μου εχει τετοιο φακελο στην SD :blink:

Ουτε φάκελο με την ονομασία nandroid εχεις ?

Samsung galaxy s21+

Ελα που δεν μου εχει τετοιο φακελο στην SD :blink:

Με ποιον file manager είσαι?

κατέβασε τον astra, στην external sd κοίταξες?

giphy.gif

Ούτε αυτό ισχύει, ούτε ότι άμα περάσεις νέα ROM θέλει 2 με 3 μέρες για να στρώσει η μπαταρία. Sorry παιδιά αλλά όλα αυτά είναι μπούρδες.

1. Το battery stats δεν είναι τίποτα άλλο από ένα log file για την χρήση της μπαταρίας.

2.οι νέες μπαταρίες έχουν δικό τους chip μέσα που ρυθμίζουν την αυτονομία και κρατούν δεδομένα για την μπαταρία. Και αυτό ούτε reset μπορείς να το κανείς ούτε τίποτα.δεν πας να περάσεις 200 ROM , τα στοιχεία που υπάρχουν μέσα στο chip δεν γίνονται reset.

3.όλα αυτά τα λέω και από προσωπική εμπειρία , χρόνια έκανα reset τα battery stats ή έβγαζα την μπαταρία για 60 δευτερόλεπτα ακριβώς και την ξαναεβαζα και γενικά έκανα ότι λαλακια μου έλεγε o καθένας, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Αν είναι καλή η ROM ή o kernel που φοράς θα φανεί αμέσως από την πρώτη φόρτιση, αν δεν είναι καλά αυτά δεν πας να την τάξεις στην παναγία την Σουμελα διάφορα δεν θα δεις στην μπαταρία.

Mπραβο,μπραβο,Αγοριναρα μου..!!!! Εσυ εισαι ωραιος ρε Μορτηηηη..!!! Τα λες πολυ ωραιαααα.. Γραφε,Γραφεεεε...!!!

Παναγια Σουμελα δεν κανει δουλεια.. Ο.Κ καταλαβα...:lol: Μηπως η Παναγια Εκατονταπυλιανη..???:worry: Ισως η Παναγια των Βλαχερνων..??:confused: Εστω η Παναγια των Παρισιων...???

Τελος παντων,θα το λυσω το θεμα με καποια Παναγια απο ολες..??:mad: Γιατι με ολα τα αλλα που εχουν γραφει,στις πιο πισω σελιδες.. Δεν προκειται να λυσω τιποτα...:lol: (αυτονομια μπαταριας / calibration & wipe battery stats και ολα τα αλλα,τα Νιαου.. Νιαου.. ψι.. γαβ..γαβ..;))

@ ολους >> Οσοι εχουν βαλει κανεναν kernel αξιολογο,που τους εκανε εντυπωση.. Ας μας τον αναφερουν με 2/3 λεξεις για το τι πουλια πιανει,να τον δοκιμασουμε και εμεις.. (Εκτος απο Ninpo που ειναι φοβερος http://forum.xda-developer....php?t=1720734 σε σχεση με οσους υπαρχουν εδω και καιρο...!!!!!!)

Και ninpo να βαλετε,γραψτε 2 λογια να δουμε αν πεσαμε μεσα...(?) 95%:!:

edit : Μαλλον καποιο λαθος εγινε με την quote μου,απο την φορμα κειμένου και οχι καποια διαγραφη απο καποιον κ.mod να υποθεσω...???

Και για αυτο το ξανα postaro.. (sorry αν κανω λαθος..)

Edited by Milfas

Mπραβο,μπραβο,Αγοριναρα μου..!!!! Εσυ εισαι ωραιος ρε Μορτηηηη..!!! Τα λες πολυ ωραιαααα.. Γραφε,Γραφεεεε...!!!

Παναγια Σουμελα δεν κανει δουλεια.. Ο.Κ καταλαβα...:lol: Μηπως η Παναγια Εκατονταπυλιανη..???:worry: Ισως η Παναγια των Βλαχερνων..??:confused: Εστω η Παναγια των Παρισιων...???

Τελος παντων,θα το λυσω το θεμα με καποια Παναγια απο ολες..??:mad: Γιατι με ολα τα αλλα που εχουν γραφει,στις πιο πισω σελιδες.. Δεν προκειται να λυσω τιποτα...:lol: (αυτονομια μπαταριας / calibration & wipe battery stats και ολα τα αλλα,τα Νιαου.. Νιαου.. ψι.. γαβ..γαβ..;))

@ ολους >> Οσοι εχουν βαλει κανεναν kernel αξιολογο,που τους εκανε εντυπωση.. Ας μας τον αναφερουν με 2/3 λεξεις για το τι πουλια πιανει,να τον δοκιμασουμε και εμεις.. (Εκτος απο Ninpo που ειναι φοβερος http://forum.xda-developer....php?t=1720734 σε σχεση με οσους υπαρχουν εδω και καιρο...!!!!!!)

Και ninpo να βαλετε,γραψτε 2 λογια να δουμε αν πεσαμε μεσα...(?) 95%:!:

edit : Μαλλον καποιο λαθος εγινε με την quote μου,απο την φορμα κειμένου και οχι καποια διαγραφη απο καποιον κ.mod να υποθεσω...???

Και για αυτο το ξανα postaro.. (sorry αν κανω λαθος..)

Παικταρά o φίλος σου o νίκος τον δουλεύει τον τελευταίο ninpo περίπου Μία εβδομάδα με την v7.1 omega και έχει να πει μόνο εξωτερικά λόγια...

Τρομερά σμουθ και από μπαταρία εξωτερική...

4 ώρες ομιλίας + 3:30 ώρες στο ίντερνετ με κάθε γέμισμα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Με ποιον file manager είσαι?

κατέβασε τον astra, στην external sd κοίταξες?

Ναι το εχω εκει αλλα το πρωτο back up το εκανα στην sd εσωτερικη και δεν το βρισκω

I'm not driving fast...just flying slow

Μερικες noob-αδικες ερωτησεις...

modem/radio/kernel ειναι το ιδιο πραγμα?

Πως μπορω ας πουμε να φλασαρω το stock LFB kernel?

Μπορω να το κανω extract απο τις επισημες rom που κυκλοφορουν?

Ποιο αρχειο των rom ειναι? το boot.img? Η το modem.bin?

Μεσω odin περνιουνται αυτα ή μεσω CWM?

:)

Ναι το εχω εκει αλλα το πρωτο back up το εκανα στην sd εσωτερικη και δεν το βρισκω

δηλαδη αν πας sdcard - clockworkmod - backup δεν το βλεπεις το backup σου ;

Νικήτας

δηλαδη αν πας sdcard - clockworkmod - backup δεν το βλεπεις το backup σου ;

Μου φαίνεται πως ο φίλος είπε οτι δεν βλέπει καθόλου το clockworkmod.

giphy.gif

Μου φαίνεται πως ο φίλος είπε οτι δεν βλέπει καθόλου το clockworkmod.

Αν υπάρχει πάντως το backup μπορεί και από την εφαρμογή cwm να το σβήσει ή να το επαναφέρει... Ή έστω να είναι σίγουρος αν υπάρχει ;)

Έχω δοκιμάσει omega 9 checkrom foxhound και τώρα είμαι με επίσημη.Καλύτερη μπαταρία έχω με την επίσημη.

Έχω στήσει την επίσημη όπως την θέλω, έχω κρατήσει ένα καλό backup και απλά δοκιμάζω custom.

Δεν με έχει πείσει κάποια, ότι αξίζει εκτός ίσως λίγο από την foxhound.

Σίγουρα το καλύτερο για όποιον μπορει είναι να στήνει και να περνα tweaks στην επίσημη.

Εγω στην μοναδικη που βρήκα κάποιες μικρο διάφορες είναι η rom του Wanam και μαλλον οφεολονται στο οτι εχει πειραγμενο kernel. Τα μενου για παράδειγμα εμφανίζονται πιο γρήγορα και γενικα δίνει λιγότερο lag.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μερικες noob-αδικες ερωτησεις...

modem/radio/kernel ειναι το ιδιο πραγμα?

Πως μπορω ας πουμε να φλασαρω το stock LFB kernel?

Μπορω να το κανω extract απο τις επισημες rom που κυκλοφορουν?

Ποιο αρχειο των rom ειναι? το boot.img? Η το modem.bin?

Μεσω odin περνιουνται αυτα ή μεσω CWM?

Μοdem/radio είναι το ίδιο. Τo kernel είναι άλλο πράγμα. Σε παραπέμπω στην ενότητα Android και στο επισημασμένο της ορολογίας.

Όσο για τις υπόλοιπες ερωτήσεις, υπάρχει ολόκληρο θέμα με οδηγίες..:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Καλό διάβασμα!

- Alex

Ένα πόλη σύντομο βιντεακι απο την WanamLite V1.8

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όταν κάνετε nandroid back up με την recovery του chainfire σας το αποθηκεύει στην εσωτερική ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Εμένα το αποθήκευσε στην εξωτερική ενώ έχω άπλετο χώρο στην εσωτερική και μου φάνηκε περίεργο καθώς δεν βλέπω κάποια επιλογή στην εφαρμογή του.
Μάκης

Όταν κάνετε nandroid back up με την recovery του chainfire σας το αποθηκεύει στην εσωτερική ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Εμένα το αποθήκευσε στην εξωτερική ενώ έχω άπλετο χώρο στην εσωτερική και μου φάνηκε περίεργο καθώς δεν βλέπω κάποια επιλογή στην εφαρμογή του.

Μάκη στο cwm έχει επιλογή για backup στην internal.

Το default ("backup" σκέτο) το κάνει στην εξωτερική.

Στην εξωτερικη το αποθηκευει default.

Προφανως η αυτοματη αυτη ρυθμιση ειναι για να μη γεμιζει την internal memory.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μάκη στο cwm έχει επιλογή για backup στην internal.

Το default ("backup" σκέτο) το κάνει στην εξωτερική.

Στην εξωτερικη το αποθηκευει default.

Προφανως η αυτοματη αυτη ρυθμιση ειναι για να μη γεμιζει την internal memory.

Ευχαριστώ παιδιά. Απλά μου έκανε εντύπωση και είπα να το τσεκάρω μήπως την πατήσω σε ενδεχόμενο restore. Αφού είναι φυσιολογικό no problem :) .

Μάκης

Αν υπάρχει πάντως το backup μπορεί και από την εφαρμογή cwm να το σβήσει ή να το επαναφέρει... Ή έστω να είναι σίγουρος αν υπάρχει ;)

Δεν υπαρχει τιποτα στην SD int clockword τελικα μονο στην εξωτερικη ειναι βεβαια και τα back up μου εκει απλα νομιζω οτι το πρωτο το εκανα στην εσωτερικη τεσπα ολα καλα

I'm not driving fast...just flying slow

να ρωτησω κατι στα γρηγορα?

1)αν κανω το S3 Ροοτ χωρις να αλλαξω ρομ θα μπορω να δεχομαι μελοντικες αναβαθμισεις ? η θα σκαλωνει στο μενου του bootloader?

2) Αν το κανω ροοτ θα μπορω φανταζομαι να περναω τις επισημες αναβαθμισεις μεσο Odin αλλα θα πρεπει να το σεταρο απο την αρχη.. εκτος αν κρατισω backup φανταζομαι σωστα?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

να ρωτησω κατι στα γρηγορα?

1)αν κανω το S3 Ροοτ χωρις να αλλαξω ρομ θα μπορω να δεχομαι μελοντικες αναβαθμισεις ? η θα σκαλωνει στο μενου του bootloader?

2) Αν το κανω ροοτ θα μπορω φανταζομαι να περναω τις επισημες αναβαθμισεις μεσο Odin αλλα θα πρεπει να το σεταρο απο την αρχη.. εκτος αν κρατισω backup φανταζομαι σωστα?

Εδω λειτουργούν όλα διαφορετικα. Εφόσον έχεις κρατήσει στο pc σου την αρχικη ρόμ που είχε η συσκευη σου, η κάποιο update της, φλασαροντας το με Odin και κάνοντας μια διαδικασία μ ένα προγραμματακι που μηδενίζει τον counter είναι σαν να μην έκανες root ποτε.

Για να δεχθείς OTA update δεν απαιτηται μηδενισμος. Αρκει το φλασαρισμα της rom σου.

Εδω λειτουργούν όλα διαφορετικα. Εφόσον έχεις κρατήσει στο pc σου την αρχικη ρόμ που είχε η συσκευη σου, η κάποιο update της, φλασαροντας το με Odin και κάνοντας μια διαδικασία μ ένα προγραμματακι που μηδενίζει τον counter είναι σαν να μην έκανες root ποτε.

Για να δεχθείς OTA update δεν απαιτηται μηδενισμος. Αρκει το φλασαρισμα της rom σου.

θελω να κανω ροοτ μονο για ορισμενα προγραμματακια.. δεν θελω να αλλαξω ρομ..

εφοσον κανω ροοτ και βγει καποιο update θα μπορω να το δεχτω οπως ειναι η επιδη θα εχω αλλο bootloader δεν θα μπορει να περαστει το update?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

εφοσον κανω ροοτ και βγει καποιο update θα μπορω να το δεχτω οπως ειναι η επιδη θα εχω αλλο bootloader δεν θα μπορει να περαστει το update?

Το δέχεσαι κανονικά αν δεν εχεις custom rom .Αυτο που μπορει να συμβεί ειναι να χάσεις το root

Samsung galaxy s21+

Περνόντας μια αναβάθμιση/rom μόνος σου μέσω odin δεν επανέρχεται στην αρχική κατάσταση, δεν χρειάζεται δηλαδή να το στήσεις από την αρχή. Μόνο το root χρειάζεται να κάνεις πάλι.

Οπότε δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα σου έρθει ΟΤΑ η μέσω KIES, μόλις βγεί και θεωρήσεις ότι την θέλεις την περνάς μόνος σου.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Περνόντας μια αναβάθμιση/rom μόνος σου μέσω odin δεν επανέρχεται στην αρχική κατάσταση, δεν χρειάζεται δηλαδή να το στήσεις από την αρχή. Μόνο το root χρειάζεται να κάνεις πάλι.

Οπότε δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα σου έρθει ΟΤΑ η μέσω KIES, μόλις βγεί και θεωρήσεις ότι την θέλεις την περνάς μόνος σου.

Δε θα σβήσει τα δεδομένα και θα κρατήσει ρυθμίσεις αν το firmware είναι No Wipe.Αν είναι Wipe θα διαγράψει τα πάντα..:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA