Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν ψήνομαι να δοκιμάσω την preview cm10 .

Το ιδιο και εγω , αν και προσπαθω να μεινω σε stock και τα εχω καταφερει μεχρι στιγμης

Παιδιά, σας προειδοποιώ όσον αφορά την δοκιμή της CM10.

Είναι highly addictive το smoothness του JellyBean...!!

Παρότι έχει αρκετά προβλήματα δηλαδή, εγώ μένω ακόμα με CM10 και χαίρομαι ταχύτητα και ομαλότητα!

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, σας προειδοποιώ όσον αφορά την δοκιμή της CM10.

Είναι highly addictive το smoothness του JellyBean...!!

Παρότι έχει αρκετά προβλήματα δηλαδή, εγώ μένω ακόμα με CM10 και χαίρομαι ταχύτητα και ομαλότητα!

Aν θυμαμαι καλα, καποιο απο τα νεα features του JB ειναι αυξηθηκε το frame rate στα 60fps. Ισχυει;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Εγώ την έχω δοκιμάσει. Έχει πολλές προοπτικές, είναι απίστευτα smooth ( ειδικά για preview, ούτε καν beta ) αλλά τα bugs που έχει δεν το καθιστούν αξιόπιστο για καθημερινή χρήση. Η κάμερα κλειδώνει, έχει καποια θέματα με τις κλήσεις ( όταν παίρνεις κάποιον, δεν σε ακούει εκτός αν σε πάρει αυτός ), το ραδιοφωνο δεν λειτουργεί, υπάρχουν κάποια γραφικά artifacts και αρκετα άλλα. Πάντως είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και πιστευω ότι όταν βγει η τελική έκδοση θα είναι εκπληκτικό. ;)

Και δεν θα λειτουργήσει ποτέ, όπως σε κάθε CM από Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S3.

Κατά τ'άλλα.. αν λυθεί λίγο το πρόβλημα με την κάμερα, λίγο σταθερότητα στα τηλέφωνα, και επίσης λίγη σταθερότητα στην μουσική που σε κάποιους παίζει σε άλλους όχι.. έχουμε ένα πολύ καλό Nightly-RC-Beta.

Παίδες έχει παρατηρήσει κάποιος ελαφρύ λαγκ με τον APEX ? είμαι με FOX 1.1
giphy.gif

Και δεν θα λειτουργήσει ποτέ, όπως σε κάθε CM από Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S3.

Κατά τ'άλλα.. αν λυθεί λίγο το πρόβλημα με την κάμερα, λίγο σταθερότητα στα τηλέφωνα, και επίσης λίγη σταθερότητα στην μουσική που σε κάποιους παίζει σε άλλους όχι.. έχουμε ένα πολύ καλό Nightly-RC-Beta.

Εεε θα λυθουν γινεται να μη λυθουν κ μετα να τα σπαει το εργαλειο μας:-) σημερα βγηκε αυτη η προεκδοση;οποτε η κανονικη δε θα αργησει παααρα πολυ ε?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παίδες έχει παρατηρήσει κάποιος ελαφρύ λαγκ με τον APEX ? είμαι με FOX 1.1

Για λίγο που τον δοκίμασα σε αυτή την ρομ πριν μέρες είδα κάτι κομματάκια κι έβαλα nova.. Μετά ήταν οκ :)

Για λίγο που τον δοκίμασα σε αυτή την ρομ πριν μέρες είδα κάτι κομματάκια κι έβαλα nova.. Μετά ήταν οκ :)

τα ιδια κομματακια ειχε και με ομεγα 9

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Έχω δοκιμάσει omega 9 checkrom foxhound και τώρα είμαι με επίσημη.Καλύτερη μπαταρία έχω με την επίσημη.

Έχω στήσει την επίσημη όπως την θέλω, έχω κρατήσει ένα καλό backup και απλά δοκιμάζω custom.

Δεν με έχει πείσει κάποια, ότι αξίζει εκτός ίσως λίγο από την foxhound.

................................

Γιαννης

Έχω δοκιμάσει omega 9 checkrom foxhound και τώρα είμαι με επίσημη.Καλύτερη μπαταρία έχω με την επίσημη.

Έχω στήσει την επίσημη όπως την θέλω, έχω κρατήσει ένα καλό backup και απλά δοκιμάζω custom.

Δεν με έχει πείσει κάποια, ότι αξίζει εκτός ίσως λίγο από την foxhound.

Θα συμφωνήσω με τα αυτά που ανέφερες.

Όχι ότι οι dev μας δε κάνουν καλά τη "δουλειά" τους, απλά το hardware της συσκευής είναι ήδη πολύ καλό για να πάρει βελτίωση.

Προσωπικά πιστεύω μια stock ROM με κάποια mods (πχ autobrightness fix, 15 notification toggles κτλ), είναι αρκετά σε αυτή τη συσκευή.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ειμαι με stock rom που μπορω να βρω τα mods( autobrightness fix, 15 notification toggles) και με πιο τροπο τα κανω εγκατασταση?

Καλημερα.

Τα mods αυτα θελουν και root.Αν εισαι και root λοιπον μπορεις να τα βρεις σκορπια στο thread του sgiii στους xda.

Δεν εχω βρει καποιο thread να τα εχει μαζεμενα.Θα ηταν μια πολυ καλη περιπτωση!

Follow me on XDA

Καλημερα.

Τα mods αυτα θελουν και root.Αν εισαι και root λοιπον μπορεις να τα βρεις σκορπια στο thread του sgiii στους xda.

Δεν εχω βρει καποιο thread να τα εχει μαζεμενα.Θα ηταν μια πολυ καλη περιπτωση!

Τα ποιό πολλά είναι μαζεμένα στην πρώτη σελίδα.

Λείπει το autobrightness fix...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Τα ποιό πολλά είναι μαζεμένα στην πρώτη σελίδα.

Λείπει το autobrightness fix...

To 15 toggles ειναι για παλαιοτερο firmware.Δε ξερω αν δουλευει σε νεοτερες εκδοσεις.

Επισης, αυτα που χρησιμοποιω εγω ειναι:

• autobrithness fix
  • 63S_sound_mod_update
  • Call_Recorder
  • cell_stand by_Fix
  • Disable_Scrolling_cache
  • ics_SMALL_79-fonts
  • Long Press Volume Buttons to skip songs
  • Reduce_Home_Button_Lag
  • SecMms modded (No sms to mms)

Υπαρχουν και αλλα καλουδια...

Ολα αυτα δυστυχως βρισκονται διασκορπισμενα.

Αν ειχα λιγο ελευθερο θα εκανα ενα thread με ολα σε ενα μιας και ειναι χρησιμα για πολλους χρηστες.

Follow me on XDA

Ηλια καλημέρα, το πληκτρολόγιο της Samsung που το βρίσκω ? θα δουλέψει σε AOKP ?
giphy.gif

Ηλια καλημέρα, το πληκτρολόγιο της Samsung που το βρίσκω ? θα δουλέψει σε AOKP ?

Καλημέρα.

Αν δε στο δώσει κάποιο παιδί από εδώ θα στο στείλω το βράδυ που θα επιστρέψω.

Βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα εδώ κάποια aosp ROM να δω αν δουλεύει, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι οκ.

Αρχικά αν θες δοκίμασε αυτό που έχει το GNote να δεις αν δουλεύει.

Επίσης, νομίζω, ότι αν googlαρεις "Samsung keyboard for aosp sgiii", θα έχεις αρκετά αποτελέσματα..:)

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Αν δε στο δώσει κάποιο παιδί από εδώ θα στο στείλω το βράδυ που θα επιστρέψω.

Βέβαια, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα εδώ κάποια aosp ROM να δω αν δουλεύει, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι οκ.

Αρχικά αν θες δοκίμασε αυτό που έχει το GNote να δεις αν δουλεύει.

Επίσης, νομίζω, ότι αν googlαρεις "Samsung keyboard for aosp sgiii", θα έχεις αρκετά αποτελέσματα..:)

Ευχαριστώ Ηλια θα googlaro να δω.

Πλάκωσε δουλειά και βαράνε τα τηλ σαν τρελά .

giphy.gif

To 15 toggles ειναι για παλαιοτερο firmware.Δε ξερω αν δουλευει σε νεοτερες εκδοσεις.

Επισης, αυτα που χρησιμοποιω εγω ειναι:

• autobrithness fix
  • 63S_sound_mod_update
  • Call_Recorder
  • cell_stand by_Fix
  • Disable_Scrolling_cache
  • ics_SMALL_79-fonts
  • Long Press Volume Buttons to skip songs
  • Reduce_Home_Button_Lag
  • SecMms modded (No sms to mms)

Υπαρχουν και αλλα καλουδια...

Ολα αυτα δυστυχως βρισκονται διασκορπισμενα.

Αν ειχα λιγο ελευθερο θα εκανα ενα thread με ολα σε ενα μιας και ειναι χρησιμα για πολλους χρηστες.

Που ειναι ολα αυτα ; πρεπει να περαστουν ενα ενα με ρεκοβερυ; το 15 τογκλες λεω να το περασω να δω τι κανει

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Που ειναι ολα αυτα ; πρεπει να περαστουν ενα ενα με ρεκοβερυ; το 15 τογκλες λεω να το περασω να δω τι κανει

Αυτά είναι περασμένα μέσα σε custom ROM, πχ omega.Βέβαια αν έχεις ώρα για ψάξιμο τα βρίσκεις σε διάφορα threads στους xda.

Γιαυτό είπα ότι θα ήταν καλό να υπάρχει ένα τέτοιο thread.

Μπορώ να φτιάξω ένα όταν όμως βρω λίγο ελεύθερο χρόνο.

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Κάθησα κ μετάφρασα την παραπανω μοντα του wanam στα Ελληνικα.

Οποιος την θελει μπορει να την βρει εδω στα Ελληνικά.

Γενικότερες πληροφορίες εδω.

Ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337994

Για να χρησιμοποιήσω κάτι από τα παραπάνω θα πρέπει η συσκευή να είναι rooted ?

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νεος στην παρεα και γι'αυτο λιγο υπομονη μεχρι να συνηθισω. Σκεφτομαι να παρω το GS3 αλλα κανείς δεν μπορει να μου πει αν συγχρονιζει τις σημειωσεις των επαφων του outlook του pc. Οπου κι αν ρωτησα νομιζουν οτι αναφερομαι στα notes του outlook και απαντουν αρνητικα. Παρακαλω αν ξερει καποιος ας απαντησει. Ευχαριστω.

Αυτά είναι περασμένα μέσα σε custom ROM, πχ omega.Βέβαια αν έχεις ώρα για ψάξιμο τα βρίσκεις σε διάφορα threads στους xda.

Γιαυτό είπα ότι θα ήταν καλό να υπάρχει ένα τέτοιο thread.

Μπορώ να φτιάξω ένα όταν όμως βρω λίγο ελεύθερο χρόνο.

μα ειμαι με την ομεγκα 9 οποτε δε χρειαζεται ?

S10+ <3

μα ειμαι με την ομεγκα 9 οποτε δε χρειαζεται ?

Θα έχεις κατεβάσει την εφαρμογή Omega files από το μάρκετ σωστά? Εκεί βρίσκεις ότι θες από mods (modifications) και τα περνάς από recovery mode, είναι αρχεία zip τα περισσότερα ;)

Καλημέρα σε όλους , συμβαίνει κάτι που εμένα μου είναι παράξενο , ενώ με αφήνει να βάλω στην sd κάποιο αρχείο(rom-kernel. etc) οταν μπαίνω στο recovery δεν τα βλέπει ,και επίσης την RGUI V8 μου γράφει installation aborted .
giphy.gif